RTÉ este cel mai popular difuzor TV din Irlanda, dar este disponibil doar în Irlanda. Dacă doriți să transmiteți playerul RTÉ din SUA, Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume, va trebui să aveți o VPN pentru RTÉ. Incredibil, am reușit să găsim un singur furnizor VPN care să poată realiza acest lucru! Toate celelalte VPN-uri au fost blocate de RTÉ. Citiți pentru a găsi cel mai bun VPN pentru RTÉ dacă nu doriți să fiți dezamăgiți.

Streaming Player RTÉ este ușor (și gratuit), atât timp cât puteți pretinde că sunteți în Irlanda folosind un VPN. Problema este că furnizorii au foarte puține servere în Republica Irlanda, ceea ce face ca RTÉ să identifice și să blocheze VPN-urile..

ZoogVPN este numai VPN care funcționează în prezent cu RTÉ

Nu ascultați site-urile care vă spun că alți furnizori importanți deblochează RTÉ. Am testat fiecare furnizor de pe piață și acesta este singurul cu o soluție confirmată!


Cele mai bune VPN-uri pentru RTÉ

Furnizorul VPN de mai jos este în prezent cel mai bun (și singurul) VPN din lume pentru deblocarea RTÉ în afara Irlandei.

1. ZoogVPN

ZoogVPN este singurul serviciu care poate debloca RTÉ - deci dacă aveți nevoie de RTÉ stick la Zoog!

 • Prețuri

  Din $ de 1,75
  / luna

 • Disponibil pe


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • deblochează


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN este un furnizor cu sediul în Grecia, ideal pentru deblocarea RTÉ. De fapt, datorită eforturilor masive ale RTÉ de a bloca VPN-urile în ultimul an - ZoogVPN este acum singurul VPN din lume care deblochează cu succes RTÉ.

ZoogVPN are adrese IP în Irlanda care deblochează cu succes emisiile de pe playerul RTÉ. Și pentru că Zoog oferă viteze excelente de conectare, este un serviciu în care vă puteți încrede pentru streaming în HD, fără să vă faceți griji despre buffering.

ZoogVPN nu este scump și are aplicații pentru toate platformele, ceea ce înseamnă că puteți accesa RTÉ pe orice dispozitiv. Zoom permite utilizatorilor să deblocheze conținut în 25 de țări de până la cinci dispozitive simultan.

Cu ZoogVPN criptarea este puternică, iar politica sa cu zero jurnaluri înseamnă că este excelentă pentru a câștiga confidențialitatea și securitatea datelor. Mai mult, puteți testa acest VPN timp de 7 zile folosind garanția de returnare a banilor - pentru a vă asigura că funcționează cu RTÉ.

Obțineți cel mai bun VPN pentru RTÉ din lume făcând clic pe linkul din acest articol!

Vom menține actualizat acest articol și dacă un alt VPN reușește să recupereze accesul la RTÉ - îl vom adăuga imediat.

Ce poți urmări pe RTÉ?

Cererea pentru RTÉ online crește constant în fiecare an, iar utilizatorii de internet irlandezi consumă tot mai multe fluxuri online, mai degrabă decât la TV. Cel mai popular spectacol RTÉ vizionat online este telenovela Fair City.

Oricine locuiește în afara Irlandei care dorește să urmărească popularul telenovel irlandez poate face acest lucru cu un VPN. Alte spectacole populare care pot fi deblocate cu o VPN includ RTÉ News și The Late Late Show.

Deblocați jocurile și sporturile gaelice GAA de pe RTÉ Live

Nu-l puteți face acasă pentru sferturile de finală GAA în acest weekend? Fără griji, puteți capta toată acțiunea sâmbătă de la Mayo și Donegal la MacHale Park, precum și ciocnirea Kerry Meath de la Páirc Tailteann, iar apoi din nou duminică, când Cork îl va primi pe Roscommon în Páirc Uí Rinn și Dublin călătorește în sus pentru a înfrunta Tyrone la Healy Park. Oriunde vă aflați, puteți transmite RTÉ peste hotare în această vară și urmăriți Campionatul All-Ireland Senior. Slainte!

RTÉ transmite, de asemenea, golf internațional, atletism, curse de cai, box, sărituri de spectacole și multe alte competiții sportive. RTÉ arată chiar și unele evenimente sportive gratuite, care sunt plătite în altă parte. Asta înseamnă că deblocarea RTÉ vă poate economisi bani!

De ce este blocat RTÉ unde locuiesc?

RTÉ își blochează playerul în afara Irlandei din motive de copyright. Toate serviciile video online fac acest lucru deoarece au contracte cu deținătorii de drepturi de autor pe care trebuie să le respecte.

Când RTÉ achiziționează conținut pentru canalele sale, plătește mai puțin decât multe țări mai mari. Acest lucru se datorează faptului că contractează aceste spectacole doar pentru o populație mică.

Dacă jucătorul RTÉ este disponibil în afara Irlandei, firma își încalcă contractele și s-ar putea confrunta cu ramificări legale. Acesta este motivul pentru care RTÉ funcționează fără încetare pentru a restricționa geo-conținutul și pentru a bloca VPN-urile.

Urmăriți jucătorul RTE din străinătate

Din păcate, nu are nicio diferență dacă te-ai născut în Irlanda. Chiar dacă plecați în vacanță, emisiunile RTÉ trebuie blocate oficial imediat ce ieșiți în afara țării.

RTÉ poate aplica cu ușurință acele blocuri monitorizând adresele IP ale utilizatorilor. Dacă site-ul RTÉ observă o adresă IP de peste mări - blochează accesul la spectacole și servește o notificare de restricție.

Din fericire, există o soluție. Folosind un VPN pentru RTÉ, puteți obține o adresă IP irlandeză și vă puteți preface că sunteți în Irlanda - chiar dacă locuiți peste mări sau sunteți în vacanță temporar. Folosirea unui VPN vă ajută RTÉ să credeți că sunteți în Irlanda - astfel încât să puteți transmite RTÉ fără probleme.

Cât de importante sunt vitezele la streamingul RTÉ

Pentru a utiliza o VPN, mai întâi trebuie să descărcați software pe computer, smartphone sau tabletă. Acest software vă permite să vă conectați la un server VPN din Irlanda pentru a vă ascunde adresa IP reală. De asemenea, un VPN oferă criptare, astfel încât ISP-ul dvs. să nu înregistreze deblocarea RTÉ.

Pentru a transmite RTÉ, VPN-ul dvs. trebuie să aibă servere în Irlanda care deblochează cu succes playerul RTÉ. În plus, aceste servere trebuie să ofere viteze de conectare rapide. Un VPN trebuie să fie rapid sau nu veți putea să vă bucurați de emisiuni de streaming.

Toate VPN-urile recomandate sunt cunoscute pentru a debloca RTÉ și pentru a oferi viteze suficient de rapide pentru streaming fără întreruperi.

Urmăriți jucătorul RTÉ în SUA

New York este faimos pentru că în Queens jumătate din rezidenții săi sunt de origine irlandeză. Multe locuri din jurul SUA, cum ar fi Boston, au, de asemenea, populații irlandeze mari, cu aproximativ 12% din populația americană care este de origine irlandeză. Asta înseamnă că există 35,5 milioane de irlandezi care trăiesc în America, care ar putea dori să urmărească RTÉ cu un VPN.

Având în vedere că în Irlanda există doar 6,4 milioane de persoane; pare evident că de ce o VPN pentru RTÉ este extrem de căutată în SUA!

Cel mai bun VPN pentru RTÉ: concluzie

Jucătorul RTÉ este extrem de limitat dacă locuiești în afara Irlandei; cu foarte puține emisiuni disponibile pentru transmisie. Cu toate acestea, cu un VPN puteți evita aceste restricții pentru a urmări versiunea completă a playerului irlandez.

RTÉ este gratuit și afișează cantități uriașe de conținut, inclusiv emisiuni TV internaționale. Astfel, cu un VPN RTÉ, puteți vedea de fapt o mulțime de conținut pentru care trebuie să plătiți de obicei.

În 2020, un singur furnizor VPN lucrează cu RTÉ. Deci, dacă doriți să transmiteți fluxul RTÉ din afara Irlandei - ZoogVPN este serviciul perfect pentru dvs..

ZoogVPN
este singurul furnizor VPN care deblochează de fapt playerul RTÉ în 2020!

Credit imagine: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me