Ce este Sling TV?

Sling TV este un serviciu de streaming online accesibil, care oferă acces la canale TV prin cablu din SUA. Cu cât mai puțin de 20 de dolari pe lună, abonații au acces la like-urile ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN și la toate premierele sport și TV care vin împreună cu aceștia. În total, abonații de la Sling TV au acces la un număr de 135 de canale.

Deși este adevărat că Sling TV este geore restricționat în SUA, vestea bună este că, cu o rețea privată virtuală (Sling TV) Sling TV, oricine, oriunde, poate pretinde că este în SUA pentru a debloca Sling TV. Pentru dependenții de TV și film de pe glob, un VPN TV Sling înseamnă capacitatea de a vizionați televizorul american toată ziua.

ProPrivacy pentru Sling TV 2020

Cele mai bune VPN-uri TV Sling din 2020 sunt NordVPN. Aruncați o privire la recenzia noastră video de mai jos.

Pentru câteva alternative, consultați tabelul de mai jos pentru a vedea cele mai bune 5 VPN-uri pentru Sling TV în 2020.


 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

VPN-uri TV Sling

Un VPN pentru Sling TV le permite consumatorilor din întreaga lume să se prefacă în SUA. Rezultatul este posibilitatea de a avea acces la oricare dintre planurile Sling TV. Cele mai populare planuri sunt planurile Orange și Blue, cu prețuri de 20 $ și 25 USD pe lună. Aceste abonamente oferă telespectatorilor acces la o cantitate nebună de programare din SUA și, cu un VPN Sling TV, aceste emisiuni sunt disponibile oriunde..

În acest articol, vă explicăm tot ce trebuie să știți despre un VPN pentru Sling TV. Descriem ce este un VPN, cum funcționează și de ce un VPN pentru Sling TV este mai bun decât altul. Vă spunem chiar cum să deblocați Sling TV cu un VPN. Un VPN este de departe cel mai ieftin și cel mai bun mod de a debloca și urmări cele mai multe emisiuni și premiere TV americane. Deci, fără alte detalii, iată cele mai bune cinci servicii VPN Sing TV.

Ce este un VPN TV Sling?

O rețea privată virtuală este un serviciu online minunat care vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară. Procedând astfel, puteți depăși geo-restricțiile și accesați conținutul care este de obicei blocat. Acest lucru vă permite să vizionați Sling TV ca și cum ați fi în SUA.

În plus, un VPN de încredere și de încredere oferă o criptare puternică. Acea criptare războiește în siguranță toate datele care vin și pleacă de pe computer, laptop, smartphone sau tabletă. Rezultatul este că nimeni - furnizorii de servicii Internet (ISP), guvernele sau administratorii rețelei locale - nu pot spune ce faceți online.

Posibilitatea de a părea a fi într-o țară diferită, adăugată la confidențialitatea digitală a criptării, este combo perfect. De aceea, o VPN premium este o investiție atât de minunată.

Sling TV VPN Considerații

Când am selectat cele mai bune VPN-uri pentru Sling TV, am avut în vedere câteva considerente de care am avut în vedere. Cel mai important, ne-am asigurat să selectăm numai VPN-urile care asigură viteze rapide. Vitezele rapide de conectare sunt de cea mai mare importanță atunci când transmiteți în HD.

Din păcate, marea majoritate a celor 850 de VPN-uri de pe piață sunt prea lente pentru nevoile de streaming. VPN-urile din acest ghid, cu toate acestea, toate au de ales de servere americane rapide - așa că veți putea viziona întotdeauna Sling TV.

A doua considerație a fost intimitatea. Întrucât veți pretinde că sunteți în SUA pentru a viziona Sling TV, este important să vă asigurați securitatea și confidențialitatea. Toate VPN-urile din acest articol au fost selectate deoarece sunt perfecte pentru vizionarea televizorului Sling în privat.

Sling TV VPN pentru fani sportivi

Sling TV este deosebit de grozav pentru persoanele care doresc să deblocheze și să privească mai multe sporturi. Cu un VPN Sling TV, fanii sportului pot accesa competiții de golf americane, hochei (NHL), baseball (MLB), baschet (NBA), fotbal american (NFL), tenis. De fapt, nu există o modalitate mai bună de a urmări sportul american cu buget.

Un VPN pentru filme cu televizor Sling

Sling TV vă oferă acces la o selecție uriașă de filme. Aceasta include accesul la canale specifice de film, cum ar fi Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, Filme HDNet și TCM. De asemenea, sunt disponibile Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN și Lista scurtă Tribeca. Aceasta este o cantitate nebună de alegere pentru dependenții de film.

De ce ar trebui să utilizați un VPN pentru televiziunea Sling pentru copii

Un VPN pentru Sling TV este un mod minunat de a-și distra copiii! Sling TV oferă acces la o mulțime de programe pentru copii, inclusiv canale Disney (Disney, Disney Junior, Disney XD), canale Nickelodeon, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV și Sling Kids (o selecție de programare pentru copii și desene animate).

Sling TV Canada

Mulți cetățeni canadieni sunt interesați de un abonament la Sling TV. La fel ca oriunde altundeva, Sling TV este blocat în Canada. Cu toate acestea, cu un VPN Sling TV, canadienii pot debloca Sling TV (la fel cum pot spectatorii din alte locații). Dacă doriți să aflați mai multe, aruncați o privire la ghidul nostru VPN canadian.

Un VPN TV Sling pentru cetățenii SUA

Chiar și abonații din SUA care nu au nevoie de VPN pentru a accesa Sling TV, pot beneficia de o VPN. De ce? Deoarece datorită restricțiilor de licențiere, Sling TV nu poate afișa anumite canale TV, programe și evenimente sportive din toate SUA. Aceste servicii sunt etichetate pe site-ul web Sling TV drept „doar piețe selectate.” Fox Sports, de exemplu, este disponibil numai în anumite locuri. Cu toate acestea, folosind o VPN, rezidenții americani pot accesa fluxurile Fox Sports din diferite coduri poștale.

Iată câteva exemple despre ceea ce ați putea accesa din SUA folosind un VPN Sling TV:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • Bilet FOX Sports Prime
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Sud-Est
 • FOX Sports Southwest
 • FOX Soare sport
 • Sports Time Ohio
 • Rețea DA (Yankees Entertainment and Sports).

Cum se deblochează Sling TV cu un VPN

Este ușor să deblocați Sling TV cu un VPN. Pentru aceasta, pur și simplu urmați acești pași simpli:

 1. Decideți un VPN. Pentru Sling TV, vă recomandăm ExpressVPN
  deoarece are o selecție minunată de servere americane, care sunt foarte rapide pentru a transmite Sling TV în HD.
 2. Faceți clic pe adresa VPN la alegere și abonați-vă la serviciu.
 3. descarca si instaleaza software-ul. VPN-urile din acest ghid permit mai mult de un dispozitiv pentru a rula VPN simultan. Astfel, puteți viziona Sling TV pe telefon, laptop, tabletă și / sau computer.
 4. Rulați software-ul VPN și selectați un server american din listă - faceți clic pe Conectare.
 5. Acum că VPN-ul s-a conectat, vă protejează cu criptarea. În plus, aveți o adresă IP a SUA (ceea ce înseamnă că se pare că sunteți în SUA). Din acest motiv, puteți acum navigați pe SlingTV.com.

Cumpărarea unui card cadou pentru televizor Sling

Pentru a vă abona la serviciu, veți avea nevoie de un card cadou SlingTV (deoarece nu aveți un card de credit din SUA și un cod poștal). Pentru a obține cardul cadou, va trebui mai întâi să obțineți câteva Bitcoins. Pentru a afla cum să cumpărați bitcoins, uitați-vă aici.

 1. Pentru a obține cardul cadou, mergeți aici. Veți fi redirecționat către eGifter de unde puteți achiziționa un card cadou de 25 USD. Acest lucru vă va permite să utilizați o lună de Sling TV pentru 20 de dolari și să primiți un plan de upgrade de 5 $ pentru ceva în plus (Sling TV oferă mase de accesorii suplimentare pe planul de bază minunat). Va trebui să plătiți pentru cardul dvs. cadou folosind Bitcoins.
 2. Acum, răscumpărați cardul cadou la portalul TV Sling.Card Sling Tv cadou

Utilizați un card de credit virtual

 1. Pentru a vă înscrie, va trebui să obțineți un card de credit virtual american ca acesta. Acest lucru este ușor costisitor, deoarece trebuie să plătiți o taxă de membru pentru a obține cardul virtual. Cu toate acestea, cardul vă va furniza o adresă valabilă din SUA și un cod poștal. Folosind site-ul din link, va trebui să cheltuiți 65 USD. Cu toate acestea, acest lucru vă va permite să cumpărați două luni de la Sling TV pentru 40 de dolari și 10 dolari în plus. (Veți pierde 15 USD în taxe, dar pentru mulți oameni din întreaga lume 65 de dolari pentru două luni de Sling TV cu suplimente este încă o valoare excelentă!) Rețineți, cel mai bun mod de a utiliza cardul dvs. de credit virtual este să îl utilizați pentru a cumpăra un televizor Sling card cadou la Walmart. Walmart este listat pe site-ul american deblocat, astfel încât acesta va funcționa și veți primi codul voucher-ului Sling TV într-un e-mail.

Nu uitați că Sling TV este achiziționat lunar - lunar - fără contracte lungi! Pur și simplu anulați în orice moment.

Ce VPN ar trebui să obțin pentru Sling TV?

În timp ce ExpressVPN
este cel mai recomandat VPN pentru Sling TV, toate VPN-urile din acest ghid au fost selectate cu atenție, deoarece sunt perfecte pentru Sling TV. Aceste VPN-uri sunt servicii binecunoscute, bine abonate, care oferă viteze excelente pentru streaming. În plus, toate VPN-urile sunt de încredere și au o mare grijă pentru clienți.

Din acest motiv, veți selecta în siguranță VPN-ul pentru care vă place cel mai mult sunetul. În plus, toate aceste VPN-uri au perioade de încercare - deci dacă doriți să le încercați pe toate fără să plătiți ceva, puteți!

Sling TV VPN: Concluzie

În acest articol, am explicat tot ceea ce trebuie să știți despre deblocarea Sling TV cu un VPN. Toate serviciile VPN Sling TV din acest ghid sunt superbe și toate vă vor permite să deblocați Sling TV de oriunde.

Aceste VPN sunt o valoare sigură, fiabilă și fantastică pentru bani. Așadar, aruncați o altă privire rapidă și alegeți cu încredere un VPN pentru Sling TV. Suntem siguri că există un VPN pentru Sling TV pentru toată lumea în acest ghid - indiferent de circumstanțele dvs. personale.

Dacă aveți întrebări despre deblocarea Sling TV, nu ezitați să ne contactați - suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm!

Cel mai bun VPN TV Sling: rezumat

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me