Cenzura site-urilor web este o problemă masivă în Turcia. Guvernul obligă furnizorii de servicii Internet (ISP) să folosească cuvinte cheie pentru a lista neagră site-urile care critică AKP. Cupa militară din 2016 a înrăutățit lucrurile, ducând guvernul să oprească și mai multe site-uri web. În plus, în luna martie a acestui an, au fost adoptate noi legi care permit RTUK mediatorului turc să cenzureze și mai mult conținut. Acum, cu alegerile anticipate, apar rapoarte despre o creștere a cenzurii și a blocurilor de social media din țară.


Cea mai bună soluție este o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru Turcia. Un VPN deblochează site-urile web și oferă confidențialitate pentru a permite oricui să acceseze site-uri blocate, fără teamă să fie urmărite. Folosind o VPN Turcia, cetățenii se pot preface că se află într-o altă țară. Acest lucru le permite să ocolească toate cenzurile guvernamentale și să acceseze mesagerii și site-urile de socializare restricționate

Un VPN de încredere oferă, de asemenea, criptare, astfel încât nimeni nu poate spune ce faceți online. Libertatea și confidențialitatea digitală: combinația perfectă!

Cel mai bun VPN pentru Turcia: Comparația prețurilor

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Ce este un VPN?

O rețea privată virtuală este un serviciu online care vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o țară străină. Conectându-vă la un server din afara Turciei, puteți vizita orice site-uri web doriți. Cenzura guvernului devine neputincioasă, deoarece de îndată ce VPN se conectează, vă ascunde adresa IP reală - și o înlocuiește cu IP-ul VPN.

Indiferent de ce se întâmplă restricția - fie că se datorează furnizorului de servicii Internet (ISP), guvernului, locului de muncă, școlii sau proprietarului - puteți recăpăta accesul complet cu un VPN. De fapt, deoarece vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară, o VPN poate chiar să depășească geo-restricțiile. Acest lucru vă permite să urmăriți BBC iPlayer, să accesați Netflix SUA și să urmăriți competiții sportive locale din întreaga lume, dacă alegeți acest lucru.

Notă: ProPrivacy.com nu supune încălcării drepturilor de autor. Deși suntem conștienți de faptul că VPN-urile pot fi folosite pentru a vă răspândi locația într-o altă țară și, astfel, a depăși geo-restricțiile, scopul lor principal este de a vă oferi securitate și confidențialitate online. În primul rând, acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați un VPN.

De ce am nevoie de un VPN?

Situația politică din Turcia este foarte tensionată. Guvernul merge foarte mult la cenzurarea site-urilor web care consideră că sunt anti-regim, anti-religie și / sau imorale. Pentru cetățeni, jurnaliști, dizidenți politici și alții care doresc să acceseze știri, site-uri web și servicii online imparțiale din afara bulei create de regimul strict al lui Erdoğan, VPN-ul turc corect este soluția perfectă.

Utilizarea unui VPN pentru Turcia pentru a ascunde adresa dvs. IP reală (locația) - și folosirea criptării puternice de grad militar - înseamnă că toate datele care vin și pleacă de pe dispozitivele dvs. protejate sunt inaccesibile. Ca atare, un VPN oferă niveluri de confidențialitate digitală inegalabile. Cu această confidențialitate și capacitatea de geo-spoof, este posibil să accesați orice site web pe care guvernul turc l-a blocat fără teamă să fie urmărit.

Alegerile Turciei

Alegerile timpurii din Turcia sunt pe cale să aibă loc, iar în interiorul Turciei apar rapoarte cu privire la o creștere a cenzurii. Noile legi adoptate în martie permit monitorului de presă să blocheze mai ușor conținutul site-urilor naționale și internaționale care critică guvernul lui Erdoğan.

Deși alegerile vor fi aproape, este de așteptat ca Erdoğan să câștige o cursă prezidențială în două runde. În calitate de președinte, Erdoğan se va bucura de mai multă putere ca niciodată.

Acest lucru face foarte probabil ca Turcia să continue să experimenteze niveluri crescânde de supraveghere și cenzură. Din acest motiv, este foarte important pentru cetățenii turci să se protejeze cu VPN atât înainte, cât și după ce au avut loc alegerile..

O privire rapidă la legile turcești

În Turcia, internetul este sub control strict datorită câtorva legi invazive: Legea comunicațiilor electronice (ECL) și Legea internetului. Autoritatea pentru tehnologiile informației și comunicațiilor (ICTA) și Președinția telecomunicațiilor și comunicațiilor (PTC) aplică această legislație.

În luna martie, au fost adoptate noi legi care au oferit mass-media Turciei RTUK o putere mai mare de a cenzura conținutul online fără a fi nevoie de supraveghere..

Organizații precum Human Rights Watch au criticat dur controlul cu pumnul de fier al lui Erdoğan asupra națiunii. De la lovitura militară eșuată, supravegherea și cenzura au crescut atât drastic. Autoritățile au întemnițat un număr mare de polițiști anti-Erdoğan, precum și jurnaliști care îndrăznesc să vorbească împotriva comportamentului regimului.

Pentru cetățenii turci care nu sunt de acord cu aceste politici extreme și restrictive - și doresc să citească știri care nu sunt înțelese de propagandă - internetul este un instrument util. Cu toate acestea, guvernul turc s-a străduit foarte mult pentru a închide accesul la materialele pe care le consideră problematice.

Un VPN pentru Turcia este o soluție perfectă datorită criptarea pe care o oferă. Aceasta înseamnă că puteți face tot ce trebuie să faceți pe internet, fără ca ISP-ul sau guvernul să știe ce faceți.

Încă de la lovitură de stat, Turcia a cenzurat multe site-uri web precum Twitter, Facebook și Youtube. Cu un VPN pentru Turcia, dacă aceste site-uri web sau alte altele sunt blocate din nou în viitor, veți putea să le accesați în continuare!

Ce pot face cu un VPN din Turcia?

Chiar dacă nu vă interesează în mod deosebit să citiți știri care sunt interzise în Turcia, există multe lucruri pe care le puteți face cu un VPN. Un VPN pentru Turcia este pașaportul dvs. pentru internetul întregii lumi. Geo-restricțiile sunt frustrante, indiferent unde locuiți. Cu un VPN, nu va trebui niciodată să suspine și să faceți clic înapoi pe Google pentru a căuta din nou.

VPN-urile pe care le-am recomandat au rețele uriașe de servere localizate în toată lumea. Aceste rețele vă permit să vă conectați la orice țară doriți pentru a accesa site-urile web cu restricții geo.

În plus, deoarece un VPN oferă confidențialitate, vă puteți simți liber să accesați materiale piratate (cum ar fi emisiunile TV și filmele). Unele dintre VPN-urile din această listă permit chiar și torentarea peer-to-peer (P2P). Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru site-urile de torrent, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru ghidul torrenturilor.

Mai mult, fanii sportului adoră VPN-urile, deoarece pot urmări competiții cu restricții geo din toată lumea.

Cenzura în Turcia: Ce site-uri web sunt blocate?

Turcia tinde să restricționeze accesul la site-uri web pentru o perioadă scurtă de timp. De exemplu, a fost cunoscut să blocheze Facebook, Twitter și YouTube (printre multe alte site-uri) în perioadele de tulburări politice. În plus, guvernul recurge la acțiunea de lățime de bandă în perioadele de criză politică, precum în timpul protestelor.

În urma loviturii militare de anul trecut, guvernul turc a blocat accesul la multe site-uri web. De atunci, a restabilit accesul la mai multe site-uri. Cu toate acestea, situația este foarte fluidă și Erdoğan este probabil să blocheze din nou site-urile web în perioadele în care guvernul său consideră că este nevoie să facă acest lucru.

Unele site-uri blocate permanent includ YouPorn, Mrstiff, The Pirate Bay, Megaupload, Deezer, Tagged, Slide și ShoutCast. Uneori, toate site-urile web ale Google au fost blocate, inclusiv: Google Docs, Google Translate, Google Books, Google Analytics și Google Tools.

Alte site-uri care au fost blocate uneori includ Google Drive, GitHub, Dropbox și OneDrive Microsoft. De fapt, potrivit Engelliweb.com, guvernul lui Erdogan a blocat peste 114.000 de site-uri.

Cu un VPN, puteți ocoli cenzura turcă severă și puteți recăpăta accesul la toate site-urile blocate.

VPN-urile sunt legale?

Utilizarea unei VPN nu este ilegală în Turcia. Cu toate acestea, deblocarea conținutului și ascunderea a ceea ce faci de la guvern te-ar putea pune în dificultate. Problema cu actuala guvernare este că se gândește să fie o cvasi-dictatură. Poliția și sistemul juridic se află foarte mult sub degetul mare al lui Erdoğan. Astfel, dacă guvernul decide că ești o persoană de interes, te-ar putea aresta - chiar dacă nu ai greșit cu adevărat nimic.

În urma loviturii de stat militare, mii de cetățeni (inclusiv ofițeri de poliție, lucrători guvernamentali, jurnaliști, profesori și mulți alții) au fost puși la închisoare pentru susținerea loviturii de stat. Cu toate acestea, se pare că multe dintre aceste persoane nu au fost niciodată dovedite vinovate. În schimb, guvernul i-a încarcerat pentru utilizarea mesagerilor privați cu criptare end-to-end.

Ca atare, utilizarea legală a unui VPN în Turcia este o zonă gri. Având în vedere acest lucru, cetățenii sunt sfătuiți să folosească VPN-uri extrem de sigure, ci și să fie atenți de unde provin aceste VPN-uri. Căutarea de VPN-uri de la adresa de IP de acasă vă poate semnaliza ca persoană de interes. Astfel, poate merita să folosești WiFi public pentru a obține VPN în primul rând, mai degrabă decât conexiunea la internet a casei tale. Acest lucru poate părea puțin paranoic, dar, după părerea mea, ar putea merita.

În plus, utilizatorii de VPN ar trebui să folosească cea mai bună criptare disponibilă (OpenVPN) și modul sigilat VPN (tehnologie de obstrucție VPN) pentru a ascunde utilizarea VPN și a obține blocurile VPN.

Blocuri VPN

ISP-urile din Turcia blochează adresele IP VPN în numele guvernului. Acest lucru poate face utilizarea unei VPN dificile în Turcia. Cu toate acestea, VPN-urile din analiza noastră au mii de adrese IP. De asemenea, adaugă altele noi tot timpul. Aceasta înseamnă că întotdeauna vor fi disponibile IP-uri. Dacă VPN-ul dvs. nu funcționează, este posibil să fie nevoie să utilizați redirecționarea porturilor sau modul furtiv pentru a vă deplasa cu firewall-ul VPN ISP..

Noțiuni de bază în blocul VPN: selectarea portului

ISP-urile pot scana traficul pentru utilizarea VPN. Dacă detectează utilizarea unei VPN, ISP-ul poate firewall-ul pur și simplu conectați-vă la internet până când opriți VPN-ul. Din fericire, puteți utiliza modul stealth VPN sau selecția porturilor pentru a opri ISP să detecteze VPN. Selecția portului a Protocolului de control al transmisiei OpenVPN (TCP) peste portul 443 - deghizează traficul OpenVPN ca HTTPS obișnuit.

HTTPS este protocolul standard de criptare a internetului, care este utilizat pentru a menține securitatea traficului de navigare web (parole, logare etc.). Deoarece aproape toate site-urile web și serviciile online folosesc HTTPS, ISP-urile nu îl pot bloca. Astfel, atunci când o VPN deghizează OpenVPN în HTTPS, ISP nu știe că este folosit un VPN. Asta înseamnă că poți evada să fii firewall.

O altă metodă de sustragere a firewall-ului VPN ISP este utilizarea unui VPN cu selecție "mod invizibil." Modul Stealth (cunoscut și sub denumirea de tehnologie de ofusculare) deghizează traficul VPN astfel încât ISP-urile să nu-l poată detecta. Astfel nu vă pot bloca VPN-ul. Formele obișnuite ale modului stealth includ Stunnel și Obfsproxy. Unele VPN au, de asemenea, o tehnologie sigură care funcționează cu succes.

Datorită situației politice din Turcia, merită să folosiți tehnologia de obstrucție VPN, chiar dacă VPN-ul dvs. nu este blocat. Dacă faceți acest lucru, împiedicați ISP să vă semnalizeze ca utilizator VPN (și, prin urmare, persoană de interes).

Alegerea unui VPN pentru Turcia

Un VPN pentru Turcia trebuie să fie extrem de demn de încredere. Multe VPN-uri au politici de confidențialitate deficitare care le permit să stocheze date despre dvs. Problema cu aceasta este că, dacă un guvern solicită VPN să predea datele, acesta are capacitatea de a se conforma unei investigații.

VPN-urile din acest ghid nu păstrează jurnalele de utilizare și nici jurnalele de conexiune care ar putea fi utilizate pentru a afla ce ați făcut online. Aceasta înseamnă că, chiar dacă o agenție guvernamentală solicită înregistrări despre ceea ce ați făcut online, VPN nu are de predat.

Persoanele care caută un VPN pentru Turcia au nevoie de un VPN cu o politică de confidențialitate puternică, criptare robustă și caracteristici importante, cum ar fi un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor și modul furt sau redirecționarea porturilor. Toate VPN-urile din ghidul nostru au aceste caracteristici importante.

Un VPN bun are nevoie și de o mulțime de locații de server. Cu cât mai multe locații de server are un VPN, cu atât mai multe locuri vă puteți preface că sunteți. Acest lucru vă oferă mult mai multă libertate și alegere.

De regulă generală, nu recomandăm servicii VPN gratuite. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că serviciul pe care îl oferă adesea nu este suficient de robust pentru streaming, descărcare și alte activități intensive de date, iar unii furnizori de servicii vând datele dvs. celui mai mare ofertant. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că doriți să luați un VPN gratuit pentru o probă, consultați pagina noastră VPN gratuită, unde toți furnizorii au fost examinați și pot fi de încredere.

Obțineți o adresă IP turcă

De asemenea, mulți oameni doresc să utilizeze confidențialitatea unui VPN atunci când accesează site-urile turcești. Pentru persoanele care doresc o adresă IP turcă, VPN-urile din acest ghid au toate serverele din Turcia. Conectarea la un server VPN turc ascunde adresa dvs. IP reală (locația), dar vă permite să continuați să utilizați internetul ca și cum ați fi în Turcia. Acest lucru oprește ISP-ul dvs. și guvernul să vadă traficul dvs. de navigare pe web.

Servere și viteze de conectare

Un VPN bun pentru Turcia trebuie să aibă o mulțime de servere pe tot globul. Multe persoane folosesc VPN-urile pentru a se preface că sunt într-o țară diferită. Acest lucru le permite să ocolească cenzura locală. Toate VPN-urile din acest articol au rețele de nivel mondial de servere VPN situate în întreaga lume. Aceste servere funcționează la niveluri optime. Acest lucru înseamnă că acestea se aprind rapid și le vor permite utilizatorilor să efectueze sarcini care consumă date în format HD, precum streamingul în HD. Acest lucru este important, deoarece multe VPN-uri sunt extrem de lente, ceea ce înseamnă că nu sunt foarte distractive de utilizat și au ca rezultat o tamponare constantă când încercați să vizionați streaming video.

În acest articol, veți găsi cel mai rapid VPN pentru Turcia și alte câteva VPN-uri care se apropie! Deci, dacă cel mai rapid VPN este ceea ce aveți nevoie, aceste VPN-uri sunt ideale!

Configurarea unui VPN Turcia

Configurarea unei VPN pentru Turcia nu este deosebit de dificilă. Pentru aceasta, urmați acești pași simpli:

 1. Selectați una dintre VPN-urile din Turcia din acest ghid. Pentru utilizare în Turcia, vă recomandăm ExpressVPN, deoarece are tot ceea ce aveți nevoie de la un VPN de top. Confidențialitatea și criptarea sunt superbe, iar VPN are servere super-rapide în toată lumea.
 2. Accesați VPN-ul dvs. preferat făcând clic pe link. Abonarea pentru o perioadă mai lungă va scădea costul abonamentului VPN, așa că asigurați-vă că folosiți reducerea dacă intenționați să utilizați VPN-ul pe tot anul.
 3. Descărcați și instalați software-ul VPN. Software-ul VPN (cunoscut ca client VPN) este disponibil pentru mai multe platforme, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul (dispozitivele) dvs. ExpressVPN permite trei conexiuni simultane, astfel încât să puteți utiliza VPN-ul pe laptop, tabletă și smartphone.
 4. Acum că VPN-ul este instalat, ar trebui să selectați caracteristicile de care aveți nevoie. În Turcia, vă recomandăm criptarea OpenVPN, comutatorul de oprire, conectarea automată, firewall-ul NAT, protecția împotriva scurgerilor și modul furt. Aceste funcții se vor asigura că VPN-ul dvs. are performanțe la niveluri optime de confidențialitate.
 5. Selectați un server din listă și faceți clic pe Conectare.
 6. De îndată ce VPN-ul dvs. se conectează, protocolul său de criptare securizează datele dumneavoastră. În plus, adevărata dvs. adresă IP este ascunsă și se pare că vă aflați în locația de la distanță selectată.
 7. Bucurați-vă de accesul fără restricții la internet într-o confidențialitate completă, datorită noului dvs. VPN!

Cu conexiunea VPN, vă puteți simți liber să transmiteți fluxuri, să faceți torentul P2P sau să deblocați orice conținut dorit - deoarece VPN vă oferă confidențialitate digitală inegalabilă.

Testează-ți VPN-ul

Aici, la ProPrivacy.com, echipa noastră de experți testează și examinează în mod regulat serviciile VPN. Prin urmare, cel mai bun mod de a verifica viteza și performanța unui VPN este să citiți recenzia noastră despre acest serviciu. Ne mândrim că oferim informații actualizate și nepărtinitoare despre toate VPN-urile, astfel încât să puteți obține informațiile corecte pentru a lua decizii.

ProPrivacy.com are cea mai avansată infrastructură și metodologie de testare a vitezei VPN din lume. Acest lucru ne permite să oferim informații precise despre viteza de conectare VPN - lucru pe care niciunul dintre concurenții noștri nu îl poate face.

În plus, am înțeles că este posibil să doriți să vă testați singur VPN-ul. Pentru a face acest lucru, pur și simplu vă îndreptați către ipleak.net pentru a verifica scurgeri. VPN-urile din acest articol au fost selectate pentru a fi utilizate în Turcia, deoarece sunt excelente pentru confidențialitate, deci cu siguranță nu veți detecta nicio scurgere.

Nu uitați să selectați un server de test aproape de dvs. și să verificați viteza internetului dvs. cu și fără VPN conectat, astfel încât să le puteți compara. Vă rugăm să vă amintiți, însă, că testele de viteză online nu sunt sigure. Nu vă vor oferi rezultate exacte, cum ar fi setările noastre de testare. Pentru a vedea cele mai recente rezultate ale testelor de viteză pentru cele mai rapide servicii VPN, consultați articolul respectiv.

Obținerea la maxim a VPN-ului dvs.

Furnizorii VPN din acest ghid se află în topul industriei VPN. Ele oferă cele mai bune niveluri de performanță și viteză. Cu toate acestea, mai există lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. rulează la niveluri optime. Pentru confidențialitate, ar trebui să urmați instrucțiunile din ghidul de configurare în acest articol. Selectând OpenVPN, comutatorul de ucidere, protecția împotriva scurgerilor și modul sigur / redirecționarea portului (TCP peste port 443) vă vor ajuta să rămâneți în privat.

Pentru cele mai bune viteze, se recomandă să vă conectați la un server care vă este mai aproape. Cu toate acestea, aș recomanda conectarea la un server VPN turc sau la un server în afara Turciei de cele mai multe ori. Din acest motiv, selectați un server care vă este aproape, dar într-o națiune europeană vecină care este bun pentru confidențialitate (cum ar fi Elveția sau Olanda). Utilizați un server VPN numai în Turcia dacă trebuie să utilizați în mod specific servicii geo-restricționate turcești, deoarece acest lucru va reduce șansele ca un server VPN să fie vizat de guvern.

Acestea fiind spuse - chiar nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece furnizorii VPN din acest ghid nu păstrează jurnalele. Ca atare, chiar dacă guvernul turc vizează un serviciu VPN, acesta nu va avea date disponibile pentru colectare. Cele de mai sus sunt doar o precauție suplimentară.

Cele mai bune protocoale VPN

Unele protocoale VPN (tuneluri) oferă securitate și confidențialitate mai bune decât altele. De asemenea, oferă viteze de conectare diferite. La ProPrivacy.com, vă recomandăm să utilizați criptarea OpenVPN, deoarece este cea mai sigură. Cu toate acestea, aici este o listă cu ceea ce este disponibil, astfel încât să puteți alege între protocoalele de tunelare dacă doriți:

 • PPTP. Protocolul de tunelare punct la punct este protocolul VPN cel mai puțin sigur. Vă recomandăm să o evitați. PPTP poate fi hacked și, prin urmare, este vulnerabil la agențiile de informații guvernamentale. Totuși, pentru că este slab, este foarte rapid.
 • L2TP / IPSec. Layer 2 Tunneling Protocol / Internet Protocol Security este mai sigur decât PPTP, dar puțin mai lent. Este suficient de sigur pentru a fi folosit din motive de confidențialitate - dar nu la fel de puternic ca OpenVPN. Dispozitivele iOS utilizează adesea L2TP / IPsec, deoarece este nativ compatibil cu iPads și iPhone.
 • SSTP. Secure Socket Tunneling Protocol este o altă formă de criptare sigură care oferă viteze destul de bune. Nu este la fel de bun ca OpenVPN, dar poate fi considerat cu siguranță bun pentru confidențialitate.
 • IKEv2. Internet Key Exchange versiunea 2 este un alt protocol de criptare relativ rapid și sigur.
 • OpenVPN. Aceasta este cea mai bună criptare VPN de pe piață - dacă este implementată corect. Toate VPN-urile din acest ghid îl implementează superb. Criptarea OpenVPN vine în două forme: Protocolul de control al transmisiei OpenVPN (TCP) și Protocolul de umatograf al utilizatorului OpenVPN (UDP). TCP este ușor mai bun pentru confidențialitate, dar pentru streamingul privat vă recomandăm OpenVPN UDP, deoarece este mai rapid.

Pentru o rundown complet de criptare VPN, consultați ghidul nostru pentru începători.

Proxies Vs. VPN-uri

Puteți utiliza un site web proxy sau un proxy pentru extensia browserului pentru a depăși cenzura în Turcia. Cu toate acestea, în timp ce un proxy va debloca site-urile web, acesta nu vă va oferi nivelurile ridicate de confidențialitate pe care le va oferi un serviciu VPN. Dacă deblocarea conținutului cu o extensie de browser este ceea ce doriți, atunci o serie de VPN-uri furnizează proxele browserului ca parte a serviciului lor. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă lipiți de software-ul VPN care utilizează OpenVPN pentru a cripta traficul dvs. - aceasta este singura modalitate de a obține cele mai înalte niveluri de confidențialitate digitală.

VPN pentru mobil

Dacă sunteți în căutarea unui VPN Turcia pentru tabletă sau smartphone Android sau o VPN pentru iPhone (iPad sau iPhone), atunci VPN-urile din acest ghid sunt perfecte. Toate VPN-urile pentru Turcia pe care le-am recomandat au software VPN pentru dispozitive mobile. Pentru a instala clientul VPN mobil, pur și simplu descărcați fișierul din pagina de descărcare VPN. Aplicația va funcționa la fel ca orice altă aplicație de pe dispozitivul dvs. mobil. Pentru a-l lansa, selectați oricare dintre setările de securitate pe care doriți să le utilizați și conectați-vă la un server.

Nu uitați să vă folosiți VPN-ul ori de câte ori utilizați un hotspot WiFi public. VPN vă va proteja datele împotriva infracțiunilor informatice și a hackerilor care utilizează același WiFi. Criptarea VPN va împiedica hackerii să vă poată fura autentificările, parolele și detaliile cărții de credit.

Concluzie

În cadrul alegerilor, Turcia blochează mai multe site-uri web ca niciodată. Se așteaptă, de asemenea, apariția rețelelor de socializare. Pentru persoanele care doresc confidențialitate online și doresc să fie gata pentru următoarea dată, guvernul restrictiv al Turciei blochează site-urile web, un VPN de încredere și stabilit este perfect.

VPN-urile din acest articol sunt sigure de utilizat și vă vor permite să deblocați în siguranță orice site-uri web pe care doriți. În plus, toate VPN-urile noastre recomandate pentru Turcia au criptare puternică și vă vor păstra în siguranță în timp ce vă aflați pe WiFi public.

Cu tot ce trebuie să știți clar prezentat în acest articol, sunteți într-o poziție puternică pentru a selecta un VPN pentru Turcia. Toate VPN-urile din această listă sunt de încredere, dar toate diferă atât de ușor, așa că vă rugăm să vă uitați cu atenție la opțiuni. Procedând astfel vă va permite să vă abonați la VPN-ul perfect pentru dvs..

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me