ВПН-ови пружају приватност и сигурност и као такви су идеални за употребу са процесорима плаћања попут ПаиПал-а. Плаћање путем интернета је поступак за који никада не можете имати довољно заштите, тако да је коришћење ВПН-а приликом приступа ПаиПалу увек добра идеја. ВПН-ови за ПаиПал могу бити корисни и из других разлога, као што су приступ услузи са разних локација широм света..


ВПН за Паипал

Иако постоје извештаји да су претплатници упозорени или чак повремено забрањени због праксе, коришћење ВПН-а и даље је популаран, користан и сигуран начин приступа ПаиПал услугама.

Као што је случај са свим апликацијама, међутим, сви ПаиПал ВПН-ови нису направљени једнако. Прегледали смо преко 150 различитих ВПН провајдера током претходних пет година и анализирали их посебно за употребу са ПаиПал-ом, а ово су 5 најбољих ВПН-ова за Паипал који смо открили:

Ако тражите брзи одговор, погледајте доњу табелу да упоредите шта су наши стручњаци оценили као најбоље ВПН-ове за ПаиПал.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Желите више детаља? Наш детаљни списак испод вас је покривао. Погледајте улазе и изласке најбољих ВПН-ова за ПаиПал:

Листа најбољих ВПН-ова за ПаиПал

Шта је ВПН за ПаиПал?

ВПН пружа сигурност и приватност без обзира да ли се повезујете од куће, незаштићеном Ви-Фи мрежом у кафићу или из уредске мреже. То је зато што су сви подаци који се преносе на и са вашег уређаја на ВПН сервер шифрирани.

Чак и ако се пресреће на путу, на пример, преко незаштићене Ви-Фи мреже, због употребе снажних алгоритама за шифровање, подаци неће бити дешифирни. То значи да се ваши приватни подаци чувају као приватни.

ВПН-ови вам такође омогућавају приступ сајтовима без откривања ваше физичке локације. Многе веб локације користе откривање геолокације да ограниче приступ садржају, а помоћу ВПН-а можете се претварати да сте у другој земљи да бисте заобишли те блокове. Ово су кључне карактеристике ВПН-а које могу бити од велике користи када користите ПаиПал услугу плаћања.

Зашто ми треба ВПН за ПаиПал?

Па зашто бисте желели или требате да користите ВПН да бисте приступили ПаиПал-у? Па, постоји неколико разлога због којих је то врло корисно. Прво, ВПН додаје додатни ниво сигурности свакој трансакцији која се обавља на Интернету.

Када користите несигурне мреже, попут отворене Ви-Фи везе, коришћење ВПН значи да ваш саобраћај, ваше финансијске информације и сви ваши поверљиви подаци остају поверљиви..

Да, веб локација ПаиПал користи сигурне протоколе за своје трансакције. Ако желите сазнати више о томе како функционишу ти сигурни протоколи, погледајте наш чланак на тему: Објашњени ХТТП. Међутим, довољно је рећи да су се сигурносни проблеми појавили у прошлости са овим протоколима. Иако они могу бити савршено здрави, ако вам сигурност представља огроман проблем и ако се осећате сигурнијима због додатне енкрипције коју пружа ВПН, употреба ВПН-а је идеално решење.

За више информација о ССЛ / ТЛС, погледајте наш чланак о овој теми: објаснио је хттпс

Друго, можда ћете желети да се повежете на ПаиПал без откривања своје физичке локације. Можда користите ПаиПал док путујете и не желите да ПаиПал зна где сте. Поред тога, строге безбедносне смернице ПаиПала-а могу вас искључити са рачуна ако виде трансакције са локације изван ваше матичне земље.

Надаље, ПаиПал можда није доступан у вашој земљи и можда ћете хтјети преварити своју локацију како бисте добили приступ иначе неприступачним ПаиПал услугама. Без обзира на разлог, скривање локације може бити врло корисно када користите ПаиПал.

Шта је добар ПаиПал ВПН?

Приликом процене ВПН провајдера анализирали смо одређене атрибуте и функције да бисмо пронашли најбоље Паипал ВПН-ове. Две основне карактеристике које смо тражили су снажна енкрипција (ради заштите ваше приватности и сигурности) и локација сервера.

Када је у питању приватност, вјеројатно су најважније карактеристике ВПН-а политика пријављивања и надлежност на којој се темељи ВПН. Они ће одредити да ли се евиденције ваших мрежних активности воде или не, и ако постоје, ко их може видети и под којим околностима их може учинити доступним.

Додатне карактеристике које су испитиване и које се односе на све ВПН без обзира на апликацију укључују трошкове, брзину, квалитет њихове корисничке подршке, као и доступне начине плаћања.

Да ли могу да користим ПаиПал са ВПН-ом?

По некима, ПаиПал забрањује употребу ВПН-ова за приступ њиховим услугама. Заправо, једноставна претрага неколико форума указује да су неки корисници добили упозорења, а други су обуставили своје рачуне због ПаиПал-ове ВПН политике. Међутим, многи људи користе ПаиПал преко ВПН-а без проблема.

Од датума писања, међутим, у тренутном корисничком уговору ПаиПала нису пронађене ВПН-ове. То се заиста своди на лично искуство.

Када користите ВПН, имајте на уму да ПаиПал може имати методе за уочавање употребе ВПН-а. Ако више претплатника ПаиПал-а користи истог провајдера ВПН-а за приступ услузи, Паипал може блокирати ИП-адресу. Ако се то догоди, покушајте са другим сервером да провјерите да ли ради.

Оно што се чини сигурним је да никада нећете бити изненада одсечени од њихове службе ако прво нисте добили проверни шамар на зглобу у облику упозорења..

Поред тога, мало је вероватно да ћете се наћи у проблему због коришћења легитимног ПаиПал рачуна из свог дома када сте у иностранству. Људи који су имали проблема имају већу вероватноћу да користе Паипал рачун из земље у којој не живе.

Плаћање за ВПН користећи ПаиПал

Многи ВПН провајдери прихватају ПаиПал као начин плаћања. Заиста, сви наведени у овом чланку прихватају ПаиПал јер је то важна опција плаћања за било коју интернетску услугу. Предност овог је очигледна - ПаиПал је једноставан за употребу, штеди време, има одличан центар за решавање спорова и олакшава слање новца готово свима.

Остали врхунски ВПН провајдери прихватају ПаиПал као начин плаћања који укључује ЕкпрессВПН, НордВПН, ВипрВПН, Буфферед и ВПНАреа, да наброје неколико тешких нападача. Дакле, ако сте већ претплатник на једно од ових, а дошло је време да обновите претплату, чак можете платити и за ВПН услугу на ПаиПалу преко саме ВПН услуге. Говори о петљи.

Како тестирати ПаиПал ВПН на пропуштање

Пре него што стварно употребите ВПН за обављање ПаиПал трансакција, увек је добра ствар да се тестира на ВПН. ВПН провајдери могу тврдити да штите вашу анонимност и податке, али постоје начини за тестирање њихових тврдњи. Већ смо тестирали ВПН-ове на нашој листи, али не преузимајте нашу реч, тестирајте их сами.

Постоји мноштво места за тестирање ВПН-а које ће из њихове перспективе моћи да вам кажу како изгледате на Интернету. Они ће укључивати информације као што су ваша ИП адреса, физичка локација и ваше ДНС и ВебРТЦ информације. Детаљне информације о томе како тестирати ВПН на цурење можете пронаћи у нашем Комплетном водичу за ИП пропуштања.

Приватност за закључак Паипала

ВПН-ови су врло корисни и свестрани алати што се тиче анонимности и сигурности на Интернету. Ако сте забринути због угрожавања ваших ПаиПал трансакција или због ограничења заснованих на локацији која постоје на ПаиПал претплатама, тада су ВПН-ови коначно решење..

Уз мало пажње и знања о потенцијалним недостацима услед тога што се добављач финансијских услуга намрштио употреби ВПН-а за приступ њиховим услугама, можете прећи дуг пут ка побољшању вашег ПаиПал искуства и очувању приватности.

ВПН-ови у овом чланку изабрани су на основу предности коју поседују, посебно за употребу са ПаиПал услугама. Али избор која од горе наведених пет ВПН услуга вам је заиста сведена.

Све предложене услуге нуде или бесплатну пробну верзију или јефтини почетни план употребе (уз гаранцију поврата новца), омогућавајући вам да их искусите из прве руке и да тестирате ниво анонимности помоћу пружених алата. Надамо се да су ове препоруке биле информативне и да ће вас довести до најбољег избора за ваш Паипал ВПН.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Кредитна слика наслова: Милијарди фотографија / Схуттерстоцк.цом

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me