Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud

Pentru a accesa o selecție largă de divertisment în Africa de Sud, aveți nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN). Acest tip de serviciu de software vă poate face să pară că vă aflați într-o locație diferită, astfel încât să puteți debloca Netflix sau DSTV din SUA. Această locație depinde de ce server VPN selectați. Companiile VPN administrează servere într-o serie de țări. Trebuie să vă asigurați că cel la care vă abonați are servere în țara din care doriți să obțineți videoclipuri.

Cel mai bun VPN Africa de Sud

În lume există sute de servicii VPN. Cu toate acestea, nu sunt prea bune să intre în site-urile de streaming. Pentru a restrânge căutarea, am enumerat cele mai bune cinci VPN-uri pentru Africa de Sud.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN


  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Considerații VPN din Africa de Sud

Africa de Sud are un trecut tulburat, dar viitorul său arată strălucitor. Timp de secole, îndepărtarea țării a făcut-o un avanpost european. A fost văzut ca un punct de releu pe rutele comerciale mondiale, dar întotdeauna în spatele vremurilor. Internetul a schimbat toate astea. Africa de Sud este acum o puternică putere regională cu o imensă influență culturală și comercială. Pe scena internațională, prevalența limbilor engleză și olandeză face o bază ușoară pentru multinaționale, conglomerate bancare și companii de transport maritim.Utilizarea unui VPN în considerațiile din Africa de Sud

Sectoarele industriale și educaționale puternice din Africa de Sud, împreună cu vasta bogăție minerală a țării, înseamnă că oameni din toată lumea se mută acolo pentru a construi cariere. Dacă vă mutați în Africa de Sud pe termen lung, puteți lua familia împreună cu tine. Climatul excelent, școlile excelente și peisajul și fauna sălbatică unice sunt incredibil de atractive. Cu toate acestea, copiii vor lipsi, fără îndoială, de televizor de acasă.

Din fericire, puteți accesa serviciile TV din alte țări prin internet din Africa de Sud. Cu toate acestea, situația nu este atât de simplă. Aceste servicii video nu vor să vă permită să intrați. Există motive valide pentru care companiile video precum Netflix, Amazon Prime și DSTV Now nu vă permit să vizualizați conținutul lor de peste mări..

În primul rând, să ne uităm la modul în care puteți evita aceste restricții de acces pe site-urile video atunci când sunteți în Africa de Sud.

Restricții de acces în flux video

Netflix, Amazon Prime, Sky și DSTV Acum vă pot oferi cele mai bune emisiuni și filme din lume în casa dvs. din Africa de Sud. În cazul Netflix și DSTV, puteți accesa contul dvs. pe internet în timp ce în străinătate. Toate canalele TV operează servicii web care vă permit să vizionați emisiunile lor în direct sau să accesați bibliotecile de captură TV. Printre acestea se numără BBC și Channel 4 din Marea Britanie și marile posturi TV americane precum ABC și NBC. Singura problemă este că acele site-uri nu vor să te lase să urmărești conținutul lor din străinătate. Pentru mai multe informații despre conectarea la serverele din Marea Britanie sau SUA, consultați ghidurile de mai jos:Servicii de streaming

 • Cel mai bun VPN Marea Britanie
 • Serviciul VPN din SUA

Motivele care stau la baza acestor restricții constau în constrângerile pe care deținătorii de drepturi de autor le aplică posturilor de televiziune. Când un post de televiziune cumpără dreptul de a arăta o serie sau un film, este de acord pe ce teritoriu va afișa acel conținut. Prețul pe care stația TV trebuie să îl plătească pentru o emisiune depinde de valoarea pieței pe care dorește să o difuzeze. În mod tradițional , Posturile de televiziune s-au concentrat pe o piață internă.

Internetul înseamnă că companiile pot afișa videoclipuri din întreaga lume. Așa funcționează Netflix și Amazon Prime. Cu toate acestea, aceste canale plătesc doar dreptul de a afișa fiecare videoclip în anumite țări.

Diferitele standarde juridice și morale care există între țări complică problemele în continuare. Dacă Netflix dorește să prezinte un film în Africa de Sud, trebuie să îl șterge cu consiliul local de cenzori. Nu există tratate internaționale care să facă ca un film care a trecut cenzorii într-o țară să se potrivească automat pentru vizionarea în alta. Guvernele străine ar amenda canalele TV dacă ar arăta conținutul lor de peste mări. Acolo unde au drepturi de difuzare, acele site-uri de streaming video trebuie să livreze modificări aprobate de cenzor. Aceasta înseamnă o versiune diferită a aceluiași videoclip pentru fiecare țară.

Cum funcționează un VPN?

Să aruncăm o privire asupra procesului care vă permite să accesați Netflix din Africa de Sud. Dacă aveți un abonament Netflix în SUA, Marea Britanie sau în altă parte, puteți accesa Netflix atunci când sunteți în Africa de Sud. Cu toate acestea, veți vedea biblioteca Netflix pentru Africa de Sud. Multe dintre emisiunile prezentate în versiunea americană a Netflix sunt disponibile și în alte țări - dar nu toate. Dacă ați urmărit la jumătatea unei serii, este posibil să nu puteți continua atunci când ajungeți în Africa de Sud.

Cum funcționează un VPN

Utilizarea unui VPN pentru Netflix va rezolva această problemă. Dacă aveți un abonament Netflix și doriți să intrați în versiunea americană din Africa de Sud, puteți. Trebuie doar să selectați un server din SUA din lista din aplicația VPN de pe computer. După ce porniți VPN-ul, toate comunicațiile pe care computerul le face pe internet vor trece prin acel server american.

În călătoria dintre computerul dvs. și serverul VPN din SUA, cererea este în întregime criptată, astfel încât este nedetectabilă. Când cererea dvs. pentru site-ul Netflix ajunge la serverul VPN, software-ul de acolo îl decriptează și îl trimite pe computerul care găzduiește site-ul web Netflix. Serverul VPN își pune adresa la cerere ca origine.

Serverul Netflix poate vedea de unde vin cererile pe baza adresei sursă pentru fiecare cerere. Serverul redirecționează fiecare vizitator către pagina principală Netflix pentru țara din care a provenit cererea. Prin urmare, dacă accesați Netflix din Africa de Sud, veți vedea Netflix Africa de Sud. Cu toate acestea, dacă accesați site-ul printr-un server VPN din SUA, veți vedea site-ul web Netflix US.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Africa de Sud

Deși există multe servicii VPN gratuite în jurul valorii, majoritatea acestora sunt restricționate într-un fel sau altul. Mai mult, au știut să vândă datele dvs.! Cu toate acestea, există câteva VPN-uri de renume gratuite, o listă pe care o puteți găsi aici.

Cum să obțineți American Netflix în Africa de Sud

Servicii de conținut geo-restricționate

Site-urile de streaming video știu că oamenii folosesc VPN-urile pentru a încerca să-și păcălească sistemele. Ei caută trafic VPN și îl blochează. Netflix are unul dintre cele mai dure sisteme de detecție VPN din lume. Aproape nicio VPN nu poate să-l ocolească. Cu toate că VPN blochează la Netflix începe când faceți clic pentru a viziona un videoclip. Multe VPN-uri vă pot accesa pe site-ul web Netflix din SUA, dar doar câțiva vă pot accesa suficient de departe pentru a viziona un videoclip. Din fericire, majoritatea celor enumerate le pot face. În mod alternativ, puteți consulta ghidul nostru VPN Netflix pentru a găsi cele care sunt garantate să funcționeze.

Blocurile de acces internațional sunt implementate de aproape toate serviciile de streaming video. Netflix este puțin neobișnuit, deoarece vă va oferi acces oriunde v-ați afla, dar trebuie să urmăriți versiunea bibliotecii pe care Netflix a compilat-o pentru locația în care vă aflați.

DSTV Africa de Sud

În mod similar Netflix DSTV vă oferă și acces, dar numai la biblioteca alocată locației dvs. Dacă aveți un abonament DSTV în Nigeria, de exemplu, puteți viziona DSTV Now pe internet din Africa de Sud. Cu toate acestea, veți fi direcționat către DSTV sud-african.DSTV

Dacă doriți să intrați în DSTV pentru Nigeria, va trebui să îl accesați printr-un server VPN din Nigeria. Dacă veți obține DSTV când plecați în afara Africii, singurul mod în care îl puteți realiza este folosind un server VPN în țara dvs. de origine. Amazon Prime își păstrează serviciul strict compartimentat, astfel încât dacă aveți un abonament Amazon Prime în Marea Britanie, îl puteți accesa doar în Marea Britanie. Asta doar dacă nu utilizați un VPN pentru amazon prim.

Cele mai bune VPN-uri de utilizat în Africa de Sud: concluzie

Africa de Sud este un punct de întâlnire excelent pentru culturi, afaceri și oameni. Totuși, viața într-un mare topitor cultural poate fi puțin descurajantă. Probabil că veți avea lucruri familiare atunci când sunteți în Africa de Sud. Astfel televizorul de acasă vă va ajuta să vă relaxați seara.Cele mai bune concluzii VPN din Africa de Sud

Obțineți un VPN pentru Africa de Sud pentru libertatea internetului și confidențialitatea. Concentrați-vă căutarea pe cele cinci servicii pe care le recomandăm în această recenzie. Profitați de garanția de returnare a banilor pe care o oferă fiecare dintre aceste VPN-uri, astfel încât să vă asigurați că funcționează bine pentru dvs. Nu aveți niciun risc atunci când primiți un abonament cu unul dintre aceste servicii VPN - sunt cele mai bune cinci VPN-uri pentru Africa de Sud.

Dacă prețurile VPN vă preocupă, veștile bune sunt că există o mulțime de VPN-uri ieftine ieftine acolo, consultați ghidul nostru VPN-uri ieftine pentru mai multe informații.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me