Natura portabilă a laptopurilor le face minunate pentru muncă și călătorie, însă conectarea la o rețea WiFi deschisă în holul unui hotel sau aeroport ar putea expune toate datele dvs. unui hacker. Utilizarea unei rețele virtuale virtuale (VPN) în combinație cu laptopul dvs. este practic o cerință dacă doriți să vă protejați datele pe deplin în timp ce în mișcare.


Aflați mai multe despre serviciile VPN

Nu sunteți sigur ce este un VPN și cum poate ajuta? Uitați-vă la ghidurile pe care le-am legat mai jos pentru informații despre acestea:

 • Ce este un VPN? - Dacă sunteți complet nou la VPN-uri, aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători VPN pentru a afla ce este o VPN, cum funcționează și care sunt avantajele utilizării unuia.
 • Criptare VPN - Dacă doriți să aflați mai multe despre criptarea VPN și cum funcționează, faceți clic pe acest ghid.
 • Rămâneți sigur online - Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cum să fiți sigur online, consultați acest ghid pentru câteva sfaturi utile.
 • Utilizarea unui VPN pe anumite dispozitive - Consultați ghidul nostru VPN pentru Windows pentru mai multe informații despre utilizarea unei VPN pe o mașină Windows. Alternativ, dacă sunteți utilizator Mac, trebuie să știți că nu toate VPN-urile vor funcționa cu macOS. Pentru o listă de VPN-uri care există și câteva sfaturi utile, consultați ghidul nostru VPN pentru Mac.

Nu sunteți sigur ce este un VPN și cum vă poate ajuta?

În afară de criptarea tuturor datelor dvs. și păstrarea hackerilor, există o mulțime de motive pentru care ar trebui să utilizați o VPN.

Cel mai bun VPN pentru laptop

Mai jos am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru laptopuri. Toate aceste servicii acceptă Windows și macOS, oferă criptare excelentă și deblochează site-uri din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre oricare dintre serviciile din lista de mai jos, faceți clic pe site-ul web al furnizorului sau derulați în jos pentru a vedea un rezumat al fiecărui serviciu VPN.

 1. ExpressVPN

  - Fulgerul rapid | Aplicații pentru toate platformele | Suport chat live 24/7

 2. NordVPN

  - Ușor de utilizat | Servere în 60 de țări | Valoare pentru bani

 3. VPN CyberGhost

  - Acceptă bitcoin | Servere în 90 de țări | 2,75 USD pe lună

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Rapid și fiabil | Aplicații pentru toate platformele | Suport chat live

VPN pentru laptop - rezumate

Mai jos am sintetizat tot ceea ce face ca aceste VPN-uri să fie cele mai bune pentru laptopuri. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre oricare dintre ele, faceți clic pe site-ul VPNs sau aruncați o privire la recenziile noastre detaliate despre VPN.

Cel mai bun VPN pentru laptopuri: Considerații

Puteți obține un VPN laptop gratuit?

Foarte puține VPN legitime vă permit să utilizați serviciile gratuit. Acest lucru se datorează faptului că rularea și întreținerea pe o rețea VPN este costisitoare și necesită utilizatorilor să achiziționeze un abonament. Cu toate acestea, vestea bună este că unele VPN-uri fiabile oferă versiuni gratuite limitate ale abonamentelor lor premium pentru a permite oamenilor să se bucure de serviciile lor. Aceasta înseamnă că puteți utiliza gratuit un VPN pe un laptop pentru a debloca conținutul sau a obține confidențialitate și securitate.

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator de internet obișnuit și aveți nevoie de capacități de deblocare, confidențialitate și securitate WiFi în mod constant - va trebui să alegeți un serviciu din această listă și să plătiți pentru un abonament. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile gratuite au limite de date și plafoane de lățime de bandă concepute pentru ca utilizatorii liberi să absolve un abonament plătit.

Un alt lucru important de reținut este faptul că există multe VPN-uri gratuite care sunt periculoase. Unele VPN-uri gratuite sunt finanțate folosind datele utilizatorilor lor, ceea ce înseamnă că nu furnizează confidențialitatea dorită. Și, unele VPN-uri gratuite sunt umplute cu spyware și adware care vă vor pune datele în pericol.

Din acest motiv, vă îndemnăm insistent să rămâneți departe de orice altceva decât VPN-uri gratuite de încredere care oferă confidențialitate și securitate deplină. Chiar și unele VPN-uri gratuite care apar la nivel înalt în magazinul Google Play - și au avize din partea consumatorilor - s-au dovedit că conțin programe spyware.

Laptop Hacking Webcam: o adevărată amenințare

În timp ce noțiunea de hacking pentru webcam-uri laptop poate părea ceva de pe site-ul conspirativ sau un film al lui Matt Damon, este un real pericol care vă poate încălca grav confidențialitatea. Și mai îngrijorător este faptul că hackerii adolescenți ruși ar putea să nu fie chiar cea mai mare amenințare atunci când vine vorba de acest tip de hacking.

GCHQ (versiunea britanică a NSA) a făcut titluri pentru utilizarea instrumentelor de prindere, precum Nosy Smurf și Gumfish.

Aceste metode de amânare sporesc în continuare neîncrederea dintre guverne și cetățenii obișnuiți. Doar un alt motiv pentru a configura un VPN pe laptopul de azi!

Cum să mutați un abonament VPN curent pe un laptop nou?

VPN-urile permit de obicei conectarea utilizatorilor 5 - 7 dispozitive simultan.

Dacă vă abonați deja la un VPN, este posibil să aveți dreptul să îl utilizați simultan pe mai multe dispozitive. Așadar, dacă tocmai ați achiziționat un laptop nou, pur și simplu accesați site-ul web actual al VPN-ului dvs., conectați-vă folosind datele de acreditare și descărcați software-ul VPN pe care îl doriți. Când terminați descărcarea, instalați-o și introduceți datele de acreditare. Acum sunteți gata să începeți să utilizați VPN-ul dvs. pe noul laptop.

Nu uitați că vă puteți utiliza VPN-ul pe un laptop, desktop, dispozitive mobile și tablete - toate în același timp - cu abonament la oricare dintre VPN-urile din acest ghid..

Partajați-vă VPN-ul Laptop cu alte dispozitive!

Dacă dețineți un laptop, este probabil să dețineți și un smartphone, o tabletă sau un computer. Utilizarea unui serviciu VPN de înaltă calitate, precum cele menționate mai sus, vă permite, de obicei, să aveți VPN-ul activ pe mai multe dispozitive în același timp. Aceasta este o veste excelentă dacă doriți să asigurați mai multe dispozitive cu un abonament VPN.

Dacă utilizați un laptop acasă sau la birou, puteți configura, de asemenea, un VPN pe router și să acoperiți toate dispozitivele dvs. sub o singură conexiune VPN.

Titlu Credit imagine: Cine este Danny / Shutterstock.com
Alte imagini: aliangi / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me