Whatsapp este una dintre cele mai bune aplicații de mesagerie, mai ales datorită criptării sale. Din păcate, confidențialitatea pe care o creează criptarea end-to-end înseamnă că aplicația este încruntată în multe țări. În unele locuri, furnizorii de servicii Internet (ISP) blochează complet WhatsApp. Din fericire, cu o rețea privată virtuală WhatsApp (VPN), oricine, oriunde, poate re-obține acces la aplicația populară.

Un VPN sigur și de încredere pentru WhatsApp vă permite să vă prefaceți în siguranță că sunteți într-o țară diferită. Rezultatul este că puteți depăși cu ușurință restricțiile locale puse de ISP-uri și guverne. De fapt, un VPN vă va permite să depășiți nu numai cenzura, ci și geo-restricții. Aceasta înseamnă că puteți utiliza o VPN nu doar pentru a accesa și utiliza WhatsApp în siguranță, ci pentru a debloca alt conținut de pe tot globul.

În acest articol, vă spunem tot ce trebuie să știți despre obținerea unui VPN pentru WhatsApp. Descriem ce este un VPN și cum deblochează aplicația de mesagerie populară. De asemenea, vă prezentăm modul în care vă configurați VPN-ul WhatsApp și vă explicăm de ce ar trebui să stați departe de unele VPN-uri.

În plus, vă explicăm tot ce puteți face cu un VPN de încredere pentru WhatsApp. De fapt, până la sfârșitul acestui articol, suntem siguri că veți avea informațiile de care aveți nevoie pentru a vă alătura cu succes miliardelor de persoane care se bucură în prezent de WhatsApp. Să ne scufundăm!

Cele mai bune VPN-uri pentru WhatsApp

VPN-urile de mai jos au fost alese deoarece oferă o criptare fantastică și pot evita restricțiile. De asemenea, oferă aplicații fantastice Android VPN și iOS VPN.


 1. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 2. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

Ce este un VPN pentru WhatsApp?

O rețea privată virtuală este un serviciu care vă permite să depășiți blocurile și restricțiile online. Aceasta înseamnă că puteți recâștiga accesul la WhatsApp în locațiile în care este blocat.

VPN-urile fac acest lucru permițându-vă să conectați o rețea de servere VPN. Când vă conectați la un server aflat în străinătate, VPN vă ascunde adresa IP reală. Rezultatul este că poți accesa internetul ca și cum ai fi în țara străină.

Dacă vă îngrijorează că pare riscant, veștile bune sunt că o VPN oferă și criptare. Din păcate, multe VPN-uri au politici de confidențialitate de gunoi și / sau criptare implementate prost. Cu toate acestea, am selectat cu atenție VPN-urile din acest ghid, deoarece au politici de confidențialitate etanșă și criptare de grad militar.

Această criptare înseamnă că puteți merge înainte și descărca și utiliza WhatsApp fără griji.

Pot obține un VPN WhatsApp gratuit?

Da, poti. Există VPN-uri gratuite pe piață. Cu toate acestea, multe servicii VPN gratuite au politici de confidențialitate foarte tulburătoare, care le permit să vândă datele utilizatorilor către terți. Acesta este un risc imens. Este exact opusul celor pe care le fac furnizorii VPN de renume. Un VPN ar trebui să ofere confidențialitate, așa că vă rugăm să vă gândiți din greu înainte de a utiliza o VPN gratuită de încredere, cu o politică de confidențialitate proastă și criptare depășită.

Dacă doriți cu adevărat să utilizați o VPN gratuită, cel mai bun ghid VPN gratuit. Aceste VPN-uri furnizează servicii gratuite care nu se ocupă de securitate. Acestea oferă aceste servicii pentru a încuraja oamenii să obțină un abonament complet. Ca atare, sunt limitate la limitele de descărcare și lățime de bandă. În ciuda acestui fapt, serviciile gratuite pe care le recomandăm sunt o modalitate bună de a încerca un VPN dacă nu ați folosit niciodată unul.

Ce VPN ar trebui să ajung să deblochez WhatsApp?

Am ales VPN-urile din acest ghid, deoarece au politici de confidențialitate excelente și oferă o criptare puternică. În plus, au tehnologie „modul furtiv” pentru ocolirea accelerației ISP și a firewall-urilor.

Această tehnologie este foarte utilă atunci când utilizați un VPN pentru Emiratele Arabe Unite, Dubai, Iran, China și alte națiuni care blochează utilizarea VPN-urilor. Modul Stealth deghizează traficul web criptat prin VPN ca trafic regulat HTTPS. Dacă locuiți într-o locație în care confidențialitatea este importantă, asigurați-vă că folosiți modul furtiv al VPN-ului.

În plus, toate VPN-urile pe care le-am selectat au servere foarte rapide localizate în întreaga lume. Acestea sunt perfecte pentru a trimite și primi fișiere mai mari precum videoclipuri și pentru a efectua mesagerie video cu prietenii.

La sfârșitul zilei, depinde de dumneavoastră ce VPN alegeți. Din fericire, toate VPN-urile pentru WhatsApp din acest ghid au garanții de returnare a banilor. Asta înseamnă că poți testa orice îți place fără riscuri, înainte de a decide pe cine preferi.

Unde este interzis WhatsApp?

Potrivit Freedom House, următoarele locații au interzis WhatsApp fie temporar, fie permanent:

 • Bangladesh
 • Brazilia
 • China
 • Egipt
 • Etiopia
 • Iordania
 • Kazahstan
 • Muntenegru
 • Arabia Saudită
 • Gambia
 • Curcan
 • Uganda
 • Zimbabwe

În plus, unele țări care permit WhatsApp interzic oamenilor să folosească funcția de apelare vocală (VoIP). Aceasta se face din cauza presiunii exercitate de guverne de către companiile de telecomunicații. Aceste națiuni sunt:

 • Azerbaidjan
 • Bahrain
 • Maroc
 • Emiratele Arabe Unite
 • Uzbekistan

Cum să configurați un VPN și accesați WhatsApp

Dacă WhatsApp este blocat în țara dvs., va trebui să vă abonați la un VPN. Pentru aceasta, urmați acești pași simpli:

 1. Selectați un VPN pentru WhatsApp dintre cele cinci enumerate mai sus. Cea mai bună opțiune este ExpressVPN, deoarece are criptare puternică, o mulțime de servere rapide și o tehnologie excelentă în modul stealth.
 2. Faceți clic pe VPN-ul ales și vă abonați.
 3. Descărcați și instalați software-ul. Nu uitați să obțineți versiunea potrivită pentru platforma dvs..
 4. Instalați software-ul urmând instrucțiunile de pe ecran. Ar trebui să dureze doar câteva clipe.
 5. Vă rugăm să vă asigurați că ați selectat modul stealth în setări, precum și criptarea OpenVPN și comutatorul de ucidere. Un comutator de oprire oprește orice date să se scurgă la ISP-ul dvs. dacă conexiunea VPN ar trebui să se retragă.
 6. Acum că toată setarea dvs. de securitate este configurată, selectați un server dintr-o țară care permite WhatsApp.
 7. Accesați magazinul dvs. de aplicații obișnuit și descărcați WhatsApp. Dacă WhatsApp nu este listat, poate fi necesar să vă deconectați și să vă alăturați magazinului de aplicații cu un cont nou, utilizând o adresă din țara la care sunteți conectat (acest lucru este valabil pentru Apple App Store).
 8. Acum, când pari să fii peste mări, poți folosi WhatsApp ca toți ceilalți!

Dacă aveți probleme să deblocați WhatsApp, merită să vă contactați VPN-ul direct. Poate avea servere specifice pentru deblocarea WhatsApp. Guvernele blochează site-urile web și serviciile online la nivelul ISP. Unele ISP blochează adresele IP care aparțin VPN-urilor. Cu toate acestea, VPN-ul dvs. va avea probabil servere care nu au fost blocate.

Asigurați-vă că folosiți modul furtiv al VPN-ului dvs., deoarece acest lucru poate ajuta la ocolirea firewall-ului ISP. Am selectat toate VPN-urile din acest articol, deoarece oferă servicii fantastice pentru clienți și o garanție de returnare a banilor. Vă rugăm să nu vă temeți să comunicați cu VPN - și dacă nu puteți funcționa WhatsApp, puteți cere întotdeauna banii înapoi. Cu toate acestea, suntem siguri că aceste VPN-uri deblochează WhatsApp în 2017.

De ce să folosiți un VPN cu WhatsApp?

De când Facebook a achiziționat WhatsApp în 2014, au fost expuse o serie de probleme de securitate. Având în vedere acest lucru, merită să utilizați un VPN cu WhatsApp pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate la comunicațiile dvs..

Site-uri precum Wikileaks expun constant nivelul ridicat de capacități de supraveghere pe care le au agențiile guvernamentale precum CIA și ANSA. Având în vedere acest lucru, cheltuiți aproximativ 79 USD pe an pentru a adăuga un alt strat puternic pentru comunicațiile dvs. WhatsApp și toate celelalte date web este foarte recomandat.

Este legal să folosești WhatsApp cu un VPN?

În unele locații, autoritățile au arestat persoane pentru trimiterea de mesaje cu WhatsApp. În acele ocazii, taxele legate de persoanele care trimit conținut ilicit, cum ar fi material explicit, și conținut libelos sau defăimător.

Este de remarcat faptul că acestea nu au fost cazuri ale guvernelor care decriptau mesajele oamenilor. În schimb, autoritățile i-au constrâns pe oameni să-și deblocheze telefoanele în timpul unei investigații în care destinatarul le-a renunțat. Acest lucru se poate întâmpla totuși dacă utilizați un VPN.

Folosind un VPN, datele dvs. sunt mai sigure. Cu toate acestea, unele locații s-au încruntat după utilizarea VPN. Ca atare, merită să folosiți modul stealth pentru a vă ascunde utilizarea VPN-ului de la ISP.

Ce altceva pot face cu un VPN?

VPN-urile din acest ghid au servere peste tot în lume. Aceasta înseamnă că există nenumărate posibilități! Conectarea la servere din întreaga lume vă va permite să accesați în siguranță fluxurile TV restricționate, filmele, serviciile online și conturile din aceste țări..

Pentru fanii sportului, asta înseamnă să poți urmări competiții din mai multe națiuni diferite: de exemplu, Wimbledon pe BBC iPlayer. Pentru abonații Netflix, un VPN poate fi utilizat pentru a accesa catalogul mai mare din SUA sau TV prin cablu din Sling TV. Un VPN va debloca orice, deci oferă libertate nesfârșită.

Cel mai bun VPN WhatsApp: concluzie

Peste tot în lume, oamenii vor să folosească mesageria WhatsApp de Facebook cu un VPN. Făcând acest lucru vă permite să utilizați mesagerul în locații unde este blocat din cauza restricțiilor guvernamentale.

VPN-urile din acest articol au fost selectate special pentru că au servere rapide în toată lumea pentru a debloca WhatsApp. În plus, toate aceste VPN-uri sunt de încredere, au aproape 100% uptime pe toate serverele lor și au un suport fantastic pentru clienți.

Datorită faptului că deblocarea WhatsApp poate fi încruntată în unele țări, am inclus VPN-uri care au un comutator de ucidere și modul furt. Switch-ul dezactivați-vă conexiunea la internet pentru a vă asigura că nu se scurg date dacă conexiunea VPN scade. Modul Stealth ascunde traficul criptat prin VPN ca trafic regulat HTTPS, astfel încât ISP-ul să nu îl recunoască.

În funcție de locul în care locuiți, este posibil să doriți să utilizați aceste caracteristici, așa că vă rugăm să citiți cu atenție rezumatul pentru a vă asigura că veți obține VPN-ul potrivit pentru dvs..

Cel mai bun VPN WhatsApp: rezumat

 1. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 2. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me