Obosit de site-urile web blocate în Ucraina? Cu un VPN puteți ocoli blocurile enervante și navigați pe internet liber. Mai jos, aruncăm o privire asupra celor mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm în Ucraina.


VPN pentru Ucraina

Ucraina este o națiune în care vaste palete ale populației vorbesc rusa. Din acest motiv, aproximativ jumătate din populația Ucrainei (aproximativ 23 de milioane de oameni) utilizează site-uri web populare din Rusia. Din păcate, în mai 2017, războiul dintre Rusia și Ucraina a determinat guvernul ucrainean al președintelui Poroshenko să interzică site-urile rusești. un serviciu Virtual Private Network (VPN) este cea mai bună soluție pentru deblocarea acestor site-uri web.

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Ucraina?

Să începem cu o privire rapidă la cine a făcut lista noastră pentru cele mai bune alegeri VPN pe care să le folosească în Ucraina:

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

5 cele mai bune VPN-uri pentru Ucraina

Am revizuit peste 150 de VPN-uri, am ales în mod expert cele mai bune 5 pentru Ucraina pe care le puteți vedea în lista noastră aprofundată de mai jos:

Ce este un VPN?

O rețea virtuală virtuală pentru Ucraina este un serviciu online care permite oricui din Ucraina să se prefacă în Rusia (și în alte țări).

Furnizorii VPN au o rețea de servere localizate pe glob, iar unele dintre ele au servere în Rusia. Prin conectarea la un server VPN din Rusia, orice cetățean ucrainean poate ocoli blocul guvernamental impus de furnizorii de servicii de internet (ISP) în Ucraina. De îndată ce sunteți conectat la un server VPN rus, se pare că aveți o adresă IP rusă, ceea ce înseamnă că sunteți liber să folosiți orice site web rusesc.

Este un VPN în Ucraina în siguranță?

Este posibil să vă întrebați dacă folosirea unui serviciu VPN pentru a se preface că este în Rusia este în siguranță. Raspunsul este da. Pe lângă furnizarea serverelor în țări străine, serviciile VPN oferă și criptare.

Toate datele care vin și pleacă de la computerul personal, laptopul, smartphone-ul sau tableta unui abonat VPN sunt criptate în siguranță. Aceasta înseamnă că nici ISP-ul lor, nici guvernul nu pot spune ce fac online.

Criptarea permite utilizatorilor VPN să aibă confidențialitate digitală, astfel încât să poată face tot ceea ce își doresc online, fără să-și facă griji că cineva poate spune ce fac. Acest lucru este valabil și pentru proprietarii, școlile și administratorii de muncă. Criptarea VPN vă păstrează datele în siguranță și în siguranță.

Ce site-uri sunt blocate în Ucraina?

Datorită războiului cu Rusia care se întâmplă încă în Ucraina, guvernul ucrainean a blocat o serie de site-uri ruse. Aceste site-uri includ motoarele de căutare populare și site-urile de socializare: Mail.ru, VK, Odnoklassniki și Yandex.

consideraţii

Atunci când selectați un VPN pentru Ucraina, este important să înțelegeți că nu toate VPN-urile o vor face.

Există peste 850 de servicii VPN comerciale disponibile pe piață. Cu toate acestea, nu toți aceia au servere localizate în Ucraina și Rusia. Un VPN pentru Ucraina trebuie să aibă servere în Rusia, astfel încât abonații să poată depăși cenzura impusă de guvernul ucrainean.

Mai mult, deoarece Ucraina este în război cu Rusia, este important ca oamenii din Ucraina să aibă liniște sufletească atunci când deblochează site-urile ruse. Din acest motiv, confidențialitatea și securitatea sunt esențiale.

În cele din urmă, viteza de conectare este o considerație necesară atunci când alegeți un VPN pentru utilizare în Ucraina. Marea majoritate a VPN-urilor furnizează o conexiune lentă, care nu le va permite oamenilor să efectueze sarcini intensive de date precum streamingul. Din acest motiv, este important să selectați un furnizor VPN de încredere cu servere rapide.

Confidențialitate și securitate

Toate VPN-urile din acest articol au fost selectate deoarece oferă cele mai înalte niveluri de criptare VPN disponibile în 2020. Aici, la ProPrivacy.com, recomandăm întotdeauna protocolul de criptare OpenVPN. Acest lucru se datorează faptului că OpenVPN este o formă de criptare de calitate militară, care este mult mai sigură decât alte protocoale de criptare VPN.

Multe VPN-uri oferă o formă de criptare învechită numită Protocol de tunelare punct-la-punct (PPTP). Această criptare nu este în siguranță, iar noi îndemnăm oamenii să utilizeze VPN-uri precum cele din acest ghid, care implementează o criptare OpenVPN puternică.

Mai mult decât atât, cantitatea mare de servicii VPN care sunt gratuite își pot permite să fie gratuite doar pentru că fac bani prin vânzarea datelor consumatorilor. Acesta este opusul celor presupuse de VPN. Se presupune că un VPN vă păstrează datele private și în siguranță, NU le vinde celui mai mare ofertant.

Fiecare VPN din acest ghid este servicii de încredere și de încredere care sunt bine cunoscute în industria VPN. Toate au politici de confidențialitate sigure și criptare puternică. Astfel, datele dvs. vor fi private cu fiecare VPN din acest ghid.

Viteze de conectare

Toate VPN-urile din Ucraina din acest ghid au servere de cea mai bună calitate localizate în întreaga lume. Asta înseamnă că, indiferent de locul în care vă prefațați (Rusia, SUA, Marea Britanie sau în altă parte), veți putea întotdeauna să efectuați sarcini care utilizează date, precum streaming în HD.

Ce altceva pot face cu un VPN?

Înțelegem că interdicția recentă guvernamentală a site-urilor rusești în Ucraina este principalul motiv pentru care multe persoane care locuiesc în Ucraina doresc un serviciu VPN. Cu toate acestea, există multe beneficii pentru a avea o VPN dincolo de recâștigarea accesului la site-urile web din Rusia.

Cu un VPN, oricine se poate preface că este în Marea Britanie pentru a urmări BBC iPlayer. Fanii sportului se pot conecta la un server din SUA pentru a viziona baseball sau hochei pe gheață. Fanii fotbalului pot urmări toate diferitele ligi europene. Fanii curselor auto pot debloca cursele de Formula 1 tot sezonul. Fanii tenisului se pot preface că sunt în Marea Britanie pentru Wimbledon sau Australia pentru Melbourne Open. Opțiunile sunt interminabile.

În plus, cu un VPN este posibil să folosești versiunea americană Netflix, care are un catalog de titluri mult mai mare decât în ​​alte părți. Un VPN este bun pentru a depăși TOATE geo-restricțiile, nu doar cele impuse pe site-urile ruse.

Securitate WiFi publică cu un VPN din Ucraina

Când utilizați un hotspot WiFi public, orice alt utilizator de pe WiFi vă poate șterge cu ușurință traficul. Asta înseamnă că utilizarea WiFi-ului public vă riscă să vă furați parolele, serviciile și detaliile bancare. Uneori, hackerii chiar au creat hotspot-uri WiFi publice false. Dacă vă conectați accidental la unul, hackerul poate vedea tot ceea ce faceți.

Criptarea oferită de un VPN înseamnă că toate datele dvs. sunt sigure. Indiferent dacă sunteți acasă, pe un WiFi public oficial sau conectat accidental la rețeaua unui hacker, nimeni nu poate vedea ce faceți, deoarece VPN vă criptează datele. Acesta este motivul pentru care o VPN este considerată cea mai bună formă de cibersecuritate personală.

VPN pentru Ucraina: concluzie

În acest articol, am explicat clar tot ceea ce trebuie să știți despre un VPN pentru Ucraina. Am acoperit specificațiile pe care trebuie să le aibă un VPN pentru Ucraina și am explicat de ce acestea sunt cele mai bune cinci VPN-uri pentru Ucraina.

Toți furnizorii din acest articol sunt VPN-uri de cea mai bună calitate, care sunt bine cunoscute pentru serviciile lor fantastice. Sunt sigure și oferă confidențialitate utilizatorilor lor. În plus, toate aceste VPN-uri au servere localizate nu numai în Rusia, ci în întreaga lume, ceea ce le face perfecte pentru a depăși geo-restricțiile.

În cele din urmă, fiecare VPN din acest ghid are o rețea de servere de înaltă calitate, care vor permite abonaților lor să facă orice își doresc online, fie că este în streaming de calitate HD sau de jocuri. Aceste VPN sunt o valoare excelentă pentru bani, dar fiecare diferă atât de ușor, așa că vă rugăm să vă faceți timp pentru a analiza cu atenție fiecare serviciu. Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre servicii, nu ezitați să ne contactați în secțiunea de comentarii de mai jos.

rezumat

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Titlu credit imagine: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me