Există o problemă mare de securitate pe care trebuie să o abordați atunci când faceți cumpărături online. Acest lucru se aplică în special dacă vă conectați la eBay la hotspot-urile WiFi în locuri publice. Fraudei vă pot conecta la conexiunea dvs. și puteți obține toate datele dvs. personale. Puteți să expulzați fraudatorii cu o rețea virtuală virtuală (VPN). Acesta este un sistem care criptează toate comunicațiile dvs.,


Există sute de servicii VPN disponibile, cele cinci servicii din această listă reprezintă cel mai bun grup de cumpărături online. Ca atare, să aruncăm o privire la cele mai bune cinci VPN-uri pentru eBay.

Cele mai bune VPN-uri pentru eBay

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. IPVanish

Cele mai bune VPN-uri pentru eBay: Considerații

Hotspot-uri WiFi false

Probabil ați intrat într-o cafenea sau o stație de autobuz și ați atras telefonul pentru a detecta rețelele WiFi disponibile. Este enervant atunci când alegi unul, numai să vi se ceară plata. Ceea ce doriți cu adevărat este un serviciu WiFi gratuit, iar instituția în care vă aflați ar trebui să ofere unul.

Când scanați conexiunile disponibile pe telefon, tabletă sau laptop, va trebui să căutați unul care să aibă un nume similar cu locul în care vă aflați. Dacă sunteți în Chillout Café, ați căuta un Rețea WiFi numit ceva de genul "Chillout Café WiFi." De obicei, aceste servicii WiFi necesită o cheie de acces. Este posibil să nu doriți să așteptați să vă atrage atenția personalului care așteaptă să ceară parola, în special dacă vedeți o altă conexiune WiFi în listă care sună ca un pariu mai bun. Probabil va fi numit ceva de genul "Cafenea Chillout WiFi gratuit."

Din păcate, nu ai idee cine conduce acel hotspot WiFi. De cele mai multe ori, probabil că va fi unitatea în care vă aflați. Cu toate acestea, uneori, persoana care furnizează hotspot nu are nicio asociere cu locul respectiv. De fapt, acel furnizor de WiFi ar putea fi doar un alt client al locului, așezat la o masă din apropiere.

Captarea datelor

Orice laptop sau dispozitiv mobil cu capacități WiFi poate fi transformat într-un hotspot. Acest hotspot nou trebuie să se bazeze pe serviciile de acces la internet din altă parte. În exemplul Chillout Café, fraudatorul s-ar conecta la serviciul WiFi gratuit al unității, apoi și-ar crea propriul hotspot WiFi, numit Chillout Café WiFi gratuit. Când vă conectați la acea conexiune falsă, totuși accesați internetul, deoarece treceți la conexiunea bona fide prin dispozitivul fraudatorului.

Toate conexiunile WiFi sunt criptate pentru siguranță. Ca atare, s-ar putea să credeți că activitățile fraudorului sunt toate degeaba. Cu toate acestea, fraudatorul controlează primul salt al conexiunii dvs. de la computer la hotspot-ul fals. Procedurile de stabilire a conexiunii includ negocierea cheilor de criptare. Deoarece hotspot generează această cheie, fraudatorul poate decripta, stoca și citi toate comunicările.

Examinarea datelor de conexiune este efectuată de programe computerizate și se întâmplă foarte repede. Toate datele dvs. eBay, inclusiv informațiile de conectare, adresa de e-mail, contul PayPal și orice informații financiare pe care le introduceți pot fi captate. Acest trafic se va efectua imediat pe conexiunea WiFi autentică și pe internet. Tot traficul care se întoarce este direcționat în mod similar din hotspot-ul real, prin hotspot-ul fals și către dvs..

Protecție WiFi Hotspot

Căzuratorul poate descărca criptarea rețelei care se presupune că vă protejează traficul WiFi împotriva furtunilor. Trebuie să faceți mesajul expus imposibil de citit. Când utilizați un VPN, toate comunicațiile dvs. sunt criptate de o cheie care este partajată între serverul VPN de la distanță și software-ul client VPN de pe computer. Aceste chei sunt distribuite folosind un sistem de criptare a cheilor publice. Aceste sisteme de criptare funcționează cu diferite chei pentru criptarea și decriptarea mesajelor. De asemenea, procesul folosește un sistem de certificate, astfel încât fiecare punct final să poată verifica identitatea celuilalt. Acest sistem de distribuție cheie blochează interloperele.

Înșelăciunea WiFi falsă este un tip de hack numit a "om în atac la mijloc." Când VPN funcționează pe computerul dvs., acesta poate comunica cu serverul său de origine în siguranță, chiar dacă computerul fraudatorului examinează toate datele care trec între cele două elemente VPN. Atunci când software-ul fals de inspecție hotspot WiFi decriptează mesajele cu cheia pentru protecția rețelei, se întâlnește un alt strat de criptare dedesubt, care este imposibil de fisurat.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru omul în atacurile de mijloc atunci când utilizați un VPN - toate datele dvs. eBay vor fi protejate.

Cele mai bune VPN-uri Ebay: concluzie

VPN-urile din lista noastră vor crea confidențialitate pentru toate conexiunile dvs., nu doar accesul dvs. la eBay. Confidențialitatea pe care o oferă un VPN vă oferă încrederea de a încerca descărcarea de torrent și activități, cum ar fi transmisia de filme din străinătate.

Dacă locuiți într-o țară în care autoritățile restricționează accesul la internet, puteți să vă ocoliți de acele blocuri și să accesați site-urile și serviciile blocate, grație noului dvs. VPN.

Consultați VPN-urile din lista noastră și acordați o atenție deosebită locațiilor serverului fiecăruia. Când porniți VPN, veți fi localizat în țara serverului selectat. Ca atare, asigurați-vă că VPN-ul dvs. are o locație într-un loc unde doriți să accesați servicii.

Toate VPN-urile din această listă au perioade de rambursare. Profitați de acestea și instalați un VPN pentru a încerca. Dacă descoperiți că nu sunteți mulțumit de designul și funcțiile VPN-ului ales, trebuie doar să anulați contractul, să vă primiți banii înapoi și să treceți la următorul din listă. Mai presus de toate, asigurați-vă că toate identitățile și informațiile dvs. financiare sunt protejate prin utilizarea unuia dintre cele cinci cele mai bune VPN-uri pentru eBay.

Cele mai bune VPN-uri pentru eBay: comparații cot la cot

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 4. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

 5. IPVanish

CREDITE IMAGINI: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me