Windows 10 Mobile este cea mai recentă și prima versiune mobilă de Windows care reunește desktopul, tableta și telefonul într-un singur sistem de operare. Din acest motiv, împărtășește mai mult cu omologul desktop, dar datorită acestui fapt, nu toate serviciile VPN vor funcționa bine pe platformă. În acest articol am selectat cu atenție cele mai bune cinci VPN-uri pentru un telefon Windows.

Dacă sunteți nou la VPN-uri, vă putem ajuta să obțineți viteza cu ajutorul ghidurilor noastre utile:

 • Ce sunt VPN-urile? Un ghid non-tehnic
 • VPN-urile sunt legale?
 • 5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android
 • 5 cele mai bune VPN-uri pentru iOS

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Windows Phone? - Comparație

Consultați lista de mai jos pentru a vedea ce au evaluat experții noștri drept cel mai bun VPN pentru Windows Phone.

 1. ExpressVPN


  - Fulgerul rapid | Aplicații pentru toate platformele | Suport pentru chat live 24/7

 2. NordVPN

  - Ușor de utilizat | Complet prezentate | Servere în peste 60 de țări

 3. VPN CyberGhost

  - Prețuri ieftine | Ușor de utilizat | Servere în 90 de țări

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Criptare puternică | Fără jurnaluri | Suport pentru chat în direct

5 servicii VPN Windows Phone - vizualizare detaliată

Consultați cele mai bune servicii VPN pentru telefonul Windows mai detaliat mai jos. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre serviciile pe care le-am enumerat, consultați recenziile noastre VPN detaliate pentru mai multe informații despre aceste servicii.

De ce am nevoie de un VPN pentru Windows Phone?

VPN-urile sunt extrem de populare și devin din ce în ce mai răspândite pe parcursul zilei. Capacitatea lor de a oferi confidențialitate și securitate prin criptare îi promulge în mainstream.

Din păcate, marea majoritate a acestor sute de servicii au politici de confidențialitate slabe, rețele nesigure și protocoale de criptare slabe implementate sau depășite. Se presupune că un VPN vă va păstra în siguranță, dar cu atât de mulți care fac o astfel de muncă penibilă, poate fi o adevărată durere de cap care trebuie să aleagă.

VPNS-urile prezentate în acest ghid vă oferă toate următoarele avantaje:

 • Protecție împotriva guvernelor și hackerilor care privesc hotspot-urile WiFi public. Pentru mai multe informații, consultați VPN-urile noastre în ghidul WiFi public.
 • Criptați datele dvs. astfel încât ISP-urile să nu poată vedea ce obțineți online. Puteți afla mai multe despre criptarea VPN făcând clic pe link.
 • Îmbunătățește-ți anonimatul când ești torent. Aflați mai multe cu VPN-urile noastre pentru ghidul de torrenting.
 • Vă permite să vă schimbați locația „spoofing” adresa IP într-o locație de la distanță
 • Posibilitatea de a ocoli cenzura și geo-restricțiile, de exemplu deblocarea BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Prezentare generală și considerații VPN pentru Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile este foarte similar cu versiunea pentru desktop. Are multe din aceleași caracteristici, inclusiv aceleași setări, meniuri, nucleu, elemente UI și chiar construite în funcționalitate Cortana. La unele telefoane mai noi (precum Lumia 950 sau 950 XL), vă permite chiar să conectați direct un monitor extern, ceea ce face ca telefonul să se comporte ca un PC.

Din păcate pentru utilizatorii de telefoane Windows - și în ciuda multor solicitări de la ei - OpenVPN nu este disponibil pe platforma Windows 10 Mobile. Aceasta este o adevărată rușine, deoarece OpenVPN este în general considerat cel mai sigur protocol de criptare pentru conexiunile la internet. Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt limitați la PPTP sau L2TP. Dintre cele două protocoale de criptare, L2TP / IPSec este de departe cea mai bună opțiune, așa că vă rugăm să o utilizați.

Găsiți tot ce trebuie să știți despre criptare cu ghidul nostru complet de criptare VPN.

Configurare VPN Windows 10 Mobile

Datorită faptului că sistemul de operare Windows Phone este complicat (iar un serviciu VPN necesită o integrare mult mai mare într-un sistem de operare decât aplicațiile desktop obișnuite), VPN-urile pur și simplu nu au reușit să creeze clienți personalizați pentru Windows 10 Mobile. Același lucru este valabil și pentru GUI OpenVPN. Din acest motiv, va trebui să configurați manual VPN-ul pe un dispozitiv Windows Mobile.

Configurația manuală nu este deosebit de complicată. Toate VPN-urile din acest ghid au instrucțiuni pentru conectarea la rețeaua lor manuală. Cu toate acestea, pentru a vă ajuta, am inclus un ghid pas cu pas pentru care să urmați și aici:

Cum să configurați manual VPN-ul pe telefoanele Windows

Urmați pașii de mai jos pentru a configura VPN-ul dvs. pe un telefon Windows:

 1. Configurați o nouă conexiune VPN glisând în jos pe telefonul din partea de sus a ecranului pentru a dezvălui meniul. Acum faceți clic pe VPN.
 2. Odată ce meniul opțiunii VPN s-a deschis, faceți clic pe pictograma + de lângă Adăugați o conexiune VPN.
 3. Configurați o conexiune L2TP (cea mai sigură disponibilă) contactând VPN-ul ales pentru a obține adresa serverului și cheia pre-partajată IPSec.
 4. Acum că aveți detaliile de care aveți nevoie de la furnizorul dvs. VPN, accesați meniul Adăugați o conexiune VPN și completați următoarele detalii:
  • Furnizor VPN: Windows (încorporat)
  • Numele conexiunii: Selectați un nume ales de dvs. precum „MyVPN” sau numele furnizorului dumneavoastră
  • Numele sau adresa serverului: Adresa serverului VPN furnizată de VPN
  • Tip VPN: L2TP / IPsec cu cheie pre-partajată
  • Cheie pre-partajată:Cheia pre-partajată IPSec pe care ați primit-o de la furnizorul VPN
  • Tipul informațiilor de conectare: Numele de utilizator și parola
  • Nume de utilizator: Numele dvs. de utilizator VPN de când v-ați abonat
  • Parola: Aveți parola VPN de când v-ați abonat
 5. În cele din urmă, asigurați-vă că faceți clic pe Informații de conectare, înainte de a face clic pe Salvare.

Depanare instalare VPN Windows Phone

Uneori, oamenii întâmpină o problemă cu cheia pre-partajată IPSec. Pentru a remedia această problemă, pur și simplu procedați astfel:

 1. În meniul VPN selectați „MyVPN” (sau orice ați decis să apelați conexiunea VPN configurată manual.
 2. Acum faceți clic pe Proprietăți.
 3. În meniul Proprietăți faceți clic pe Editare.
 4. Când se deschide meniul Editare, reintroduceți cheia pre-partajată pe care ați introdus-o în timp ce configurați manual conexiunea VPN. Faceți clic pe Salvați. Acest lucru va rezolva problema și vă veți putea conecta la VPN fără probleme.

SSTP pe telefoanele Windows

Funcționalitatea SSTP a fost adăugată la Windows 10 Mobile. Pentru a face acest lucru, va trebui să discutați direct cu furnizorul VPN care vă interesează. Din câte știm, totuși, niciunul dintre furnizorii VPN nu a funcționat până acum.

Concluzie

Aici, la ProPrivacy.com, suntem în fruntea cunoașterii despre industria VPN. Fiind în permanentă comunicare cu furnizorii VPN și revizuirea constantă a serviciilor VPN din întreaga lume ne oferă capacitatea unică de a putea recomanda cele mai bune servicii VPN. Înțelegem, de asemenea, cât de dezamăgită poate fi stropirea pe un VPN, doar pentru a fi lăsată jos din cauza vitezei de conectare slabe. Sau chiar mai rău, deoarece încrederea noastră este ruptă și confidențialitatea și securitatea noastră sunt puse în pericol.

În acest sens, acest articol a fost realizat cu atenție, astfel încât să puteți accesa fără efort informațiile vitale de care aveți nevoie. Așadar, mergeți mai departe și selectați cu încredere un VPN pentru Windows Mobile. Aveți grijă că oricare dintre opțiunile din această listă este o alegere absolut minunată și vă va oferi o experiență VPN superbă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me