Тешко је знати од једног до другог дана када ће се одиграти следећи потез ЕУ или шведске владе. Влада доноси законе о задржавању података, а судови их избацују.ВПН Шведска

Најједноставнији начин да се заштитите од померања закона о задржавању података у Шведској је да блокирате вашег даватеља интернетских услуга у препознавању ваше активности. Можете да користите ВПН (виртуелну приватну мрежу) да бисте заштитили своју приватност на Интернету у Шведској.

Такође, ако желите да деблокирате садржај, потребан вам је ВПН у Шведској. Она која је брза, има добар софтвер и одличну услугу за кориснике.

Бест ВПН Сведен

Прегледали смо 150 различитих ВПН компанија током пет година, а ево и пет најбољих које смо изабрали, на основу тога. Ево их.

 1. ЕкпрессВПН


  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Шведска ВПН разматрања

Кршење ауторских права је једно од најзначајнијих подручја илегалне активности на Интернету у Шведској. Захваљујући високом профилу Тхе Пирате Баи-а, Шведска има репутацију центра за бујице. Шведска влада то не воли. Ако тражите ВПН посебно за бујице, погледајте наш најбољи водич за ВПН за торрент локације.Коришћење ВПН-а у Шведској разматрања

Одлуке суда снажно су ојачале Шведску у примјени Директиве о поштовању права интелектуалног власништва ЕУ (ИПРЕД) од 2012. године. То присиљава интернетске пружатеље услуга да прикупе и предају детаље о активностима својих клијената (П2П). Пресуда СЕС-а против закона о задржавању података у земљи не утиче на законе ИПРЕД. Према томе, даваоци интернетских услуга дужни су да прате ваше активности и блокирају дељење датотека. Такође су обавезни да сарађују са полицијом, уколико одлуче да истраже дељење датотека.

Бесплатно ВПН за Шведску

Овде на ПроПриваци.цом, препоручујемо да се држите подаље од бесплатних ВПН-ова. Обично су непоуздани, а већина њих има сјеновиту прошлост. Надаље, ограничени су на овај или онај начин. Ако сте сигурни да желите да користите бесплатан, погледајте нашу листу. Међутим, имајте на уму да они не морају нужно имати сервер у Шведској.

ИСП Сноопинг

Сав ваш интернет саобраћај пролази кроз сервере вашег даватеља интернетских услуга. Као такав, ваш ИСП лако може видети шта радите. Такође може да преусмери ваш саобраћај, блокира или евидентира или чак обавести власти. Програм обрађује сваки део података који прође кроз ИСП рачунар. Мале промене у софтверу за обраду података могу створити могућности праћења. ИСП користи кључне речи у својим програмима за надгледање како би пронашао одређене податке из ваших веза.ИСП Сноопинг

Сваки податак који се креће интернетом има заглавље на предњој страни. Структура заглавља и корисног оптерећења формира „пакет“. Заглавље садржи изворну и одредишну адресу пакета. Те информације одмах пружају ИСП-у контролу над оним што се догађа с пакетом. Софистициранији програми могу потражити унутар пакета да би прочитали њихов садржај. Ова инспекција не успорава путовање пакета и готово је не препознати.

Не морате се бринути само о законима о задржавању података. Судски налог може приморати даватеља интернетских услуга да му преда све информације које имају о вама, укључујући вашу адресу. Полиција или тајна служба могу затражити од ИСП-а да надгледа ваш саобраћај ради прикупљања података. Налози суда такође могу спречити даватеље интернетских услуга да говоре циљевима истрага које су им информације предали. Тако полиција може прикупити податке да покрене случај против вас без да знате.

Лептирање

ИСП-ови такође имају своје програме рада. Дељење датотека нервира ИСП-ове јер користи пропусни опсег. Појава Спотифија, Нетфлика и ХБО-а Нордиц значи да већина Швеђана сада може легално добити сву забаву. Међутим, стриминг музике и видео записа користи исто толико опсега као и бујица. Трошкови пружања пропусне ширине за ове апликације смањују профитне стопе пружатеља интернетских услуга.

Када се претплатите на интернетску услугу, пријавите се за наведене брзине за оглашену цену. ИСП мора да се држи тог нивоа услуге. У супротном, може се тужити или затворити због преваре.Лептирање

Иако даватељи интернетских услуга морају третирати све који су се пријавили на исти план подједнако, постоје неке собе за лакте који им омогућавају да смање трошкове. Не морају стално да испоручују брзине наслова нити да омогућују исту ширину појаса доступном свим апликацијама. Стога се неки даваоци интернетских услуга баве праксом која се назива "гастање". То је селективно успоравање одређених апликација.

Да бисте повезали стреаминг и гаминг везе на спорије, јефтиније везе, ИСП мора бити у могућности да чита пакете који пролазе кроз његову опрему. Ту долази „дубинска инспекција пакета“. ИСП може да састави црну листу одредишних адреса. Може блокирати приступ одређеним локацијама, попут Пирате Баи-а, и пребацити Нетфлик везе на спорије линије. ВПН-ови блокирају ове стратегије.

Такође употребом ВПН Нетфлик-а корисници могу деблокирати хиљаде филмова и ТВ емисија повезивањем са америчком верзијом услуге. Наравно, ВПН вам такође може омогућити да деблокирате Иоутубе видео снимке који нису доступни у вашој регији и такође приступите ограниченим садржајима као што су ББЦ иПлаиер, хулу, Иоутубе садржај и још много тога.

ВПН анонимност

ВПН софтвер који преузмете на рачунар шифрира пакете. Чак сакрива и податке о адреси. Рутери морају да виде одредишну адресу. У супротном, они не могу проследити пакете сусједним усмјеривачима. Као такав, ВПН софтвер поставља сваки шифровани пакет унутар другог пакета и адресира тај спољни пакет на свој сервер. Сервер на који се пакети шаљу зависи од локације коју одаберете пре него што укључите ВПН.ВПН анонимност

Овај поступак се назива „тунелирање“, јер скрива ваш саобраћај током дела путовања. Тајна остаје док не прође кроз ВПН сервер. Затим наставља пут ка свом одредишном одредишту са видљивим оригиналним заглављама пакета. ВПН сервер своју ИП адресу поставља као извор пакета, тако да сервер који га прима не зна вашу стварну локацију. Овај други слој анонимности омогућава вам приступ стреаминг и играчким серверима у иностранству. Ове странице обично блокирају приступ из иностранства. Међутим, ако одаберете ВПН локацију у истој земљи као и сервис за стриминг којем желите да приступите, добићете око тих блокова.

ВПН легалност

ВПН-ови су у потпуности легални у Шведској. Упркос покушајима владе да створи трајан закон о чувању података, никад није покушала да примењује та правила о ВПН-овима. Сва одговорност за прикупљање података у Шведској, како за обавезе чувања података, тако и за заштиту ауторских права, пада на интернетске провајдере.ВПН легалност

Стога, ако користите ВПН да блокирате даватеља интернетских услуга да евидентира своје везе, нисте направили ништа лоше. То је, да ли су активности које ВПН маскира незаконите, друга ствар.

Најбољи ВПН-ови за Шведску: закључак

Шведска влада мора пажљиво корачати када покушава да контролише приступ интернету јер ко год је на власти жели да буде поново изабран. Веома висок проценат Швеђана са приступом интернету значи да влада мора да се опходи по питању задржавања података и контроле ауторских права.Закључак најбољих ВПН-а Шведске

Када у Шведској користите интернет, ваш главни непријатељ није влада Шведске, већ ЕУ. ЕУ се није одрекла борбе за покушај примјене нових закона о задржавању података о државама чланицама. Успоставио је директиву „Дигитално јединствено тржиште“ која има за циљ да обједини све интернет контроле у ​​својој надлежности. Ово наизглед логично обједињавање различитих закона на територијама ЕУ-а прекрива централизацију власти у рукама неизабраних комесара, који нису изложени притисцима реизбора. Изненађујуће је да овај потез ка централизацији такође укључује оштрије мере за спровођење права интелектуалне својине. Биће теже локалним судовима да избаце извршење у име приватности.

Као таква, потреба појединаца да предузму директне кораке за заштиту своје приватности на мрежи у Шведској постаће хитнија. Останите испред власти и заштитите се одмах! Било која од услуга која се нашла на нашој листи најбољих пет ВПН-ова за Шведску чуваће вас на интернету.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me