ВПН Катар


Доступно је на стотине ВПН-ова, али само неколико њих је свако добро. Ако сте у Катару и покушавате да уђете у иностране видео библиотеке, можете изгубити пуно времена читајући о сваком кандидату на тржишту. Само покупљање првог ВПН-а на које наиђете још је једна грешка.

Најбољи ВПН Катар

Да бисмо решили овај проблем, саставили смо листу пет најбољих ВПН-ова за Катар. Сужавањем истрага на ових пет, уштедећете време и можете бити сигурни да ћете завршити са ВПН-ом који заправо функционише.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

 4. ПриватеИнтернетАццесс

 5. ПуреВПН

Катар ВПН разматрања

Катар је дом аутократске монархије у којој се политичка опозиција не толерише. Упркос томе, влада ове земље није пошла у дужини као остале арапске државе у контроли приступа Интернету. Фреедом Хоусе не сматра да је стање приступа интернету у Катару довољно озбиљно да заслужује његову пажњу.

Међутим, земља слиједи своје сусједе у блокирању приступа веб локацијама са садржајима за одрасле, сајтовима за коцкање и веб локацијама која заговарају права хомосексуалаца и ослобађање жена. У међувремену, самоцензура смањује потребу за блокирањем приступа веб страницама са вестима. Међутим, када се ова самоконтрола повремено распада, катарска влада показује зубе. Вијести из Дохе на енглеском језику блокирала је, претпостављам, катарска влада, у децембру 2016. године.Кориштење ВПН-а у катарским разматрањима

Политичке тензије са другим земљама Блиског Истока у 2017. години учиниле су владу Катара изузетно осетљивом на критике. Међутим, вероватно да локални извори вести не могу да извештавају о противљењу влади. Вањска опозиција катарском режиму заправо пријети онима који највјероватније протестују против владине контроле више него што то чини њихова готово доброхотна влада.

Катарске власти не ограничавају приступ сајтовима друштвених медија или апликацијама за интернет телефонију. Они су широко доступни у Катару. То је невероватно либерално стајалиште у поређењу с другим државама на Арапском полуострву.

Катар је вероватно једна од најлибералнијих држава на Блиском Истоку. Међутим, можда ће вам досадити тешко уређена забава коју државно тело цензора одобрава за јавно излагање. Ако желите да приступите забави из иностранства, имаћете предност једне од најбољих интернет инфраструктуре на Блиском Истоку. Међутим, због питања везаних за споразуме о цензури и ауторским правима, стране мрежне услуге за стриминг видеа неће вам дозволити да уђу.

Овим регионалним ограничењима у прекограничном приступу можете заобићи користећи виртуелну приватну мрежу (ВПН). Помоћу ВПН-а можете наметнути своје услуге прекоморским видео стримингима. Овај систем чини вас као да се налазите на различитим локацијама, што преварава веб странице за стриминг. Ова илузија је често довољна да вас уведе у видеотеку којој желите да приступите. ВПН-ови вам не пружају услуге претплате без плаћања. Међутим, могу вас заобићи око блокова који вас спречавају да посећујете видео странице из иностранства.

Бесплатно ВПН за Катар

Постоји пуно бесплатних ВПН услуга, нажалост, многе од њих су бескорисне. Савјетовали бисмо против употребе бесплатног ВПН-а, посебно у земљи као што је Катар. Међутим, ако желите да га користите, погледајте нашу листу најбољих ВПН услуга.

Преузимање П2П

Закон о кибернетичким криминалима из 2014. године више се бави ширењем „лажних вести“ него стварима кршења ауторских права. Закон обвезује локалне даватеље интернетских услуга (ИСП) да чувају евиденцију веза и садржаја 90 дана. Продужење овог рока може да наложи тужилац.Преузимање П2П

Главни проблем закона у Катару је његово лабаво фразирање. Једини ризик који закон о кибернетичком криминалу може представљати онима који приступају страној забави односи се на мучење. У Катару није покренуто кривично гоњење за ауторска права са пиратским ауторским правима с преузимањем "пеер-то-пеер" (П2П). Међутим, закон о кибернетичком криминалу дистрибуирање увредљивог материјала дефинише као злочин. Нажалост, природа протокола за дељење датотека значи да, док преузимате датотеку, дијелове те датотеке стављате и на располагање другима. Стога, уколико катарски цензори нису одобрили филм који преузимате, власти би вас могле процесуирати због "дистрибуције" те датотеке.

Када приступите страним услугама за стриминг видео записа, немојте копирати те филмове или емисије на ДВД-ове да би их други могли гледати. То би вам могло донети и уверење за дистрибуцију.

Стреаминг услуге

Сложеност уговора о ауторским правима и национални закони спречавају услуге видео стриминга да њихов садржај учине доступним широм света. Интернет је одличан медиј за дистрибуцију забаве. Међутим, видео веб локације морају да ограниче приступ одређеним земљама јер оне плаћају само за право приказивања садржаја на локацијама за које су сагласне са власницима ауторских права.

Важност поштовања локалних цензурских стандарда такође значи да видео услуге морају да ограничавају прекогранични приступ. Филм из САД-а можда ће бити доступан у Катару, али биће увелико уређен ради уклањања дијалога и знаменитости које су неприхватљиве према локалним законима. Интернетске видео странице у Катару морају осигурати да можете гледати само катарске измјене тих емисија.

Катарска влада неће вам сметати ако приступите америчкој локацији за стриминг у сопственом дому, ради тренутног прегледа. Сајт за стриминг видео ће ипак покушати да вас заустави. Зато вам треба ВПН. Ако желите гледати америчку забаву путем Катара путем Интернета, инсталирајте ВПН који укључује сервер у САД-у. Срећом, скоро сви ВПН сервиси имају сервере са седиштем у САД. Једном када инсталирате ВПН, можете једноставно амерички стреаминг услуге. Ако сте заинтересовани за приступ Нетфлику, погледајте наш Нетфлик ВПН водич.

Како приступити страним стреаминг услугама?

Прво приступите ВПН апликацији, одаберите амерички сервер и укључите ВПН. Једном када се покрене, чини се да сте у САД-у. Сада идите на америчку страницу за забаву по вашем избору. Сва ваша комуникација пролази кроз номинирани амерички сервер. Своју ће адресу ставити на све одлазне комуникације, а не на своју властиту.Географски ограничене услуге садржаја

Када се повежете са ВПН сервером Сједињених Држава, амерички видео сервиси би вам требали омогућити да гледате њихов садржај. Међутим, услуге видео стриминга схватају да људи користе ВПН-ове да би заобишли своја регионална ограничења. Они покушавају да блокирају захтеве који се постављају преко ВПН-а. Због тога је најважније да одаберете одличну услугу, јер не могу сви да обрате ове ВПН системе за детекцију. Ако имате Нетфлик претплату и желите да уђете у каталог забаве за неку другу земљу, а не за катарску верзију, бићете суочени са неким од најопсежнијих система детекције на свету..

Најбољи ВПН за Катар

Сви ВПН-ови на нашој листи могу се мимо Нетфлик ВПН система за детекцију. Стога ће добро радити за било који сервис стриминга. Ако желите гледати емисије из других држава, а не из САД-а, проверите да ли ВПН на који сте претплаћени има сервере на тим местима.

Задржавање садржаја ваше комуникације од стране вашег даватеља интернетских услуга могло би вас довести у проблеме у Катару. Међутим, ВПН-и не чине да изгледају као да сте негде другде, већ такође шифрирају сву вашу комуникацију и преусмеравају све захтеве на ВПН сервер. То значи да ваш ИСП неће моћи да види садржај ваших захтева или код који видео сервер враћа. ИСП такође неће знати којим услугама приступате, јер док је ВПН укључен, све ваше комуникације биће усмерене на изабрани сервер.Најбољи ВПН за Катар

Инсталирање ВПН-а отвара многе могућности забаве. Међутим, приватна приватна мрежа неће вам бесплатно пружити услуге претплате. Такође вас неће заштитити од кривичног гоњења због ствари које пишете на друштвеним медијима или у блоговима. Сјетите се да пазите на оно што објавите у Катару и не бавите се активностима које би могле да се тумаче као „дистрибуција“ увредљивог материјала. Осим тога, уживајте у кориштењу било којег од пет најбољих ВПН-а за Катар на нашој листи да бисте заштитили интернет пренос и добили вам приступ прекоморским услугама.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me