Имате ли проблема са везом на Оверватцх? Иако Оверватцх ВПН не може да реши сваки проблем, можда је то решење које вам је потребно! Ако вам је онемогућено коришћење функције за ћаскање или је потпуно закључано из игре, брзи, поуздани ВПН може вас обити око тих блокова омогућавајући вам да се правите као да сте у другој земљи..

Оверватцх ВПН

Ако је проблем с вашом интернетском везом, ВПН може бити од помоћи. У неким ситуацијама, шифрирана мрежа ВПН-а може избећи проблеме који би у супротном ометали ваше играње. Прегледали смо преко 150 ВПН-а током последњих неколико година и прецизирали 5 најбољи ВПН-ови за Оверватцх играче.

Помоћу табеле испод можете лако да упоредите наше типове најбољих ВПН-ова за Оверватцх

 1. ЕкпрессВПН


  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Шта је Оверватцх ВПН?

Виртуелна приватна мрежа (ВПН) је услуга претплате која може сакрити ваш идентитет и омогућити вам да се претварате да сте у другој земљи. Оверватцх ВПН је ВПН који је посебно користан за играње Оверватцх-а. Није важно где сте или где сте купили претплату: Помоћу ВПН-а за Оверватцх можете да избегнете неколико проблема који могу ометати вашу игру.

Важно је схватити да ће у већини случајева ВПН успорити вашу везу са Оверватцхом. Шифровањем вашег промета и усмеравањем вашег промета путем ВПН сервера може се очекивати мали губитак брзине. Да ли то вреди зависи од ваше ситуације (за многе људе то вреди).

Ако се не можете пријавити у игру или не можете разговарати са саиграчима, нешто спорија веза може бити мала цена коју треба платити. Да ли ће вам надокнађивање бити вредно у вашој конкретној ситуацији (ако имате веома брзу мрежу, биће нешто) што ћете морати сами да одлучите. Овде вам може добро доћи ВПН гаранција за повраћај новца - јер сами можете проверити.

Ево неких ситуација у којима би Оверватцх ВПН могао бити корисна инвестиција.

Блокирани сте од играња Оверватцх-а

Оверватцх је имао проблема са варалицама и хакарима који долазе од играча у деловима Азије. Као резултат тога, Близзард (издавач игре) је поставио блокове на многе везе из тог дела света. Ово уклања лоше глумце, али може утицати и на редовне играче. Решење је коришћење Оверватцх ВПН-а за пријаву у игру са ВПН сервера који се налази у другом подручју.

Чак и ако се можете пријавити у игру, можда нећете моћи да користите функције тимског ћаскања. Неколико земаља (посебно на Блиском Истоку) блокира употребу било ког интернетског сервиса за ћаскање. Још једном, решење је употреба ВПН-а за Оверватцх да бисте се пријавили у игру са локације која не цензурише цхат услуге.

Проблеми с везом са игром

Оверватцх је игра у реалном времену која захтева брзу и поуздану интернетску везу. Али ваша веза са игром може заостајати. Можда није поуздано, због чега ћете се искључити из игре у најгорем могућем тренутку. У тим би случајевима ВПН велике брзине могао бити од помоћи.

Ако Оверватцху треба дуго времена да одговори на ваше команде у игри, приметићете заостајање. Заостајање може да узрокује ваш ИСП ако користи провлачење пропусне ширине. Превише интернетског промета негде између вас и Оверватцх сервера може то такође изазвати. Или би проблем могао бити са одређеним сервером на који вас игра по дефаулту повезује.

Оверватцх ВПН може помоћи. Шифрирање ваше везе са игром може јој омогућити да избегне просипање пропусне ширине. ВПН за Оверватцх омогућава вам да промените руту између вас и игре повезивањем на различите сервере у различитим земљама. Можда ћете успети да пронађете руту која има мање саобраћаја овим путем. Ова могућност промене руте такође вам може дати поузданију везу са подразумеваним Оверватцх сервером или вам дозволити да се потпуно пријавите на други сервер..

Најбољи оверватцх ВПН-ови: закључак

У овом водичу за Оверватцх ВПН говорили смо о проблемима које можете имати када покушате да играте ову популарну игру. Видели смо како Оверватцх ВПН може да вас уведе у игру када вас силе које покушавају да вас спрече или ограниче. И видели смо случајеве у којима вам ВПН може помоћи да се решите неких мање уобичајених проблема са повезивањем који се појављују.

Ако имате било који од проблема које смо овде покрили, знате шта следи. Једини начин да сигурно знате да ли ће Оверватцх ВПН решити ваше проблеме са игром је да га инсталирате и видите! Сви ВПН-ови на овој листи су квалитетне услуге које нуде бесплатне пробе или гаранције поврата новца, тако да заиста нема разлога да не тестирате ове 5 најбољих ВПН-ова за Оверватцх.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

За више информација о коришћењу ВПН-а за пребацивање на вашој жељеној конзоли погледајте водиче испод:

 • Ксбок Оне ВПН
 • ПС4 ВПН
 • ПЦ ВПН
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me