Chiar dacă Italia este membră a Uniunii Europene, aceasta nu înseamnă că sunteți în siguranță atunci când navigați pe internet.VPN Italia

Prin urmare, ar trebui să faceți întotdeauna pași suplimentari de securitate, de exemplu, folosind un VPN italian.

În plus,, un VPN vă va permite să accesați conținut restricționat geografic cum ar fi Netflix, Hulu și Rai TV. Deci nu numai că veți revendica confidențialitatea, dar veți putea, de asemenea, să vizionați emisiuni și filme fantastice, oriunde v-ați afla. Fără costuri suplimentare.

Cele mai bune VPN-uri pentru Italia

Vedeți mai jos selecția noastră de VPN-uri care sunt cele mai bune de utilizat în Italia.

 1. ExpressVPN


  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

  - Un VPN de mare valoare, cu servere dedicate furnizării accesului la SkyGo și Netflix italian

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Utilizarea unui VPN în Italia: Considerații

Citiți în continuare punctele de mai jos pentru a afla de ce este importantă utilizarea unui VPN. Mai mult, subliniem efectele legilor italiene asupra vieții private și securității.

Libertatea presei italiene

Libertatea presei italieneItalia este o țară foarte polarizată din punct de vedere politic.

Prin urmare, o mulțime de știri ale țării sunt reduse, iar amploarea este limitată.

Mai mult, alte surse de știri pot fi restricționate rapid prin utilizarea drepturilor de autor și a defăimării.

Deși cea mai mare parte este o rămășiță din guvernul anterior, aceasta este încă în prezent. Ca atare, pentru a vă proteja de urmărirea penală, utilizarea unei VPN în Italia este foarte recomandată. Acesta vă va permite să accesați știri restricționate și vă va proteja, de asemenea, dacă publicați conținut restricționat.

Interceptările

Autistici / Inventati este un furnizor de e-mail sigur, bazat pe italian, care vă poate ajuta, de asemenea, să vă protejați comunicațiile private. Este crucial ca și Italia este foarte interesată de programarea wireless și de acces rapid la informații personale (fără a fi nevoie de mandate).Interceptările

Lăsarea datelor necriptate este doar o formă greșită în aceste zile. Cu toate că există modalități de a vă asigura că potențialele inițiative de conectare prin rețea locală nu vă compromit datele.

Programele de conectare prin sâmburi de obicei (deși nu întotdeauna) apar în granițele unei țări. În acest caz, asigurându-vă că vă conectați la un server VPN străin ar trebui să vă protejeze. Te-ar proteja împotriva oricărei agenții guvernamentale sau a unor agenți guvernamentali.

Probleme privind drepturile de autor

Drepturi de autor în Italia

Guvernul italian a avut o represiune masivă asupra problemelor de confidențialitate pe internet și drepturi de autor, atât de mult, încât guvernul SUA le-a lăudat! Au existat multe cazuri de retragere a site-urilor web pentru probleme minore.

Câteva din acestea cazurile coincid cu libertatea presei (a se vedea mai sus) - și au scopul de a limita accesul oamenilor la știri mai ample.

Defăimare

De asemenea, defăimarea a fost o problemă majoră,

și într-un anumit caz, un utilizator Facebook a primit ordin să plătească o amendă pentru defăimarea angajatorului pe pagina sa de Facebook - o procedură legală care ar putea deschide multe uși pentru acțiuni similare.

Acestea sunt doar câteva dintre problemele majore care arată cât de mult trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. și de ce ar trebui să faceți măsuri suplimentare.

Anti-piraterie

Au existat recent o multitudine de noi legi anti-piraterie care fac schimbul de fișiere și P2P și mai dificile în Italia. Cu ani în urmă, lucrurile erau relativ laxe și nereglementate. Acum, se pare că pendulul se balansează din ce în ce mai departe în cealaltă direcție.Legile anti-piraterie italiene

Deținătorii de drepturi de autor s-au bucurat în timp ce guvernul italian a decis în favoarea amendamentelor anti-piraterie.

De fapt, Auritorile nu au nici măcar nevoie de un proces pentru a bloca site-urile web care găzduiesc sau conectarea la conținut piratat. Și deși multe grupuri interne - inclusiv ISP - au susținut că noua legislație constituie o încălcare a drepturilor omului, noile hotărâri sunt încă în vigoare.

Aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru articolul torrents pentru a afla mai multe.

Servere VPN italiene

Acest articol se concentrează pe Furnizori VPN care oferă servere situate în Italia. Cu toate acestea, utilizarea unui server italian nu este ideală dacă confidențialitatea este principalul motiv pentru care utilizați VPN. Acest lucru se datorează faptului că respectarea puternică a dreptului de autor și mai multe probleme de supraveghere (inclusiv supravegherea în masă a comunicațiilor italiene de către ANS).Servere VPN italiene

Mai mulți utilizatori cu caracter de confidențialitate ar fi mai bine să aleagă serverele din Elveția, Cehia, Luxemburg sau România. Serverele din țările apropiate vă vor ajuta să reduceți la minimum cantitatea de aer și latența introdusă în conexiunea dvs. de internet. Cu toate acestea, poate doriți să vă conectați la o locație mai obscură.

Urmăriți Rai TV în afara Italiei

De asemenea, puteți utiliza VPN pentru a accesa conținut italian în afara Italiei. Există mai multe canale italiene pe care le puteți viziona, dar cel mai important puteți viziona Rai TV în afara Italiei.

Rai TV este compania națională de radiodifuziune din Italia și oferă 12 canale online pe care le puteți accesa utilizând un VPN. Din cauza restricțiilor regionale, Rai TV nu este disponibil în altă parte decât în ​​Italia. Prin urmare, dacă vă conectați la un server VPN italian, îl veți putea urmări în afara Italiei.

Cel mai bun VPN pentru Italia: concluzie

Utilizarea unui VPN pentru Italia este la fel de simplă ca să plătiți și apoi să instalați un serviciu. În acest articol, v-am arătat cele mai bune cinci VPN-uri pentru Italia. Cel mai bun VPN pentru Italia Concluzie

Acum le puteți folosi pentru a vă proteja și pentru a vă urmări conținut restricționat geografic.

Așa că mergeți mai departe și înscrieți-vă la unul dintre aceste servicii VPN italienești astăzi pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me