اگر می خواهید بدانید چگونه فیس بوک را برای همیشه حذف کنید ، در جای مناسب قرار دارید. ما به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید فیس بوک را به طور دائم در سه مرحله ساده پاک کنید.


فیس بوک را برای همیشه حذف کنید

اگرچه ممکن است خیلی ساده به نظر برسد ، زیرا داده های زیادی در معرض خطر هستند ، هیچ گونه ضرری در اطمینان از اطمینان از همه چیز به درستی دیده نمی شود.

چگونه فیس بوک را برای همیشه پاک کنیم

  1. برای حذف اکانت فیس بوک خود ابتدا به؛ https://www.facebook.com/help/delete_account.
  2. اطلاعات موجود در پنجره را با دقت بخوانید و سپس کلیک کنید "حساب من را حذف کنید '.

حذف حساب فیس بوک

  1. در صورت درخواست ، شناسه و رمز عبور خود را ارائه دهید و بر روی "OK" کلیک کنید. همین است ، حساب فیس بوک شما حذف شده است.

در این مرحله ، حساب Facebook شما حذف شده است و دیگر نمی توانید به بایگانی یا حساب خود دسترسی پیدا کنید. از همه مهمتر ، شما متوقف نمی شوید که به ایجاد پایگاه داده شخصی Facebook خود ادامه دهید.

نکته ای که باید به خاطر بسپارید این است که هنگام پاک کردن فیس بوک ، پیام های قدیمی و مکالمه هایی که در زمان عضویت خود داشتید ، همچنان در صندوق ورودی افراد دیگر باقی می مانند. شما به مکالمات قدیمی دسترسی نخواهید داشت ، اما مخاطبین و دوستان قدیمی خود خواهید داشت.

آیا می توانید با حذف حساب کاربری ، فیس بوک را پس بگیرید?

وقتی فیس بوک را پاک می کنید واقعاً برای همیشه از بین رفته است. بعداً نمی توانید نظر خود را تغییر دهید. بنابراین اگر فقط می خواهید حساب فیسبوک خود را به طور موقت از بین ببرید ، باید در عوض فکر کنید غیرفعال کردن حساب Facebook خود باشید. با غیرفعال کردن حساب کاربری خود ، هنوز هم می توانید به حساب مسنجر و بدون حساب Facebook دسترسی پیدا کنید.

چگونه داده های فیس بوک خود را بارگیری کنید

وقتی حساب Facebook خود را حذف می کنید ، برای همیشه از بین رفته است و دیگر نمی توانید به آن دسترسی پیدا کنید. به همین دلیل ، شاید بخواهید ابتدا بایگانی از حساب شخصی Facebook خود را بارگیری کنید. بارگیری داده های شما به این معنی است که می توانید آن را برای فرزندان حفظ کنید. شاید حتی می توانید از آن برای نوشتن خاطرات خود استفاده کنید!

  1. برای بارگیری اطلاعات فیس بوک خود ابتدا به https://www.facebook.com/settings بروید.
  2. بعد ، به انتهای صفحه بروید و کلیک کنید یک نسخه را بارگیری کنید از داده های فیس بوک خود را.

نحوه حذف فیس بوک

  1. روی Start Archive من کلیک کنید. برای تکمیل این مرحله باید رمزعبور خود را هنگام درخواست از شما تهیه کنید.

بایگانی فیس بوک

  1. در صورت آماده شدن ، ایمیلی از فیس بوک با بایگانی شخصی خود دریافت خواهید کرد. آگاه باشید که ممکن است تا 90 روز طول بکشد تا این امر برای شما تهیه شود.

آیا فیس بوک امن است?

واقعیت این است که موارد زیادی وجود دارد که کاربران می توانند برای محافظت از داده های خود در فیس بوک انجام دهند. اگر کاربر فیسبوک هستید ، این باید همیشه مورد توجه شما باشد. اگر از فیسبوک با مسئولیت پذیری استفاده کنید ، می توانید نمایه ای داشته باشید که چیزهای مهمی راجع به شما فاش نشود. لازم نیست همه چیز را به فیس بوک بگویید. در پایان روز به عنوان کاربر مورد نظر شما انتخاب می شود.

خط مشی رازداری فیس بوک

Max Schrems از اروپا در مقابل فیس بوک ، سازمانی که از طرف مشتریان خود با طبیعت تهاجمی فیس بوک مبارزه می کند ، اظهار نظر زیر را انجام می دهد:

"من مرتباً تنظیمات حریم خصوصی خود را بررسی می کنم ، همه چیز را به" فقط دوستان "تبدیل می کردم و" بستر "را خاموش می کنم." کاربران باید بدانند که شما فقط با دوستان خود به اشتراک نمی گذارید ، بلکه همیشه با دوستان و فیس بوک خود به اشتراک می گذارید. "

چه اطلاعاتی در مورد Facebook دارم?

شناخته شده است که Facebook بسیاری از داده های Facebook خود را نگه می دارد. برخی از داده ها حتی هنگام پاک کردن آن نیز نگهداری می شوند. این ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات اصلی حساب:
    نام ، نام کاربری ، نام کاربری گذشته ، رمز عبور ، آدرس ایمیل و شماره تلفن.
  • اطلاعات مربوط به محتوای اطراف:
    اطلاعاتی درباره محتوایی که هنگام استفاده از Facebook ایجاد می کنید و به اشتراک می گذارید. این شامل جزئیات آنچه شما به اشتراک می گذارید و با چه کسی آن را به اشتراک می گذارید. علاوه بر این ، فیس بوک اطلاعات مربوط به شما را از سایر ارسال ها و نظرات کاربران جمع آوری می کند (به عنوان مثال عکس).
  • اطلاعات مربوط به اتصالات اطراف:
    فیس بوک می داند مخاطبین شما با چه کسانی هستند و چه زمانی با آنها تماس گرفته اید. همچنین این را می داند که کی با آنها بودی. شنیدن غیرفعال حتی اعتقاد بر این است که اطلاعات مربوط به کاربران غیر فیسبوکی را که در زندگی واقعی با آنها ملاقات می کنید - "موضوع A" - (مثلاً مادر بزرگ شما) جمع آوری می کند..
  • اطلاعات پرداخت:
    در صورت تکمیل معامله با استفاده از یک سرویس فیس بوک ، اطلاعات پرداخت شما (به عنوان مثال شماره کارت ، آدرس صورتحساب و غیره) ممکن است توسط Facebook ذخیره شود.
  • پیوندها و کوکی ها:
    فیس بوک از کوکی ها استفاده می کند تا سابقه چگونگی تعامل کاربران با تمام پیوندهای ارائه شده به آنها را حفظ کند. همچنین با ایجاد نمایه ای دقیق از تنظیمات برگزیده شما ، این پیوندها را بطور خاص هدف قرار می دهد. فیس بوک همچنین سوابق دستگاه ، سیستم عامل ، مرورگر وب و آدرس IP را که برای دسترسی به خدمات آنها استفاده می شود ، نگه می دارد.

چگونه فیس بوک مجاز به استفاده از داده های من است?

حتی اگر از تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک استفاده شده باشد و دوستان شما فقط اطلاعات شما را ببینند ، فیس بوک همچنان بی وقفه در پشت صحنه کار می کند تا اطلاعاتی را از شما جمع کند. علاوه بر این ، شرایط خدمات به گونه ای است که داده های شخصی و عکس هایی که افراد در یک حساب Facebook قرار می دهند ، دیگر از نظر قانونی خودشان نیستند.

این بدان معناست که فیس بوک به طور بالقوه می تواند کاری را که می خواهد با داده های کاربر انجام دهد. فیس بوک می تواند داده های کاربر را به اشخاص ثالث منتقل کند ، که یک پتانسیل غیرقابل تصور برای انتشار اطلاعات کاربر را ایجاد می کند.

چه اتفاقی می افتد به داده های فیس بوک من?

سپس این سؤال وجود دارد که فیس بوک کجا داده های کاربر را ذخیره می کند. سرورهای فیس بوک کجا هستند؟ مهمتر از همه ، قوانینی در کشوری که این داده ها در آن ذخیره می شود چیست?

برای مدت طولانی ، امنیت سایبری به طرز فاحشی از سوء عموم مردم سوء تفاهم گرفته شد. حریم خصوصی دیجیتال به صورت صحیح در نظر گرفته شده بود و مردم فکر می کردند که هیچ کس به دنبال داده های ایجاد شده بصورت آنلاین نیست. اسنودن به تغییر آن کمک کرد و توده ها از خواب بیدار می شوند.

نتیجه

در این راهنما ، ما یک گام گام به گام تفصیلی برای شما فراهم آورده ایم تا بتوانید دائماً حساب فیس بوک خود را حذف کنید. به این ترتیب ، شما به راحتی می توانید بند ناف را بین شما و خدمتی انجام دهید که بسیاری آن را یک انگل تهاجمی به حریم خصوصی می دانند..

با تشکر از راهنمای ساده ما ، شما به زودی در فضای بیرون از منزل باز خواهید گشت. کلیک بر روی "مانند" می تواند به گذشته شما محو شود ، و می توانید از پر کردن ریه های خود با هوای تازه - همانطور که در محله خود جستجو می کنید - برای یک عکس بسیار نادر ، شاید لذت ببرید.

آدرس IP شما به فیس بوک اجازه می دهد تا پایگاه داده ای را از هر مکانی که قبلاً از طریق آن وارد فیس بوک شده اید ، نگه دارد. هرچند یک راه حل وجود دارد. یک VPN برتر می تواند داده های شما را ایمن و خصوصی نگه دارد. برای داشتن لیستی از بهترین VPN ها ، به لیست بهترین خدمات VPN ما مراجعه کنید.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me