VPN Mexic


Oricine locuiește sau vizitează Mexic are nevoie de o modalitate de a transmite servicii globale.

De asemenea, aceștia au nevoie de protecție de confidențialitate împotriva urmăririi activității, în special dacă descarcă materiale protejate de drepturi de autor.

Acestea, și multe altele, pot fi realizate cu ușurință de către un VPN pentru Mexic.

Cel mai bun VPN Mexic

Puteți citi mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile și cum vă pot ajuta cu activitățile dvs. de internet mai târziu în acest raport. În primul rând, să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai bune cinci VPN-uri pentru Mexic.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Considerații VPN mexicane

Mexic are o infrastructură de internet netedă și o bandă largă scumpă. Acești factori au menținut ratele de acces la bandă largă scăzute, la doar 11% în 2016. Acest lucru se compară cu o bază medie de utilizatori în bandă largă de 29% în țările Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Cu toate acestea, Mexic joacă la capturați. Creșterea rapidă recentă a accesului la internet se reduce la proliferarea de smartphone-uri. Acest lucru face ca hotspot-urile WiFi să fie foarte atractive pentru mexicanii care se luptă să ajungă să se întâlnească.Considerații VPN mexicane

Dacă vorbiți spaniolă, Mexic este raiul TV. Săpunurile țării atrag un public imens în toată America Latină. Cu toate acestea, dacă sunteți un expat care trăiește în Mexic sau vizitați în vacanță, este posibil să vă luptați să țineți pasul cu dialogul cu ritm ridicat și cu comploturi pasionate de drame mexicane. Intrarea în conținutul site-urilor TV din țara de origine va deveni o prioritate.

În timp ce penetrarea internetului în Mexic a fost minimă, guvernul a luat o atitudine relaxată față de reglementarea „netului”. Cu toate acestea, creșterea activității pe internet în ultimii ani a atras atenția legiuitorilor. Ca atare, guvernul a luat măsuri pentru extinderea investițiilor în infrastructura telecomunicațiilor.

Legea telecomunicațiilor

Legea telecomunicațiilor

Această extindere a dus la Legea telecomunicațiilor din 2014. Această lege a reglementat furnizarea de telecomunicații și a trasat dezvoltarea dezvoltării coloanei vertebrale a cablurilor din țară..

Din păcate, în timp ce a pus bazele dezvoltării internetului în Mexic, Legea telecomunicațiilor a introdus, de asemenea, obligații asupra furnizorilor de servicii de internet (ISP) și a rețelelor mobile pentru a stoca jurnalele de activitate ale utilizatorilor. Zilele libertății internetului se apropie treptat de concluziile din Mexic.

Poți fi urmărit pe baza activităților tale până la doi ani. Aceasta este perioada mandatată pentru care trebuie păstrate jurnalele de activitate. Guvernul mexican spera să pună la dispoziție informații pentru combaterea traficanților de droguri și a traficului de arme. Cu toate acestea, informațiile privind activitatea păstrată sunt de asemenea la dosar pentru orice avocat cu drepturi de autor, cu o ordine de judecată.

Cum funcționează un VPN?

Legea telecomunicațiilor din 2014 obligă doar furnizorii de servicii Internet și rețelele mobile să stocheze jurnalele de activitate. VPN-urile nu sunt supuse acestei cerințe. VPN-urile transportă tot traficul dvs. de internet prin ISP-ul dvs. cu adresele de destinație ale comunicațiilor mascate. Răspunsurile care vin în computer au, de asemenea, adresa de origine mascată.Cum funcționează un VPN

Astfel, chiar dacă ISP-ul care vă gestionează traficul de internet în Mexic înregistrează totul, nu obține informațiile corecte pentru stocare. Dacă cineva încearcă să-ți urmărească activitățile, va urma o cale către serverul VPN ales. Acolo, traseul va fi rece.

VPN anonim

anonimat

Toate VPN-urile din lista noastră păstrează secretul activităților clienților. VPN-urile trebuie să țină evidența conexiunilor pe care le fac clienții lor în timp ce conexiunile sunt în desfășurare. Aceștia trebuie să facă referire încrucișată la care client are adresa IP de mascare, astfel încât să poată trimite răspunsuri către computerul potrivit. Cu toate acestea, odată ce conexiunea se întrerupe, nu este nevoie de un VPN pentru a stoca înregistrările acestor activități. VPN-urile noastre recomandate indică ștergerea cât mai rapidă a tuturor înregistrărilor de conexiuni. Ca atare, nu ar exista informații pe care să le transmită avocaților, în cazul în care aceștia ajung cu o hotărâre judecătorească.

Protecția unui VPN vă permite să descărcați divertismentul cu rețele peer-to-peer (P2P). Unele servicii de streaming, cum ar fi Popcorn Time și câteva canale de pe Kodi, v-ar putea de asemenea să vă confundați probleme, de aceea, atunci când faceți streaming, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru Kodi sau un VPN Popcorntime dacă utilizați aceste servicii. Acest lucru se datorează faptului că livrează materiale protejate prin drepturi de autor, fără să plătească drepturile asupra acestuia.

Restricții regionale

Majoritatea site-urilor în streaming își rezervă accesul la conținutul lor spectatorilor din propriile țări. Ca atare, site-urile din SUA și Marea Britanie te vor bloca dacă încerci să le accesezi din Mexic. Serverele de streaming pot spune de la adresa dvs. IP că sunteți în Mexic.

Restricții regionale

Înainte de a porni VPN-ul, trebuie să selectați un server de mediere. VPN-urile au servere peste tot în lume. Când porniți VPN, software-ul client de pe computer se conectează la serverul nominalizat. Toate comunicările dintre aceste două puncte sunt complet criptate. Serverul VPN îți transmite mesajele de pe internet către destinațiile destinate. Cu toate acestea, serverul schimbă adresa IP de origine la una proprie. Dacă selectați un server VPN în aceeași țară cu serviciul de streaming pe care doriți să îl accesați, veți părea că vă aflați în locația potrivită. Acesta va debloca serviciul.

Există încă o complicație cu intrarea pe serverele de streaming. Companiile care administrează aceste servicii sunt obligate prin contracte de copyright să restricționeze livrarea de conținut în propriile țări. Trebuie să facă toate măsurile posibile pentru a îndeplini aceste obligații. Serviciile de streaming știu despre VPN-uri. Acestea implementează programe de screening pentru detectarea și blocarea traficului VPN.

Nu toate VPN-urile pot intra în fiecare serviciu de streaming. Mascarea identității comunicării VPN este costisitoare. Prin urmare, mulți furnizori VPN, în special serviciile gratuite, renunță la luptă. Furnizorii de pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Mexic iau în luptă să se învârtă în serios sistemele de detectare VPN. Acestea sunt unele dintre cele mai de succes VPN-uri din lume pentru a ajuta clienții să intre în serviciile de streaming alese.

VPN pentru Mexic: concluzie

Problemele majore cu care vă puteți confrunta atunci când mergeți cu privire la activitățile dvs. de internet în Mexic, pot fi rezolvate prin instalarea unui VPN. Nu este ilegal să folosești o VPN în Mexic. Dacă alegeți un serviciu de încredere care nu păstrează jurnalele, nu puteți fi niciodată urmărit prin conexiunile dvs. de internet.

Păstrați în siguranță când accesați web-ul și încercați unul dintre VPN-urile noastre recomandate pentru Mexic.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me