У Грчкој, влада примењује обавезно чување података о историјама и метаподацима веба на 12 месеци. Помоћу ВПН-а, свако може сакрити своје мрежне активности од грчке владе с јаким слојем ВПН шифрирања. То омогућава грчким грађанима да преузму контролу над својом дигиталном приватношћу.

ВПН Грчка

ВПН за Грчку такође дозвољава било коме да сакрије своју стварну ИП адресу, што им заузврат омогућава да сакрију своју стварну локацију од веб локација које посећују. Ово зауставља праћење ИП адресе и циљано оглашавање на веб локацији.

Повезивање са ВПН сервером такође омогућава ВПН корисницима да се претварају да су у другој земљи. То омогућава ВПН корисницима да приступају локацијама које је блокирала влада и гео-ограниченом садржају из иностранства. На пример, коришћењем ВПН Нетфлик претплатника може да деблокира садржај из целог света. Ово укључује америчку верзију која садржи више садржаја него било која друга верзија Нетфлика.

ВПН је пут до истинске слободе интернета.


 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Шта је ВПН за Грчку

ВПН је услуга онлајн претплате која инсталирате на своје уређаје. Једном када је ВПН инсталиран, можете учинити неколико ствари. Прво, можете да шифрирате све податке који долазе и одлазе са својих уређаја. То спречава провајдере Интернет услуга (ИСП) да не могу да обаве обавезно чување података у име грчке владе.

Поред дигиталне приватности, ВПН такође скрива вашу стварну локацију. Када се повежете на ВПН сервер, ваша стварна ИП адреса се маскира са оном ВПН-а. То спречава веб локације које посећујете да знају вашу стварну ИП адресу. Омогућује и ВПН корисницима да се претварају да су у другој локацији или земљи.

Шта могу да учиним са ВПН-ом у Грчкој?

Већина људи користи ВПН за комбинацију ствари. У неким земљама влада проводи много цензуре. У Грчкој цензура није претјерано оштра, међутим, још увијек постоје неке веб странице и услуге које су блокиране.

Неке веб локације пиратерије и торрент складишта имају цензурисане странице. Многа места за коцкање су такође ограничена. Помоћу ВПН-а можете обилазити те блокове локалних веб локација, пружајући вам потпуну слободу приступа Интернету.

Приступ стварима које би требало да буду изван граница никада није добра идеја ако желите да избегнете новчане казне, писма власника ауторских права или још горе, у невољи са полицијом. Због тога је шифровање које пружа ВПН толико корисно. Омогућава вам да радите све што желите на мрежи и деблокирате било који садржај који желите без страха да ћете га гледати.

Коначно, многи људи такође користе ВПН да би приступили страним сервисима и услугама стриминга видеа на захтев. То омогућава ВПН корисницима много више садржаја јер је амерички каталог тих услуга често много свеобухватнији, што значи да помоћу ВПН-а можете добити много бољу вредност за новац..

Интернет цензура у Грчкој

Грчка влада цензурише неке веб странице. Одређене странице на пиратским веб локацијама су ограничене (али не цео веб локација). Око 400 локација за коцкање је такође ограничено, као и неки блогови који се односе на коцкање на тим веб локацијама.

Иако има генерално бесплатну штампу, Фреедом Хоусе извештава да је Грчка доживела смањење слободе штампе у последњих пет година. Конкретно, штампи је било дозвољено да негативно извештава о државним мерама штедње. Право на поверљивост новинара такође је угрожено у Грчкој, а новинари су вршени притиском и ћутањем правним средствима.

За све који желе да приступе цензурираним веб локацијама из Грчке, ВПН је природно решење. Свако ко намерава да изрази различита политичка становишта треба да буде потпуно слободан у Грчкој, јер слобода говора није директно забрањена. Међутим, грађани и новинари који радије штите своју приватност можда желе да користе ВПН енкрипцију.

ВПН шифрирање омогућава грчким корисницима интернета приступ било којем садржају који желе, а да их ИСП у име владе не навикне на Интернету..

Набавите грчку ИП адресу

Ако желите да добијете приватност током коришћења грчких гео-ограничених услуга, мораћете да се повежете на ВПН сервер у Грчкој. Сви ВПН-ови који се препоручују у овом чланку имају избор сервера у Грчкој како бисте могли да шифрирате своје податке и даље приступате интернету користећи грчку ИП адресу.

Грчки сервери такође вам дозвољавају да користите гео-ограничене мрежне услуге када сте ван Грчке на летовању. Дакле, ако сте на годишњем одмору и морате да радите путем банкарства путем интернета - или користите неку другу гео-ограничену интернетску услугу - можете да се ВПН обратите Грчкој и поново добијете приступ!

ВПН за јавни ВиФи

Када се повежете с јавним ВиФи-ом и унутар Грчке и док сте на одмору, ризикујете да вас нападне цибер-криминалац. Лоше имплементиране ВиФи приступне тачке могу бити несигурне, омогућавајући другим људима на ВиФи-у да нападају вашу сесију и украду ваше податке, лозинке и податке о кредитној картици.

Поред тога, могуће је повезати се са лажним врућим местима које су хакери поставили. Ове вреле тачке зла "близанаца" наменски су направљене да изгледају као службено жариште. То олакшава случајно повезивање с њим.

Код ВПН-а није важно да ли се повезујете са лоше конфигурираном мрежом или злим близанцем који припада цибер-криминалцу. То је зато што шифровање које пружа ВПН спречава било кога да хакује ваше податке док пролазе са вашег уређаја на Интернет. ВПН је најбољи облик личне кибернетичке сигурности доступан јавним корисницима ВиФи-а. А пошто је ВПН јефтин, препоручује се да га увек користите.

ВПН Проки Грееце

Иако је ВПН врста прокија, он је такође много поузданији од обичног прокија. Поред тога, ВПН је много сигурнији јер аутоматски шифрира све податке који долазе и одлазе са ваших уређаја (а не само податке унутар вашег прегледача). Поуздане ВПН-ове, попут оних у овом водичу, такође користе најновије и највеће протоколе шифровања; да обезбеди највиши ниво сигурности и приватности.

Ако се желите претварати да се налазите на другој локацији, проки је и даље опција. Међутим, најпопуларнији мрежни сервиси више се не могу деблокирати помоћу прокија, због чега је ВПН много боље решење. Поред тога, ВПН ће пружити много боље брзине и поузданост.

Закључак

Сви ВПН-ови у овом водичу изабрани су јер имају велики избор сервера смештених широм света. То значи да се можете претварати да сте било где и да деблокирате више садржаја него икад раније. Поред тога, сервери су брзи, што значи да су погодни за стриминг у ХД резолуцији.

Сви ВПН-ови у овом водичу одабрани су јер имају снажне политике приватности и ажуриране шифрирања. То значи да су сви погодни за пружање дигиталне приватности и сигурности која вам је потребна - и код куће и на јавном ВиФи-у.

Без обзира зашто тражите ВПН, ВПН провајдери у овом чланку су добра опција. Сваки ВПН мало варира, али све су то одличне услуге које пружају практичне пробне понуде и гаранције поврата новца.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Кредити за слике: акедесигн / Схуттерстоцк.цом

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me