Treci la 33% off pachetele ProtonVPN.


ProtonVPN este considerată una dintre cele mai bune rețele virtuale private gratuite, cu baza sa elvețiană de operațiuni și politica fără jurnaluri, dar serviciul devine cu adevărat viu atunci când cumpără abonamentele sale premium. Din fericire, avem o modalitate de a reduce costurile, economisindu-vă bani atunci când utilizați cuponul nostru ProtonVPN.

Alături de planul gratuit, există trei niveluri premium dintre care puteți alege: planurile Basic, Plus și Visionary. Toate acordă acces la serverele de mare viteză ale ProtonVPN în 44 de țări diferite, dar există o diferență între fiecare pe care vă recomandăm să o cunoaștem înainte de a lua decizia. Pe scurt, planul Plus oferă cea mai bună valoare pentru bani prin eliminarea în sine a acelorași limitări văzute cu nivelul de bază, inclusiv Tor peste VPN, 5 conexiuni simultane în loc de 2 și posibilitatea de a accesa conținut de streaming geoblocat. Dacă nu vă place să folosiți ProtonMail (serviciul nostru de e-mail recomandat), atunci este mai bine să mergeți la pachetul Visionary.

Cuponul ProPrivacy consideră că este respectabil 33% radiat din noile abonamente ale ProtonVPN pe 2 ani, scăzând planul de bază până la 3,29 dolari pe lună (facturat la 79 USD), planul Plus până la 6,63 dolari pe lună (159 dolari pentru cei doi ani) și planul vizionar până la 19,96 USD pe lună (479 USD pentru ambii ani). Dacă acest angajament este prea îndelungat pentru dvs., puteți economisi în continuare 20% plătind anual, scăzând planul de bază la 4 dolari pe lună (48 dolari pe an), planul Plus la 8 dolari pe lună (facturat la 96 USD pentru an) și pachetul Visionary până la 24 dolari pe lună (288 USD pe an). Și, bineînțeles, puteți opta în continuare pentru planurile lunare obișnuite la 5, 10 $ și respectiv 30 $.

ProtonVPN
ProtonVPN
Cupon de reducere

Până la 33%
de pe
Asigurați-vă conexiunea

Cum se utilizează cuponul

    1. Faceți clic pe cupon pentru a fi redirecționat către site-ul web.
    2. Selectați butonul verde „Get ProtonVPN Now”.
    3. Alegeți pachetul făcând clic pe butoanele „Obține” sub preferințe.
    4. Creați sau conectați-vă la contul dvs. existent la checkout, unde se aplică automat cuponul.

Notă

La sfârșitul primului an, planul dvs. va reveni la prețul complet și se va reînnoi pentru un an următor. ProPrivacy este dedicat să urmărească cele mai bune oferte din jur, așa că nu uitați să revizuiți site-ul pentru mai multe reduceri..

De ce ProtonVPN?

Pentru a facilita lucrurile, ProtonVPN are gata aplicații pentru sisteme de operare, cum ar fi Windows, Mac, Android și iOS, cu un script de linie de comandă pentru utilizatorii Linux prin OpenVPN. Este bine și bine să optezi pentru nivelul gratuit al ProtonVPN, deoarece compania se concentrează foarte bine pe confidențialitate, indiferent de plan, dar ai renunța la funcții care sunt exclusiv planurilor plătite, cum ar fi posibilitatea de a debloca serviciile de streaming restricționate regional, precum Netflix, Amazon Prime și chiar YouTube.

Serviciul premium al ProtonVPN poate debloca Netflix, Amazon Prime și chiar YouTube.

ProtonVPN pune accentul pe comunicarea cu clienții săi prin emiterea de rapoarte de transparență și un mandat canar pentru a avertiza utilizatorii în mod indirect de interferențele guvernamentale. Securitatea este destul de strictă, fiind gestionată prin criptarea AES-256 de grad militar, schimbul de chei RSA pe 4096 biți și HMAC cu SHA384 pentru autentificarea mesajelor.

Puteți plăti pentru ProtonVPN prin cardul de debit și de credit, PayPal sau Bitcoin, dar trasa reală este proba gratuită Plus 7 zile oferită la deschiderea inițială a unui cont gratuit. Acest lucru vă permite să vedeți pentru dvs. cât de bine funcționează serviciul fără a fi necesar să introduceți detalii de plată în sistemul lor. Dacă vă răzgândiți, o garanție de restituire a sumelor de 30 de zile vă va rambursa fără întrebări.

actioneaza acum

33% este una dintre cele mai mari reduceri pe care le-am văzut de la ProtonVPN, iar reducerile de prețuri tind să fie foarte puține și între ele. Este destul de multă așteptare până la următoarea afacere de Black Friday, așa că de ce nu vă asigurați că sunteți protejați aici și acum cu una dintre cele mai bune oferte pe care compania trebuie să le ofere?

Orice ai alege să faci, nu uita că planul tău va deveni automat prețul complet după ce își va parcurge cursul. În acest eveniment, ProPrivacy va fi în preajmă pentru a vă informa despre cele mai bune oferte, deoarece este un peisaj în continuă schimbare.

ProtonVPN
ProtonVPN
Cupon de reducere

Până la 33%
de pe
Asigurați-vă conexiunea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me