Глобалните икономики се обединяват, както никога досега, тъй като Интернет насърчава международната конкуренция и единните глобални пазари. В миналото цените на стоките и услугите варираха значително в различните страни. Днес цените на международните пазари имат по-малка вариабилност поради глобалната конкуренция.

Но поради международните закони за данък върху вноса и валутните курсове все още е възможно да намерите добра сделка, като закупите нещо от друга държава - ако имате достъп до чуждестранния пазар, т.е. Плюс това, много сайтове за електронна търговия прилагат досадни практики като ръководство на цените, при което уебсайт ще открие коя държава, в която пребивава потребител, и след това ще избере да цени цените на продуктите и услугите по различен начин по местоположение.

В някои случаи е възможно да използвате VPN тунел, за да маскирате вашия IP адрес и глобалното си местоположение. Това ви позволява да купувате стоки на чужда цена. Дигиталните продукти са най-удобните възможности за спестяване с VPN тунел, защото изискват само изтегляне и липсват транспортни разходи. Това каза, че има физически стоки, които могат да бъдат закупени и по-евтино.

Нека да разгледаме 10 неща, които можете да си купите по-евтино с VPN тунел. Разбира се, че трябва да вземете предвид цената на VPN, обаче, има няколко евтини VPN услуги и VPN оферти.

 1. Парни игри

  Всеки сериозен геймър, който познавам (в допълнение към много случайни геймъри), съм чувал за Steam. И всеки, който е използвал Steam, знае колко дразнещи могат да бъдат географските ограничения. Подобно на Microsoft и Sony, Steam ограничава съдържанието в определени региони за финансови и лицензионни цели. VPN тунел ще деблокира това ограничено съдържание, което позволява на геймърите да изтеглят иначе недостъпни видео игри.


  Въпреки това трябва да отправям предпазлива дума: продължете на свой собствен риск. Steam е наясно, че някои от неговите потребители използват прокси връзки и VPN сървъри, за да заобикалят ограниченията. Няма гаранция, че Steam няма да забрани вашия акаунт, ако открие връзка с прокси сървър. Въпреки това мнозина смятат, че е повече от заслужава рискът от забранен акаунт, особено ако Steam или конкретна игра не са налични във вашия регион.

  Не само можете да получите достъп до съдържание, което не е достъпно в определени региони, но и се продава на различни цени на различни международни пазари. За повече информация, не се колебайте да разгледате пет най-добри VPN за Steaming.

 2. Нетфликс

  Поточното съдържание е един от най-филтрираните и географски ограничени видове съдържание в мрежата, което е истински срам, като се има предвид, че поточното съдържание по заявка се превърна в норма. В старите времена трябваше да наемем физически касети или дискове, но сега имаме достъп до телевизионно и филмово съдържание с натискането на мишката. Стига да живеем в правилния регион, т.е..

  Когато Netflix все още беше в ранна детска възраст, той наистина беше достъпен само в САЩ. В близкото минало обаче Netflix отвори портите си на международен пазар и е достъпен в повечето страни по света с малки изключения, като Китай. Но имайте предвид, че всеки един регион, в който е наличен Netflix, няма достъп до същото съдържание като всеки друг регион.

  Например, съдържание, което е достъпно в една държава, не е достъпно в друга държава. Някои региони изобщо нямат достъп до Netflix. Не е изненадващо, че Netflix има различни модели на ценообразуване за различни региони. Някои страни се таксуват повече от други. Например, Netflix струва $ 10,99 USD в САЩ, но струва $ 17,99 в AUD. Това все още е значително спестяване на цени, когато вземете предвид валутния курс! Спестете 7 долара на месец, като използвате VPN за САЩ!

  VPN тунел ще помогне да се заобиколят тези ограничения, но подобно на Steam, Netflix не обича потребителите да деблокират съдържанието им. IP адресите на някои доставчици на VPN услуги са блокирани, но Netflix не може да блокира всеки IPN адрес на VPN, тъй като те се променят толкова често (новите сървъри идват онлайн, различни блокове от IP адреси се наемат и т.н.). За да намерите кой VPN тунел е най-подходящ за поточно съдържание на Netflix, разгледайте нашия Netflix VPN ръководство.

 3. Amazon Prime

  Amazon Prime не е наличен в почти толкова места, колкото Netflix, а цените варират значително в зависимост от вашия регион, ако изобщо се предлага. Amazon не се интересува твърде много от хората в измама на IP адреси, както всяка друга цифрова услуга, но изглежда не е толкова строг като Netflix. Но имайте предвид, че е малко по-сложно да отблокирате съдържание и да закупите абонамент, отколкото при други услуги.

  Ако вече имате акаунт, ще трябва да промените настройката на държавата на вашия акаунт в допълнение към подправянето на вашия IP адрес с VPN тунел. Освен това, в зависимост от това в кой регион се опитвате да получите достъп, може да ви е необходим начин на плащане, свързан с региона.

  Независимо от това, независимо дали използвате уеб браузър, приложение или Amazon Fire Stick, е възможно да закупите абонамент на по-евтина валута. За повече информация, вижте пет най-добри VPN за Amazon.

 4. Spotify

  Spotify е друга услуга, която по-рано беше заключена само до няколко региона, много като Netflix. Spotify обаче отвори услугата си и на международните пазари, но цената на всеки пазар варира значително. Плюс това, Spotify използва платежен процесор, наречен BlockPay, който позволява на потребителите да плащат с криптовалути като Bitcoin, без да се налага да плащат допълнителни такси за обработка. Възможно е дори да платите с PayPal.

  Може да се наложи да изтриете „бисквитките“ в зависимост от конфигурацията на вашия браузър и системата, за да гарантирате, че никакви отпечатъци от пръстови отпечатъци или методи за проследяване на „бисквитки“ не ви насочват към целевата страница, приемаща вашето вътрешно платежно наименование. Имайте предвид обаче, че цените варират в зависимост от региона. Например, премиум версията струва $ 9.99 USD в САЩ, но струва 9.99 € в европейски региони като Германия. Поради валутните курсове можете да спестите около 15% на месец, плащайки в щатски долари. Вижте петте ни най-добри VPN за Spotify.

 5. Adobe CC

  Adobe CC е един от многото софтуерни продукти, които могат да бъдат закупени по-евтино с VPN тунел. Открих, че някои софтуерни уебсайтове не са ограничаващи въз основа на вашия IP адрес; Вместо това те просто ви насочват към страницата по подразбиране за региона, в който се намирате. В някои уебсайтове е възможно да получите достъп до целевата страница за различен регион, просто като редактирате URL адреса от един регион в друг (например, промените „ de 'в URL адреса, който се отнася за немски език, за „нас“.

  Adobe CC обаче не е сайт, който се заблуждава толкова лесно. Например, потребителите, които се опитват да получат достъп до страницата в САЩ, докато са в чужбина, ще получат следното съобщение: „Посещавате ли Adobe.com извън САЩ? Посетете регионалния си сайт за по-подходящи цени, промоции и събития. ”Добрата новина е всеки, който има VPN тунел, да има достъп до международни цени.

 6. Достъп до продукти, изброени в eBay

  Защо да купувате нещо брандиращо ново, когато използваната версия ще работи добре? Електронната търговия се превърна в норма през последните 10 години, но много онлайн пазари са ограничени географски и ограничават достъпа, освен ако не принадлежите към конкретни географски региони или държави. Плюс това, тези от вас, които са настроени към поверителност или просто живеят в страна, в която електронните покупки се проследяват, ще се радват да знаят, че eBay приема биткойн плащания.

  Възможно е да получите достъп до чужди пазари за електронна търговия като eBay, за да купувате употребявани продукти и дори нови продукти, които се продават с отстъпка по различни причини. Имайте предвид обаче, че не бива да очаквате да плащате по-малко за даден артикул, просто заради VPN сървъра, който използвате. Цената на търга, определена от продавача, все още ще струва една и съща, независимо от вашия IP адрес.

 7. Самолетни билети, хотели и коли под наем

  Вероятно сте виждали множество уебсайтове, които твърдят, че е възможно да издухате страхотни оферти за самолетни билети и хотели, когато използвате VPN тунел, за да се свържете с различен регион. За съжаление изглежда, че вече няма реални начини да „играете“ на авиокомпаниите или туристическата индустрия. Преди години изглежда е имало истински случаи, при които хората биха могли да спестят тонове пари от самолетни билети просто с помощта на VPN. Но в наши дни по-евтините полети и хотели с използването на VPN тунел изглежда не са нещо повече от съблазнителна мечта.

  Заключихме, че въпреки че има някои специални оферти, публикувани в различни версии на уебсайт, тези по-евтини промоции за полети и спестявания не са свързани с IP адрес и местоположение на потребителя. Въпреки това, наемането на автомобили изглежда е друг въпрос. Индустрията за коли под наем изглежда е по-дискриминационна въз основа на местоположението, както се вижда от Сравнение на цените на ExpressVPN. Спестяванията не са много челюстни, но са достатъчно значителни, за да се ловят.

 8. Skype

  В старите времена на стационарни телефони и на обикновената телефонна услуга Plain Old тарифите бяха неприлични. Някои разговори могат да струват над един долар на минута (в зависимост от това колко далеч се обаждате), но VoIP бе обявен като край на таксите за дълги разстояния. Въпреки че е вярно, че можете да използвате VoIP безплатно, за да заобиколите таксите за дълги разстояния, имайте предвид, че единствените безплатни обаждания са видео съобщения и аудио обаждания до друг човек, използвайки приложението Skype.

  Ако например искате да се обадите на мобилен телефонен номер или стационарен телефон на потребителя (някой всъщност все още има стационарен?), Трябва да закупите Skype телефонен номер и кредити. Размерът на кредитите, които изразходва всеки разговор, зависи от факторите за маршрутизиране, таксите и таксите в VoIP във всяка от мрежите и регионите, през които се пренасочват данните за повиквания.

  Използването на тунел за VPN обаче може да помогне за заобикаляне на някои от тези ограничения, като скрие вашия гласов трафик, докато не бъде декриптиран от вашия VPN сървър. В някои случаи, в зависимост от международните тарифи, къде се намирате и къде се намира контактът ви, можете да получите по-евтини тарифи за разговори.

 9. Цел

  Някои страни подлежат на неприятно високи данъци върху вноса, което прави купуването на вносни продукти непрактично. Вземете Бразилия, която е сред топ 20 държави по отношение на най-високите търговски тарифи. Тези данъци се налагат на мястото на продажба, за разлика от стоките, които физически преминават границата.

  За хората от Бразилия и други подобни страни има много смисъл просто да закупят продукт лично в чужда държава и да го изпратят до дома си, за да избегнат големи данъци. Звучи доста лесно, нали? Е, има един проблем. Гео ограниченията блокират връзките към сайтовете за електронна търговия и търговците на дребно като Target. За щастие е лесно да закупите VPN услуга, за да заобиколите географските ограничения и да пазарувате за по-добри сделки.

 10. Пазар на Амазонка

  Amazon е международен корпоративен бегемот, който предлага услугите си в 11 големи страни по света и скоро се разширява до Австралия. Освен това, въпреки че пълният му набор от услуги и онлайн пазари не са налични в други страни, AmazonGlobal позволява на продавачите да продават и изпращат продукти в международен план в над 100 страни по целия свят. Ако някога сте пазарували в Amazon преди, знаете колко е лесно да намерите страхотни оферти.

  Не само че е възможно да намерите чисто нови продукти, които понякога се отстъпват, но е възможно и да намерите страхотни оферти за употребявани продукти. Но има един малък проблем. Подобно на други международни сайтове за електронна търговия, Amazon се опитва да ограничи географски достъпа до своите пазари въз основа на местоположение, което се определя от публичния IP адрес. А някои продукти на Amazon, в зависимост от продавача, по своята същност са обвързани от международните търговски правила, които причиняват разлики в международното ценообразуване. За щастие, използването на VPN тунел ще ви помогне да получите достъп до Amazon.

  Напоследък се появиха много сочни слухове, образовани догадки и спекулативни теории, които Amazon подготвя започнете да приемате биткойни. Все още няма официално съобщение от Amazon, но с начина, по който стойността на биткойн се повишава напоследък, непрекъснато нарастващата популярност на криптовалутите става все по-мейнстрийм.

Заключителни мисли

Моля, имайте предвид, че цените на продуктите се колебаят бързо и могат да се променят на годишна или дори месечна база. Но като цяло, използването на VPN за достъп до по-евтини цени струва няколко минути, необходими за търсене на цената на продукт или услуга, която искате да закупите.

И накрая, ако използвате VPN за достъп до цифрови стоки, в които запис на покупката ви е свързан с онлайн акаунт, какъвто е случаят със Steam и други игрови мрежи като Xbox Live, не забравяйте да отделите време, за да прочетете Споразумение с потребителя и политика за приемливо използване преди извършване на покупка. Съществува известна опасност да получите забрана, но ако заглавието не е налично във вашия регион, за да започнете, всъщност няма други жизнеспособни опции..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me