Главни проблем са интернетом на Филипинима је ограничен приступ који стреаминг сервери и веб локације постављају својим корисницима.

ВПН Пхилиппинес

Иако не морате да поразите државне блокове на Филипинима, морате преварити иностране медијске сервере да вас пусте. Најбољи начин да се заобиђу регионална ограничења за стриминг сајтове је употреба ВПН-а..

ВПН штити ваш идентитет и вара удаљене сервере да мисле да се налазите у њиховим регионима рада. Заобилажење контроле приступа на медијским веб локацијама технички је облик кршења ауторских права. Иако за ову праксу нико није осуђен, увек је боље бити опрезан.

Слично томе, преузимање торрента вас излаже ризику кривичног гоњења. Зато је заштита приватности коју пружају ВПН-ови толико важна.


Више о регионалним ограничењима можете прочитати у наставку. Прво, погледајмо пет најбољих ВПН-а за Филипине.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Ако вам је потребно више информација о било којем ВПН-у који приказујемо на овој страници, погледајте нашу детаљну листу у наставку.

Најбољи ВПН Филипини

Филипини ВПН разматрања

Фреедом Хоусе класификује интернет на Филипинима као "бесплатан". Влада тамо не поставља много ограничења приступа интернету. Постоје забринутости због овласти које је влада дала себи у Закону о спречавању кибернетичких криминала из 2012. године. Међутим, Врховни суд у земљи изрекао је рестриктивније клаузуле овог закона у пресуди донесеној 2014. године.

Закон о спречавању кибернетског криминала укључује клаузуле које забрањују пиратство. Ово се тиче оних који са торрентима преузимају ауторска права. Казне за кршење ауторских права укључују новчане казне и затворске казне. Међутим, хапшења су ретка, а употреба протокола БитТоррент распрострањена је на Филипинима.Коришћење ВПН-а у Филипинским разматрањима

Једине пријављене случајеве забране веб локација на Филипинима догодиле су се 2014. године када је страница за упознавања Асхлеи Мадисон била блокирана месец дана, и 2017. године, када је влада забранила многе порно веб странице, укључујући Порнхуб и Кстубе. Ти блокови су у току.

За разлику од многих суседних земаља, Филипини не блокирају апликације за ћаскање и интернет телефонију. Сајтови на друштвеним медијима су на сличан начин неприлагођени. Међутим, влада је издала многа упозорења против постова који су увредљиви за политичаре. Једини аспект коришћења интернета који, чини се, забрињава власти јесте дистрибуција дечије порнографије.

Брзи ВПН за Филипине

Брзине интернетске везе нису увијек фантастичне на Филипинима. Из тог разлога, један од најважнијих атрибута филипинског ВПН-а су изузетно брзи сервери. ВПН-ови које препоручујемо у овом водичу пружају приступ брзим ВПН серверима који ће успорити вашу интернетску везу са најмањим могућим износом. Међутим, имајте на уму да чак и најбржи ВПН-ови имају тенденцију да мало успоравају интернетску везу. Дакле, ако је интернетска веза за коју плаћате даватеља интернетских услуга у првом реду спор, морат ћете осигурати најбржи могући ВПН Филипина.

Стреаминг услуге

Стреаминг Сервицес

Услуге стриминга морају предузети све могуће кораке да спрече прекогранични приступ. То укључује откривање и блокирање ВПН промета. Као такав, тешко је пронаћи ВПН који може ући у прекоморске сервисе стриминга. Нетфлик има неки од најнапреднијих софтвера за откривање ВПН-а на свету, тако да врло мало сервиса ради на тој локацији. Сви ВПН-ови на нашој листи уложили су у скривачке методологије које откривају поразе и откривају вам приступ преко иностранства..

Успешни ВПН-ови вам дају бонус ако још немате Нетфлик. Цена Нетфлик-а варира од земље до земље. Ако се пријавите на Филипинима, плаћате мање него купци у САД-у. Затим можете да примените ВПН са америчким сервером на своју Нетфлик везу и гледате америчку услугу, иако имате претплату на Филипинима.

Како гледати амерички Нетфлик?

ВПН чини да се налазите на другом месту. Када укључите ВПН, морате да одаберете сервер са листе локација. Једном када се ВПН покреће, чини се да је ваша локација локација ВПН сервера, а не где се налазите. На Нетфлик се повезујете са истом адресом где год да се налазите: Нетфлик.цом. Када сервер Нетфлик-а прими захтев од вашег прегледача за почетну страницу веб локације, он испоручује страницу која је доступна за локацију на којој се налазите. Ако тој локацији приступите са Филипина, добићете сајт Нетфлик за ту земљу, а не у држави у којој имате претплату.Приступ америчком Нетфлику

Нажалост, услуге стриминга (укључујући Нетфлик) су везане споразумима са власницима ауторских права. Они прецизирају у којим земљама могу ставити емисију у емисију. Зато неке емисије које можете гледати на Нетфлик УС нису доступне на Нетфлик Филипинима. Компанија је такође везана законима сваке земље у којој послује. Због тога не може дозволити купцима у једној земљи да гледају емисије које је ставио на располагање у другој земљи. Емисије доступне у САД-у нису све погодне за гледање на Филипинима због различитих закона о клеветама и богохуљења. Према томе, чак и ако видите емисију на Нетфлик Филипинима која је такође доступна на Нетфлик УС-у, она ће можда бити другачије уређена, тако да неће бити иста.

За више информација о гледању америчког Нетфлик-а у иностранству потражите наш Нетфлик ВПН водич.

Алтернативно, за информације о гледању америчке премијере Амазона, погледајте наш ВПН за Амазон водич.

Закључак

Цензура коју је спровела филипинска влада није сувише строга. Забрана 2017. за одређене порно сајтове, међутим, може бити показатељ још већих ограничења.Закључак најбољих ВПН-а Филипина

Сви ВПН-ови на нашој листи пет најбољих ВПН-а за Филипине одлични су за избјегавање откривања у врло рестриктивним земљама, попут Кине и Ирана. Добијање једне од ових услуга у будућности ће потврдити ваше интернетске слободе и припремиће вас за било каква ограничења приступа вебу која би власти на Филипинима могле додати на свој тренутни списак забрана.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me