Sunteți blocat din World of Warcraft (WoW) din cauza locației? Poate că nu ești blocat, dar conexiunea rămâne sau serverul tău scade frecvent. Dacă da, a Wow VPN ar putea fi soluția problemei tale.


VPN WoW

Un VPN vă poate permite să vă conectați ca și cum vă aflați undeva nu este blocat sau să vă conectați la un server mai fiabil. În unele cazuri rare, un VPN poate chiar reduce decalajul în conexiunea dvs., dirijându-vă conexiunea mai bine decât face ISP.

Am testat VPN-uri de la peste 150 de companii în ultimii cinci ani. Și am căutat piața în căutarea serviciilor cu Cele mai bune caracteristici pentru jucătorii WoW. Rezultatul este această listă a Cele mai bune 5 VPN-uri pentru World of Warcraft.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Ai nevoie de mai multe informații? Consultați lista noastră în profunzime de mai jos pentru mai multe detalii despre toate VPN-urile prezentate pe această pagină.

Lista celor mai bune VPN-uri pentru World of Warcraft

De ce am nevoie de un VPN WoW?

Există mai multe motive pentru care ar putea avea nevoie de un VPN WoW. Oamenii din unele țări sau regiuni (unele țări din Asia, Iran și Crimeea sunt exemple) sunt blocate de la conectarea la serverele WoW (în World of Warcraft, serverele se numesc tărâmuri). Utilizând o VPN, puteți face să pară că vă conectați dintr-o locație care nu este blocată.

Uneori puteți întâmpina probleme, chiar dacă partea dvs. de lume nu este blocată. De exemplu, te-ai putea găsi într-un hotel sau într-o altă locație care împiedică programele să utilizeze anumite porturi de comunicare în scopuri de securitate. Dacă World of Warcraft are nevoie de aceste porturi, s-ar putea să fiți la fel de bine într-o țară blocată. Utilizarea unui VPN vă permite să evitați cu totul aceste probleme și să vă bucurați de jocuri oriunde v-ați afla!

Chiar dacă vă puteți conecta la un tărâm fără probleme, un VPN WoW ar putea totuși să vă ajute. În unele cazuri, puteți utiliza un VPN este de a reduce întârzierea și latența WoW (numită „ping” în joc). Deși nu este o soluție care să funcționeze în orice situație, un VPN vă poate ajuta să vă stabilizați conexiunea sau să vă permită să vă conectați la diferite servere care s-ar putea să funcționeze mai bine.

Este important să ne dăm seama că, în cele mai multe cazuri, o VPN îți va încetini conexiunea cu un domeniu World of Warcraft. Prin criptarea traficului și rutarea traficului prin serverul VPN, se poate aștepta o ușoară pierdere de viteză. Acesta este un lucru pe care trebuie să îl testezi și este acela că garanțiile de returnare a banilor VPN vin la îndemână.

Un motiv final pentru a utiliza o VPN WoW este să vă protejați împotriva hackerilor și a jucătorilor furioși. Hackerii încearcă constant să obțină controlul asupra conturilor World of Warcraft și chiar să obțină informații despre cardul de credit. Un VPN poate menține aceste fluajuri la îndemână. În lumea eSports, există rapoarte despre jucătorii care folosesc atacuri DDoS pentru a-și copleși adversarii în momentele cruciale. Deși nu am auzit despre atacuri similare împotriva jucătorilor din World of Warcraft, o VPN vă va proteja împotriva unor astfel de atacuri, dacă acestea sunt vreodată vizate în direcția dvs..

Notă: Puteți citi mai multe despre prevenirea DDoS pentru jocuri online aici.

Cum să îmbunătățesc viteza VPN-ului meu WoW?

Dacă doriți să obțineți performanțele maxime posibile dintr-un VPN pentru World of Warcraft, poate doriți să încercați să schimbați protocolul implicit al VPN. Pentru informații despre cum să faceți acest lucru, vizitați cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de jocuri.

Cel mai bun VPN pentru WoW

Majoritatea jucătorilor WoW nu au nevoie de VPN în acest moment. Dar, dacă rata de conectare a dvs. este scăzută sau dacă conexiunea dvs. continuă să scadă, este posibil ca un VPN WoW să poată îmbunătăți situația pentru dvs..

Dacă locuiești undeva, accesul WoW este blocat în totalitate sau acolo unde accelerația de bandă ISP afectează jocul tău: cu siguranță, ar trebui să încerci unul dintre cele mai bune 5 VPN-uri ale noastre pentru World of Warcraft. Acestea vă vor permite să pară localizat într-o țară care nu este blocată, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință la joc. Toate selecțiile din această listă sunt de asemenea servicii excelente de uz general, oferindu-vă toate avantajele unui VPN, îmbunătățind în același timp experiența dvs. de joc.

Profitați de încercările gratuite și garanțiile de returnare a banilor oferite de aceste VPN-uri de calitate pentru a vedea dacă un VPN WoW este potrivit pentru dvs..

Dacă doriți mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru jocuri, consultați VPN-ul nostru pentru ghidul de jocuri.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN cu alte jocuri și platforme, aruncați o privire la ghidurile de mai jos:

 • VPN pentru Xbox
 • VPN pentru PS4
 • VPN pentru PC
 • Cel mai rapid VPN pentru jocuri
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me