VPN Malaezia

Dacă vizitați Malaezia sau locuiți acolo, pentru deblocarea site-urilor web, veți avea nevoie de un VPN.

Puteți obține acces la site-urile interzise în mod eficient dacă utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN).

Înainte de a merge pe căutarea unui VPN pe internet, trebuie să știți că nu toate serviciile VPN sunt egale. Nu sunt capabili să evite toate controalele de acces la internet ale guvernului.

Cel mai bun VPN Malaezia

Ai nevoie de un VPN care să fie și rapid. Am revizuit 150 de companii VPN diferite pe parcursul a cinci ani și am întocmit lista definitivă a celor mai bune VPN-uri pentru anii Malaeziei și am întocmit o listă exhaustivă a celor mai bune VPN-uri pentru Malaezia. Puteți citi mai multe informații despre cum funcționează aceste interdicții ale site-urilor web și modul în care VPN-urile le înving, ulterior în această recenzie. Deocamdată, să ne uităm la cele mai bune VPN-uri pentru Malaezia.


 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Considerații VPN din Malaezia

Definiția a ceea ce este „provocator” sau „amenințător” se referă la interpretarea personală. Astfel, guvernul reușește să lucreze în interdicții pe site-urile politice și de știri. Acesta a blocat site-ul de știri, Sarawak Reports, din 2015, când a dezvăluit un scandal de grefă care l-a implicat pe premierul Najib Razak. Alte site-uri de știri pe care blocurile guvernamentale malaeziene includ Tabung Insider, Malaysia Chronicle, Malaysia Insider, Asia Sentinel și Medium.Considerare VPN din Malaezia

Alte site-uri care au fost blocate în 2016 includ site-urile de jocuri de noroc, site-ul de întâlniri numit Adult Friend Finder și site-uri de index de torrent, inclusiv The Pirate Bay. Jingoo Fotopages este un site de tip Instagram, specializat în imagini cu evenimente din Malaezia. Fiecare imagine poartă o scurtă explicație. Malaezia a interzis din 2015. Malaezia a blocat și site-urile de bloguri, inclusiv OutSyed The Box și Din Turtle.

Multe site-uri politice care nu pot opera în Malaezia și-au mutat adresele în Marea Britanie. Acest pas îngreunează autoritățile să dea curs disidenților. Cu toate acestea, nu face site-urile accesibile din Malaezia. Majoritatea acelor site-uri web interzise sunt încă disponibile pentru persoanele din alte țări.

Pentru informații despre torrenting, consultați cel mai bun VPN pentru lista de site-uri de torrenturi.

Restricții pe Internet

În Malaezia, furnizorii de servicii Internet (ISP) implementează interdicții guvernamentale pe site-uri web. Traficul dvs. trebuie să treacă prin echipamentul ISP. Dacă nu dorește să accesezi un site, pur și simplu nu transmite solicitările adresei respective web care trece prin serverele sale.Restricții online

Guvernul malaezian devine tot mai sofisticat. Guvernul chinez este faimos pentru controlul informațiilor disponibile pe web pentru cetățenii săi. Acum, periculele din Kuala Lumpur primesc sfaturi de la Beijing. Controalele de internet din Republica Populară sunt denumite „Marele Firewall din China.” Guvernul malaezian își construiește propriul Mare Firewall din Malaezia.

Un guvern care dorește să controleze știrile nu se poate baza doar pe listele negre ale adreselor web. Malaezienii sunt bine conectați. Interzicerea guvernului asupra BBC, sau site-uri de știri precum Wall Street Journal, ar fi un steag foarte evident pentru a avertiza lumea împotriva represiunii. Pentru a șterge selectiv paginile de pe site-uri, ISP trebuie să utilizeze metode sofisticate. Acestea includ examinarea conținutului mesajului pe măsură ce trece prin ISP. Acest sistem se numește „inspecție profundă a pachetelor” (DPI). Guvernul malaezian primește ISP-uri în țară pentru a pune în aplicare acest lucru.

Servicii de streaming

Există câteva filme grozave, documentare și emisiuni disponibile pe internet. Nu trebuie să ieșiți să cumpărați DVD-uri sau chiar să descărcați un fișier întreg pentru a-l urmări offline. Puteți primi acele filme și emisiuni trimise într-un flux în timp real. Chiar și serviciul de streaming american Netflix este disponibil în Malaezia. Cu toate acestea, versiunile de filme pe care le primiți în Malaezia nu sunt la fel de bune ca versiunile originale disponibile pe serviciile de streaming în străinătate. S-ar putea să vedeți un spectacol pe Netflix în Malaezia, dar este puternic editat, uneori până la punctul că pur și simplu nu este plăcut.Servicii de streaming

Internetul vă oferă acces la site-uri web globale. Cu toate acestea, pentru a evita guvernele din alte țări să le dea în judecată, serviciile de streaming străin nu vă vor lăsa. VPN-urile pot evita aceste restricții.

Deblochează cronica Malaeziei

Metode de blocare

VPN-urile vă pot ajuta să accesați site-uri de știri interzise și servicii de streaming străine care operează restricții regionale. Acest lucru se datorează faptului că aceste blocuri se bazează pe aceeași sursă de informație - datele administrative care însoțesc fiecare mesaj pe internet.

Prin urmare, dacă doriți să deblocați Chronicle Malaysia, atunci tot ce veți avea nevoie este unul dintre VPN-urile de mai sus.

Concluzie

Din păcate, guvernul malaezian pare să fie pe calea represiunii. Membrii superiori ai guvernului devin din ce în ce mai corupți. Nevoia de a acoperi aceste încălcări a condus la restricții severe la libertatea informațiilor. Angajamentul de a proteja standardele morale ale națiunii și de a contribui la menținerea păcii într-o populație religioasă și etnică diversă oferă guvernului acoperirea de a introduce măsuri represive.Cele mai bune VPN-uri din Malaezia

Nu este ilegal să folosești o VPN în Malaezia. Ar trebui să vă abonați la unul pentru a combate controalele târâtoare ale accesului la internet. Oricare dintre serviciile din lista noastră cu cele mai bune cinci VPN-uri pentru Malaezia vă va restabili libertatea de internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me