81,3% din Singapore au acces la internet. Din păcate pentru acei oameni, Autoritatea de Dezvoltare Media din Singapore (MDA) blochează peste 100 de site-uri web, inclusiv site-uri de știri, jocuri de noroc, pornografie și chiar filme. Cel mai bun mod de a ocoli aceste blocuri este să folosiți un VPN pentru Singapore. Un VPN din Singapore va permite oricui să acceseze site-uri web blocate în întreaga lume, precum și să cripteze traficul dvs. de internet, astfel încât nimeni nu știe ce faceți online.

Cel mai bun VPN Singapore

Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu cele mai bune cinci VPN-uri pentru Singapore. Dacă doriți o adresă IP din Singapore, veți fi încântat să știți că toate serviciile VPN din lista de mai jos au servere în Singapore.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost


  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 1. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 2. VyprVPN

  - Un VPN rapid fulger cu caracteristici excelente de confidențialitate

 3. Ivacy

  - Un super-rapid cu caracteristici de streaming cool de canal

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

Considerații VPN din Singapore

Folosind un VPN, cetățenii din Singapore sunt capabili să ocolească blocurile impuse de MDA, de asemenea, se vor asigura că confidențialitatea și securitatea dvs. online. Atunci când selectăm cele mai bune VPN-uri pentru Singapore enumerate mai sus, am luat în considerare câteva detalii importante:

 • Criptare de grad militar.
 • O politică de confidențialitate de încredere care va garanta protecția datelor dumneavoastră.
 • Servere din întreaga lume, permițându-vă să deblocați site-uri web din multe locuri diferite.
 • Rețelele rapide de servere care vor permite utilizatorilor lor să efectueze sarcini intensiv de date, precum jocuri și streaming în HD.

Toate serviciile din lista noastră VPN din Singapore oferă funcțiile pe care le-am enumerat mai sus. Toate acestea se vor asigura că puteți debloca conținutul rămânând privat online.

VPN-urile sunt legale în Singapore?

Da, ei sunt.

Utilizarea unei VPN nu este ilegală în Singapore. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN pentru a accesa conținut cenzurat poate fi. Acesta este motivul pentru care ar trebui să obțineți un VPN sigur și de încredere pentru Singapore, atât privat cât și securizat.

În Singapore, este ilegal să accesezi conținut piratat. Este aplicat prin Legea drepturilor de autor. Aceste legi stricte privind drepturile de autor înseamnă că ar trebui să utilizați doar un VPN în Singapore, toate VPN-urile din acest articol sunt sigure și au un standard ridicat de criptare. Deoarece datele dvs. sunt criptate, este imposibil pentru ISP-uri sau guvernul să spună că accesați conținut restricționat.

Cum se creează un VPN Singapore

Obținerea unui VPN din Singapore și configurarea acestuia este foarte ușoară. Urmați acești pași simpli:

 1. Decideți un VPN pentru Singapore. Pentru confidențialitate și deblocare a conținutului din Singapore, vă recomandăm ExpressVPN
  , deoarece este ideal echipat cu tot ceea ce ai nevoie.
 2. Faceți clic pe site-ul VPN și abonați-vă.
 3. Odată abonat, descărcați și instalați software-ul.
 4. Selectați un server din listă și faceți clic pe Conectare.
 5. De îndată ce VPN se conectează, se pare că vă aflați în țara pe care ați selectat-o ​​și puteți accesa site-uri web ca și cum ați fi acolo.

Amintiți-vă: mulțumită criptării VPN-ului dvs., toate datele dvs. sunt în mod sigur. Înseamnă că nimeni - nu ISP-ul dvs., guvernul, locul de muncă, proprietarul sau administratorul rețelei școlare - nu pot spune ce faceți online!

Obțineți o adresă IP din Singapore

Pentru expatriații din Singapore care doresc să-și protejeze datele de la ISP-ul lor și de guvern, în timp ce utilizează servicii de internet care sunt limitate la Singapore, răspunsul este să se conecteze la un server VPN din Singapore. toate serviciile enumerate în lista noastră cea mai bună VPN pentru Singapore au servere localizate în Singapore pentru a le folosi, cantitatea de locații oferite variază, a se vedea mai jos:

 • NordVPN - 113 servere VPN din Singapore
 • CyberGhost - 1 server VPN din Singapore
 • Ivacy - 1 server VPN din Singapore
 • ExpressVPN - 3 servere VPN în Singapore

Prin conectarea la unul dintre serverele VPN din Singapore, toate datele dvs. vor fi criptate în siguranță. Cu toate acestea, veți avea totuși o adresă IP în Singapore, astfel încât să puteți continua să utilizați servicii web din Singapore.

VPN gratuit Singapore

Poarta VPN este un serviciu gratuit administrat de Universitatea din Tsukuba din Japonia. Este un serviciu popular în Singapore. Deși este o VPN utilă, este de remarcat faptul că este destul de lent și nu este suficient de bun pentru streaming și pentru alte activități care consumă date. Poate fi util pentru deblocarea unor lucruri.

Cu toate acestea, un avertisment: Poarta VPN admite pe deplin că va coopera cu autoritățile de aplicare a legii și autoritățile guvernamentale dacă va fi abordată cu o solicitare în acest sens. Din acest motiv, confidențialitatea pe care o obțineți cu VPN Gate nu este la fel de bună ca în cazul unui serviciu adecvat și premium. Există și alte VPN-uri gratuite pe care le poți analiza.

Bypass MDA Singapore

Când vă conectați la un server VPN în afara Singapore, puteți accesa toate site-urile web pe care MDA le restricționează. Asta înseamnă că puteți accesa filme, emisiuni TV, știri, conținut religios și alt conținut restricționat. Este excelent pentru studenți, jurnaliști și alții care doresc să acceseze acest conținut în scopuri de cercetare sau din motive personale.

De asemenea, puteți utiliza un VPN din Singapore pentru a evita restricțiile geografice. Chiar dacă nu doriți să deblocați site-urile web pe care guvernul Singapore le-a blocat, un VPN poate fi foarte util.

Un VPN vă va permite să urmăriți servicii de streaming de pe tot globul și să vă criptați și conexiunea, protejând astfel datele dvs..

Concluzie

Un VPN pentru Singapore este o modalitate bună pentru a vă ascunde activitățile online de ISP-uri și de guvern. Datorită naturii ușor asupritive a guvernului și a legilor sale privind drepturile de autor, acesta este un avantaj fantastic. Un VPN este de asemenea excelent pentru accesarea site-urilor web cenzurate din țară.

VPN-urile din acest ghid au toate serverele fulger rapide situate în întreaga lume, de asemenea, perfecte pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. De asemenea, toate au politici de confidențialitate de încredere și criptare puternică de grad militar.

Suntem siguri că există un VPN ideal pentru Singapore pentru toată lumea în acest articol, indiferent de circumstanțele dvs.. Din acest motiv, merită să profitați de garanțiile de returnare a banilor VPN-urilor. În acest fel îi puteți testa fără să vă riscați banii.

Dacă aveți întrebări despre utilizarea unei VPN în Singapore, nu ezitați să ne contactați în secțiunea de mesaje de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me