Campionatul celor șase națiuni este cea mai așteptată competiție a Rugby Union din an. În acest ghid, vă vom explica cum puteți urmări cu ușurință cele șase națiuni în străinătate folosind un VPN pentru a obține o adresă IP temporară din Marea Britanie!


Jucători de rugby într-un scrum

Șase dintre cele mai înverșunate echipe din lume se întâlnesc pentru a lupta pentru primul loc, nu este de mirare că fanii rugby-ului din întreaga lume sunt disperați să deblocheze canalele TV britanice online pentru a urmări acțiunea în direct.

Stream rugby-ul Six Nations live online de oriunde

În loc să-l urmăriți pe un flux ilegal, puteți utiliza un serviciu VPN pentru a transmite toată acțiunea în HD. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca cele șase națiuni în câteva minute:

 1. Abonați-vă la un serviciu VPN. Pentru a urmări Guinness Six Nations, vă recomandăm NordVPN. Are servere super rapide în Marea Britanie, care sunt perfecte pentru streamingul de rugby.

 2. Descărcați și instalați software-ul client VPN pe dispozitivul dvs..

 3. Conectați-vă la un server din Marea Britanie pentru a transmite fluxul celor șase națiuni.

 4. Accesați site-ul de streaming din Marea Britanie care arată jocul (BBC iPlayer sau ITV Hub). Programul complet de mai jos!

 5. Stați înapoi, relaxați-vă și bucurați-vă de accesul neîngrădit la cele șase națiuni - datorită VPN-ului dvs..

Obțineți NordVPN și urmăriți acum cele șase națiuni!

Unde să urmăriți online Six Nations

Puteți urmări cu ușurință Six Nations gratuit online cu un VPN. Spectatorii britanici au voie să vizioneze gratuit tot Rugby-ul de pe TV-ul terestru. Meciurile vor fi afișate live pe oricare dintre acestea BBC iPlayer sau Hub ITV.

O VPN vă permite să adresați o adresă IP britanică, ceea ce înseamnă că veți părea că sunteți în Marea Britanie și că veți transmite cu ușurință cele șase națiuni.

Ce mai pot face cu un VPN?

Un serviciu VPN este o valoare uimitoare pentru bani. Nu numai că te va permite să urmărești Rugby-ul, dar oferă și confidențialitate digitală. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. și guvernul să știe ce faceți online. În plus, un VPN vă permite să ocoliți toate restricțiile site-urilor locale și cenzura. De asemenea, vă permite să accesați toate site-urile web cu restricții geo, astfel încât puteți utiliza un VPN pentru Netflix pentru a accesa conținutul Netflix blocat în țara dvs., precum și deblocarea altor servicii, cum ar fi serviciul Spotify, Amazon Prime, Hulu și altele.

Corpuri de șase națiuni

În acest weekend, Anglia va întâlni Franța în ceea ce va fi o bătălie epică de voințe. După ce a bătut Irlanda într-un meci de deschidere palpitant, mulți oameni cred că Anglia are ce trebuie pentru a câștiga jocul. Țara Galilor, care a ajuns la o victorie timpurie împotriva Franței, ar trebui să-și întindă conducerea bătând Italia. În cele din urmă, scoțienii vor juca Irlanda într-un meci ceva mai greu de apelat, dar cei mai mulți se așteaptă ca Irlanda - actualul Grand Slam Champs să câștige!

Iată programul complet al meciurilor pentru Campionatul Șase Națiuni 2020:

Săptămâna 2

 • Sâmbătă, 9 februarie, 14:15 (GMT). Stadionul Murrayfield. Scoția VS. Irlanda. BBC iPlayer

 • Sâmbătă, 9 februarie, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Țara Galilor. Hub ITV

 • Duminică, 10 februarie, ora 15:00 (GMT). Stadionul Twickenham. Franța VS. Anglia. Hub ITV

Săptămâna 3

Sâmbătă, 23 feb, ora 14:15 (GMT). Stade de France. Franța VS. Scoţia. BBC iPlayer

Sâmbătă, 23 feb, 16:45 (GMT). Stadionul Mileniului. Wales VS. Anglia. BBC iPlayer

Duminică, 24 februarie, ora 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS Irlanda. Hub ITV

Săptămâna 4

Sâmbătă, 9 martie, ora 14:15 (GMT). Stadionul Murrayfield. Scoția VS. Țara Galilor. BBC iPlayer

Sâmbătă, 9 martie, ora 16:45 (GMT). Stadionul Twickenham. Italia VS Anglia. Hub ITV

Duminică, 10 mar, ora 15:00 (GMT). Stadionul Aviva. Irlanda VS. Franţa. Hub ITV

Săptămâna 5

Sâmbătă, 16 mar, ora 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Franţa. Hub ITV

Sâmbătă, 16 Mar, 14:45 (GMT). Stadionul Mileniului. Wales VS. Irlanda. BBC iPlayer

Sâmbătă, 16 mar, ora 17:00 (GMT). Stadionul Twickenham. Anglia VS.Scotland. Hub ITV

Leziuni ale șase națiuni

Cea mai preocupată de accidentarea echipei engleze este Maro Itoje, care s-a rănit la genunchi la doar 14 minute în thrillerul de săptămâna trecută. Acest lucru ar putea afecta cu siguranță performanța Angliei, deși majoritatea oamenilor sunt de acord că ar trebui să câștige în continuare datorită calității pe care o au. În prezent, Dylan Hartley, Sam Underhill și Anthony Watson nu pot juca de partea Angliei. Cu toate acestea, Underhill este de așteptat să revină curând.

Devin Toner și Garry Ringrose din Irlanda poartă, de asemenea, accidentări, ceea ce înseamnă că vor participa la meciul cu Scoția. Țara Galilor nu a raportat nicio vătămare proaspătă, ceea ce înseamnă că ar trebui să se lupte în formă pentru meciul cu Italia. Cu toate acestea, încă mai lipsește Taulupe Faletau care și-a rupt brațul jucând pentru Bath. Scoțienilor le lipsește încă unii dintre jucătorii-cheie cu John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Gray și Byron McGuigan, încă de la începutul turneului.!

Ce să vă așteptați de la Six Nations 2020

Conform publicațiilor, Irlanda este favorita pentru a câștiga anul acesta Campionatul Șase Națiuni. Iată o listă completă a cotelor actuale:

 • Irlanda 5/6

 • Anglia 7/2

 • Țara Galilor 11/2

 • Scoția 18/1

 • Franța 22/1

 • Italia 500/1

Stream rugby online gratuit - Concluzie

Dacă sunteți fan al rugby-ului, puteți urmări online întregul campionat de rugby din Six Nations.NordVPN este un serviciu VPN fiabil și ieftin, care a câștigat recent râvnitul premiu al celui mai bun serviciu VPN la premiile noastre anuale standard pentru VPN.

Cu NordVPN vă puteți preface că sunteți în Marea Britanie pentru a urmări toate meciurile afișate pe ITV Hub și BBC iPlayer. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați pașii din acest ghid.

Obțineți NordVPN pentru Six Nations acum!

Credite imagine: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me