Пољска нема строге интернетске законе о заштити приватности да би заштитила своје грађане. Такође врши инвазивно задржавање података. Из тог разлога, многи људи траже ВПН за Пољску. Кориштење пољског ВПН-а свима ће омогућити приступ блокираним веб локацијама и услугама.


Пољски ВПН

ВПН шифрирање ће такође покрити ваше дигиталне отиске и заштитити ваше мрежне активности од знатижељних очију вашег даваоца интернетских услуга. У овом чланку ћемо вас провести кроз све што требате знати о најбољим ВПН-овима за Пољску.

Али прво употријебите табелу испод да упоредите нашу пажљиво одабрану листу најбољих ВПН-ова за Пољску.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Коме требам ВПН у Пољској?

Пољска ВПН разматрања

Иако је Пољска отворена демократија која не проучава религиозно интернет активности, и даље се зна да та земља задржава неке податке. Овде вам може добро доћи пољска виртуелна приватна мрежа (ВПН): она покрива ваше дигиталне отиске.

Кориштењем пољског ВПН-а можете избјећи збуњујућу ситуацију у вези с дигиталном приватношћу и заштитом интелектуалне својине. Поред тога, ако сте ентузијастични учесник видео стриминга и торрента, ВПН вам омогућава да радите као што желите на мрежи, без бриге да неко гледа.

Интернет цензура

Свака држава има своје законе о клеветама и богохуљању. То такође укључује таблу цензора на свакој територији. Да би забава у Пољској била доступна, сви филмови и ТВ емисије морају бити уређени како би се задовољило одобрење цензора.Цензура

Пољски цензори такође не одобравају филмове снимљене у САД-у. Чак и када провајдери пуштају америчке филмове у Пољској, то нису исте верзије приказане у САД-у. Добављачи забаве покушавају да осигурају да међународни купци могу приступити само верзији видеа коју су локални цензори одобрили за емитовање.

Сигурност података

ВПН-ови сакривају стварно одредиште ваших веза, тако да ИСП-ови не могу да извештавају на које веб локације се повезујете. ВПН шифрира сву комуникацију. То значи да прегледавајући програми који читају садржај ваших порука неће моћи да виде да преузимате датотеке или приступате видео стриму.Сигурност података

Сав ваш промет пролази кроз посреднички сервер. Када је програм ВПН клијента укључен, рачунар ће моћи да прихвата само долазне поруке које долазе са номинованог сервера. Стога вам ВПН-ови пружају анонимност и сигурност.

Штавише, када је у питању обезбеђење ваших података, анонимност и сигурност су две основне ствари. Коришћењем пољског ВПН-а, нећете морати да бринете о радозналим очима покушавајући да компромитују ваше податке или онлајн активности.

Да бисте искористили крајње предности употребе пољског ВПН-а, морате одабрати најбољу за ваше жељене активности. Много је ствари које иду у одабиру ВПН-а - од П2П дозвола и локација сервера - до правила и брзине евидентирања. Срећом, ући ћемо у све оне факторе у наставку.

Локација сервера

Прво, важно је пронаћи ВПН који нуди велики број локација сервера. Постоји неколико десетина разлога за то. На пример, ако желите да користите пољску ВПН за приступ блокираном садржају, требаће вам ВПН са локацијама сервера у земљи чији садржај желите да приступите.Локација

Поред тога, различите локације сервера могу вам пружити различите брзине. Одабиром ВПН-а са мноштвом ВПН сервера и локација сервера, можете тестирати који сервери раде брже од других. Поред тога, ако планирате да користите свој ВПН у Пољској за бујице, требат ће вам ВПН с оптималним торрентинг сервером.

Торрентинг са пољским ВПН-ом

Иако је преузимање датотека савршено легално, преузимање датотека заштићених ауторским правима без дозволе није. Мало је земаља на свету које се опомињу због кршења ауторских права. Пољска није једна од њих. У Пољској сте одговорни за кривично гоњење ако вас власти ухвате како преузимате датотеке заштићене ауторским правима са бујицама.Торрентинг

ВПН-ови вас штите јер стоје између вас и гомиле вршњака за досије. Једина адреса коју било ко може видети адреса ВПН-а, а не ваша. Према томе, једини начин на који било ко може пратити ваше активности мучења је ако вам ВПН пријави.

Неки ВПН јасно стављају до знања да ће у потпуности сарађивати са властима и предати све тражене информације ако им се уручи судска одлука. Остали ВПН-и иду у велику ширину како би избјегли прикупљање информација о својим купцима. Ово су ВПН-ови на које бисте се требали претплатити (оне у овом чланку).

Поред тога, предност је ако се ВПН компанија налази изван Пољске. То представља додатну препреку на путу правника ауторских права који желе вршити притисак на ВПН компаније ради информација. За више информација о томе да останете сигурни током бујице, погледајте наш најбољи ВПН за водич за бујице.

Политика евидентирања

Проналажење пољског ВПН-а који не води евиденције пресудан је дио очувања што је више могуће приватности. Ако наиђете на ВПН провајдера који складишти евиденције, чак и краће време, ризикујете своју будућу приватност и анонимност.Логгинг

Већина ВПН компанија спада под јурисдикције које захтевају од њих да предају податке, уколико им се уручи позив за позивање. Одабиром добављача ВПН-а који не чува евиденције, потпуно избегавате ову ситуацију и на тај начин одржавате своју приватност и анонимност.

ВПН брзина

Као што је већ споменуто, брзина је значајан фактор који треба узети у обзир при избору ВПН-а. Ако намеравате да користите свој ВПН за стриминг или бујицу, брзина ће вероватно бити квалификатор фактор.Брзина

Одабиром ВПН-а с оптималним брзинама сервера, можете уживати у стримингу и преузимању видео записа без застоја или проблема с пуњењем. Чак и ако вам стреаминг / торрент није главна брига, ипак је прикладно користити ВПН који вам омогућава да брзинама прегледавате интернет.

Повезивање

Приликом тражења најбољег ВПН сервера у Пољској за повезивање, требало би да узмете у обзир неколико различитих ствари.Повезивање

За почетак пронађите ВПН који нуди више пољских ВПН сервера како бисте могли да упоредите резултате. Такође бисте требали пронаћи ВПН провајдера који нуди неограничену промену сервера и општу сигурну услугу.

За више информација о најбољим ВПН-овима 2020, погледајте нашу најбољу ВПН 2020.

Закључак

Ако живите у Пољској, потребан вам је ВПН који штити ваше податке, скрива вашу локацију и то је добро да бисте заобишли регионална ограничења веб локација за стриминг видео записа. Ова два својства чуват ће вас од кривичног гоњења у Пољској. Остале кључне услуге које ће вам требати од вашег ВПН-а су безбедносне функције које спречавају да ваш идентитет процури на ИСП. Велике брзине за ХД видео стриминг су такође неопходне.Закључак најбољих ВПН-ова у Пољској

Из сажетака препоручених ВПН-ова видећете да ће вам сви помоћи приликом преузимања или стримовања видео записа у Пољској. Будите сигурни на интернету и заштитите се ВПН-ом за Пољску!

Ако су цене ВПН-а забрињавајуће, добра вест је да има доста одличних јефтиних ВПН услуга вани, погледајте наш јефтини ВПН водич за више информација.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me