Facebook este blocat unde locuiți? Ești îngrijorat să folosești Facebook, deoarece cineva ar putea afla și ai putea avea probleme? Cu un VPN pentru Facebook, puteți debloca în siguranță Facebook de oriunde. Utilizați un VPN Facebook pentru a debloca Facebook-ul în China, Iran sau la locul de muncă în SUA. Cel mai bine, puteți utiliza Facebook fără ISP, guvernul, proprietarul, școala sau angajatorul știind că ați făcut-o. Un VPN vă oferă confidențialitatea digitală pentru a debloca și mesagerul Facebook.


În grabă? Verificați furnizorii VPN pe care experții noștri îi plasează în top 5 pentru Facebook în tabelul de mai jos. Vrei mai multe informații? Continuați derularea pentru analize aprofundate.

Rezumate VPN Facebook:

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Ce este un VPN pentru Facebook?

Un VPN este un serviciu online care permite abonaților să facă două lucruri. În primul rând, un serviciu VPN permite oricui să se prefacă în altă țară. Făcând acest lucru, abonații VPN pot accesa Facebook (și Facebook messenger) chiar și atunci când este blocat de guvern.

În al doilea rând, o VPN oferă criptare de grad militar. Acest lucru împiedică furnizorii de servicii Internet și administratorii de rețea locală să nu poată spune ce face un utilizator VPN online. Această confidențialitate digitală etanșă permite oricui, oriunde, să utilizeze Facebook, fără a fi nevoie de paranoic despre aflarea lor.

Deblocarea Facebook în timpul călătoriei

Un alt motiv pentru care oamenii ar putea să-și dorească un VPN Facebook, este acela că sunt pe cale să plece în călătorie. Persoanele care călătoresc în țări precum Turcia, Rusia, China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Iran - și multe altele - nu vor putea accesa contul de Facebook în timp ce sunt plecați. Un VPN vă permite să deblocați Facebook indiferent unde vă aflați. Pentru mai multe informații despre utilizarea VPN-urilor în timpul călătoriei, consultați cele mai bune 5 VPN-uri pentru călătorii. Este important să rețineți că trebuie să aveți grijă atunci când utilizați un VPN pentru Emiratele Arabe Unite sau VPN în China, precum și în celelalte țări de mai sus.

Folosirea Facebook la domiciliu fără paranoia

Dacă Facebook este interzis în țara ta, este posibil să-ți fie frică să folosești Facebook acasă, mai ales dacă te afli într-o cazare comună sau dacă închiriezi o proprietate de la un proprietar rău. Vestea bună este că criptarea pe care o oferă un VPN împiedică pe oricine să știe că ai folosit Facebook acasă. De asemenea, un VPN oprește ca adresa dvs. IP de acasă să nu fie semnalizată pentru utilizarea Facebook.

Amintiți-vă, când utilizați Facebook, va ști în continuare cine sunteți pentru că vă conectați la serviciu cu numele dvs. real. Cu toate acestea, VPN va păcăli Facebook că crede că vă aflați într-o altă locație. Dacă doriți ca un cont Facebook să fie și anonim, va trebui să utilizați un VPN pentru confidențialitate și să vă înscrieți sub un nume fals. Acest lucru va fi foarte greu de realizat. Cu toate acestea, în teorie, dacă nu îi oferi niciodată Facebook vreo informație reală despre tine sau îi dai poze reale - folosind o VPN, nu ar trebui să știe unde sau cine ești de fapt.

Deblocarea Facebook la locul de muncă sau la școală

Facebook poate fi o ciumă a productivității. Angajații și studenții sunt bine cunoscuți că au o dependență de social media care îi poate împiedica să lucreze. Majoritatea angajatorilor și instituțiilor de învățare - inclusiv școli, colegii și universități - solicită administratorului rețelei locale să blocheze accesul la Facebook. Vestea bună este că, cu un VPN pentru Facebook, este posibil să accesați Facebook chiar și atunci când este blocat. Pur și simplu conectați-vă la un server VPN și se pare că nu mai sunteți la școală; același lucru este valabil și pentru muncă.

De asemenea, minunat: criptarea VPN face imposibil angajatorului dumneavoastră sau administratorului rețelei școlare să spună ce faceți online. Criptarea VPN înseamnă singura cale prin care poți avea probleme în utilizarea Facebook la școală sau la locul de muncă, este dacă cineva merge în spatele tău și te prinde folosind serviciul.

Este demn de remarcat faptul că din ce în ce mai multe instituții se ridică la VPN-uri și este tot mai des întâlnit să găsești VPN-urile blocate. Vă rugăm să consultați ghidul nostru Cum să ocoliți blocurile VPN pentru informații despre ocolirea blocurilor VPN.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca Facebook

Deblocarea Facebook-ului dintr-un loc în care este blocat (școală, loc de muncă sau țară) este extrem de ușoară. Pentru aceasta, urmați acești pași simpli:

 1. Selectați un VPN pentru Facebook. Pentru a debloca Facebook vă recomandăm VyprVPN
  pentru că este un furnizor sigur și de încredere, care are tot ce ai nevoie pentru a debloca Facebook. Aceasta include modul furtiv pentru deblocarea Facebook chiar și atunci când sunt blocate VPN-urile. Cu toate acestea, oricare dintre VPN-urile din acest ghid sunt o opțiune excelentă, așa că vă rugăm să consultați fiecare rezumat pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..
 2. Faceți clic pe VPN-ul dvs. preferat pentru Facebook. După ce v-ați hotărât asupra unui VPN, puteți naviga pe site și abonați-vă la VPN
 3. După ce v-ați abonat, puteți conectați-vă pe site-ul VPN și descărcați software-ul VPN (cunoscut sub numele de "Client VPN").
 4. Nu uitați să obțineți software-ul potrivit pentru dispozitivul dvs.. VyprVPN vă permite să instalați și să utilizați VPN pe cinci dispozitive. vă puteți conecta la VPN și puteți utiliza Facebook pe toate aceste dispozitive în același timp!
 5. Selectați criptarea OpenVPN. Aceasta este cea mai puternică și mai fiabilă criptare VPN, așa că vă rugăm să o utilizați.
 6. Activați cloaking-ul VPN (știe și el) "Modul stealth VPN" și "Tehnologia de obturație VPN"). Dacă locuiești într-un loc în care utilizarea VPN este blocată - sau dacă VPN-urile sunt blocate de către un administrator de rețea locală - va trebui să folosești cloaking VPN. VyprVPN
  , ExpressVPN
  , și Torguard
  toate au caracteristici excelente de îmbrăcăminte.
 7. Activați protecția împotriva scurgerilor Killswitch și DNS (funcții de securitate pentru a opri pe oricine află că ați folosit Facebook).
 8. Selectați un server VPN din listă. nu uitați să alegeți un loc unde Facebook este permis. Un server mai aproape de dvs. va oferi viteze mai bune.
 9. Faceți clic pe conectați.
 10. De îndată ce VPN se conectează poți îndreaptă-te către Facebook și alătură-te. Veți avea nevoie de un cont de e-mail pentru a vă alătura Facebook și este posibil să nu doriți să utilizați adresa dvs. de e-mail obișnuită din motive de confidențialitate.
 11. După ce v-ați abonat, nu uitați să conectați-vă la VPN de fiecare dată când utilizați Facebook. Pentru a vă asigura că nu scurgeți date la ISP-ul dvs. (care ar putea dezvălui că utilizați Facebook), activați și funcția Killswitch.

VPN-uri pentru Facebook: Considerații de securitate

Există peste 850 de VPN-uri pe piață, iar marea majoritate a acestora nu sunt de încredere. Când folosiți Facebook într-o țară în care este blocat de către guvern, fiabilitatea este extrem de importantă. Acesta este motivul pentru care este vital să nu mergeți pentru un serviciu nesigur.

Unele VPN-uri, cum ar fi VPN-ul nostru cel mai ieftin (PureVPN), sunt excelente pentru deblocarea conținutului streaming online. Cu toate acestea, PureVPN nu este considerat suficient de sigur pentru a vă proteja într-o țară în care Facebook este blocat. De aceea, este extrem de important să selectați un VPN recomandat pentru Facebook - și nu doar orice serviciu VPN vechi!

Pentru a vă asigura confidențialitatea atunci când utilizați un VPN Facebook, trebuie să utilizați, de asemenea, următoarele caracteristici:

 • Protecție împotriva scurgerilor DNS. acest lucru vă împiedică să eliminați solicitările DNS către ISP. O scurgere DNS ar putea dezvălui că ați folosit Facebook, vă rugăm să activați protecția împotriva scurgerilor DNS.
 • Killswitch. această caracteristică vă împiedică să scurgeți orice trafic către ISP care v-ar putea dezvălui că ați accesat Facebook.
 • Conectare automata. Această caracteristică reconectează VPN-ul dacă conexiunea se renunță.
 • Modul Stealth sau "deghizarea". Aceasta ascunde utilizarea VPN și permite oamenilor să utilizeze VPN-uri în locurile care blochează conexiunile VPN.

Cum funcționează un VPN Facebook

În mod normal, când vă conectați la internet, vă conectați mai întâi la furnizorul de servicii de internet (ISP), care apoi vă conectează la Facebook (de exemplu). Tot traficul dvs. de internet trece prin serverele ISP-ului dvs. și poate fi vizualizat de ISP-ul dvs..

Cu toate acestea, atunci când utilizați un VPN, vă conectați la un server condus de furnizorul dvs. VPN (un „server VPN”) printr-o conexiune criptată (denumită uneori „tunel VPN”). Aceasta înseamnă că toate datele care călătoresc între computer și serverul VPN sunt criptate, astfel încât doar tu și serverul VPN îl puteți „vedea”.

Astfel nici ISP-ul dvs., nici nimeni altcineva care monitorizează traficul dintre computer (sau tabletă sau smartphone) și internet nu pot vedea ce obțineți la online. Aceasta include vizitarea Facebook.

Unde este Facebook Blocat?

Multe guverne blochează Facebook pentru că nu le place modul în care Facebook permite cetățenilor să discute opinii și idei care nu sunt disidente cu oameni din întreaga lume. Guvernele văd Facebook-ul ca o amenințare la adresa puterii lor. Următoarele țări cenzurează accesul la Facebook. Rețineți că aceste informații pot fi modificate.

Deblocați Facebook în China

Facebook este complet blocat în China continentală. Sau cel puțin asta este teoria. Incoerențele în modul în care este implementat Marele Firewall înseamnă de fapt că, în practică, poate fi disponibil în anumite locații și în momente diferite. Pentru marea majoritate a cetățenilor Chinei aceasta nu este o problemă majoră, întrucât rețelele de socializare 51.com, renren și 开心 网 (Kaixin001) sunt mult mai populare..

Acestea fiind spuse, în China există aproximativ o jumătate de milion de utilizatori Facebook. Și expatriații și vizitatorii din China sunt de obicei dornici să acceseze serviciul de social media. Pentru informații mai detaliate despre cum să accesați Facebook din China, vă rugăm să consultați ghidul nostru pentru cel mai bun VPN pentru China. De menționat este faptul că Facebook nu este cenzurat în Hong Kong.

Deblocați Facebook-ul în Iran

Facebook este interzis în Iran. În plus, guvernul iranian folosește „unități cyberpolice special instruite”" are sarcina de a urmări vizitatorii către site-uri web interzise, ​​inclusiv Facebook. Am auzit rapoarte despre iranienii disperați care se adresează furnizorilor VPN locali pentru a-și ascunde activitățile online. Din păcate, deși acestea sunt ieftine, multe par a fi miere administrate de guvern.

Oamenii prinși încearcă să sustragă interdicția guvernului, care se confruntă cu arestarea, interogatoriul, tortura, închisoarea și chiar moartea. Deși de obicei nu îmi place să renunț la acest tip de intimidare, sugerez cu tărie ca oricine din Iran să se gândească cu atenție înainte de a utiliza un VPN (sau orice altă metodă) pentru a accesa conținut interzis..

Dacă considerați că riscul este demn de luat, atunci utilizați un furnizor de VPN străin (unul cu sediul în Europa este probabil cea mai bună opțiune) și utilizați servere VPN de peste mări. De asemenea, asigurați-vă că utilizați TOATE funcțiile de securitate VPN disponibile.

facebook-khameni

În mod bizar, având în vedere situația, Ayatollah Ali Khamenei nu numai că folosește Facebook însuși, dar a condus propria pagină de Facebook din 2012! În momentul scrierii, pagina sa a atras aproximativ 150.000 de like-uri

Deblocați Facebook-ul în Coreea de Nord

Într-o lume plină de regimuri opresive, Coreea de Nord este cea mai represivă dintre toate. Marea majoritate a populației nu are acces deloc la internet. China furnizează unele linii de bandă largă Coreei de Nord, astfel că, probabil, câțiva oficiali ale guvernului și ai partidelor au acces limitat la internet. Este foarte puțin probabil, însă, cărora li se permite să utilizeze acest acces pentru a peruza Facebook.

Deblocați Facebook în Siria

Fcebook este blocat în multe locuri datorită atât guvernului, cât și ISIS, o VPN este o soluție fantastică. Cu toate acestea, este solicitată o mare precauție cu privire la situația politică în curs de război în curs.

Deblocați Facebook în Vietnam

Facebook este „neoficial” interzis, dar, totuși, pare a fi larg disponibil pentru utilizatorii casnici. Acest lucru este probabil pentru faptul că, în ciuda interdicției, 13,5 milioane de vietnamezi (aproximativ 15% din populație) folosesc Facebook.

Multe hoteluri și cafenele de internet au instalat software VPN pentru a evita interdicția. Vizitatorii ar trebui să fie atenți, însă, la faptul că aceste computere sunt adesea puternic infectate de viruși și alte malware. Consultați cele mai bune 5 VPN-uri pentru Vietnam pentru discuții suplimentare despre acest subiect.

VPN pentru Facebook Messenger

Facebook Messenger este interzis în mai multe țări. China, Iranul și Coreea de Nord au o interdicție permanentă pe Facebook și mesagerie. Cu toate acestea, multe alte țări, inclusiv Bangladesh, Siria, Egipt și Turcia, uneori negrează site-urile de socializare și mesageri - de obicei în timpul evenimentelor sensibile din punct de vedere politic, cum ar fi proteste. Arabia Saudită are o interdicție permanentă pe Facebook Messenger, dar nu și pe Facebook. Această interdicție este de a proteja veniturile firmei de telecomunicații de stat saudită.

Mesagerul Facebook include și acum "Conversații secrete" în octombrie 2016. Acest serviciu adaugă criptarea end-to-end la conversații, folosind protocolul Signal. Din acest motiv, vă puteți aștepta ca accesul la Facebook Messenger să devină mai complicat într-un număr tot mai mare de țări din întreaga lume. Din fericire, puteți accesa mesagerul Facebook de oriunde folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

VPN-uri pentru Facebook: concluzie

Facebook este blocat în multe țări din întreaga lume. Chiar și în țările în care Facebook este permis, locurile de muncă și școlile blochează adesea Facebook. În acest articol, am explicat tot ce trebuie să știți despre alegerea unui VPN pentru Facebook. În funcție de nevoile dvs. particulare, în acest ghid există un VPN perfect pentru Facebook. Așadar, vă rog să citiți și să înțelegeți fiecare parte a acestui articol înainte de a examina rezumatul VPN.

Cu toate acestea, dacă te grăbești și vrei cel mai bun VPN pentru Facebook, atunci VyprVPN
este o valoare perfectă și excepțională. Acestea fiind spuse, toate VPN-urile din acest ghid sunt de clasă mondială, deci merită luate în considerare în funcție de nevoile dvs. Dacă aveți întrebări atunci când alegeți VPN, vă rugăm să ne lăsați un mesaj: suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me