Ако сте корисник Мац рачунара, онда вероватно знате да мацОС долази у пакету са критички признатим резервним програмом који се зове Тиме Мацхине. Ово је сјајно, али времеплов временске машине ствара резервне копије података само на спољном физичком погону или на локалном НАС систему који подржава протоколе Тиме Мацхине.


Међутим, добра пракса израде резервних података следи златно правило 3-2-1 у коме се чувају најмање три копије ваших података како би се осигурао против било каквог облика губитка.

Традиционална формула је да једну копију држите на уређају (оригиналну копију), једну копију складиштите локално, али није причвршћена на рачунар (као што је на НАС или спољном чврстом диску) безбедно од вируса који могу да утичу на ваш рачунар и да сачувате другу копију на мрежи.

На крају крајева, локални погон може бити украден, изгубљен у пожару, оштећен водом или ко зна шта!

Сљедеће Цлоуд бацкуп услуге и производи подржавају једноставно и аутоматско израду сигурносних копија података Тиме Мацхине-а на облачном налогу како би се пружила робусна 3-2-1 заштита.

Треба имати на уму да може проузроковати дуплирање података које је подржао Тиме Мацхине и података које учитавате на свој облачни рачун на уобичајен начин. Да бисте спречили да ово умножавање поједе ваш драгоцени простор на серверу у облаку, можда бисте желели да искључите неке мапе које учитава или Тиме Мацхине или резервни софтвер.

5 најбољих сигурносних копија рачунара времена

Испод смо навели пет најбољих резервних прозора времених машина. За више информација о овим услугама, идите доле да бисте прочитали резиме сваке услуге или кликните на њихову веб локацију користећи доле наведене везе.

 1. Возим

  - Кориснички | Економично | Шифрирање од краја до краја

 2. ИБацкуп

  - мобилне апликације | Пословно усмерен | Шифрирање од краја до краја

 3. ЦлоудБерри

  - Могућности хостинга | Фреемиум | Подршка за Тиме Мацхине

 4. ДоллиДриве

  - Мац & иОС фокусиран | ДоллиЦлоне | Усер-фриендли

 5. Пренесите

  - Паниц Синц | Подршка за 11 услуга у облаку | Шифрирање е2е на страни клијента

5 најбољих сигурносних копија за Тиме Мацхине - Сажеци

Погледајте листу најбољих сервиса сигурносних копија рачунара испод, кликните на страницу за више информација о њиховој услузи.

1. Идриве

ИДриве можда има повољне цене, али не штеди на функцијама

 • Цене

  Фром $ 17,38
  годишње

ИДриве је резервни провајдер повољних цена који користи снажно шифрирање од стране клијента до краја. Садржи мрежну синхронизацију датотека, сигурносно копирање на више уређаја, верзију датотеке за до 30 претходних верзија. Посебно нам се свиђа чињеница да ИДриве подржава Линук цлоуд бацкуп преко ГУИ-ја или пакета скрипти.

Да би спречио дупликацију датотека, ИДриве подразумевано изузима мапу података Тиме Мацхине из резервних копија. Међутим, то се лако може укључити ако одете у Поставке -> Изузете датотеке / мапе из сигурносне копије -> Датотеке / Мапе с дјеломичним именима и поништите одабир мапе Бацкупс.бацкупдб.

Резервна копија Тиме Мацхине ће бити сачувана у ваш ИДриве складиште користећи путању коју сте конфигурисали у поставкама Тиме Мацхине-а на вашем Мац-у.

2. ИБацкуп

ИБацкуп се превасходно фокусира на предузећа, нудећи снажну е2е енкрипцију и опоравак од катастрофе

 • Цене

  Фром $ 9.95
  / месец дана

Овај провајдер облака има снажан фокус на резервном копирању података за мала предузећа. Као такав, листа његових функција укључује ствари попут потпуног сигурносног копирања, план опоравка од катастрофе (ДР), више подрачуна, ХИПАА, Сарбанес-Оклеи, усклађеност са ГЛБА и СЕЦ / ФИНРА и још много тога.

ИБацкуп је, међутим, савршено употребљив као лична услуга израде резервних копија и свако ће сматрати да су његове иОС и Андроид мобилне апликације корисне. Подаци се подразумевано шифрирају на страни сервера помоћу АЕС-256, али могуће је користити и приватни кључ за шифровање који није смештен у ИБацкуп’с сервери уместо тога.

Да бисте омогућили прављење резервне копије Тиме Мацхине помоћу вашег ИБацкуп налога, једноставно отворите Мац десктоп клијент, идите на Сеттингс и проверите да ли је изабрана сигурносна копија Тиме Мацхине.

3. ЦлоудБерри

Цлоудберри је у потпуности прилагодљив, с могућностима хостинга и низом различитих сервера

 • Цене

  Фром $ 49,99
  годишње

Цлоудберри Екплорер је бесплатни софтвер (са доступном премиум верзијом Про верзије) који вам омогућава управљање и израду резервних копија датотека на Амазон С3, Мицрософт Азуре, Гоогле Цлоуд и Опенстацк рачунима. Цлоудберри такође нуди услугу претплате са потпуно угошћеним коришћењем користећи ваш избор ових провајдера у облаку СааС.

Било да користите само свој бесплатни софтвер са вашим личним сервисом у облаку или Цлоудберри’С услугом претплате, Цлоудберри подржава израду сигурносне копије Тиме Мацхине-а у облак.

Ово захтева мало више конфигурације него са горе поменуте две услуге, али јасна упутства су доступна на веб локацији. То у основи представља само одабир времеплова’спољни резервни диск’с роот копија Бацкупс.бацкупдб директорија као извор сигурносне копије.

4. ДоллиДриве

ДоллиДриве има сопствену својствену функцију за бацкуп целог вашег система - ДоллиЦлоне

 • Цене

  Фром 5,00 УСД
  / месец дана

ДоллиДриве је услуга сигурносне копије у облаку дизајнирана од темеља за мацОС. Ради све уобичајене ствари које бисте очекивали од такве услуге, а има иОС апликацију за приступ и управљање датотекама са било којег места.

Још необичније, ДоллиДриве нуди функцију с кратким именом ДоллиЦлоне која ствара комплетну сигурносну копију целог вашег система. Баш као што то ради и Тиме Мацхине, осим што је ова сигурносна копија сачувана у облаку. Дакле, док ДоллиДриве нема’Ако израдите сигурносне копије стварних података Тиме Мацхине-а у облаку, постиже се потпуно исти ефекат.

Наравно, можете користити ДоллиЦлоне поред самог Тиме Мацхине-а да и локално направите сигурносну копију свих података.

5. Пренесите

Трансмит се издваја из гомиле захваљујући својој функцији Паниц Синц

 • Цене

  Фром 0,00 УСД
  / месец дана

Трансмит је ФТП клијент са уграђеном подршком за 11 најпопуларнијих сервиса у облаку, у распону од услуга усмерених на потрошаче као што су Дропбок и Гоогле Дриве до СааС услуга као што су Амазон С3 и Мицрософт Азуре. Међутим, не постоји подршка за иЦлоуд.

Оно што разликује Трансмит од милион других ФТП клијената тамо је и његова функција Паниц Синц. Као што име сугерира, ово пружа сигурносну копију података у стварном времену синкронизацијом у облак по вашем избору. А зато што подржава синхронизацију са спољних чврстих дискова и НАС погона, можете да је користите за аутоматско прављење резервних копија свих података са вашег Тиме Мацхине погона.

Последње мисли

Никада не можете имати превише копија виталних података, а Тиме Мацхине пружа веома висок ниво заштите од катастрофе сигурносним копијама свега на вашем Мац-у. Горе наведене услуге и производи омогућавају вам да сачувате ниво заштите Тиме Мацхине-а у облаку тако да без обзира на то шта се догоди моћи ћете извршити обнављање целог система. А то доноси много мира.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me