Doriți să deblocați site-urile web cenzurate și să accesați conținut geore-restricționat din întreaga lume? Un VPN pentru Rusia vă va oferi confidențialitate și vă va permite, de asemenea, să deblocați site-urile web și serviciile online.

Din păcate, din octombrie 2017, Rusia a început să restricționeze accesul la VPN-uri. ISP-urile blochează acum accesul la site-urile VPN și proxy. Aceasta înseamnă că găsirea unui VPN care funcționează încă în Rusia poate fi dificilă. Nu vă temeți, însă, deoarece am lucrat pentru dvs. și ați găsit cele mai bune cinci VPN-uri garantate să lucreze în Rusia astăzi.

Cea mai bună VPN pentru Rusia 2020

Mai jos am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru Rusia. Faceți clic pe site-ul web al furnizorului pentru mai multe informații.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN


  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

De ce să folosești un VPN în Rusia?

În Rusia, guvernul este extrem de invaziv. Un număr mare de site-uri web străine sunt listate negru din mai multe motive. Știrile din străinătate sunt adesea supuse unor întreruperi - la fel ca și serviciile străine precum Google. Site-urile ucrainene sunt blocate din cauza conflictului în curs, iar alte site-uri web care sunt critice pentru guvernul rus (sau că Kremlinul sunt incompatibile din punct de vedere moral și religios) sunt, de asemenea, cenzurate. Pornografia, de exemplu, este puternic restricționată.

De asemenea, guvernul plasează cetățenii sub un nivel ridicat de supraveghere. Acest lucru se va agrava și anul acesta datorită introducerii de noi legi Yarovaya - o VPN este singura modalitate de a asigura atât libertatea internetului, cât și confidențialitatea digitală în țară.

Restricții de blogging

În 2014, guvernul rus a adoptat o lege care impunea tuturor bloggerilor cu mai mult de 3.000 de cititori zilnici să respecte aceleași reglementări ca mijloacele mass-media. Aceasta include nevoia de a scrie utilizând numele lor real și înregistrarea oficială la Koskomnadzor, autoritatea de reglementare a presei naționale.

Exprimarea opiniilor politice disidente poate duce la închisoare în Rusia. Orice suport al "terorism" (definit în principal ca retorică anti-guvernamentală) în cadrul națiunii poate duce, de asemenea, la o pedeapsă de șapte ani de închisoare. De când a intrat în vigoare „legea cu privire la bloggeri”, mulți ruși au început să își ia intimitatea mai în serios. Drept urmare, utilizarea VPN-urilor în țară a crescut mult.

Rusia interzice Messenger Telegram

Vineri, 19 aprilie 2020, un tribunal din Moscova a autorizat Roskomnadzor, paznicul de comunicare și tehnologie din Rusia, să blocheze aplicația populară Telegram Messenger.

Această mișcare urmărește cererile din partea Serviciului Federal de Securitate (FSB), ca Telegram să predea cheile de criptare succesorului secret KGB după ce a pretins că este utilizat pe scară largă de teroriști. Telegram a refuzat.

O veste bună este însă că Telegram poate fi accesat în mod liber în Rusia folosind un VPN. Acest lucru se datorează faptului că o VPN ascunde faptul că vă conectați la rețeaua Telegram de la furnizorul dvs. de internet și / sau mobil (și, prin urmare, Roskomnadzor).

Pentru mai multe informații despre această poveste, vă rugăm să consultați articolul nostru complet de mesaje Telegram Messenger din Rusia.

Utilizarea VPN pentru confidențialitate în Rusia

O rețea virtuală virtuală pentru Rusia depășește toate cenzurile impuse de guvern. Odată conectat la un VPN, utilizatorii sunt liberi să se uite la orice blog sau sursa de știri pe care și-o doresc, fără teama de a fi semnalat ca cineva cu opinii și opinii disidente..

Un VPN ocolește, de asemenea, geo-restricțiile, astfel încât oamenii să poată accesa conținut și servicii din străinătate. De asemenea, un VPN va permite utilizatorilor să depășească restricțiile de rețea impuse de administratorii locali, cum ar fi angajatorii și proprietarii.

În plus, aplicații VPN ruse de încredere criptează tot traficul web. Schimbând date cu criptare de grad militar, o VPN pentru Rusia oprește ISP-urile să colecteze date de navigare web în numele guvernului. Având în vedere acest lucru, o aplicație VPN este cel mai bun instrument digital de confidențialitate disponibil.

De asemenea, un VPN ascunde locația reală a utilizatorului. Acest lucru oprește site-urile web pe care le vizitează să le poată urmări adresa IP reală. Acest lucru este bun pentru confidențialitate, dar înseamnă, de asemenea, că utilizatorii VPN se pot preface că sunt într-o altă țară. Prin conectarea la un server VPN dintr-o țară străină - utilizatorii pot depăși atât cenzura cât și geo-restricții.

Utilizarea unui VPN pentru securitate în Rusia

Fie că sunteți acasă sau pe WiFi public, un VPN vă poate ajuta să vă păstrați în siguranță. Utilizarea WiFi public în mod regulat vă oferă posibilitatea de a fi hacked. Chiar și acasă, adresa dvs. IP poate oferi hackerilor o modalitate de a identifica ciberatacii la tine. Cu un VPN, adresa dvs. IP este ascunsă în siguranță.

În plus, criptarea VPN vă protejează toate datele împotriva hackerilor, scrambling-ul. Aceasta vă protejează parolele, detaliile cărții de credit - și alte date sensibile - de a nu fi amânate de hackeri, IPS și guvern. De asemenea, vă protejează datele de la hackeri de către orice persoană care exploatează vulnerabilitatea KRACK găsită în multe routere.

VPN-urile sunt legale în Rusia?

În octombrie 2017, guvernul lui Putin a interzis VPN-urile. Cu toate acestea, legea nu face în mod ilegal utilizarea unei VPN din motive personale sau de afaceri. Ca atare, este legal să folosiți un VPN în Rusia. Cu toate acestea, de când Rusia a început să interzică VPN-urile, deținerea unei fiabile a devenit mult mai dificilă. Din fericire, după ce reușiți să instalați un VPN - este legal să îl utilizați.

Legile VPN din Rusia

La sfârșitul lunii octombrie 2020, legea care interzicea VPN-urile a intrat în vigoare. Forțează ISP-urile din Rusia să blocheze toate site-urile web care vând servicii VPN. Este posibil ca unele dintre VPN-urile din acest articol să fie blocate. Acest lucru vă poate pune în poziția neobișnuită de a avea nevoie de un VPN sau un serviciu proxy, pentru a accesa VPN-ul dorit. Dacă aplicația VPN la care doriți să vă abonați este blocată în Rusia, vă rugăm să ne informați lăsând un mesaj la sfârșitul acestui articol. Vă vom ajuta să rezolvați problema.

VPN în Rusia

Datorită faptului că guvernul rus obligă serverele din Rusia să predea guvernului date, unele VPN nu doresc să ruleze servere în țară. Chiar și atunci când VPN-urile au servere rusești, în general, este mai bine să folosiți un server situat în altă parte. Utilizând un server VPN într-o țară cu legi puternice de protecție a datelor, garantezi că activitățile tale online sunt mai bine protejate de guvernul invaziv al Rusiei.

Un VPN pentru Rusia ar trebui să aibă, de asemenea, o politică de confidențialitate puternică, funcții VPN avansate și o criptare de grad militar. Acest lucru vă va permite să aveți încredere în protecția oferită de VPN. Multe VPN-uri sunt depășite - sau realizează venituri din datele utilizatorului lor. Aceste VPN-uri ar trebui evitate.

Toate VPN-urile din acest articol au fost selectate cu atenție, deoarece au caracteristici importante, cum ar fi un comutator, protecția împotriva scurgerii DNS, tehnologia de cloaking VPN, conectarea automată și criptarea OpenVPN. VPN-urile noastre recomandate au politici de confidențialitate puternice care nu stochează niciodată jurnalele despre ceea ce fac utilizatorii lor online.

VPN rusă pentru Android

VPN-urile din acest articol oferă software pentru toate platformele. Asta înseamnă că puteți utiliza VPN pe trei dispozitive simultane (sau mai multe - în funcție de VPN). Aceasta include pe dispozitivele Windows, iOS și Android.

Ce pot face cu un VPN din Rusia?

Un VPN din Rusia este extrem de util. Nu numai că puteți depăși cenzura guvernamentală și puteți recăpăta accesul la site-urile pe lista neagră, dar puteți accesa, de asemenea, site-uri web cu restricții geo. Cu un VPN, puteți debloca și urmări canale TV britanice precum ITV Hub și BBC iPlayer.

De asemenea, puteți viziona sporturi străine, cum ar fi fotbal, formula 1 sau UFC, luptând mult mai ieftin. Puteți chiar să vă abonați la cablul american de la Sling TV și să urmăriți cele mai bune emisiuni din lume în momentul în care vor ieși. Un VPN deblochează cu adevărat întregul internet, permițându-vă să vizitați orice site web sau să folosiți orice serviciu.

Conectați-vă la servere VPN din Rusia

Dacă sunteți în afara Rusiei și doriți să utilizați site-uri web rusești, cum ar fi Vkontakte (VK.com), motorul de căutare Yandex, Mail.ru și Odnoklassniki (OK.ru) - va trebui să vă conectați la un server VPN din Rusia. Mulți vorbitori de limba rusă din Ucraina, de exemplu, trebuie să utilizeze un VPN cu un server rus pentru a utiliza versiunea de Facebook a Rusiei (VK.com).

Indiferent unde te afli, poți folosi un server VPN pentru a te preface că ești în Rusia, dacă asta dorești. Cu toate acestea, în general, vă recomandăm să folosiți servere localizate în afara Rusiei ori de câte ori este posibil: deoarece acest lucru va fi mai bun pentru confidențialitatea dvs..

Vizualizare rapidă

În Rusia, guvernul impune oamenilor săi o voință de fier. Păstrarea obligatorie a datelor și cenzura sunt comune și există presiuni asupra firmelor să stocheze toate datele despre cetățenii ruși pe serverele situate în țară.

Cu un VPN pentru Rusia, cetățenii pot prelua controlul asupra confidențialității datelor, datorită criptării. Utilizatorii de Internet pot accesa site-urile web, fără să se teamă de a fi amintiți. În plus, un VPN își va păstra datele în siguranță de hackeri atât acasă, cât și pe WiFi public.

Pentru alții, care nu doresc neapărat să ocolească cenzura Rusiei, o VPN este încă minunată pentru deblocarea site-urilor web care sunt restricționate geografic din motive de copyright. Geo-restricțiile îi împiedică pe ruși să privească canale TV străine, competiții sportive și servicii online. Cu un VPN, oricine se poate preface că este peste hotare pentru a accesa conținut străin.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Titlu Credit imagine: Ad_hominem / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me