Vietnam impune cenzură on-line severă. Aceasta a condus la condamnarea reporterilor fără frontiere (RSF). Pentru persoanele care locuiesc în Vietnam sau vizitează, aceasta înseamnă imposibilitatea de a accesa multe site-uri web, puncte de știri și servicii online. Prin utilizarea unui VPN din Vietnam, cetățenii pot obține confidențialitate și securitate digitală - deblocând conținutul restricționat de guvernul vietnamez.


VPN pentru Vietnam

Cele mai bune VPN-uri pentru Vietnam

Consultați tabelul de mai jos pentru a compara cele mai bune VPN-uri pentru Vietnam. Dacă căutați mai multe informații despre motivul pentru care ar trebui să utilizați un VPN în Vietnam, veți găsi mai jos detaliile.

 1. ExpressVPN

  - Un serviciu extraordinar, perfect pentru a obține confidențialitate în Vietnam

 2. NordVPN

  - Atât ieftine, cât și excepționale - deblochează orice și câștigă confidențialitate în Vietnam

 3. IPVanish

  - Furnizor din SUA, cu servere unde aveți nevoie de ele care se aprind rapid

 4. TorGuard

  - Are o mulțime de caracteristici excepționale de confidențialitate la un preț relativ mic

 5. VPNArea

  - Un VPN impresionant din Bulgaria, cu asistență excepțională pentru clienți

Considerații VPN din Vietnam

Considerații VPN din Vietnam

Un serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN) din Vietnam permite oamenilor să se prefacă în altă țară. Făcând acest lucru, le permite să acceseze internetul ca și cum ar fi în afara Vietnamului. Rezultatul este că o VPN pentru Vietnam ocolește toate restricțiile site-ului guvernamental. Cu un VPN, oricine din Vietnam poate evita în totalitate cenzura.

De fapt, este posibil să depășim toate blocurile de internet, inclusiv cele puse în aplicare de locurile de muncă, școli și proprietari. De asemenea, puteți depăși geo-restricțiile pentru accesul la conținut restricționat și la serviciile site-ului web, de obicei geo-blocate într-o anumită țară (BBC iPlayer-ul Regatului Unit, de exemplu).

Deoarece Vietnamul este represiv, ocolirea restricțiilor guvernamentale ar putea fi riscantă. Cu unele servicii VPN, ar fi periculos. De aceea este vital să aveți grijă atunci când alegeți un VPN pentru Vietnam. Experții noștri au selectat cu atenție toate VPN-urile din acest ghid pentru utilizare în Vietnam. Aceste VPN recomandate asigură confidențialitate digitală robustă folosind criptarea de grad militar.

Datorită naturii represive a guvernului, utilizarea unui VPN ar putea fi periculoasă în Vietnam. Deblocarea site-urilor care furnizează conținut piratat, cum ar fi Putlocker sau PopcornTime, te-ar putea să te arunce în închisoare. Dacă doriți să știți dacă o VPN Time Popcorn este în siguranță, consultați ghidul nostru VPN Popcorntime.

Marea majoritate a VPN-urilor de pe piață (există sute) oferă criptare învechită sau prost implementată. De asemenea, au politici de confidențialitate neplăcute care le-ar putea permite să îți descopere obiceiurile de navigare. Având în vedere pericolele implicate de utilizarea VPN în Vietnam: selecția VPN este crucială. Deci, de ce are nevoie un VPN pentru Vietnam?

Funcții VPN importante

Un VPN pentru Vietnam trebuie să vă păstreze datele în siguranță. Din acest motiv, este esențial ca VPN-ul dvs. să păstreze fie zero jurnalele, fie doar jurnalele de conexiune agregate minime. Înseamnă că nu ar trebui să folosiți niciodată majoritatea VPN-urilor gratuite (Hotspot Shield, de exemplu) în Vietnam. De fapt, pentru a fi în întregime sigur în timp ce utilizați un VPN pentru Vietnam, serviciul trebuie să aibă următoarele caracteristici:Securitate VPN

 • Politica de confidențialitate puternică. Nu stochează adrese IP și alte date de identificare personală.
 • Criptare puternică VPN. Criptarea trebuie să fie sigură și trebuie să îndeplinească standardele noastre minime de protecție.
 • Killswitch. Se asigură că niciun fel de date nu sunt pierdute vreodată de Furnizorul de servicii Internet. Orice scurgeri de date ar putea informa ISP-ul că ați accesat un site web cenzurat: ceea ce ar putea duce la o condamnare la închisoare.
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS. O scurgere DNS ar putea informa și ISP-ul dvs. că ați vizitat un site web restricționat. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să folosești niciodată VPN-uri scăpate în Vietnam, cum ar fi PureVPN: te-ar putea ateriza în închisoare.
 • Mod invizibil. Această tehnologie este cloaking VPN. Permite utilizatorilor VPN să ascundă utilizarea unui VPN. Deși traficul VPN este criptat (astfel încât ISP nu știe niciodată ce site-uri sunt vizitate) - este posibil ca ISP-urile să observe că este utilizat un VPN. Numai asta te-ar putea ateriza în probleme cu poliția din Vietnam. Dacă utilizați o VPN, dați guvernului motive să vă suspecteze. Din acest motiv, este mult mai bine să utilizați un VPN care are modul furtiv (pentru a ascunde utilizarea VPN ca trafic regulat HTTPS).

Locația serverului

Un VPN util pentru Vietnam va avea, de asemenea, o mulțime de opțiuni de server. Pentru a beneficia la maxim de VPN-ul dvs., trebuie să vă puteți preface că sunteți în multe țări diferite. Acest lucru vă va permite să aveți cea mai mare alegere atunci când vine vorba de deblocarea site-urilor și serviciilor online.Locația serverului

VPN-urile noastre recomandate au toate serverele din întreaga lume. Aceste servere sunt, de asemenea, foarte rapide: perfecte pentru a efectua activități intensiv de date, cum ar fi streamingul în HD (deblocare videoclipuri YouTube sau conținut Netflix străin, de exemplu) sau pentru jocuri. Dacă doriți o VPN specială pentru Netflix, aruncați o privire la ghidul nostru VPN Netflix.

VPN-urile sunt legale în Vietnam

Da, VPN-urile sunt legale în Vietnam. Majoritatea lucrurilor pe care le puteți utiliza pentru VPN în Vietnam (deblocarea site-urilor web pentru a accesa conținut restricționat, de exemplu) - sunt ilegale. Cu toate acestea, nu puteți avea probleme pentru a deține un abonament VPN în sine. În ciuda acestui fapt, recomandăm, în general, utilizarea modului stealth VPN (cloaking) pentru a deghiza utilizarea VPN în Vietnam.Legalitatea VPN

Protecția minimă recomandată pentru utilizarea VPN în Vietnam este protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere: acestea sunt o necesitate absolută în Vietnam. Nu folosiți niciodată VPN din Vietnam fără a activa în prealabil un comutator de ucidere.

Cenzurarea internetului în Vietnam

Guvernul restrictiv din Vietnam blochează site-urile web din motive politice și religioase. De asemenea, este fermă în ceea ce privește protecția drepturilor de autor.

Cenzura pe Internet

Guvernul vietnamez nu dorește ca oamenii să folosească VPN-urile și alte instrumente de evaziune pentru a evita cenzura. Din acest motiv, utilizarea unei VPN în Vietnam poate fi mai periculoasă decât în ​​diferite locații. Acesta este motivul pentru care am selectat VPN-uri pentru acest ghid care au un comutator de ucidere și modul furt. Pentru a fi sigur în timp ce utilizați un VPN în Vietnam: utilizați aceste funcții.

De remarcat, de asemenea, că RSF a făcut următorul comentariu cu privire la utilizarea proxies în Vietnam:

„Pentru a-și proteja anonimatul într-o țară în care infrastructura de rețea nu permite interceptarea comunicațiilor criptate (ceea ce înseamnă că nu există o Deep Packet Inspection), bloggerii vietnamezi au toate motivele să utilizeze criptarea. În consecință, VPN este o opțiune mai bună decât proxy-urile. Acesta din urmă permite ocolirea blocării accesului, dar - spre deosebire de VPN - nu criptați. "

După cum puteți vedea, reprezentanții vor permite persoanelor din Vietnam să deblocheze site-urile web cenzurate. Cu toate acestea, este riscat să folosiți proxy-uri în Vietnam, așa cum explică RSF - vă rugăm să rămâneți la un VPN sigur din această listă.

Social media

Deblocați rețelele de socializare

Vietnamul a blocat și Facebook și Twitter. Cu un VPN vă puteți preface că sunteți într-o țară diferită pentru a accesa și utiliza acele site-uri de socializare blocate. De asemenea, un VPN vă va permite să accesați și să utilizați mesageri blocați, cum ar fi messenger instant Yahoo (despre care utilizatorii spun că are mesaje cenzurate de guvern).

Bloguri anonime

Oricine dorește să citească site-uri de blog precum Reddit, poate face acest lucru folosind un VPN pentru Vietnam. Vietnam arestează, de asemenea, oameni care scriu bloguri care critică guvernul VoP. Utilizând o VPN, utilizatorii pot accesa site-urile de bloguri, pot citi bloguri blocate și chiar pot scrie bloguri pe care altfel le-ar fi prea frică să le creeze. Deși un VPN nu vă face strict anonim, vă ascunde adresa IP reală. Vă poate permite să scrieți un blog anonim în confidențialitate, dacă doriți.Blogging

Yahoo360 este un site de blog popular care nu este disponibil în Vietnam. VPN-urile noastre recomandate vă vor permite să accesați Yahoo360.

Site-urile WordPress sunt unele dintre cele mai bune și mai variate comunități de bloguri online. Vietnam a blocat aceste site-uri. Pentru a debloca WordPress, utilizați doar unul dintre VPN-urile din acest ghid.

Concluzie

Toate VPN-urile din acest ghid oferă confidențialitate fantastică. Au servere excelente situate pe tot globul. În funcție de dacă aveți nevoie de mai multe sau mai puține servere asiatice, este mai bine să vă concentrați pe primele trei VPN-uri. Dacă doriți să vă utilizați VPN-ul în timp ce utilizați servicii vietnameze, veți avea nevoie de o adresă IP din Vietnam. Serviciile superioare din acest articol vă vor permite să vă schimbați IP-ul în Vietnam în confidențialitate.Cele mai bune VPN-uri din Vietnam

Vă rugăm să vă asigurați că verificați cu atenție recenziile individuale și vă asigurați că VPN-ul pe care îl decideți are un comutator de ucidere a aplicației mobile dacă intenționați să utilizați VPN-ul dvs. pe mobil. Amintiți-vă că utilizarea unui VPN defect sau un VPN fără un comutator de ucidere vă poate debarca în închisoare, așa că vă rugăm să aveți grijă. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați mai jos.

În sfârșit, vă rugăm să fiți foarte atenți când priviți alte site-uri de comparație VPN. Am observat unele site-uri de comparație VPN care recomandă PureVPN pentru utilizare în Vietnam. S-a constatat că PureVPN suferă de scurgeri DNS de către revizorul nostru: te-ar putea ateriza în închisoare. Dacă vedeți un site care recomandă PureVPN pentru Vietnam: greșesc și ar trebui să vă amintiți să nu folosiți niciodată site-ul de comparație, deoarece este un gunoi periculos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me