Менаџери лозинки су фантастични алати за приватност, али још бољи су када су бесплатни! У овом чланку наводимо пет најбољих бесплатних менаџера лозинки. Осим што су потпуно бесплатне, све услуге у овом чланку поштују вашу приватност, нуде фантастичне безбедносне функције и отворени су извор.

Ако вам је досадило да се сећате лозинки за све своје мрежне налоге и услуге, вероватно размишљате да пронађете лозинку.

Гњаважа памћења лозинки испарава помоћу менаџера лозинки, омогућавајући вам постављање сложених, јединствених лозинки за сваки појединачни налог.

Међутим, схватамо да немају сви да потроше пуно новца, због чега смо анализирали тржиште да бисмо пронашли најбоље бесплатне и сигурне менаџере лозинки. Наше препоруке ће радити на свим платформама, а пошто се зна да су робусне у погледу приватности и сигурности - можете се одлучити за ове бесплатне менаџере лозинки без угрожавања ваше безбедности..


Најбољи бесплатни менаџери лозинки

Испод имамо листу најбољих бесплатних менаџера лозинки. Све ове услуге нуде фантастичне карактеристике, тако да ако желите да сазнате више о било којој од услуга у наставку, кликните на линкове до веб локације провајдера или померите се испод ове листе за резиме онога што сваку услугу чини сјајном.

 1. Кеепасс

  - Одличан бесплатни менаџер лозинки

 2. Битварден

  - Управитељ лозинки отвореног кода који је направљен да буде једноставан за употребу

 3. Лозинка сигурна

  - Безбедно, једна лозинка у исто време

 4. ЛастПасс

  - Бесплатни ниво не штеди превише од своје премиум услуге

 5. РобоФорм

  - Врхунски и једноставан за употребу

Бесплатни менаџери лозинки - сажеци

Испод смо сажели функције које чине најбоље бесплатне менаџере лозинки. Ако су вам потребне додатне информације о неком од ових веб локација.

1. Кеепасс

КееПасс је одлична услуга коју сматрамо најбољим бесплатним менаџером лозинки.

 • Цене

  Фром 0,00 УСД
  / месец дана

 • Подржане платформе


  • Виндовс

  • Линук

То је услуга отвореног кода, што значи да код може да верификује било који стручњак за безбедност. И задржавате пуну контролу над својим лозинкама јер омогућава крајње криптирање.

То значи да се лозинке не могу повратити, тако да никада не смете заборавити своју главну лозинку. Међутим, жртвујући тај део практичности цитира КееПасс као златни стандард за сигурност управљања лозинком.

Поред тога, КееПасс је веома флексибилан, има пуно доступних додатака и пружа вам потпуну контролу над вашим .кбдк базама података. Иако КееПасс лозинке подразумевано локално чува само локално, лако можете делити своју .кбдк базу података путем сигурне платформе за складиштење на мрежи.

Све док не’Не волите ли да научите како да га користите, КееПасс је веома функционалан менаџер лозинки који вам омогућава да радите било шта са лозинкама које се сјетите. Додуше, КееПасс је мало замршенији од наше препоруке број два, Битварден, што значи да би било корисније држати се неких других услуга ако сте потпуни технофоб..

КееПасс је доступан на свим популарним платформама и може се подесити да ради са прегледачима помоћу КееФорм-а, КееПасс ХТТП-конектора који ће вам омогућити аутоматско попуњавање лозинки у свим популарним прегледачима..

2. Битварден

Битварден је врхунски опен-соурце, једноставан за управљање лозинком!

 • Цене

  Фром 0,00 УСД
  / месец дана

 • Подржане платформе


  • Виндовс

  • Линук

Битварден је доступан за све популарне платформе (Линук, мацОС, Виндовс, Андроид и иОС). То што је опен-соурце значи да је софтвер слободно доступан на мрежи за било којег стручњака за заштиту на ревизији. Као резултат тога, овом менаџеру лозинки се може веровати да ради управо оно што тврди са вашим лозинкама.

Један од најважнијих фактора када је у питању управљање лозинком јесте да ли су лозинке заштићене шифрирањем од краја до краја (е2ее). С е2ее, ви само држите главни кључ за своје лозинке, што значи да су оне апсолутно сигурне. Наравно, то такође значи да ако заборавите своју главну лозинку, аутоматски ћете бити закључани од клијента, а самим тим и преостале лозинке.

Уз Битварден су све лозинке заштићене са е2ее, што је савршено из безбедносних разлога. Међутим, ако сте веома забринути због могућности враћања приступа вашем налогу (у случају губитка лозинке), можда ћете се одлучити за неку другу услугу.

Поред апликација за све платформе, Битварден има проширења за Цхроме, Фирефок, Опера, Мицрософт Едге и Сафари. Ова проширења омогућавају вам да лако додајете лозинке у базу података приликом пријаве - и омогућава вам лако аутоматско попуњавање лозинки у лету.

Сматрамо да је ово један од најбољих менаџера лозинки отвореног кода који је доступан бесплатно и пружа све што је потребно за чување лозинки без бриге.

3. Сигурност лозинке

Е2е енкрипција & фондови отвореног кода чине Пассворд Сафе једним од сигурнијих менаџера лозинки!

 • Цене

  Фром 0,00 УСД
  / месец дана

 • Подржане платформе


  • Виндовс

Пассворд Сафе је опција отвореног кода која пружа снажно шифрирање од краја до краја. Овај менаџер лозинки популаран је не само због својих одличних карактеристика, већ и због тога што га је првотно развио светски познати криптограф Бруце Сцхнеиер.

Пассворд Сафе је доступан за Виндовс и има клонове за Андроид, иОС, Линук и Мац. Већина тих клонова може се наћи на веб локацији пвсафе. ПВСафе за Виндовс није тешко користити захваљујући свом минималистичком приступу, међутим, недостатак функција значи да се неће лако интегрисати у ваш омиљени прегледач.

Аутоматско попуњавање је доступно, али не успева помоћу једноставног инсталирања. Гдје се овај менаџер лозинки истиче у начину на који се могу ефикасно претраживати и организирати лозинке. Корисници могу без проблема увозити и извозити лозинке другим менаџерима лозинки.

Главна страна је што синхронизација у облаку није доступна - тако да ћете морати да делите трезор своје лозинке путем УСБ-а. Генератор лозинки је такође укључен како би креирање робусних лозинки било лепо и лако. Због свог недостатка практичности, Пассворд Сафе и даље остаје једноставан, али ефикасан менаџер лозинки који је доступан за све платформе захваљујући активној заједници отвореног кода.

4. ЛастПасс

ЛастПасс је више име домаћинства него конкуренције, нудећи и бесплатне и премиум услуге

 • Цене

  Фром $ 3,00
  / месец дана

 • Подржане платформе


  • Виндовс

  • Линук

Овај бесплатни менаџер лозинки је одлична опција за повремене кориснике интернета који траже управитеља лозинки који је и богат и бесплатан. За свакога ко тражи лако управљајући лозинком који има све ситнице, овај менаџер лозинки ће сигурно означити пуно кутија. ЛастПасс је доступан за све платформе и пружа снажну енкрипцију од краја до краја како би се осигурала безбедност лозинки. Нажалост, ЛастПасс није потпуно опен-соурце, као што је случај са менаџерима лозинки који су на овој листи.

Упркос овом малом недостатку, који вас може или не мора одложити у зависности од вашег личног модела претњи, ЛастПасс је одличан менаџер лозинки који ће учинити срећним већину потрошача којима је потребан бесплатни менаџер лозинки.

Бесплатно један корисник добива приступ неограниченом похрани лозинке, приступу лозинки на свим уређајима, 2ФА, функцији сигурне размјене лозинки, сигурним биљешкама, генератору лозинки и алатки за провјеру сигурности лозинки. Те карактеристике чине ЛастПасс једним од најзаступљенијих менаџера бесплатних лозинки на тржишту; идеално за све који желе лако решење које функционише са практично никаквом кривуљом учења.

Истина, ЛастПасс је током година претрпео лошу штампу због откривања безбедносних рањивости. Међутим, ЛастПасс је брзо поправио све проблеме које су открили заштитари, што је довело до јачег производа током времена.

5. РобоФорм

РобоФорм-ов бесплатни слој има више функција него што можете да стиснете шаку - али и даље је вредна јефтине надоградње

 • Цене

  Фром $ 1,79
  /месец дана

 • Подржане платформе


  • Виндовс

  • Линук

РобоФорм је бесплатни менаџер лозинки који је импресиван. Бесплатна верзија је веома истакнута и лака за употребу. РобоФорм је доступан за све популарне платформе, а пружа проширења за аутоматско пуњење на Цхроме, Фирефок и Сафари. Доступно је сигурно дељење пријаве - па ако требате делити лозинке то можете учинити путем е-поште.

Међутим, ако вам треба синхронизација лозинке и додатна сигурност 2ФА - морат ћете надоградити на плаћени план. Такође је вредно напоменути да РобоФорм бр’т опен-соурце - што неке људе може одбацити. Али када су у питању функције, овај бесплатни менаџер лозинки заиста импресионира, а има и сигуран е2ее што значи да можете да му верујете да ће заштитити своје лозинке.

Све док вам је примарно потребно управљање лозинком за један уређај - ово ће бити бесплатни менаџер лозинки који ради за вас. Ако вам је синхронизација важна - препоручујемо да се придржавате једне од услуга горе.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me