Dacă ați fost atent la știri recent, veți ști că ESPN lansează un serviciu de streaming TV pe 12 aprilie - cu doar 4,99 USD pe lună. Serviciul de streaming TV este supranumit „ESPN Plus” și va include sporturi în direct, originale exclusive și o bibliotecă la cerere, plină de bunătăți. Din păcate, aceasta va fi disponibilă oficial doar în SUA din cauza geo-restricțiilor. Vestea bună este că oricine poate debloca ESPN + folosind un VPN pentru ESPN pentru a se preface că este în America.

Indiferent dacă alegi să accesezi ESPN + pe televizorul tău sau pe player-ul web al ESPN WatchESPN, o VPN ESPN Plus este soluția ideală. Expertii noștri VPN au testat peste 150 de VPN-uri în ultimii 5 ani căutând cele mai bune VPN-uri. Când vine vorba de streaming, va trebui să aveți o VPN rapidă, în caz contrar, veți suferi de o tamponare constantă și enervantă.

Lista celor 5 cele mai bune VPN-uri pentru ESPN

Dacă preferați să aflați mai multe informații mai întâi, puteți derula în jos. Mai târziu în articol, primele cinci ESPN + VPN-uri vor fi listate din nou cu rezumate detaliate pe care să le comparați.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN


  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Cel mai bun VPN pentru întrebări frecvente ESPN

Prezentare generală ESPN Plus

ESPN Plus a participat de ceva vreme și este în sfârșit lansat pe 12 aprilie 2020. Se spune că acest serviciu de streaming TV include multe dintre lucrurile pe care le oferă WatchESPN, cu excepția abonamentului TV prin cablu / satelit. nu este necesar Cel mai bine este absolut ieftin!

Pe de altă parte, multe posturi de știri raportează că ESPN Plus nu este pentru „tăietoare de cablu” (persoanele care nu utilizează TV prin cablu / satelit), deoarece ESPN Plus nu va include aproape cantitatea de conținut pe care o are cablul / satelitul. Oferte de omolog TV. Cu toate acestea, pentru persoanele care locuiesc în afara SUA care nu pot primi ESPN deloc, acest serviciu ar putea fi doar biletul!

Ce este un VPN pentru ESPN Plus?

O VPN sau o rețea privată virtuală este un serviciu care vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară, obținând astfel acces la conținutul geo-restrâns al multor servicii de streaming TV și site-uri web. În plus, o VPN vă oferă o conexiune criptată care vă va păstra în siguranță și online.

VPN-urile sunt ideale pentru menținerea confidențialității digitale, astfel încât nimeni - nu ISP-ul dvs. guvernul sau altcineva să vă spună ce faceți online. Un VPN pentru ESPN Plus trebuie să fie extrem de rapid. Majoritatea VPN-urilor au servere lente, deoarece serverele rapide costă mult. Cu toate acestea, pentru streaming ESPN lent servere nu va face. Din acest motiv, toate VPN-urile noastre recomandate ESPN au fost selectate cu atenție pentru a oferi viteze rapide de trăsnet.

De ce am nevoie de un VPN cu ESPN?

La fel ca multe servicii, ESPN este plin de conținut geo-restricționat din cauza restricțiilor de drepturi de autor și licențe. Cu alte cuvinte, puteți accesa numai conținutul oferit de ESPN pentru țara dvs. specifică. Acest lucru poate fi enervant, mai ales dacă sunteți rezident în SUA în vacanță care plătește conținutul înapoi acasă.

Dacă plătiți pentru un serviciu, meritați tot ce vă oferă serviciul. De aici intră o VPN. Când combinați ESPN cu VPN, puteți accesa întregul conținut indiferent de locul în care vă aflați. Mai mult, dacă ESPN nu este oferit în țara în care domiciliați, o VPN vă va permite să obțineți acces.

Cum să vizionezi ESPN

Pentru a vă abona la ESPN, trebuie să domiciliați într-o țară în care ESPN este disponibil. Dacă călătoriți în străinătate într-un loc care nu oferă ESPN, în mod normal, nu veți avea noroc. Din fericire, există o soluție.

Primul pas este utilizarea unui serviciu terț precum Sling TV sau xfinity pentru a accesa rețeaua ESPN și / sau WatchESPN. Cu abonament la un serviciu de streaming de la o terță parte, puteți accesa canalele TV preferate fără abonament la cablu sau TV prin satelit.

Cărți virtuale

Din păcate, este posibil să aveți nevoie de o metodă de plată valabilă în SUA pentru a obține Sling TV (și alte servicii de streaming din SUA). Vestea bună este că puteți obține online o metodă virtuală de plată din SUA. Folosind un card virtual, puteți achiziționa un abonament la Sling TV ca orice altă persoană din SUA.

Deși nu am avut ocazia să testăm serviciile noi, am cercetat cardurile virtuale cu cele mai bune recenzii și am obținut câteva rezultate. Primul site web este Entropay - un furnizor online de carduri de credit care vă permite să plătiți online ca un rezident din SUA. Money Polo este altul despre care se zice că este puțin mai ieftin decât Entropay. Dacă nu doriți neplăcerile unui card virtual real, puteți utiliza un site web precum EcoPayz pentru o plată unică.

Amintiți-vă, înainte de a cumpăra un card virtual, efectuați unele cercetări pe site-ul web pe care intenționați să îl utilizați doar pentru a vă asigura că este în siguranță.

Considerații VPN

Atunci când alegeți un furnizor VPN, este important să luați în considerare mai mulți factori. De exemplu, pentru un VPN ESPN, veți dori un furnizor VPN cu o varietate de locații de server (în special în SUA) și viteze de streaming rapide. Aruncăm o privire la câțiva factori importanți care trebuie luați în considerare înainte de a achiziționa un abonament VPN:

 • Suma locațiilor serverului
 • Vitezele serverului
 • Nivelul de criptare
 • Politica de Confidențialitate
 • Politica P2P
 • Configurare ușoară / aplicație ușor de utilizat
 • Relații Clienți

Din fericire, la ProPrivacy.com, facem rost să cercetăm VPN-urile pe care le recomandăm înainte de a le recomanda. Toate VPN-urile enumerate în acest prim ghid de cinci sunt ideale pentru spectatorii ESPN.

Cum să utilizați un VPN cu ESPN

Utilizarea unui VPN cu ESPN este extrem de ușoară:

 1. Alegeți un furnizor VPN care se potrivește nevoilor dvs.
 2. Înregistrează-te la ei
 3. Descărcați software-ul adecvat pentru sistemul de operare
 4. Deschideți clientul după instalare
 5. Verificați dacă se utilizează cel mai puternic protocol de criptare (OpenVPN este recomandat)
 6. Selectați un server dintr-o țară al cărui conținut ESPN pe care doriți să îl accesați
 7. Conectați-vă la server
 8. Navigați pe site-ul ESPN sau Sling TV
 9. Bucurați-vă de acces la ESPN în totalitatea sa!

Să aruncăm o privire asupra primelor cinci VPN-uri pentru ESPN!

Cele mai bune VPN-uri pentru ESPN: concluzie

Există un milion de motive pentru care ar trebui să utilizați un VPN cu abonamentul dvs. la ESPN și chiar mai multe motive pentru care ar trebui să utilizați o VPN în general. Acum, când ESPN Plus este disponibil la un tarif atât de ieftin - folosind o VPN - ESPN a devenit dintr-o dată o opțiune excelentă pentru a vă delecta cu mult sport din SUA din străinătate!

Furnizorii de VPN recomandate în acest prim ghid de cinci sunt o formă potrivită pentru oricine dorește să acceseze ESPN fără restricții. Mai bine, te vor ajuta, de asemenea, să accesezi conținutul blocat al mai multor alte servicii, cum ar fi Netflix și Hulu. Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru Netflix sau dacă doriți să urmăriți hulu în afara SUA, consultați ghidurile noastre.

Deci ce mai aștepți? Încercați una dintre cele mai bune 5 VPN-uri pentru ESPN astăzi și obțineți acces ușor la ESPN sau ESPN Plus!

VPN-urile ESPN: rezumatul cot la cot

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Credit imagine: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me