Мозилла и ЕкпрессВПН најавили су ново партнерство у којем ће корисницима новообновљене Фирефок Лите апликације Мозилла бити понуђена бесплатна пробна верзија у 7 дана популарне ВПН услуге. Ова понуда ће бити отворена за кориснике Мозилла Лите-а у Индији, Индонезији, на Тајланду и на Филипинима.


За разлику од недавно најављеног сличног партнерства између Мозилле и ПротонВПН-а, који је краткорочни „експеримент“ доступан само групи америчких корисника, ово је дугорочни пројекат који се спроводи на све Фирефок Лите кориснике у циљним земљама.

„Заједно ћемо корисницима Фирефок Лите-а понудити бесплатну 7-дневну пробну верзију ЕкпрессВПН-а, помажући им да осигурају везу и осигурају да њихови подаци нису изложени радозналим очима или злонамерним глумцима.“

Објашњавајући одлуку о циљању корисника у одабраним жупанијама, Харолд Ли, потпредседник ЕкпрессВПН-а, рекао нам је:

"Ове су четири земље међу онима са највећом свјетском популацијом на Интернету и кључна су тржишта на којима Мозилла циља Фирефок Лите тренутно."

Мозилла ад

Мозилла

Мозилла Фоундатион је непрофитна организација која је најпознатија по развијању Фирефок претраживача отвореног кода. Огромна већина прихода долази "Претражите тантијеме" од Гоогле-а, али Мозилла недавно експериментише са начинима да диверзификује свој модел прихода.

Мислим да је фер, претпоставимо да је његово партнерство са ЕкпрессВПН-ом део овог напора.

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је ВПН услуга оријентисана на приватност смештена на Британским Девичанским острвима. Не задржава записе који угрожавају приватност корисника, нуди изузетну 24/7 корисничку подршку и пионирио је идеју 30-дневне гаранције за поврат новца без обрачуна.

Нуди апликације за сваку главну платформу, укључујући, наравно, Андроид (4.2+). ЕкпрессВПН користи веома снажну енкрипцију у свим својим апликацијама да би хакери и подмукле владе били на висини. ЕкпрессВПН сам решава све ДНС упите, а његове апликације садрже потпуну ДНС заштиту од пропуштања и прекидаче за убијање како би се осигурало да стварни идентитет корисника није изложен на Интернету.

Цхарлес Цхен, шеф пословног развоја компаније Мозилла Асиа, напоменуо је да:

„ВПН-ове видимо као критично средство за сигурност и приватност интернета. ЕкпрессВПН се истакнуо својим пионирским радом у испитивању против цурења. Сретни смо што смо успоставили тако снажну сарадњу да бисмо нашим корисницима донели потпуно нови ниво сигурног мобилног веба “.

Вриједно је напоменути да ЕкпрессВПН нуди 7-дневно бесплатно пробно раздобље за све кориснике своје Андроид апликације, без обзира на њиховом сједишту..

Фирефок Лите

Фирефок Лите је брз лагани претраживач дизајниран посебно за азијско тржиште. Ребрандинг Фирефок Роцкет-а, Фирефок Лите је само преузимање од 3,5 МБ и има снажан фокус на минимизацији употребе пропусне ширине..

Турбо режим филтрира огласе и други садржај треће стране са веб страница како би се убрзало време учитавања и смањило коришћење података. Такође нуди могућност спремања читавог екрана у ПДФ за читање ван мреже (заједно са веб везом како би се корисници могли брзо вратити на веб локацију).

Мишљење ПроПриваци.цом

Охрабривање људи да користе ВПН ради њихове безбедности и приватности је добра ствар, тако да немамо проблем с Мозиллом упечатљивим стратешким партнерством попут овог, које обоје користи својим корисницима и смањује његову зависност од Гооглеа због прихода.

ЕкпрессВПН је такође сјајан ВПН провајдер, и један је од ретких на тржишту који има потребну инфраструктуру да поднесе прилив нових купаца са ових веома великих тржишта. Заиста се процењује да их имају Индија, Индонезија, Тајланд и Филипини 729 милиона интернет корисника заједно. Ако чак и мали проценат ових људи преузме Мозиллу и ЕкпрессВПН на своју понуду, онда је од виталног значаја да ВПН услуга може одговорити на изазов. Харолд Ли нам је потврдио да је ЕкпрессВПН спреман за ово:

"ЕкпрессВПН је експоненцијално порастао од када смо покренули 2009. године и стално смо били у могућности да скалирамо своје ресурсе и инфраструктуру како бисмо увек одржавали водећу брзину, поузданост и услугу клијената. Уверени смо да ћемо моћи да подржимо раст корисника које ће ово партнерство донети."

Наша једина брига је што је Фирефок Лите очигледно намењен корисницима на тржиштима у развоју који се често труде да им приуште опсег мобилних података. Претплата на ЕкпрессВПН кошта 12,95 УСД месечно (или 6,67 УСД месечно ако се купи годишња претплата по тренутном споразуму за који се бојимо да би се многи људи у циљној демографској групи могли борити. Али то је добра услуга, тако да ће бити занимљиво видети шта Када смо ово пренели Лиу, рекао је:

"Оно што смо видели је да корисници широм света све више доживљавају приватност и сигурност на мрежи као нужност и спремни су да плате да би је заштитили. На крају дана, реч је о вредности коју смо у могућности да понудимо, а знамо из значајног броја купаца на сва четири ова лансирана тржишта да корисници виде вредност у ЕкпрессВПН-у. "

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me