Иако је Италија чланица Европске уније, то не значи да сте сигурни када прегледавате интернет.ВПН Итали


Стога, увијек бисте требали подузети додатне сигурносне кораке, на пример, коришћењем италијанског ВПН-а.

Поред тога, ВПН ће вам омогућити приступ географски ограниченом садржају као што су Нетфлик, Хулу и Раи ТВ. Тако не само да ћете поново добити своју приватност, већ ћете моћи да гледате фантастичне емисије и филмове, где год да се налазите. Без додатних трошкова.

Најбољи ВПН-ови за Италију

Погледајте наш избор ВПН-ова који су најбоље користити у Италији у наставку.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

  - ВПН велике вредности са серверима посвећеним пружању приступа италијанским СкиГо-у и Нетфлик-у

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Коришћење ВПН-а у Италији: разматрања

У наставку прочитајте тачке да бисте сазнали зашто је употреба ВПН-а важна. Надаље, истичемо ефекте италијанских закона на приватност и сигурност.

Италијанска слобода штампе

Италијанска слобода штампеИталија је веома политички поларизована земља.

Стога је доста вести у земљи накривљено и ширина је ограничена.

Штавише, остали извори вести могу се брзо ограничити употребом закона о ауторским правима и клевети.

Иако је већина тога остатак претходне владе, она и данас преовлађује. Као такав, да бисте се заштитили од правног гоњења, употреба ВПН-а у Италији се топло препоручује. Омогућиће вам приступ вестима са ограниченим ограничењима и заштитити вас ако објављујете ограничени садржај.

Прислушкивање

Аутистици / Инвентати је сигурни провајдер е-поште са седиштем у Италији, који такође може помоћи у заштити приватних комуникација. То је пресудно као Италија је веома заинтересована за прислушкивање и брз приступ личним подацима (без потребе за потјерницама).Прислушкивање

Остављање ових података некодираних је ових дана само лоше. Иако постоје начини да се осигура да потенцијалне локалне иницијативе за прислушкивање не угрозе ваше податке.

Програми прислушкивања обично (иако не увек) се јављају унутар граница неке земље. У овом случају, пазите да се повежете са страним ВПН сервером треба да вас заштити. То би вас заштитило од било које владине агенције или прислушкивања.

Питања о ауторским правима

Ауторска права у Италији

Италијанска влада је имала масовна борба против приватности интернета и питања ауторских права, толико да их је америчка влада похвалила! Било је много случајева одузимања веб страница због само мањих проблема.

Неке од ових случајеви се подударају са слободом штампе (види горе) - и за циљ имају ограничити приступ људи ширим вестима.

Клевета

Клевета је такође била главна тема,

а у једном конкретном случају, кориснику Фацебоока наложено је да плати казну за клевету свог послодавца на својој Фацебоок страници - правни поступак који би могао отворити многа врата за сличне радње.

Ово су само неки од главних проблема који показују колико требате бринути о својој приватности и зашто бисте требали предузимати додатне кораке да бисте то учинили.

Анти-пиратство

Недавно је било низ нових закона о борби против пиратерије који отежавају дељење датотека и П2П у Италији. Пре много година ствари су биле релативно лагане и нерегулиране. Чини се да се клатно љуља све даље и даље у другом правцу.Италијански закони против пиратерије

Власници ауторских права радовали су се кад је италијанска влада пресудила у корист амандмана против пиратерије.

заправо, аудрузења не морају ни да одрзавају покус како би блокирали веб локације или повезивање са пиратским садрзајем. И иако су многе унутрашње групе - укључујући ИСП-ове - тврдиле да ново законодавство крши људска права, нове одлуке су и даље на снази..

Погледајте наш најбољи чланак о ВПН торрентима да бисте сазнали више.

Италијански ВПН сервери

Овај се чланак фокусира на ВПН провајдери који нуде сервере који се налазе у Италији. Међутим, коришћење италијанског сервера није идеално ако је приватност ваш главни разлог коришћења ВПН-а. То је због горе поменутог јаког кршења ауторских права и различитих питања надзора (укључујући масовни надзор италијанских комуникација од стране НСА).Италијански ВПН сервери

Корисницима који више мисле на приватност било би боље да одаберу сервере који се налазе у Швајцарској, Чешкој, Луксембургу или Румунији. Сервери у оближњим земљама помоћи ће да се смањи количина прекомерних трошкова и кашњења уведених у вашу интернетску везу. Ипак, можда ћете желети да се повежете на нејаснију локацију.

Гледајте Раи ТВ ван Италије

Можете да користите и ВПН да бисте приступили италијанском садржају када је ван Италије. Постоји неколико италијанских канала које бисте могли гледати, али најважније је да Раи ТВ можете гледати ван Италије.

Раи ТВ је национална радиодифузна компанија Италије и нуди 12 мрежних канала којима можете приступити путем ВПН-а. Због регионалних ограничења, Раи ТВ није доступна нигде другде осим у Италији. Стога, ако се повежете на италијански ВПН сервер, моћи ћете да га гледате ван Италије.

Најбољи ВПН за Италију: закључак

Употреба ВПН-а за Италију је једноставна као и плаћање и затим инсталирање услуге. У овом чланку, показали смо вам пет најбољих ВПН-ова за Италију. Закључак најбољег ВПН-а за Италију

Сада их можете користити да бисте се заштитили и гледали географски ограничен садржај.

Зато наставите и пријавите се за једну од ових италијанских ВПН услуга данас како бисте заштитили своју приватност!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me