A Hat Nemzet Bajnoksága az Rögbi Unió év várt eseménye. Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan könnyedén megfigyelheti a Hat Nemzetet külföldön egy VPN segítségével egy ideiglenes brit IP-címhez!


Rögbi játékosok egy kerek

A világ legkeményebb csapata találkozik, hogy küzdjön a legmagasabb pontszámért. Nem csoda, hogy a rögbi rajongók szerte a világon kétségbeesetten blokkolják a brit TV-csatornákat online, és az akció élőben nézhetők.

A Hat Nemzetek rögbi közvetítése bárhonnan elérhető online

Az illegális adatfolyamon való megtekintés helyett VPN szolgáltatást használhat az összes művelet HD formátumban történő streamingjére. Kövesse az alábbi lépéseket a Hat Nemzet percben történő feloldásához:

 1. Feliratkozás egy VPN-szolgáltatásra. A Guinness Hat Nemzet megtekintéséhez a NordVPN-t ajánljuk. Szupergyors szervereivel rendelkezik az Egyesült Királyságban, amelyek kiválóan alkalmasak a rögbi streamingre.

 2. Töltse le és telepítse a VPN kliens szoftvert az eszközére.

 3. Csatlakozzon egy brit szerverhez a hat nemzet közvetítéséhez.

 4. Látogasson el a brit streaming webhelyre, amely megmutatja a játékot (BBC iPlayer vagy ITV Hub). Teljes ütemterv alább!

 5. Ülj le, pihenjen és élvezze a hat nemzethez való korlátlan hozzáférést - a VPN-nek köszönhetően.

Szerezd meg a NordVPN-t, és nézd meg most a Hat Nemzetet!

Hol nézheted online a Hat Nemzetet

Könnyen megnézheti a Six Nations ingyenes online elérését egy VPN segítségével. A brit nézők megengedik, hogy a Rugby-t a földfelszíni TV-n ingyenesen nézzék. A mérkőzések mindkét oldalon élőben jelennek meg BBC iPlayer vagy ITV Hub.

A VPN lehetővé teszi egy brit IP-cím használatát, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik, és könnyedén élőben közvetítheted a Hat nemzetet..

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN szolgáltatás elképesztő ár-érték arányt jelent. Ez nem csak lehetővé teszi a Rögbi nézését, hanem digitális adatvédelmet is biztosít. Ez megakadályozza az internetszolgáltatót és a kormányt abban, hogy megtudja, mit csinál online. Ráadásul a VPN lehetővé teszi az összes helyi webhely korlátozásának és cenzúrájának megkerülését. Ezenkívül hozzáférést biztosít minden földrajzilag korlátozott webhelyhez, így a Netflix VPN-jével hozzáférhet az Ön országában blokkolt Netflix tartalomhoz, és feloldhatja az egyéb szolgáltatások, például a Spotify, az Amazon Prime, a Hulu és más szolgáltatások szolgáltatásának feloldását..

Hat nemzet lámpatest

Ezen a hétvégén Anglia találkozik Franciaországgal, amely egy epikus akaratharc lesz. Miután megverte Írországot egy izgalmas megnyitó mérkőzésen, sokan azt hiszik, hogy Anglianak meg kell tennie a játék nyeréséhez. Walesnek, aki elkerülte a korai győzelmet Franciaország ellen, meg kell húznia vezetőjét Olaszország verte. Végül a skót Írországot játssza egy kicsit nehezebben hívható mérkőzésen, de a legtöbb ember azt várja Írországtól - a jelenlegi Grand Slam Champs nyeri!

Itt található a 2020-as Hat Nemzet Bajnokság teljes mérkőzésének ütemezése:

2. hét

 • Február 9., szombat, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadion. Skócia VS. Írország. BBC iPlayer

 • Február 9., szombat, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Olaszország VS. Wales. ITV Hub

 • Február 10., vasárnap, 15:00 (GMT). Twickenham Stadion. Franciaország VS. Anglia. ITV Hub

3. hét

Február 23., szombat, 14:15 (GMT). Stade de France. Franciaország VS. Skócia. BBC iPlayer

Február 23., szombat, 16:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. Anglia. BBC iPlayer

Február 24., vasárnap, 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Olaszország VS Írország. ITV Hub

4. hét

Március 9., szombat, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadion. Skócia VS. Wales. BBC iPlayer

Március 9., szombat, 16:45 (GMT). Twickenham Stadion. Olaszország VS Anglia. ITV Hub

Március 10., vasárnap, 15:00 (GMT). Aviva Stadion. Írország VS. Franciaország. ITV Hub

5. hét

Március 16., szombat, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Olaszország VS. Franciaország. ITV Hub

Március 16., szombat, 14:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. Írország. BBC iPlayer

Március 16., szombat, 17:00 (GMT). Twickenham Stadion. Anglia VS.Scotland. ITV Hub

Hat nemzet sérülése

Az angol csapat leginkább a Maro Itoje sérülését szenvedte el, aki mindössze 14 perccel sérült a térdén a múlt heti thriller során. Ez határozottan befolyásolhatja Anglia teljesítményét, bár a legtöbb ember egyetért azzal, hogy továbbra is nyerniük kell azért, mert a súrlódásukban van. Dylan Hartley, Sam Underhill és Anthony Watson szintén jelenleg nem játszhatnak Anglia oldalán. Underhill azonban várhatóan hamarosan visszatér.

Az írországi Devin Toner és Garry Ringrose szintén sérüléseket hordoznak, vagyis Skócia ellen játszanak. Wales nem számolt be új sérülésekről, ami azt jelenti, hogy megfelelőeknek kell lenniük az olaszországi meccsre. Még mindig hiányzik Taulupe Faletau, aki megtörte karját, és a Bathért játszott. A skótok még mindig hiányoznak kulcsfontosságú szereplőik közül John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Gray és Byron McGuigan között, a verseny kezdete előtt.!

Mit várhat a hat nemzet 2020-tól?

A könyvfüzetek szerint Írország a kedvenc nyertese az idei Hat Nemzet Bajnokságán. Itt található a jelenlegi esélyek teljes listája:

 • Írország 5/6

 • Anglia 7/2

 • Wales 11/2

 • Skócia 18/1

 • Franciaország 22/1

 • Olaszország 500/1

Patak rögbi online ingyen - Következtetés

Ha rögbi rajongó vagy, az interneten a Six Nations rögbi bajnokság teljes egészét megnézheti.NordVPN egy megbízható és olcsó VPN szolgáltatás, amely nemrégiben elnyerte a legjobb VPN szolgáltatás díjnyertét az iparági szabványos VPN díjainkon..

A NordVPN segítségével úgy teszel, mintha az Egyesült Királyságban lenne, és megnézed az összes mérkőzést, amelyet az ITV Hub-on és a BBC iPlayer-en mutatnak. Ehhez egyszerűen kövesse az útmutató útmutató lépéseit.

Most szerezze be a NordVPN-t a Hat Nemzet számára!

Kép-jóváírások: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me