Са Синологи НАС уређајима можете се повезати у тунел Виртуал Привате Привате (ВПН) (преко ВПН клијента) или поставити сопствени ВПН сервер преко Синологи. Постављање ВПН-а за Синологи осигураће да ваши подаци буду заштићени. У овом чланку ћемо вам рећи како да подесите ВПН на Синологи и наведемо пет најбољих ВПН услуга (све са ОпенВПН).


Синологи је тајванска фирма која је специјализована за мрежно складиштење (НАС). Иако није најјефтинији начин креирања сопственог ВПН сервера, Синологи је дефинитивно на врху његове игре. Нуди много тога што би било тешко гурнути да постигнете другачије. То укључује све, од једноставног НАС-а до готово свега веб-везе.

Али зашто бисте се гњавили ВПН везом на вашем НАС уређају? Па, има неколико предности. Коришћењем НАС складишта са ВПН сервером:

 • ВПН шифрирање штити од прислушкивања и прислушкивања како би се спречило да треће стране пресрећу и читају ваше датотеке.
 • ВПН спречава њушкање пакета да чита пренесене податке.
 • Омогућује вам употребу додатака који се односе на геолокацију, јер су неки могу бити блокирани на вашој локацији.

Нажалост, ВПН тунели имају над главом, што ће на крају успорити вашу везу. Ипак, за приступ осетљивим подацима вреди трговати мало брзине ради веће сигурности. Међутим, ако добијете брзу ВПН услугу, износ ваше везе успорава постаје занемарљив, јер ВПН пружа брзе сервере. Такође, како се Синологи уређаји могу повезати на ОпенВПН сервере, требали бисте бити у могућности да повежете свој НАС ВПН са већином водећих провајдера.

Како поставити ВПН на Синологи

Ако желите да поставите ВПН клијент на Синологи, мораћете да следите основне кораке наведене у наставку. Синологи уређаји подржавају сва три главна ВПН протокола: ППТП, Л2ТП и ОпенВПН. Из разлога сигурности и приватности топло препоручујемо да се одлучите за ОпенВПН. Да бисте поставили ОпенВПН за Синологи, мораћете:

 1. Преузмите потребне конфигурационе датотеке од свог ВПН провајдера. Ако нисте сигурни које конфигурационе датотеке требате, питајте директно свог провајдера. Требат ће вам .овпн датотеке или за УДП или ТЦП везе, овисно о томе коју намјеравате користити (препоручујемо УДП јер је бржи и стабилнији). Требат ће вам и .црт и .кеи датотеке. (Ако вам ВПН не може пружити приступ овим датотекама, вероватно ћете морати да се претплатите на другу ВПН услугу.)

 2. Отворите контролну таблу Синологи

 3. Сада кликните на "Мрежа"

 4. Изаберите "Мрежни интерфејс" у горњем менију

 5. Кликните на "Креирај" и изаберите "Креирајте ВПН профил"

 6. Изаберите "ОпенВПН (увозом .овпн датотеке)"

 7. Ин Генерал подешавања уђи - Име профила: (учини ово све што ти се свиђа). Корисничко име: Ваше ВПН корисничко име од када сте се претплатили. Лозинка: Ваша ВПН лозинка од када сте се претплатили.

 8. Увези .овпн датотеку: Изаберите .овпн датотеку коју сте преузели од свог провајдера

 9. ЦА сертификат: Изаберите ца.црт који сте добили од свог провајдера

 10. Клијентски сертификат: Изаберите .црт датотеку коју сте добили од свог провајдера

 11. Клијентски кључ: Изаберите .кеи који сте добили од свог провајдера

 12. У следећем прозору потврдите избор у пољу за потврду поред: „Користите дефаулт гатеваи или удаљену мрежу.""Дозволите осталим мрежним уређајима да се повежу путем Интернет везе овог Синологи сервера." И: "Поново повежите када се прекине ВПН веза.“

 13. Сада би требало да видите ново створену везу на листи. Одаберите га и кликните "Повежи се".

 14. Након успостављања везе требало би да се појави оквир који показује активну везу са подацима који се шаљу.

Запамтите да је ово основна шема, ваш ВПН провајдер би вам требао бити у могућности да вам пружи одређене информације за ваше подешавање.

Најбољи ВПН-ови за Синологи 2020

Најбољи ВПН-ови за Синологи су наведени доле. Једноставно одаберите једну од ових услуга и повежите се на Синологи НАС сервер, потребно је ограничено подешавање! Кликните на веб локације провајдера за више информација о њиховој услузи. Ако су вам потребне додатне информације о било којој од услуга у наставку, кликните на линкове да бисте видели веб локацију провајдера или погледајте наше детаљне ВПН прегледе.

 1. ЕкпрессВПН

  - Брзи ВПН који постоји већ годинама! Сервери у преко 90 земаља

 2. НордВПН

  - је сигурна ВПН услуга, нуди детаљне водиче о томе како подесити НордВПН помоћу Синологи-а и има константно брзе сервере

 3. ЦиберГхост ВПН

  - је ВПН услуга једноставна за коришћење, нуди снажну енкрипцију и јефтина је

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - како му име каже да је приватна ВПН услуга и најјефтинија на листи

 1. ЕкпрессВПН

  - Брзи ВПН који постоји већ годинама! Сервери у преко 90 земаља

 2. НордВПН

  - је сигурна ВПН услуга, нуди детаљне водиче о томе како подесити НордВПН помоћу Синологи-а и има константно брзе сервере

 3. ИПВанисх

  - је брза услуга са серверима у више од 60 земаља

 4. ВипрВПН

  - је врхунска ВПН услуга са јаком енкрипцијом и одличним функцијама приватности

 5. ПриватеВПН

  - како му име каже да је приватна ВПН услуга и најјефтинија на листи

Синологи ВПН разматрања

Напомена о ПИА ВПН и синологији

У време писања, бројни корисници на форумима приватног приступа Интернету (ПИА) жале се на проблеме, грешке и проблеме са конфигурацијом ПИА-е. Као такав, тренутно препоручујем да се клоните ПИА-е ако желите да користите ВПН са Синологи уређајем. Корисници се такође жале на дуге и повучене позиве са одељењем за подршку, што репутацији ПИА-е није мало добро.

Више корисника је на форумима коментарисало да агенти за подршку нису били у стању да реше своје проблеме јер нису обучени за подршку и решавање проблема Синологи. Исто тако, замислио бих да особље Синологи није обучено за подршку ПИА ВПН-у, тако да је помало парадокс.

Молим вас, немојте ме погрешно разумети. Заправо волим ПИА ВПН и мислим да то може много тога да понуди. Уз то, не бих је користио у сценарију који укључује Синологи због притужби и уобичајених проблема које пријављује више корисника. Ако желите да прочитате више о овим питањима, теме можете пронаћи на веб локацији и форумима ПИА ВПН-а.

Закључак

У данашњи дан и старост никада не можете бити превише опрезни. Залажем се за употребу ВПН тунела сваки пут када укључите рачунар или мобилни уређај, као предострожност. Како кажу, унца превенције вредна је килограма лека. Увек је боље остати безбедан са ВПН тунелом него ризиковати да трећа страна украде ваше податке.

На НАС уређају, ако копирате или преузимате велике количине података или архива, најбоље је користити ВПН. Такви подаци вероватно укључују неке податке (текстуалне датотеке, личне слике, видео записе и тако даље) које не бисте желели да виде хакер или владина организација. И на крају, не заборавите да користите ОпенВПН кад год је то могуће. Много је јачи од везе између протокола тунелирања (ППТП) и протокола тунелирања другог нивоа (Л2ТП), који су једина друга два протокола компатибилна са Синологи.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me