Dacă sunteți fan cricket care dorește să vizioneze cât mai multe jocuri, atunci aveți nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN). Un VPN pentru cricket vă va permite să deblocați fluxurile de cricket cu restricții geo-restricționate din întreaga lume. Cu un VPN, puteți debloca nu numai cricket-ul IPL, ci și meciurile televizate ale națiunilor de cricketing din multe țări britanice, sud-africane, australiene..

fluxul IPL gratuit

Cum să urmăriți IPL Cricket online?

Stream IPCricket prin Hotstar

Metoda recomandată

Hotstar are drepturi exclusive de a afișa cricket-ul IPL în India. Hotstar este disponibil fără abonament imediat ce accesați site-ul web conectat la un server indian. Așadar, dacă urmăriți gratuit cricketul cu comentarii indiene este în regulă cu dvs., atunci aceasta este o opțiune fantastică! Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru India, consultați ghidul nostru VPN din India.

Cum să configurați un VPN pentru cricketul Premier League Indian

După ce v-ați hotărât în ​​privința unui VPN, setarea acestuia pentru a urmări Cricket-ul Premier League Indian este foarte ușoară. Urmați acești pași simpli:

 1. Selectați un VPN pentru cricket IPL. Pentru a debloca cricketul, vă recomandăm ExpressVPN
  deoarece este sigur, rapid și are servere excelente din India, Marea Britanie și SUA (plus servere din 94 de țări pentru vizionarea cricketului).
 2. Selectați un server VPN indian și faceți clic pe Conectare.
 3. Navigați la Hotstar.
 4. Asta e! Soluția dvs. VPN este configurată și sunteți gata să urmăriți cricketul online.

Cu toate acestea, dacă vă grăbiți să începeți să urmăriți cricket-ul IPL cât mai repede posibil, vă recomandăm ExpressVPN
- deoarece este de departe cel mai bun VPN general pentru deblocarea fluxurilor de cricket din întreaga lume. Dacă doriți ce este mai bun, obțineți Express!


Vizitați ExpressVPN »

Urmăriți IPL cu Sky Sports

Alternative britanice

Există câteva locuri în care puteți viziona cricketul online. Pentru mulți oameni, cea mai bună metodă va fi să obțineți un abonament la Sky Sports din Marea Britanie pentru a urmări canalul Sky Sports Cricket.

Sky Sports are drepturi exclusive de difuzare a cricket-ului IPL în Marea Britanie. Pentru orice persoană care locuiește în afara Regatului Unit - sau orice rezidenți din Marea Britanie care se întâmplă să fie în afara țării care călătoresc sau în vacanță - un VPN este o modalitate ușoară de a avea acces la Sky Sports Cricket online.

Un abonament Sky Sports costă 38 GBP (53,29 USD). (Adică 20 de lire sterline pentru planul de bază de divertisment Sky plus 18 GBP pentru planul suplimentar pentru sporturi.)

Un alt mod ușor de vizionat Sky Sports este pe Now TV. Acum TV le permite oamenilor să urmărească Sky Sports online. Acum televizorul poate fi achiziționat zilnic (7,99 £), săptămânal (14,99) sau lunar (33,99 £). Acum, TV oferă și o ofertă specială de 40% reducere pentru primele două luni în acest moment.

Stream IPL cu Willow TV Channel

Alternative americane

O altă opțiune pentru vizionarea Cricket-ului este serviciul TV Willow din SUA și Canada.

Acest canal este dedicat să arate meciuri de cricket din întreaga lume, inclusiv meciuri jucate de Consiliul internațional de cricket (ICC), Consiliul de control pentru Cricket din India (BCCI), Cricket Australia, Cricket Africa de Sud, West Indies Cricket Board , Sri Lanka Cricket, Bangladesh Cricket Board, Pakistan Cricket Board și Zimbabwe Cricket. Dacă sunteți în căutarea unui VPN australian care să urmărească cricketul, aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru VPN pentru Australia.

Urmăriți IPL-ul la Sporturi cu salcie

Un abonament la Willow TV poate fi făcut direct pe site-ul său web. Pur și simplu conectați-vă la un server VPN situat în SUA, navigați pe site-ul web și abonați-vă pentru 9,99 USD pe lună.

Willow TV este, de asemenea, disponibil pe serviciul de abonament Sling TV din SUA.

Opțiuni alternative pentru Streaming IPL Cricket

Iată câteva alte opțiuni pentru a urmări online cricket-ul IPL. Ambele canale enumerate au planuri de abonament cu plată premium pentru a urmări online cricket-ul IPL.

 • SuperSport (Africa de Sud)
 • OSN Play (Orientul Mijlociu)

Cum să configurați un VPN pentru cricketul Premier League Indian

După ce v-ați hotărât în ​​privința unui VPN, setarea acestuia pentru a urmări Cricket-ul Premier League Indian este foarte ușoară. Urmați acești pași simpli:

 1. Selectați un VPN pentru cricket IPL. Pentru a debloca cricketul, vă recomandăm ExpressVPN
  deoarece este sigur, rapid și are servere excelente din India, Marea Britanie și SUA (plus servere din 94 de țări pentru vizionarea cricketului).
 2. Faceți clic pe site și abonați-vă la VPN-ul dvs. de cricket IPL preferat. Dacă doriți alte câteva opțiuni, consultați cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru streamingul de articole.
 3. Descărcați și instalați software-ul VPN. Nu uitați să obțineți versiunea potrivită pentru dispozitivele dvs..
 4. Rulați software-ul și selectați setările preferate (se recomandă criptarea OpenVPN).
 5. Selectați un server VPN unde aveți nevoie și faceți clic pe Conectare.
 6. Navigați la Sky Sports Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - sau orice alt serviciu care transmite online cricket IPL - și abonați-vă.
 7. Asta e! Soluția dvs. VPN este configurată și sunteți gata să urmăriți cricketul online.

Întrebări frecvente despre cricket IPL

Cum funcționează un VPN pentru Cricket

Multe fluxuri de cricket nu sunt disponibile în afara țării în care au loc meciurile. Acest lucru se datorează restricțiilor privind drepturile de autor și licențele. Pentru fanii de cricket care doresc să urmărească fluxurile respective, o notificare de restricție este de obicei sfârșitul liniei. Acesta este cu excepția cazului în care utilizează un VPN!

Folosind un VPN, oricine, oriunde, se poate preface că se află într-o altă țară. Acest lucru le permite să acceseze fluxuri geo-restricționate de meciuri de cricket și ligi care ar fi de obicei inaccesibile. Aceasta include deblocarea meciurilor de Cricket din Premier League Indian în tot sezonul.

Stream IPCricket cu un VPN

IPL Cricket Fixtures

Următoarele 5 meciuri ale ligii IPL 2020 sunt următoarele (de fiecare dată BST):

 • 23 aprilie - Delhi Daredevils vs Kings XI Punjab, ora 15.30
 • 24 aprilie - Indienii din Mumbai vs Sunrisers Hyderabad, ora 15.30
 • 25 aprilie - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, ora 15.30
 • 26 aprilie - Sunrisers Hyderabad vs Kings XI Punjab, ora 15.30
 • 27 aprilie - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, ora 15.30
 • 28 aprilie - Chennai Super Kings vs Indienii Mumbai, ora 15.30
 • 29 aprilie - Rajasthan Royals vs Sunrisers Hyderabad, ora 11.30
 • 29 aprilie - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, ora 15.30
 • 30 aprilie - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, ora 15.30

Sezonul IPL 2020 până acum

Duminică, Suresh Raina a marcat încă 50 de alergări în meciul său cu Sunrisers Hyderabad. Aceasta duce numărul total de alergări înregistrate în IPL la 4658 alergări de la 165 de meciuri (o medie de 34.25). Acest lucru îl pune înaintea lui Virat Kohli - care se luptă activ și pentru palmares. Meciul în sine a fost un pic de cuie, Super Super Chennai doar câștigând jocul cu patru runde!

Până acum, sezonul a cunoscut un început slab pentru Delaredevils Delhi, care stau pe ultima poziție. Aceasta este o surpriză uriașă, deoarece majoritatea oamenilor din sezonul trecut au avut pe îndrăzneți să se descurce foarte bine. Deci, ce a mers greșit? Pundit-urile sunt reduse la tot felul de lucruri, inclusiv lapsurile de concentrare, lipsa de sprijin a echipei și jocul prost în general.

Totuși, s-ar putea să aibă ceva de-a face și cu faptul că Daredevil-urile nu au încă să joace un joc pe gazonul de acasă: fiecare joc de până acum a fost departe. În India, jocul departe de casă face o diferență mai mare decât în ​​majoritatea celorlalte locuri, pentru că dimensiunile terenurilor și ale terenurilor variază sălbatic din loc în loc. Acesta este motivul pentru care echipele câștigătoare IPL au de obicei recorduri superbe pe propriul gazon.

Mai sus deasupra mesei, echipa Rainei, Super Regii Chennai și Regii XI Punjab sunt în față, cu opt puncte pe bucată. Ambele echipe au câștigat patru meciuri și au pierdut unul. Pe locul trei și al patrulea sunt Kolkata și Hyderabad - cu șase puncte fiecare.

Cu toate acestea, pentru a fi corect, Hyderabad a jucat un meci mai puțin decât Knight Riders: așa că s-ar putea deplasa cu ușurință până la a treia, dacă îi vor bate pe indienii din Mumbai marți. Acest lucru ar trebui să fie ușor de realizat, având în vedere că indienii din Mumbai sunt unul de jos în liga.

Urmăriți IPL Cricket Online - concluzie

Indiferent dacă decideți să urmăriți gratuit cricket-ul IPL pe Hotstar - sau plătind Cricket-ul Sky Sports din Marea Britanie sau serviciul TV Willow numai din SUA - o VPN pentru cricket este soluția perfectă. Cu un VPN vă puteți preface că sunteți într-o țară diferită, pentru a urmări cât mai multe cricket-uri în direct!

Pentru a transmite cricket-ul, vă recomandăm oricare dintre VPN-urile din cele mai bune 5 VPN-uri ale noastre pentru streamingul articolului. Aceste VPN-uri sunt toate serverele fantastice de oriunde aveți nevoie de ele pentru vizionarea cricket-ului. Cu toate acestea, dacă doriți cel mai bun VPN pentru cricket, vă recomandăm ExpressVPN
deoarece are tot ce ai nevoie pentru a urmări fluxurile de cricket în format HD fără buffer.

Vizitați ExpressVPN »

Titlu credit imagine: Vivo IPL cricket logo

Credite imagine: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me