Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține o adresă IP japoneză, cel mai bun mod de a obține una este folosind un VPN. Pur și simplu conectându-vă la un server VPN din Japonia, adresa dvs. IP este schimbată și tot traficul dvs. de internet este criptat. Acest lucru înseamnă că puteți obține acces la serviciile japoneze care nu sunt disponibile în locația dvs. curentă, iar datele dvs. sunt păstrate în siguranță. Enumerăm pașii despre cum puteți obține o adresă IP a Japoniei de mai jos și vă recomandăm cele mai bune VPN Japonia Servicii.

Cum se obține o adresă IP a Japoniei

 1. Abonați-vă la un VPN. Pentru a obține o adresă IP în Japonia, vă recomandăm NordVPN
  Cu toate acestea, în acest ghid, veți găsi cinci servicii VPN de vârf din gama.
 2. Descărcați și instalați software-ul de pe site-ul web al furnizorului ales.
 3. Conectați-vă la un server din Japonia.
 4. Accesați site-ul sau serviciul online japonez la care doriți să accesați.
 5. Fii confortabil și bucură-te de acces privat complet la site-urile și serviciile japoneze.

VPN-uri Cu servere japoneze - obțineți o adresă IP a Japoniei

Mai jos sunt prezentate recomandările noastre pentru cele mai bune servicii care vă vor oferi o adresă IP a Japoniei. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre oricare dintre serviciile enumerate mai jos, faceți clic pe site-ul web al furnizorului. Alternativ, dacă sunteți un rezident japonez și doriți să aflați mai multe informații despre utilizarea unei VPN în Japonia, consultați ghidul nostru VPN din Japonia.

 1. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 2. ExpressVPN


  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Obținerea unei adrese IP japoneze - Ce trebuie să faceți în continuare

Alegeți un VPN adecvat și descărcați software-ul

După ce ați decis care dintre VPN-urile excelente de mai sus preferați, pur și simplu faceți clic pe site-ul lor web, abonați-vă și descărcați software-ul VPN.

Plata lunară pentru acest serviciu vă va costa mai mulți bani pe termen lung. Având în vedere acest lucru, dacă vă puteți permite (și este posibil să aveți nevoie de adresa dvs. IP a Japoniei pe tot parcursul anului), obțineți un abonament anual și profitați la maxim de reducerea de loialitate.

Serviciile din acest ghid vă vor permite să instalați software-ul pe mai multe dispozitive (acesta variază pentru fiecare furnizor, dar este de obicei minim trei și maxim cinci). Asta înseamnă că îl puteți instala pe laptop, smartphone și / sau iPad: orice aveți nevoie.

Utilizați criptarea OpenVPN

Există multe opțiuni de criptare VPN disponibile pe piață, însă, criptarea OpenVPN este cea mai sigură. Vă recomandăm cu tărie această formă puternică de criptare. Veți putea selecta criptarea OpenVPN în aplicația VPNs pentru mașinile Windows și Android.

Dacă sunteți utilizator Mac sau iOS, OpenVPN nu este încorporat, prin urmare, va trebui să utilizați o piesă separată de software, cum ar fi Tunnelblick. Tunnelblick este un software gratuit și vă va permite să utilizați OpenVPN pe dispozitivele Apple. Dacă doriți mai multe informații despre acest lucru, atunci aruncați o privire la VPN-ul nostru Mac sau VPN pentru articole iPhone.

Conectați-vă la serverul dvs. japonez ales

Pur și simplu selectați una dintre locațiile serverului japonez din lista de server VPN. Dacă optați pentru o listă mai mare, veți oferi viteze de conectare mai mari. Alegeți cel mai bun server pe care îl puteți dacă intenționați să faceți streaming în HD. Asta este tot ce este de făcut! Acum, când sunteți conectat, aveți o adresă IP bună a Japoniei. Pentru toate intențiile și scopurile, vă aflați în Japonia și puteți accesa orice site-uri web restrânse numai pentru Japonia.

Alte modalități de a obține o adresă IP japoneză

Utilizarea unui VPN este de departe cel mai bun, cel mai privat și cel mai sigur mod de a obține o adresă IP japoneză. Cu toate acestea, există și alte metode. Acestea sunt enumerate mai jos:

SmartDNS

SmartDNS este utilizat în întreaga lume de către persoanele care doresc să difuzeze conținut geo-blocat. Dezavantajul este că nu oferă deloc criptare. Fără nicio garanție de securitate, aveți un risc grav dacă decideți să deblocați conținutul protejat de drepturi de autor. Ca atare, folosind SmartDNS, nu veți obține nicio caracteristică de siguranță sau de siguranță - sau protecție împotriva guvernului - pe care o obțineți cu un VPN.

pisc

Tor este o opțiune care oferă niveluri ridicate de securitate. Este un browser gratuit care face o treabă foarte asemănătoare cu un serviciu VPN. Dacă îl utilizați pentru a selecta un nod de ieșire în Japonia, veți putea accesa conținut geo-restricționat într-o manieră extrem de sigură. Din păcate, problema cu Tor este că vitezele de conectare pot suferi într-adevăr, ceea ce îl face pe gunoi pentru streamingul de conținut HD. Totuși, cel puțin oferă securitate.

Proxies

În cele din urmă, puteți utiliza un server proxy gratuit. Există numeroase proxies în jur și unele sunt cu siguranță foarte ieftine (dacă nu gratuite). Dezavantajul cu servere proxy gratuite este că acestea sunt limitate la utilizare. Din acest motiv, este posibil să experimentați momente în care vă atingeți limita de conectare atunci când vă aflați în mijlocul emisiunii preferate de televizor. În total, reprezentanții furnizează viteze lente, politici de confidențialitate extrem de îndoielnice și o probabilitate crescută de accesare a datelor de către terți. Având în vedere acest lucru, proxy-urile sunt în mare parte un joc de viață pe intimitate pe care cu adevărat îl sugerăm să îl evităm.

Japonia vpn

De ce recomandăm VPN-urile pentru IP-urile japoneze

VPN-urile sunt de departe cel mai bun instrument pentru obținerea unei adrese IP a Japoniei. Desigur, dacă alegeți un VPN sub standard, nu veți obține într-adevăr o confidențialitate mult mai bună decât cu un proxy, iar viteza poate fi la fel de groaznică ca în Tor.

Cu toate acestea, toate VPN-urile din acest ghid sunt de clasă mondială. Acestea oferă cele mai înalte niveluri de cibersecuritate personală disponibile astăzi și vă vor permite să deblocați site-urile web la viteze excepționale. Cu ISP-urile și guvernele, precum și agenții de publicitate și corporațiile, cu toții disperați să trântească traficul web, nu există nici o îndoială că o VPN este o soluție de confidențialitate foarte recomandată.

Adresa IP pentru Japonia: Considerații

Deși obținerea unei adrese IP japoneze este ușoară, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare. Acestea sunt enumerate mai jos:

 1. Confidențialitate și securitate

  Pe lângă căutarea unui VPN rapid, ar trebui să căutați și o VPN care să aibă o politică de confidențialitate de încredere.

  Multe VPN-uri păstrează jurnalele de utilizare. Aceste jurnale ar putea fi utilizate pentru a descoperi ce faceți online. Cele mai bune VPN-uri nu păstrează jurnalele de utilizare, iar cele mai bune VPN-uri nu păstrează niciun fel de jurnal (politica de jurnal zero)..

 2. Criptarea

  În continuare, asigurați-vă că nu vă pierdeți banii cu un serviciu VPN care are o criptare slabă. Multe VPN furnizează forme de criptare nesimțite, depășite, pe care pur și simplu nu le putem recomanda. Abonarea la aceste servicii nu numai că vă va oferi un fals sentiment de securitate, dar vă va crește și riscurile de securitate. Acest lucru se datorează faptului că, uneori, VPN-urile sărace vând datele utilizatorilor către terți.

  În acest ghid, am inclus doar VPN-uri de clasă mondială care sunt cunoscute pentru a fi de încredere. Timpul de utilizare este aproape de 100% cu toate aceste VPN-uri. În plus, serverele lor VPN localizate în japoneză vă vor permite să obțineți o adresă IP japoneză cu viteze de conectare rapidă. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să pierdeți timpul cu întârziere și așteptați ca fluxurile să fie protejate.

  VPN-urile pe care le-am recomandat oferă și cele mai înalte niveluri de criptare disponibile pe piața VPN astăzi. Mai exact, protocolul OpenVPN (protocolul nostru cel mai recomandat) și este de departe cea mai sigură formă de criptare VPN disponibilă în prezent.

 3. Care sunt diferențele dintre VPN-uri?

  1. Când vă adresați adresei IP în Japonia pentru a avea acces la conținut geore-restricționat, trebuie să fiți foarte sigur. Din păcate, multe VPN-uri nu oferă nivelul serviciului necesar pentru a vă păstra în siguranță (o înregistrare zero sau o politică de jurnal de utilizare).
  2. Când selectați o VPN pentru a obține o adresă IP japoneză, ar trebui să obțineți o gamă de servere. Mai mult, acele servere IP din Japonia trebuie să fie incredibil de rapide (pentru a vă bucura de conținut video HD).
  3. Pentru a rămâne privat și sigur pe măsură ce treceți în interiorul Japoniei, VPN-ul dvs. trebuie să aibă o criptare de grad militar. În plus, furnizorul VPN trebuie să gestioneze datele dvs. într-un mod sigur și sigur.

Navigați pe orice site web exclusiv din Japonia care vă place!

Indiferent de VPN-ul pe care l-ați decis, veți putea accesa conținut exclusiv din Japonia.

Nu uitați că VPN-ul dvs. nu îndeplinește doar sarcina de a debloca serviciile și abonamentele japoneze online. De asemenea, vă va permite să accesați conținut din toată lumea! În plus, toate VPN-urile din acest ghid oferă o probă gratuită sau o garanție de returnare a banilor. Acest lucru se datorează faptului că toate oferă servicii VPN de înaltă calitate, care sunt bine abonați în întreaga lume și că au încredere că vă veți bucura și doriți să continuați să utilizați.

Adresa IP pentru Japonia: concluzie

În acest ghid, am oferit un ghid pas cu pas pentru a obține o adresă IP japoneză. Pentru a obține o adresă IP în Japonia, vă recomandăm NordVPN
, deoarece oferă tot ceea ce ai nevoie în cel mai cuprinzător și de încredere pachet. Pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni, am inclus, de asemenea, alte patru servicii excelente în acest ghid.

Aceste VPN-uri au toate rețele strălucitoare de servere asta vă va permite să vă conectați la cele mai bune viteze - ideal pentru streaming în HD. Criptarea este oferită prin intermediul protocolului nostru recomandat (OpenVPN de grad militar) cu toate cele cinci VPN-uri. În cele din urmă, toate VPN-urile din acest ghid au o reputație excelentă și sunt bine cunoscute pentru a oferi confidențialitate și securitate pentru abonații lor.

Am luat în calcul totul în timp ce am compilat acest ghid, astfel încât să puteți alege cu încredere un IP al Japoniei fără probleme. Deci, mergi mai departe, vei avea un IP japonez în cel mai scurt timp.

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Japonia: rezumat

 1. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 2. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me