VPN Qatar

Există sute de VPN-uri disponibile, dar doar câteva dintre ele sunt bune. Dacă vă aflați în Qatar și încercați să intrați în bibliotecile video de peste mări, puteți pierde mult timp citind pe fiecare concurent de pe piață. Doar să faci față pentru prima VPN pe care o întâlnești este o altă greșeală.

Cel mai bun VPN Qatar

Pentru a rezolva această problemă, am compilat o listă cu cele mai bune cinci VPN-uri pentru Qatar. Prin reducerea investigațiilor la aceste cinci, veți economisi timp și puteți fi sigur că veți ajunge cu o VPN care funcționează de fapt.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN


  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Considerații VPN Qatar

Qatarul găzduiește o monarhie autocratică în care opoziția politică nu este tolerată. În ciuda acestui fapt, guvernul țării nu a trecut la aceeași lungime ca și alte națiuni arabe în controlul accesului la internet. Freedom House nu consideră că starea controalelor de acces la internet din Qatar este suficient de severă pentru a-și merita atenția.

Cu toate acestea, țara își urmează vecinii în blocarea accesului la site-uri cu conținut pentru adulți, site-uri de jocuri de noroc și site-uri care pledează pentru drepturile homosexualilor și eliberarea femeilor. Între timp, autocenzura reduce necesitatea de a bloca accesul la site-urile de știri. Cu toate acestea, când acest autocontrol ocazional se destramă, guvernul Qatar își arată dinții. Doha News în limba engleză a fost blocat, probabil de guvernul Qatar, în decembrie 2016.Utilizarea unui VPN în Qatar Considerații

Tensiunile politice cu alte state din Orientul Mijlociu în 2017 au făcut ca guvernul Qatar să fie extrem de sensibil la critici. Cu toate acestea, este puțin probabil ca sursele de știri locale să raporteze asupra opoziției cu guvernul. Opoziția externă față de regimul Qatari amenință de fapt pe cei care sunt cel mai probabil să protesteze împotriva controalelor guvernamentale mai mult decât o face guvernul lor aproape binevoitor.

Autoritățile qatariene nu restricționează accesul la site-urile de socializare sau la aplicațiile de telefonie pe internet. Acestea sunt disponibile pe scară largă în Qatar. Este o poziție uimitor de liberală în comparație cu alte state din Peninsula Arabică.

Qatarul este probabil una dintre cele mai liberale națiuni din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți plictisit de divertismentul puternic editat pe care consiliul de cenzori din țară îl aprobă pentru afișare publică. Dacă doriți să accesați divertismentul din străinătate, beneficiați de una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, din cauza problemelor legate de cenzură și acorduri privind drepturile de autor, serviciile de streaming video online străine nu vă vor permite să intrați.

Puteți evita aceste restricții regionale privind accesul transfrontalier folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). Cu un VPN, vă puteți orienta către serviciile de streaming video de peste mări. Acest sistem te face să par să te afli în diferite locații, păcălind astfel site-urile în streaming. Această iluzie este adesea suficientă pentru a vă introduce în biblioteca video la care doriți să accesați. VPN-urile nu vă primesc în serviciile de abonament fără să plătiți. Cu toate acestea, acestea vă pot conduce în jurul blocurilor care vă împiedică să vizitați site-uri video din străinătate.

VPN gratuit pentru Qatar

Există o mulțime de servicii VPN gratuite, din păcate, multe dintre acestea sunt inutile. Ne-am sfătui să folosim un VPN gratuit, în special într-o țară precum Qatar. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați unul, consultați cea mai bună listă de servicii VPN.

Descărcarea P2P

Legea privind criminalitatea criminală din 2014 este preocupată mai mult de diseminarea „știrilor false” decât de probleme de încălcare a dreptului de autor. Legea obligă furnizorii locali de servicii Internet (ISP-uri) să păstreze jurnalele de conexiune și conținut timp de 90 de zile. Un procuror poate dispune prelungirea acestei perioade.Descărcarea P2P

Principala problemă a legii din Qatar este exprimarea ei liberă. Singurul risc pe care îl poate prezenta legea pentru infracțiuni informatice pentru cei care accesează divertismentul străin este legat de torrenting. Nu au fost înregistrate urmăriri penale pentru piratarea drepturilor de autor cu descărcări peer-to-peer (P2P) în Qatar. Cu toate acestea, legea criminalității informatice definește distribuirea materialelor ofensatoare drept infracțiune. Din păcate, natura protocoalelor de partajare a fișierelor înseamnă că, în timp ce descărcați un fișier, faceți și segmente din acel fișier la dispoziția altora. Prin urmare, dacă cenzorii qatarilor nu au aprobat filmul pe care îl descărcați, autoritățile v-ar putea judeca pentru că „distribuiți” acel dosar.

Când accesați servicii de streaming video străine, asigurați-vă că nu copiați acele filme sau emisiuni pe DVD-uri pentru ca alte persoane să le poată viziona. Asta ar putea să vă facă și o condamnare pentru distribuire.

Servicii de streaming

Complexitatea acordurilor privind drepturile de autor și legile naționale împiedică serviciile de streaming video să-și pună la dispoziție conținutul în toată lumea. Internetul este un mediu excelent pentru distribuirea divertismentului. Cu toate acestea, site-urile video trebuie să restricționeze accesul la anumite țări, deoarece plătesc doar dreptul de a afișa conținut în locațiile în care sunt de acord cu deținătorii de drepturi de autor.

Importanța respectării standardelor locale de cenzură înseamnă, de asemenea, că serviciile video trebuie să restricționeze accesul transfrontalier. Un film din SUA poate fi disponibil în Qatar, dar va fi puternic editat pentru a elimina dialogul și obiectivele inacceptabile în conformitate cu legile locale. Site-urile video online din Qatar trebuie să vă asigure că puteți urmări doar modificările aprobate de Qatari pentru aceste emisiuni.

Guvernul Qatar nu vă va deranja dacă accesați un site de streaming american din propria casă, pentru vizualizare imediată. Totuși, site-ul de streaming video va încerca să vă oprească. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un VPN. Dacă doriți să urmăriți divertismentul SUA prin internet din Qatar, instalați un VPN care include un server în SUA. Din fericire, aproape toate serviciile VPN au servere bazate pe SUA. După ce ați instalat VPN-ul, puteți utiliza cu ușurință servicii de streaming americane. Dacă sunteți interesat de accesarea Netflix, aruncați o privire la ghidul nostru VPN Netflix.

Cum să accesați servicii de streaming străin?

În primul rând, accesați aplicația VPN, selectați un server american și porniți VPN. După ce va fi difuzat, veți părea că vă aflați în SUA. Acum navigați pe site-ul de divertisment al SUA la alegere. Toate comunicațiile dvs. trec prin serverul american nominalizat. Își va adresa adresa tuturor comunicărilor de ieșire, mai degrabă decât a ta.Servicii de conținut geo-restricționate

Când vă conectați la serverul VPN din Statele Unite, serviciile video din SUA ar trebui să vă permită să urmăriți conținutul acestora. Cu toate acestea, serviciile de streaming video își dau seama că oamenii folosesc VPN-urile pentru a-și evita restricțiile regionale. Ei încearcă să blocheze cererile care sunt făcute prin intermediul VPN-urilor. Acesta este motivul pentru care este esențial să alegeți un serviciu excelent, deoarece nu toți pot ocoli aceste sisteme de detectare VPN. Dacă aveți un abonament Netflix și doriți să intrați în catalogul de divertisment pentru o altă țară, mai degrabă decât versiunea Qatari, veți fi în fața unora dintre cele mai cuprinzătoare sisteme de detectare din lume.

Cel mai bun VPN pentru concluzia Qatar

Toate VPN-urile din lista noastră pot trece peste sistemele de detecție VPN Netflix. Astfel, vor funcționa bine pentru orice serviciu de streaming. Dacă doriți să vizionați emisiuni din alte țări decât SUA, asigurați-vă că VPN la care vă abonați are servere în acele locuri.

Păstrarea conținutului comunicațiilor dvs. de către ISP vă poate pune în dificultate în Qatar. Cu toate acestea, VPN-urile nu fac decât să pară în altă parte, ci criptează toate comunicațiile și redirecționează toate solicitările către serverul VPN. Aceasta înseamnă că ISP-ul dvs. nu va putea vedea conținutul solicitărilor dvs. sau codul returnat de serverul video. ISP nu va ști, de asemenea, ce servicii accesați, deoarece, în timp ce VPN-ul este pornit, toate comunicațiile dvs. vor fi direcționate către serverul ales.Cel mai bun VPN pentru Qatar

Instalarea unui VPN deschide multe opțiuni de divertisment. Cu toate acestea, o VPN nu vă va primi gratuit în serviciile de abonament. Nici nu te va proteja de urmărirea penală pentru lucrurile pe care le scrii pe social media sau în postările de pe blog. Nu uitați să fiți atenți la ceea ce publicați în Qatar și nu vă implicați în activități care ar putea fi interpretate ca „distribuirea” materialului ofensator. În afară de asta, bucurați-vă de utilizarea oricăreia dintre cele mai bune cinci VPN-uri pentru Qatar din lista noastră pentru a vă proteja transmisiile de internet și pentru a vă accesa la servicii de peste mări.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me