Internetul este plin de viruși - malware, spyware, ransomware și troieni - care permit ciberneticii să preia dispozitivele și chiar să descarce exploatări secundare de pe serverele de comandă și control..

A fost odată, oamenii se simțeau mai în siguranță folosind Apple. Cu toate acestea, în zilele noastre chiar și utilizatorii de Mac trebuie să fie atenți. Asta înseamnă că trebuie să-și protejeze dispozitivele cu un software antivirus robust.

Indiferent dacă dețineți un laptop, un desktop sau chiar un dispozitiv mobil, este esențial să vă asigurați că aveți un software antivirus. Dacă nu faceți acest lucru, puteți însemna că veți ajunge cu o infecție oribilă care permite hackerilor să vă acceseze datele sensibile, să vă conecteze la conturile de social media și să vă fure datele bancare, e-mailurile sau alte informații confidențiale..

Alegerea unui antivirus poate fi confuză, deoarece există multe programe antivirus diferite pe piață. Deci, care sunt cele mai bune trei programe antivirus?

Care sunt cele mai bune programe antivirus de utilizat?

 1. F-Secure


  - Protecție excelentă, performanță și capacitate de utilizare.

 2. McAfee Total Protection

  - Oferă o mulțime de funcții la un punct de preț mic.

 3. Malwarebytes

  - Extrem de eficient și nu afectează negativ performanțele sistemului

Cel mai bun software antivirus 2020: analiză aprofundată

1. F-Secure

 • Prețuri

  Din $ de 69.99
  / luna

Acest popular antivirus este cunoscut pentru a oferi o protecție excelentă, performanță și utilizare. Software-ul este disponibil atât pentru Mac cât și pentru Windows. În teste, F-Secure Antivirus are un efect excelent; blocarea constantă a 100% din malware. De fapt, F-Secure a câștigat premiul de cea mai bună protecție AV-TEST în 2018.

Este posibil ca software-ul să nu fie la fel de bogat în funcții ca în cazul altor programe antivirus de pe piață. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că o mulțime de funcții suplimentare nu sunt’Sunt întotdeauna strict necesare din punct de vedere antivirus (deși uneori sunt elemente utile).

Cu un cost de 35,99 USD pentru a proteja un dispozitiv sau 39,99 USD pentru a proteja trei dispozitive, acest software este destul de scump dacă optați pentru planul antivirus independent. Achiziționarea acestui plan vă va lăsa literalmente să vă scanați mașinile cu viruși, iar acest lucru este totul.

Cu toate acestea, în acest moment, F-Secure vinde planul său mai bun F-Secure SAFE pentru doar 34,99 dolari (ceea ce este de fapt mai ieftin decât antivirusul autonom). Din acest motiv, F-Secure SAFE poate fi considerată o afacere superbă, care vine cu următoarele caracteristici:

 • Monitorizare în timp real
 • Descărcare de protecție
 • Protecție împotriva infracțiunilor
 • Extensia browserului
 • Modul bancar deconectează toate conexiunile neîncredute de la internet și le blochează refacerea în timp ce are loc o tranzacție
 • Asistență pentru Mac, Windows, Android și iOS
 • Firewall
 • Suport excelent cu chat-ul live

În timp ce unele programe antivirus pot încetini calculatorul puțin - acest software antivirus nu are foame de puterea de procesare. De asemenea, este extrem de ușor de utilizat, menținând aspectul funcțiilor la minim. Aceasta face o opțiune bună pentru utilizatorii non-tech.

Funcția de scanare rapidă este setată ca o valoare implicită și este extrem de rapidă - completarea unei scanări în doar câteva minute. Încadrarea în setări oferă utilizatorilor opțiunea de a efectua o scanare completă a sistemului. Cu toate acestea, dacă obișnuiți să aveți capacitatea de a scana unități amovibile sau de a efectua scanări personalizate, acest software vă poate dezamăgi.

Poate că singurul dezavantaj real cu F-Secure este faptul că este atât de sensibil încât are tendința de a semnaliza unele falsuri pozitive. Totuși, acest lucru este mai bun decât un antivirus care lipsește exploatările reale.

Pe de altă parte, ar trebui să rămânem să recomandăm F-Secure doar pe planul SAFE - care este o valoare mult mai bună pentru bani și are o gamă mult mai bună de funcții decât planul antivirus autonom..

În general, acesta este un antivirus robust care duce la îndeplinire treaba. Perfect pentru utilizatorii non-techy care doresc ceva care să protejeze împotriva 100% dintre viruși.

2. McAfee Total Protection

 • Prețuri

  Din $ 34.99
  / luna

McAffee este un alt antivirus care este apreciat de către auditorul independent AV-TEST. În 2018, acesta a primit cel mai mare punctaj posibil pentru protecție, capacitate de utilizare și performanță. Acest lucru înseamnă că poate fi de încredere și, deși este adevărat că acum câțiva ani a suferit câteva recenzii proaste, firma și-a revizuit complet (și cu succes) motorul de scanare a malware-ului de atunci..

Unul dintre cele mai bune lucruri despre McAffee Total Protection este că utilizatorii au acces la un număr mare de funcții la un punct de preț relativ redus. Utilizatorii pot proteja 10 dispozitive pentru 44,99 USD (pentru primul an - 109,99 USD la reînnoire). Acest lucru oferă utilizatorilor o protecție activă în timp real pentru toate dispozitivele lor și pentru unele accesorii utile. De asemenea, software-ul nu are foame de procesor și nu va afecta negativ performanța sistemului atunci când acesta rulează.

Caracteristicile includ:

 • Antivirus
 • Actualizari automate
 • Monitorizare în timp real
 • Monitorizare web
 • Protecție împotriva infracțiunilor
 • Descărcare de protecție
 • Firewall
 • Tocător de documente
 • Manager de parolă
 • Asistență pentru mai multe dispozitive (Windows, macOS, iOS și Android) prin intermediul UI McAffee

Folosind McAffee’s antivirus se va obișnui puțin, deoarece UI Interface utilizator are toate caracteristicile sale în cadrul unui singur client. În partea de sus a interfeței de utilizare, diverse file permit utilizatorilor să acceseze managerul de parole și alte caracteristici de securitate.

Cu toate acestea, doar cu puțină practică am constatat că lucrurile devin simple, iar utilizatorii pot începe cu ușurință să efectueze scanări rapide pentru a căuta viruși în zonele comune de exploatare. O scanare completă a sistemului este, de asemenea, disponibilă pentru a căuta malware pe toate hard disk-urile și o anumită personalizare este disponibilă pentru cei care le plac sau au cerințe speciale.

Controalele parentale și funcțiile anti-spam sunt, de asemenea, utile și înseamnă că utilizatorii obțin într-adevăr multă valoare pentru bani cu această suită de securitate la prețuri moderate. Singurul dezavantaj potențial cu McAffee este că protecția ransomware nu este inclusă în planul Total Protection (da, ironia acestui isn’nu ne-am pierdut).

În general, însă, credem că acest antivirus oferă o mulțime de caracteristici la un preț scăzut. McAffee este, așadar, un antivirus bun pentru familii sau persoane care au un număr mare de dispozitive pe care au nevoie să le protejeze împotriva virușilor. Ne place, de asemenea, că McAffee permite oamenilor să încerce planul său de protecție totală timp de 30 de zile - fără a cere detaliile cărții dvs. de credit.

3. Malwarebytes

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Malwarebytes este un excelent program antivirus pe care am decis să-l includem, deoarece este disponibil gratuit pe mașinile Windows. Utilizatorii gratuite au acces complet la antivirus - care scanează viruși împotriva unei baze de date actualizate cu malware cunoscut. Că scanarea este extrem de eficientă și, la fel ca alte programe antivirus de vârf, Malwarebytes nu afectează negativ performanțele sistemului

Antivirusul poate fi configurat pentru a scana virusurile de câte ori doriți, scanarea minimă recomandată fiind o dată pe săptămână. Lucrul frumos despre Malwarebytes este că, în ciuda faptului că este gratuit, se știe că rămâne la curent și se protejează în mod sigur împotriva infecțiilor dăunătoare.

Desigur, versiunea gratuită a Malwarebytes este limitată; permitând utilizatorilor să efectueze doar o funcție de scanare a virusului. Oricine dorește protecție în timp real - cu scanarea activă a e-mailurilor, a site-urilor web și a descărcărilor - va trebui să treacă la planul premium, care le va stabili 39,99 USD pe an. Același lucru este valabil dacă aveți nevoie de protecție antivirus pentru un dispozitiv Mac, iOS sau Android - deoarece acestea nu au acces la antivirus gratuit, fie.

Plata pentru software crește, de asemenea, protecția dvs., oferindu-vă acces la următoarele caracteristici:

 • Antivirus
 • Monitorizare web
 • Actualizari automate
 • Protecție Ransomware
 • Protecție împotriva infracțiunilor
 • Descărcare de protecție
 • Curățarea discului
 • Navigare sigură

În general, acest antivirus gratuit este extrem de util și, în timp ce nu este’Pentru toată lumea, înțelegem că marea majoritate a oamenilor din întreaga lume încă dețin și rulează computere Windows. Din acest motiv, Malwarebytes este considerat un furt pentru orice persoană care a rulat gauntlet-ul prin conectarea la internet fără nici o protecție.

Malwarebytes poate fi, de asemenea, considerat o opțiune excepțională pentru începători, datorită tabloului de bord intuitiv și controalelor ușor de înțeles. Cu toate acestea, dacă decideți să plătiți pentru un antivirus, poate fi mai bine să vă respectați una dintre opțiunile mai mari din această listă, deoarece au tendința de a prinde mai multe malware în rețelele lor decât Malwarebytes.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me