ShowBox je brezplačna aplikacija za pretakanje filmov in TV za Android. MovieBox je brat za iOS in je še posebej priljubljen zaradi redkosti takšnih aplikacij na Applovi platformi obzidanih vrtov.


Dejstvo, da je MovieBox mogoče namestiti tako v jailbroken napravah (z uporabo Cydia) kot tudi ne-jailbroken naprav (z uporabo posebne konfiguracijske datoteke za brskalnik Safari), je samo še bolj priljubljeno pri uporabnikih iOS.

Na žalost tako ShowBox kot MovieBox nehata delovati. Nobena aplikacija se ne more povezati s svojimi strežniki.

Torej kaj se je zgodilo?

Uradnih informacij je malo na voljo, čeprav so imeli DTAthemes "zelo kratek pogovor", v katerem so razvijalci potrdili, da je projekt končan.

Ta razvoj je posledica tožb, ki jih je vložila koalicija filmskih studiev proti številnim spletnim mestom, ki gostijo datoteke ShowBox in MovieBox..

V okviru te operacije sta Cloudflare in Godaddy naročila, da izročita podatke o registraciji za več spletnih mest, vključno z Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rawapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg in Showboxappdownload.com.

Zdi se jasno, da so se razvijalci ShowBox / MovieBox preprosto odločili, da je čas, da vržete brisačo.

Kakšne alternative obstajajo?

Dobra novica za uporabnike ShowBoxa in MovieBoxa je, da je na voljo več dobrih možnosti…

Čas za kokice

Popcorn Time je odprtokodna aplikacija, ki uporablja tehnologijo BitTorrent P2P za pretok visokokakovostnih video vsebin na namizje ali mobilno napravo. Ta vsebina je pridobljena na spletnih mestih filmov in televizorjev. Njegov uporabniški vmesnik in zmožnost zagotavljanja gladkega pretoka 720p ali 1080p videoposnetkov brez težav z medpomnjenjem na celo dokaj počasnih internetnih povezavah sta aplikaciji pridobila ogromno.

Domača stran Movie Box

Razen, da vas potiska nakup VPN-ja, je čas Popcorn brez oglasov in omogoča predvajanje na velik zaslon prek Chromecasta, AirPlaya ali DLNA.

Trenutno obstajata samo dve vilici te programske opreme z odprtokodno kodo, ki jo priporočamo Popcorn-Time.to in PopcornTime.sh, oba pa ponujata .apk Android. Begunce MoviePass lahko uporabljajo namestitveni program Popcorn-Time.to za iOS brez jailbreaka ali če uporabljate napravo z jailbrokenom, dodajte Popcorn-Time.to repo v svoje vire Cydia.

Teoretično je še ena dobra možnost za uporabnike na kateri koli platformi obisk PopcornTime Online, različice Popcorn Time, ki temelji na brskalniku. Vendar se zdi, da to ne deluje, ko smo ga preizkusili za ta članek.

Še posebej pomembno je, da pri pretakanju s programom Popcorn Time vedno uporabite VPN, ker aplikacija uporablja protokol za skupno rabo datotek BitTorrent. To omogoča prenosnikom zelo enostavno sledenje, razen če za skrivanje resničnega naslova IP uporabijo VPN. Oglejte si 5 najboljših VPN-jev za čas kokic za več podrobnosti.

Kodi

Kodi je zelo priljubljena odprtokodna aplikacija za pretakanje IPTV. Osnovna aplikacija na več platformah ne omogoča dostopa do nezakonite vsebine, vendar je enostavno namestiti dodatne dodatke Kodi, ki to počnejo.

Aplikacija je na voljo na večini platform, čeprav uporabniki iOS-a potrebujejo bodisi prekinjeno napravo ali pa pokažejo postopek brezhibne namestitve, ki zahteva Mac, ki izvaja Xcode 7.

Pretakanje nezakonite vsebine je na Kodi varnejše kot v času Popcorn, ker dodatki Kodi uporabljajo vire IPTV, ki se nahajajo na centralnih strežnikih. Ne pozabite pa, da je mogoče zaseči centralne strežnike in IP naslove vsakega, ki je pretočil vsebino iz njih.

Zato močno priporočamo, da uporabniki Kodija uporabijo VPN, da skrijejo svoj resnični IP naslov. VPN-ji so uporabni tudi za dostop do pravnih vsebin, ki so omejene na nekatere države. Kot je britanski BBC iPlayer. Če želite več razprav o Kodiju, glejte Best VPNs za Kodi.

TeaTV

Ta aplikacija za pretakanje za Android, Windows in macOS se močno pretaka na nit #ShowBox Twitter. Preverili smo različico Android in našli pametno aplikacijo, ki ponuja veliko in posodobljeno knjižnico naslovov filmov in TV-jev.

Filmska škatla čajna televizija

Te se pretakajo v 1080p, čeprav ne pozabite, da je aplikacija podprta z oglasi.

Zaključek

MovieBox in ShowBox sta bili odlični programi za gledanje brezplačnih filmskih in televizijskih vsebin, vendar niso edina možnost. Naša osebna prednost je čas Popcorn, vendar pa še bolj kot kodi, TeaTV ali druge rešitve IPTV resnično potrebujete uporabo VPN-ja z njim, da ostanete varni.

Kreditna slika: Avtor Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me