Награди за ProPrivacy: 55 основни блога на Infosec за 2019 г.

Огромно мнозинство (91%) от възрастните в САЩ наскоро се съгласиха или категорично се съгласиха, че потребителите са загубили контрол над корпоративното събиране и неправилно управление на чувствителните си лични данни, показва проучване на Pew Research. Имайки предвид това полезно проучване, ние от ProPrivacy.com съставихме нашия списък с награди на топ 60 най-важните блогове за сигурността на информацията за 2019 г. Това са блоговете, които смятаме, че могат най-добре да убедят или поне да хвърлят малко светлина върху доминиращия мислени модели на страх и невежество, когато става дума за уеб сигурност.


Нашият списък за награди за ProPrivacy Awards за 2019 г. не е в конкретен ред за класиране, като не отразява никакви оценяващи стойности от наша страна, освен всеки запис е достоен - по различни причини, обяснени при всяко записване. Този списък, базиран на заслуги, просто отразява блоговете, за които сметнахме, че са най-полезни за нашата читателска публика. Докато броят на полезните блогове на infosec онлайн в хилядите (ако не и по-висок), ние събрахме нашите награди с най-добрите от разнообразния колектив.

Изборът ни се основаваше на уместност, достъпност до всички нива на техническа експертиза и на общите ни впечатления от въпросния блог. Докато някои публикации се публикуват по-често или в по-голям обем от други - нишката на споделения ангажимент за отворен дискурс около уеб сигурността обединява всеки един от отделните получатели.

Звучат добре? Да се ​​залавяме за работа.

55 блога, за да поддържате очите си

01 Ели

От френския ръководител Expat на изследователския екип на Google за борба с злоупотребите (защитаващ хората от всички видове киберпрестъпления) и същия сътрудник, преработил Captcha на Google, блогът на Eli Burszstein е пълен с ножове за сигурност от всякакви форми и размери. Но какво друго бихте очаквали от човек, помогнал за внедряването на по-сигурна криптография в Google Chrome? Пощадете ни каламбурите на Bernstein Bear и се заемете с блога на Elie за някои съвети и трикове, които не можете да пропуснете.

Как електронната поща при транзит може да бъде прихваната чрез отвличане на DNS

250 250 72 Dpi 01

02 Греъм Клейли

Ще бъде отхвърлено от нас да не споменаваме както блога на Греъм Клули, така и неговия гост-писателски труд за „Държавата за сигурност“, който попада под чадъра на охранителната фирма Tripwire. Базиран в Обединеното кралство, Клули се занимава с проучване, говорене и блогове за своята работа в продължение на две десетилетия, подкрепена от звездната си работа за индустриални титани, включително Sophos и McAfee, в допълнение към многобройния опит, помагащ на органите на реда за борба с киберпрестъпниците. Г-н Клули е възпитаник на Залата на славата на InfoSecurity Europe от 2011 г. и е един от само 26 общи награди от създаването на наградата през 2009 г..

Предстоящата смърт на приставката за Java е обявена.

05 01

03 Киберпрестъпленията & Време за правене

Блогът на Гари Уорнър се фокусира върху сигурността чрез съдебен обектив, както може би очаквате, като се има предвид работата му като служител на оперативната група с ФБР. Той е отличен преподавател в Университета в Алабама и след години, прекарани в защита на обществото, сега работи за обучение на следващото поколение професионалисти в областта на компютърните науки.

Вовненко / Fly / MUXACC1 се признава за виновен

Киберпрестъпност 01 01

04 Malwarebytes

Екипът, който стои зад софтуера за защита на Malwarebytes, управлява този често актуализиран сайт, предлага лесно смилаеми новини, съвети и практически решения за компрометиране онлайн, както и превантивни мерки, за да се избегнат нарушения на сигурността на първо място. Окуражаващо изглежда, че съществува приземен подход, използван както за справяне с технически въпроси, така и за представяне на констатациите пред своите читатели. Заслужава си да разглеждате поне периодично Malwarebytes.

Изработете iCloud Phish, използван за активиране на откраднати айфони

Зловреден софтуер 01 01

05 Ars Technica

Определено би било изненадващо, ако не бяхте чували поне за водещия в мисълта уебсайт за сигурност Ars Technica - почти толкова странно, че да не ги поставите в този списък с награди. Като една от най-влиятелните онлайн публикации за всички неща, свързани с технологиите, анализът на сигурността, предлаган в техните статии, е един от най-задълбочените и добре проучени наоколо. Освен това можете да намерите и удобни отзиви за продукти и новини. При Ars Technica, по-големият просто означава по-разнообразно превъзходно съдържание - не само някои пълни разговори.

NSA, GCHQ използваха софтуер с отворен код, за да шпионират израелски, сирийски дронове
Ars 01

06 TechCrunch

Макар на пръв поглед да не е толкова очевидно фокусиран върху близначните стълбове, за които много от включените тук блогове се отнасят, Tech Crunch предоставя такава изобилие от нови новини в индустрията, че би било погрешно да се оставя сайта навън. Разривният успех на няколко популярни експозиции, като Tech Crunch Disrupt, поставен от екипа зад уебсайта, допълнително затвърди нашето заключение, че ТС заслужава място в нашия изключителен списък (интервюто на Кевин Спейси в Давос е силно препоръчително).

Вътре в Парлио: Новата платформа за социална промяна на египетския активист Ваел Гоним
Технология 01 01

07 The Guardian-Tech

Известен с отличната си всестранна разследваща журналистика, технологичният кът на Guardian е необходимо присъствие в тази група и е на първа линия на войната срещу репресиите във всичките си злобни повторения. Възпроизвеждането на това, което може да се счита за основна роля в разпространяването на течовете на Snowden, прецизно обобщава значението на Guardian.

Белият дом отрича разрешението на техническия изследовател с връзки към Snowden
Пазител 01 01

08 Wired

Друг основен отрасъл със сериозно прекъсване, защитният кът на Wired е всичко друго, но не и замислено. Постоянните актуализации и превъзходната презентация правят Wired съществено четене, както правят ексклузивните интервюта с лидери или бивши велики в областта на сигурността (профилът на магнета за защита от вируси превърна стрелящия плейбой живее дълго в паметта).

Шефът на хакера на NSA обяснява как да го предпазите от системата си
Кабелен 01

09 Engadget

Въпреки че е широко уважаван за своите отзиви за продуктите (и това е доста подходящо), Engadget не е Мери Сю, що се отнася до сигурността. Седмичната колона „[защитена по имейл] [защитена по електронна поща]“ е посветена на новини от infosec и целият сайт е сол & обвързани с темата като част от тласъка да направят второто си десетилетие на съществуване не само относно рецензиите (въпреки че те са полезни!), но и изследването на връзката между нас и нашата технология - как сме кооптирани в цикъл на създаване и потребление.

Защо войната с VPN е една Netflix не може да спечели
Ангажиран 01 01

10 Cnet

Водещ сайт за сравнение в своята област (подобно на това, че сме с VPN!), Cnet отдавна е ресурсът за хора от цял ​​свят. Въпреки че няма ясен „раздел за сигурност“, очертан на сайта, Cnet върши солидна работа за покриване на инфосек въпроси, където е подходящо, без да затрупва по-малко идеологически базираните области на сайта, поддържайки нещата възможно най-леки..

Хакерите се опитват да убедят грешната мама. Плетива кръг не е същото
Cnet 01 01

11 Vice Motherboard

Виден член на онлайн мисъл-о-сферата с решени анти-институционални наклони (не това, което имаме предвид!). Дъната добавя хуманистичен щрих към понякога мрачните, макар и все още решаващи въпроси, свързани с личния живот и сигурността онлайн. Не е необичайно да видим статия за NSA-то, която се промъква до парче за бракониерството в Източна Азия - перфектно илюстрираща дълбочината на съдържанието и холистичните перспективи, които повече от квалифицират дънната платка за нашите награди.

Pssst, PGP тече

Motherworld02 01 01

12 Прехватът

Сметнато като „безстрашна, състезателна журналистика“, това не е така, сякаш хората зад The ​​Intercept се отклоняват от противоречията или са признати, че правят нещата по различен начин. Помагайки за публикуването на течовете на Snowden и предоставя допълнителна информационна информация за други кампании за подаване на сигнали, The Intercept се жени за истинска субстанция с привидно противно, макар и не по-малко съвестно отношение.

Шпиони в небето, Иреали Дрон се храни хакерски от британското и американското разузнаване

Прихващане 01 01

13 Krebs On Security

След повече от десетилетие отчитане за Washington Post, Брайън Кребс вече е журналист на свободна практика, който се занимава основно с киберпрестъпността. Той е широко уважаван в отрасъла заради своята откровеност и ангажираност към задълбочени изследвания, и не е трудно да се разбере защо: „Светът няма място за страхливци. Иска ми се повече хора да имат смелостта да се провалят, да грешат, да се подиграват и да се придържат към оръжията си. “

Поглед вътре в центровете за обаждания в киберпрестъпността

Krebs02 01 01

14 Робърт М. Лий

Бързо изгряваща звезда в инфосекската общност, Робърт М. Лий живее и вдъхва сигурност, когато има време да си почине от докторантурата си и многобройни други ангажименти по целия свят. От новаторска работа с ВВС на САЩ до включването му в списъка на Forbes 2016 30 Под 30: Enterprise Tech, ние следим внимателно блога на Робърт и неговата компания, Dragos Security.

Не, Norse не е камбанария на индустрията на заплахите на Intel, но има научени уроци

Robertmlee 01 01

15 Дао Сигурност

За последните 13 години (и брои) Tao Security предостави някои от най-уникалните и най-задълбочени в киберпрестъплението съдържание, благодарение поне отчасти на историята на собственика на Ричард Бейтлих във военния и частния сектор. Докато балансира говоренето, писането и изследванията в допълнение към ролята си на главен стратег в охранителната фирма FireEye, Ричард също така следва докторска степен по философия от King's College в Лондон. Публикуването понякога е рядко, но повече от компенсирано от дълбочината и широчината на предоставения анализ - и можете да намерите повече от съдържанието на Ричард чрез неговия акаунт в Twitter.

Седем съвета за лична онлайн сигурност

Таосек 01

16 Блогът за онлайн сигурност на Google

Блогът за сигурност на Google го прави в нашия списък, защото, добре, това е Google. По-сериозна забележка, няма смисъл да пренебрегваме мърморенето на сигурността на масовия уеб монолит, да не говорим за една от най-влиятелните компании, съществувала някога.

Награди за сигурност на Google - 2019 година в преглед

Google 01 01

17 F-Secure

Блогът на F-Secure Lab се ръководи от изследователския екип на финландската фирма за сигурност. Съдържанието е фокусирано както върху теорията, така и върху практическото приложение, като учебните материали са хвърлени за добра мярка. Макар че за някои може да е малко усмихнато, има причина F-Secure да спечели уважението, което имат в общността. Разгледайте нашия преглед на тяхната VPN услуга или разгледайте сайта им.

Crash Safari става вирусен ... Но защо не на Android

Fsecure 01 01

18 HD Moore

Като един от най-известните хакери на „Бяла шапка“, HD Moore носи любовта си към проникване в етичните мрежи на масите чрез блога си. Броят на публикациите е сравнително малък и от по-техническа гледна точка, но всеки, който се интересува дори настойчиво от хакерството, трябва да поддържа раздели на г-н Мур, ако още не е.

Hdmoor 01 01

19 Сигурност на бялата шапка

Блогът на White Hat Security е смисъл от ресурси за етични хакери. От appsec до infosec, обмисляне на материали до whitepapers, обширни решения са представени кратко с професионалисти в ума. Потърсете себе си, просто не използвайте информацията, която намерите, с тъмни цели.

Уайтхат 01 01

20 Тъмно четене

Съществуващ един от най-реферираните блогове с инфосек, Dark Reading се обръща към работещите професионалисти в целия бранш, макар че това е заради тяхното актуално новини или тяхното кредо е за дебат. Това, което е ясно обаче, е, че Dark Reading върши усилие за набиване на иглата между (по техните думи) „защита на данните и достъп на потребителите“.

Darkreading 01 01

21 Threatpost

Информационен блог за най-новите новини и тенденции в сигурността, ръководен от екипа за кракове в Лаборатории Касперски, Threatpost е източник за всички неща, свързани с киберсигурността и поверителността. Когато NYT, NPR, WSJ и множество други публикации препращат статии многократно, това е безопасен залог да следите хората, които стоят зад съдържанието.

Java сериализация на грешка се изрязва на PayPal

Threatpost 01 01

22 Securosis

Секурозата възприема освежаващо подтиснат подход за представяне в технологичния свят, белязан от понякога непосилна хитрост. Сайтът премахва хиперболичните изявления, насочени като отслабване на клик-байта - вместо това да се фокусира върху основен бизнес модел на прозрачност от всички ъгли на цифровата парадигма за поверителност - независимо дали това е от професионална или потребителска страна на въпросите.

Сигурността се променя. Така е и със Секурозата.

Секуроза 01 01

23 Schneier относно сигурността

Брус Шнайер е задължителен прочит както за професионалисти по сигурността, така и за тези с преминаващ интерес, разпространявайки информация за неприкосновеността на личния живот, криптографията и държавните институции, използвайки пресечна леща за преглед на събитията на макро ниво. Като изобретател на криптографския алгоритъм Blowfish (тъй като е заменен от по-силни опции, като например AES), г-н Schneier е експерт както по отношение на разрешаването на уязвимостите в сигурността, така и превентивно да ги избягва. Освен че пише блогове за публикации като CNN, г-н Schneier е също член на Харвардското юридическо училище и член на борда на EFF.

Целостност и заплахи за наличност

Schneiersecurity 01 01

24 Darknet

Изглежда очевидно, че всеки блог с мотото: „не се научавайте да хаквате, да хакнете, за да научите“ е ценен ресурс на инфосек - нещо, което е особено вярно за това крекинг, хакване на съкровище. Сайтът все още е силен с жизнена общност от „етични хакери“, които търсят да тестват и подобряват, а не садистично да използват потенциалните компютърни уязвимости.

MITMf - Рамка за атака на човек в средата

Darkside 01 01

25 Errata Security

Екипът, който стои зад Errata Security, събира своя колективен опит от проникване в мрежови тестове, за да се включи в качествен ресурс. Блогът е естетически спартански, но съдържанието на динамит инфосек е трудно да се съпостави, когато се доставя по такъв нюансиран начин.

Как да не съм по-добър програмист

Errata 01 01

26 Зловреден софтуер не се нуждае от кафе

Друг един от най-технологичните клиенти в нашия пантеон за 60 блога на Infosec Blog Awards (прощавайте за очевидния оксиморон), Malware Don’t Need Coffee е безпроблемна афера, насочена основно към кодерите. Хората на хората могат да намерят темата за прекалено техническа и сайтът не прави много благоприятни за дизайна, но публикациите са чести и подробни.

CVE-2015-8651 (Flash до 20.0.0.228/235) и експлоатационни комплекти

Kafeine 01 01

27 PerezBox

Самозабравеният блог на PerezBox на Тони Перес заслужава включването в нашия списък за трудния си акт за триене - балансиране на тежки теми с лични пътувания за отслабване и всичко между тях. Имайки предвид този етос, не е чудно, че Тони успява да адаптира посланието си, за да бъде свързан дори с обикновения потребител.

БЕЗОПАСНОСТТА НА САЙТА НЕ Е АБСОЛЮТ

Perezbox 01 01

28 TrustedSec

Защитата на Дейвид Кенеди се основава на идеята му, че infosec трябва да е достъпен за всички - с акцент върху потребителите, а не само за професионалистите в сигурността. Блогът на Trusted Sec (изкарайте съзнанието си от този улук), отговаря на духа на мисията на компанията, като удобно разгръща публикации както в блог формат на техния сайт, така и чрез подкаст в iTunes.

Подкаст за сигурност Епизод 32 - LastPass, AdBlock блокиран, RSO, FireEye, MSN, AMX, спам
Trsutedsec 01 01

29 Седмица за сигурност

Седмицата за сигурност има за цел да насърчи интереса към ИТ сигурността като безплатен ресурс. Техният привлекателен дискурс на сложни инфосек материали съвпада точно с акцента на основателя Пол Асадориан върху закаляването на тежки теми с забавление.

Седмица за сигурност № 448 - Кривата на зрялост на управлението на уязвимостта
Securityweekly 01 01

30 Червен печат

Блогът за сигурност в Red Seal проверява всички важни полета - проучвания, приложение, превенция - и извлича максимума от участието на компанията с над 200 от организациите Global 2000. Red Seal брои американския документ като клиент и е посочен в Huffington Post, както и в множество други публикации със съдържание, вариращи от съвети за начина на живот до сигурността.

Ораторите на Аламо AFCEA за 2015 г. (ACE) Акценти се фокусират върху решаването на основни причини за киберсигурност
Redseal 01 01

31 Гола сигурност

Блогът за сигурност на Sophos е високо ценен както в професионалната, така и в обществената сфера, като постоянно печели награди. Не е трудно да разберем защо с цялостно отразяване на всички неща, свързани със сигурността и чист, привлекателен формат. Голата сигурност може да се възприема като гола само ако я интерпретирате като премахване на воала от сложни теми с каквото и да е, освен банална представа.

Блокерите на Adblocker преминават на съвсем ново ниво
Ns 01 01

32 сейф & акъл

Друго превъзходно предложение от аса зад F-Secure, блогът „Безопасен и здрав“ прави теоретично смилаемото за по-малко технически настроените сред нас. Очаквайте изобилие от съвети за сигурност, развитие на поверителността и новини за съхранение в облак, в допълнение към изящен инструмент PrivacyChecker. Това дава на посетителите да надникнат в техния цифров отпечатък, заедно с очаквания щепсел за собствения инструмент на F-Secure FreedomePrivacy. Това изглежда по-скоро полезно, отколкото лекомислено, като се дава приоритет на образованието дали посетителят използва техните продукти.

Зала на славата на MIKKO HYPPONEN
Saceandsavy 01 01

33 Фондация за електронна граница

EFF предоставя блог, ориентиран към активисти, с актуализации около борбата за цифрови права. Прилагането на допълнителна критична леща се прилага към стремежа на много нетизени за отворен достъп, като внимателно се вглежда в блъскането на глави между активисти и законодателите и правоприлагащите желание за контрол и ограничаване (често се предписва от самия характер на службата, в която се случват задръжте, за разлика от здравия разум).

Застанете с Диего. Подкрепете отворен достъп.
Eff 01 01

34 Securelist

Записан като място за експерти от лабораторията на Касперски, които споделят своите открития и мнения, Securelist е по-технически по отношение на въпросите от гореспоменатия ThreatPost (управляван също от Лабораториите на Касперски). В резултат на това Securelist е по-фокусиран върху професионалисти и трябва да се разглежда като такъв.

От Linux до Windows - открито е ново семейство от кръстосани платформи за работен плот
Securelist 01 01

35 лаборатории за паяци

Блогът за сигурност на Trustwave за сигурност отговаря на международното присъствие на организацията, което включва впечатляваща колекция от близо 50 патента. Това 26-годишно предприятие за защита на данните не е продължило толкова дълго случайно - по-скоро като продукт от ноу-хау и приложение и удовлетворен списък на клиентите, който поддържа компанията да тананика.

Относно CVE-2015-8518: Разширена съхранена процедура на SAP Adaptive Server Enterprise Неупълномощено извикване
Sp 01

36 ГОРЕЩ за сигурност

Блогът на Bitdefender включва публикации от други забележителни членове на списъка за награди за 2016 г. ProPrivacy, включително Греъм Клули. HFS е и един от най-привлекателно визуалните блогове, на които се натъкнахме, като оформлението и дизайна улесняват информацията, която ви е необходима, и поддържането на небрежно браузване ангажира без да е необходимо безкрайно превъртане надолу по дългата страница.

Четири от 10 служители споделят пароли за работа с членове на семейството
Hotforsec 01 01

37 нулев ден

Отделяне на CNET, ZDNet предоставя информация и новини за ИТ професионалисти и здрави потребители, независимо на какъв етап от цикъла на закупуване се намират последните. Блогът за безопасност Zero Day на ZDNet прескача прегледите на продуктите, предлагани от сестринския му сайт, вместо това избира нови новини и актуални теми, с тежки дози от подходящ анализ от Южна Африка до Скандинавия - и навсякъде между тях.

ЕС и САЩ стачкуват нов пакт за обмен на данни в опит да се намалят проблемите на надзора
Zdnet 01 01

38 CIO

Блогът на CIO представлява множество от актуални разработки на инфосек с много приобщаваща гледна точка на сигурността. Работейки в пренаселена, алармистична сфера, често обсипана с прогнози за съдния ден, блогът на CIO е приятно прагматичен - вие сте също толкова вероятно да намерите парче от стойността на STEMdegree като преписване на най-новите схеми за рекламиране.

Стартирането имитира вземането на решения от анализатора на сигурността, научава се от хората
Cio 01 01

39 Просто сигурност

Блогът за просто сигурност от TrendMicro е отличен пример за правилно поддържан блог за сигурност на компанията, с редовни актуализации и теми, които варират от облака до IoT, криптиране до финансови услуги. Просто Security също има вграден превод на уебсайтове за над 15 държави - понякога пренебрегвана, но не по-малко впечатляваща функция.

Така че искате да станете суперзвезда в киберпрестъпността?
Trendmicro 01 01

40 VeraCode

Блогът на VeraCode разкрива мисли и мнения от едни от най-добрите в областта на appsec. Партньорствата с компаниите на Fortune 100 в допълнение към други агенции за сигурност отразяват подхождащите погледи подходи, които доминират на техните постове, с философия, която цени футуризма над самодоволството. Честит рожден ден и ето още десет години, VeraCode!

Как AppSec се вписва в програма за информационна сигурност
Вер 01

41 Акамаи

Още един световен играч на сцената за сигурност, блогът на този облачен доставчик е солидна водеща позиция за всички неща, които са инсесек. Тези, които се интересуват от сигурността в облака, определено трябва да добавят това предложение към своите отметки и да преглеждат регулярните, информативни публикации.

Промяна на правилата на играта
Акамай 01

42 Сажди

Специалистите по сигурността на крайните точки в Carbon Black управляват блога си с апломб, от дизайна до изпълнението - може би обясняват защо са си партнирали с всички от Nissan до майор лига бейзбол. Особено си струва да разгледате своите превъзходни блогове и кръгове от новини за сигурността от по-широката общност.

#BENVLOG 2.0: Как всъщност да използваме „Видимост“
Carbonblack 01

43 FireEye

От лидера в бизнеса за предотвратяване на заплахи, блоговете за сигурност на FireEye предлагат над и над обичайния тариф (за начало има три от тях). Блогът-хидра е удобно подразделен на ThreatResearch, продукти и услуги и перспективи за изпълнение; всяка от тях е актуализирана със същата грижа, илюстрираща равнопоставеното уважение на фирмата към потребителите, професионалистите и нередовните индекси.

За държавните и местните правителства спазването на киберпространството не гарантира сигурността
Fireeye 01 01

44 летящи пенгуни

Поезията и инфосекът обикновено не са термини, които можете да групирате заедно, но FlyingPenguin показва, че сигурността в действителност може да играе същата роля за ИТ, както стиховете изпълняват за езика. След като сте направили крачка назад, за да разгледате, че функцията, без да се съобразява с формата, е някак куха и че много хора гледат на поезия със същата прозяваща се блю-туда, че правят сигурността, това звучи, ем, по-скоро поетично.

Американска реституция за военно интерниране на японско-американски цивилни

Flyingpinguin 01 01

45 Осигуряване на човека

Блогът на SANS представлява разширяване на техния статус като един от най-големите световни органи за сертифициране на сигурност. При SANS обучението е постоянен процес, а не този, който спира с усмивките и лист хартия (онлайн сертификат). Техните експертни треньори също признават, че ограниченията в обучението задължително са предизвикани от времето и следователно изискват постоянно подкана и актуализиране, за да се постигне оптимална работа - като компютър, не?

Пример за осведомеността за риска и сигурността
Secthehuman 01 01

46 Социален инженер

SE е темата за пътуванията всеки ден в блога на Human Hacker. Докато актуализирането не е толкова рутинно, колкото някои други наши награди, интелигентният подход за комбиниране на човешки роли, за да се определи до каква степен работи защитата (или не работи), дава основание да се даде на HumanHacker място.

Здравей Барби. Куклата, която ИСТИНСКО слуша
Humanhacker 01 01

47 HolisticInfoSec

Подходът на Russ McCree към infosec със сигурност е широк и въпреки че някои начинаещи потребители могат да бъдат преуморени, има причина той да спечели награди. Никога не се страхувайте да навлизате в тежки подробности по тежки теми като „как да използваме ИТ инструменти като шеф“, не е малко изненадата, че неговата страница има толкова високо уважение и достатъчно гледни точки. Продължавайте страхотната работа!

# 112: Червено срещу Синьо - PowerSploit срещу PowerForensics
Холистичен 01 01

48 плътски 0wnage

Ако заглавието по-горе не ви крещи (геймър!) При вас, вероятно няма да се отдадете на популярната тренировка с палец, която е взела през буря последните няколко поколения (да, сензор за движение и VR технология съществува, но бъдете истински и признайте няма да замени контролерите поне година или две). Хардкор геймърите и ентусиастите, които се интересуват от протоколи за атака и отбрана до детайла, определено трябва да се насочат тук.

Мисли за недостиг на умения

Carnal 01

49 Южен пържен охранителен подкаст

Може да е по-скоро подкаст, отколкото блог в най-строгия смисъл, но екипажът на SFSP внася горещината всеки път. Внезапно заглавието настрана, подкастът се надява да преодолее разделението между слоновата кула инфосек и общо разбиране.

Епизод 172 - Дълбоко потапяне на сигурността
Южна 01 01

50 WikidBlog

Wikid е фирма, предоставяща 2FA решения и общи новини за сигурност, както и парчета за анализ, ориентирани към паролата и актуализации на компанията. Фирмата в Джорджия е една от най-добрите в бизнеса с 2FA за прекрасно близо десетилетие и половина.

Край на живота за еднократна парола на McAffee
Уикид 01 01

51 Risky.biz

Блогът за сигурност в Red Seal проверява всички важни полета - проучвания, приложение, превенция - и извлича максимума от участието на компанията с над 200 от организациите Global 2000. Red Seal брои американския документ като клиент и е посочен в Huffington Post, както и в множество други публикации със съдържание, вариращи от съвети за начина на живот до сигурността.

Рисков бизнес № 395 - Алекс Стамос на Ganiper Gate, SHA-1 и NSA наблюдение
Рискови бизнес 01 01

52 LLP Hogan Lovells

Сливане между голяма британска адвокатска кантора и нейния американски колега Хоган Ловелс е сред водещите правни насоки за нуждите на киберсигурността. Техните трансатлантически партньори са отличени с престижни награди за ръководства на Chambers и многобройни случаи за клиенти като HSBC, Форум за бъдещето на поверителността и Търговската камара на САЩ..

„Последни актуализации на Правилото за киберсигурност на DFARS.“
Хоган 01 01

53 Морисън Фоърстър

Втората ни представителна адвокатска кантора също е класирана високо в Chambers за киберсигурност и не е трудно да кажем, че самоуправляващата се техническа адвокатска кантора ще бъде водещ съдебен изпълнител, когато става въпрос за това кой е технологичната индустрия. като Adobe, CVS и LexisNexis искат да наемат. Четири калифорнийски офиса, с един в D.C. и един в NYC, показват подчертания фокус на MoFo върху технологичните спорове извън личния живот - от патентното право до Venture Capital.
Мофо 01 01

54 Луций относно сигурността

Гуруто на индийската сигурност Луций Лобо споделя знанията си от години, прекарани в обслужване на клиенти от различни фонове в целия свят за TechMahindra. Освен обичайната (и изключително важна) информация за инсесек, която очаквате да намерите, г-н Лобо има специална страница за уроци по безопасност на децата - въпрос, на който цялата общност на инфосек трябва да обръща повече внимание.

Службите за обслужване на летищните летища отклоняват вниманието на антитерористичните сили в деня на Индийската република

Луций 01

55 Мрежа на блогъри за сигурност

Мрежата на Blogger за сигурност по същество е портал за много от блоговете, изброени в нашите награди за ProPrivacy, но все пак си струва да разгледате, ако търсите допълнително четене - може би за някои блогове, които не го включиха в нашия списък. Удобен начин за проучване на ново съдържание, каналът SBN изтегля публикации от други блогове на infosec в една кратка RSS емисия. Най-добрата част дори не е на живо (но трябва да бъде въведена скоро) - под-емисиите ще обобщават новините за сигурност още по-удобно, като категоризират публикациите в подреден списък от под-емисии: новини, злонамерен софтуер, хакване, корпоративна сигурност, независим блогър. SBN е обещаващо предприятие и ние сме развълнувани да видим какво носи балансът на тази година за това окончателно влизане - както и останалите 54 преди него.

Последно предупреждение: този блог умишлено беше поставен в защитата, но единствено поради мащаба и функцията му. Справедливо, но къде е публикацията, на която се радвате? Това трябваше да бъде 55 неподражаеми, несравнени, великолепни, по-добри от списъка с награди за други блогове в инфосек, с препоръчана публикация за всеки?

Е, тъй като SBN е по-скоро портал, отколкото производител на съдържание, изглежда логично да го включим в нашето Ръководство за поверителност (предупреждение: доста дълго е, почти 13 000 думи) - за солиден пример за непоколебима поддръжка на нашата компания за онлайн поверителност и сигурност , Напред, тя е само три пъти по-голяма от тази статия!

Нещо, с което не сте се съгласили? Може би сме пропуснали влизане, или (интернет богове забраняват) погрешно представено нещо, каквото и да било! В никакъв случай не желаем да обиждаме или обиждаме по какъвто и да е начин собственик на блог, писател, надзирател или по друг начин. Моля, уведомете ни за грешки в секцията за коментари по-долу и щастливо четене до очите ви не може да се съсредоточи и плаващите бели неща се появяват във вашето зрително поле, като в този случай може да е време да вземете заслужена почивка на екрана.

(Браво! Направихте го през публикацията! Фуу!)

Secbloggersnetwork 01

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me