O VPN din Noua Zeelandă este o modalitate ieftină de a cripta întregul trafic web, astfel încât ISP-urile și guvernul să nu poată monitoriza tot ceea ce faceți online. Un VPN pentru Noua Zeelandă vă permite, de asemenea, să ocoliți blocurile de site-uri impuse de ISP-uri și geo-restricții care opresc persoanele care accesează conținut de peste mări. Cu un VPN, Kiwis obține confidențialitate digitală și libertate completă de acces - la întregul internet.


Care este cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă?

Pe piață există literalmente sute de VPN-uri, motiv pentru care alegerea unei VPN pentru Noua Zeelandă poate fi dificilă.

 1. NordVPN

  - Un VPN ieftin care oferă o mulțime de funcții de înaltă performanță la un ritm orb

 2. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. Ivacy

  - Un VPN rapid și sigur, perfect pentru deblocarea mai multor conținut

Experții noștri de la ProPrivacy.com au petrecut ultimii cinci ani testând, auditând și revizuind liderii VPN din lume. Aceasta ne pune în poziția unică de a ști care VPN-uri au cele mai bune caracteristici pentru anumite scopuri. Iată o scurtă listă a funcțiilor pe care le-am căutat la alegerea celor mai bune servicii VPN din Noua Zeelandă:

 1. Servere localizate în întreaga lume și în Australia și Noua Zeelandă: Abilitatea de a vă conecta la serverele unde aveți nevoie vă permite să accesați conținut restricționat de pe tot globul.
 2. Viteze rapide: Vitezele VPN sunt importante pentru oricine caută să transmită fluxuri de conținut. Folosind un VPN pentru abonații Netflix, puteți accesa conținut din toată lumea, inclusiv versiunea din SUA cu alte mii de filme și emisiuni TV. Toate serviciile din lista noastră cea mai bună VPN pentru Noua Zeelandă sunt suficient de rapide pentru a fi transmise în format HD.
 3. Politici puternice de confidențialitate: VPN-urile sunt la fel de puternice precum politicile lor de gestionare a datelor. Recomandările noastre au toate practici de date etanșe, care asigură că nu există niciodată date atârnate pe serverele pe care autoritățile le-ar putea pune mâna pe.
 4. Aplicații pentru toate platformele cu o mulțime de funcții de vârf: aceste VPN-uri funcționează pe toate dispozitivele și au toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă proteja confidențialitatea acasă și pe WiFi-ul public.
 5. Valoare pentru bani: În industria VPN, prețul unui serviciu nu este întotdeauna o indicație a calității. Unele VPN-uri mai ieftine sunt foarte bune, în timp ce unele servicii scumpe sunt mediocre. În această recenzie, am recomandat servicii care au cele mai bune caracteristici la un preț rezonabil.

Lista de server VPN din Noua Zeelandă

VPN-urile recomandate în acest articol au toate serverele în Noua Zeelandă...

 • NordVPN - 40 de servere (într-un singur centru de server)
 • CyberGhost - 10 servere
 • ExpressVPN - 1 server (care furnizează sute de adrese IP)
 • PrivateVPN - 1 server
 • Ivacy - 1 server

Ce este un VPN din Noua Zeelandă?

O rețea virtuală virtuală (VPN) este un serviciu online pe care îl descărcați pe dispozitivele dvs. Cele mai bune VPN-uri din Noua Zeelandă au aplicații pentru toate platformele pe care le puteți utiliza simultan pe telefon, tabletă, laptopuri și mașini desktop.

De îndată ce utilizați aplicația VPN pentru a vă conecta la un server VPN, tot traficul web care vine și pleacă de pe mașinile dvs. este criptat - ceea ce înseamnă că nimeni nu îl poate accesa. Acest lucru vă protejează de hackeri atunci când utilizați hotspot-uri WiFi publice. De asemenea, oprește guvernul și ISP-ul dvs. să vă urmărească.

Deblocați tot conținutul restricționat

Multe persoane cumpără un VPN pentru confidențialitate. Cu toate acestea, mare lucru despre utilizarea unui VPN în Noua Zeelandă este că îl puteți folosi și pentru a vă ascunde adresa IP. Acest lucru împiedică site-urile web pe care le vizitați să nu știe unde vă aflați și le împiedică să vă urmărească.

De asemenea, vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o țară diferită pentru a accesa mai mult conținut:

 • Accesați servicii cu restricții geo cum ar fi BBC iPlayer sau Netflix SUA
 • Accesați site-urile web cenzurate de guvern sau blocate de ISP-uri
 • Accesați fluxurile TV din Australia sau din întreaga lume
 • Urmăriți competiții sportive cu restricții geo-plătite și plătiți pentru streamingurile străine pe vizionări
 • Utilizați serviciile web restricționate numai în Noua Zeelandă, în timp ce sunteți plecat în vacanță
 • Deblocați site-urile de streaming, cum ar fi putlockers sau descărcați pe golful piraților

Fiți mai sigur online cu un VPN pentru Noua Zeelandă

De fiecare dată când vă conectați la internet pe WiFi public, vă deschideți către hackeri. Configurare în mod sigur, hotspot-urile WiFi permit ciberneticii să vă acceseze datele prin rețeaua publică. Acest lucru poate permite hoților să vă fure acreditările, parolele și datele bancare sau ale cardului de credit. Conectarea la WiFi public vă deschide, de asemenea, către amenințarea de hotspot-uri gemene rele. Acestea sunt puncte de rețea WiFi publice înființate de hackeri în locuri pe care te-ai aștepta să le fie - proiectate pentru a-ți fugi de datele tale.

Criptarea pe care o furnizează VPN vă permite să utilizați WiFi public fără griji. Vă puteți conecta la internet oriunde și datorită criptării VPN puternice, nimeni nu vă poate accesa traficul, inclusiv toate datele dvs. sensibile.

Concluzie VPN din Noua Zeelandă

Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea împotriva supravegherii guvernamentale - sau doriți să accesați site-uri web blocate - este nevoie de un VPN pentru Noua Zeelandă.

Biroul de securitate pentru comunicații guvernamentale (GCSB) din Noua Zeelandă este cunoscut că lucrează împreună cu ANS, iar faptul că face parte din acordul de supraveghere Five Eyes este o preocupare extremă pentru oricine apreciază confidențialitatea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me