Dacă vă place să folosiți Spotify, veți fi probabil enervat să descoperiți că nu îl puteți ridica în afara țării de origine. Acest lucru se datorează faptului că serviciul Spotify este autorizat doar pentru a reda muzică în anumite țări. Ca atare, aplică restricții regionale pentru a respecta condițiile contractuale cu deținătorii de drepturi de autor muzicale.

Vă puteți alătura distracției Spotify dintr-o țară care nu are acoperire - trebuie doar să păcăliți serverele de streaming pentru a crede că sunteți în altă parte. Acest truc este una dintre principalele funcții ale unei rețele virtuale private (VPN). Există multe servicii VPN disponibile în întreaga lume, dar nu toate sunt egale. Această revizuire restrânge opțiunea dvs. la serviciile VPN pe care experții noștri le-au apreciat ca fiind cele mai bune cinci VPN-uri pentru Spotify.

Puteți citi mai multe despre Spotify mai jos în această recenzie. Cu toate acestea, în primul rând, să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Spotify. Aceste VPN-uri au viteze bune, servere în țările Spotify și posibilitatea de a evita restricțiile regionale.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN


  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Considerații cu VPN-urile Spotify

Cum funcționează restricțiile regionale ale Spotify

Când aplicația Spotify de pe telefonul dvs. sau browserul web al computerului dvs. se conectează la serverul Spotify, trimite comunicări pe internet. Singurul mod în care se poate face contactul este prin marcarea adreselor pe mesajele care se întorc înainte și înapoi între dispozitivul dvs. și serverul Spotify. Fiecare solicitare care vă lasă dispozitivul are adresa serverului Spotify pe ea și, de asemenea, adresa de internet a dispozitivului dvs..

Adresele dispozitivelor care sunt conectate la internet se numesc adrese IP. Acestea pot fi urmărite într-o locație specifică. Acesta este modul în care serverul Spotify este capabil să detecteze ce solicitări trebuie să le blocheze.

Când porniți software-ul VPN, trebuie să selectați un server dintr-o listă de locații. Dacă selectați un server VPN în aceeași țară ca și contul dvs. Spotify, serverul Spotify vă va permite să ascultați muzică, fără să vă dați seama că dvs. se află într-adevăr în afara amprentei sale de serviciu. Acest lucru se datorează faptului că serverul VPN nu trece doar prin solicitarea dvs., ci își pune propria adresă IP ca sursă a cererii.

Serverul Spotify va trimite înapoi fluxul de muzică pe adresa de retur la cererea primită. Atunci când această solicitare vine de la serverul VPN, fluxul de muzică merge acolo. Serverul VPN urmărește clientul pentru care a trimis fiecare cerere. Când răspunsul vine, VPN îl transmite clientului corect. Acest proces are loc atât de repede încât nu ar trebui să experimentați nicio încetinire a conexiunii.

Țările Spotify

Dacă nu locuiești într-o țară care este acoperită de serviciul Spotify, ar trebui să uiți probabil să te înscrii la serviciul plătit. Acest lucru se datorează faptului că contul bancar pe care îl utilizați pentru a plăti serviciul vă va da locația reală. Cu toate acestea, nu trebuie să dați detalii personale pentru a configura un cont gratuit. Iată o hartă a țărilor pe care Spotify le acoperă în prezent:

Zona de servicii Spotify

Înainte de a accesa serviciul Spotify pentru prima dată, ar trebui să selectați un server VPN într-una dintre țările pe care le transmite Spotify. Va trebui să dați o adresă autentică de e-mail la care aveți acces. Dacă nu doriți să vă adresați adresa de e-mail obișnuită, puteți configura o adresă de e-mail a arzătorului. Cu toate acestea, va trebui să accesați e-mailul pentru a obține detaliile de autentificare, deci nu alcătuiți o adresă falsă.

Cele mai bune VPN-uri pentru Spotify: concluzie

Spotify este un serviciu excelent. Înlătură nevoia de a descărca fișiere muzicale, care vă completează hard disk-ul. Dacă doriți să ascultați pe un dispozitiv mobil, spațiul dvs. de stocare se poate completa în curând dacă trebuie să păstrați melodiile. Spotify evită acest lucru.

Spotify își continuă extinderea. Ca atare, țările care nu dispun în prezent de serviciul Spotify pot fi în cele din urmă incluse în partid. Între timp, instalarea unui VPN vă va rezolva toate problemele și vă va accesa Spotify. Oricare dintre VPN-urile de pe lista noastră va funcționa bine. Vă puteți bucura de Spotify oriunde vă aflați în lume, grație VPN-ului dvs. Spotify.

VPN-urile Spotify: Comparație cot la cot

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

CREDITE IMAGINI:

Logo-ul Spotify, Domeniu Public

Danindub, Disponibilitatea Spotify în lume, CC BY-SA 3.0

Wikimedia Commons, Domeniu public

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me