Google Play este cea mai bună sursă pentru aplicații, jocuri, filme, muzică și cărți pentru utilizare pe smartphone-urile Android. Din păcate, însă, nu este disponibil peste tot; ceea ce înseamnă că este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a-l debloca.

Mai mult, nu toate jocurile și aplicațiile sunt lansate în același timp. Harry Potter: Wizards Unite, de exemplu, va ajunge în Marea Britanie și SUA cu până la o lună înainte oriunde altundeva !

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost


  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Acest lucru se datorează faptului că Google Play este diferit în fiecare țară. Nu toate aplicațiile sunt disponibile peste tot. Unele jocuri, filme și muzică sunt livrate în diferite versiuni oamenilor, iar data lansării poate fi adesea amânată.

Dacă locuiești în străinătate sau într-o țară care interzice anumite aplicații - ai nevoie de un VPN! Cu un VPN pentru Google Play, vă puteți preface că sunteți în Marea Britanie sau SUA pentru a obține orice aplicație doriți. Fara asteptare.

Google Play folosește două metode pentru a vă atribui unei biblioteci regionale. În primul rând, verifică țara sursă de plată din Google Wallet. Ca atare, dacă călătorești în străinătate în vacanță, încă poți descărca din biblioteca destinată pieței tale de acasă. Cu toate acestea, dacă nu ați configurat un cont Google Wallet, sistemul Google Play verifică adresa dvs. IP și stabilește în ce țară vă aflați. Aceasta este biblioteca de țară la care vă permite să accesați. În mod enervant, sistemul înregistrează prima locație de pe care accesați Google Play și o înregistrează. Aceasta este țara dvs. oficială Google Play pentru restul de timp. Astfel, dacă ați decis să accesați sistemul pentru prima dată în timp ce sunteți în vacanță, Google Play vă va aloca încă acea bibliotecă străină atunci când vă întoarceți acasă.

Dacă sunteți unul dintre milioanele de utilizatori Google Play care nu au configurat un cont Google Wallet, puteți schimba locațiile cu ușurință utilizând un VPN. Un VPN poate face să pară că sunteți într-o altă țară. Puteți accesa apoi o altă bibliotecă de divertisment.

Există un set complet de instrucțiuni despre cum puteți schimba locațiile cu Google Play mai jos în acest articol.

VPN pentru Google Play: Considerații

A intra într-o regiune diferită cu Google Play nu este doar un caz de instalare a VPN și de activare a acestuia. Această soluție este potrivită pentru cei care nu au un cont Google Wallet configurat. Cei care fac acest lucru ar trebui să citească și următoarea secțiune.

Cum să schimbați locațiile în Google Play

Urmareste pasii

 1. Accesați biblioteca de aplicații și atingeți tasta Aplicații Setări.
 2. Selectați Conturi din lista de setări.
 3. Apăsați pe Google din lista de aplicații.
 4. Faceți clic pe pictograma meniu din partea dreaptă sus a paginii cu setările Google. Aceasta este o linie verticală de trei puncte.
 5. Apăsați pe Sterge contul. Răspundeți la mesajul de avertizare care apare făcând clic Sterge contul
 6. Când apare o fereastră de confirmare, faceți clic pe O.K.
 7. Introduceți codul PIN al dispozitivului (codul introdus pentru a debloca telefonul). Contul va fi detașat de setările Google. Acest lucru nu vă va șterge contul - nu trebuie să faceți asta.
 8. Deschideți aplicația VPN și selectați un server din țara pentru care doriți să vă ofere Google biblioteca.
 9. Deschideți Google Play ca de obicei.
 10. Introduceți numele contului dvs. în primul ecran. Aceasta va fi probabil adresa dvs. Gmail.
 11. Introduceți parola dvs. Gmail când vi se solicită, apoi atingeți Următor →.
 12. Atingeți Accept în termenii paginii de serviciu.

acum veți reveni în Google Play, dar într-o altă țară. Google Play vă va solicita să îi permiteți copie de rezervă a datelor dvs. pe Google Drive. Al doilea ecran care apare înainte de a putea selecta aplicații vă va solicita să adăugați detaliile contului de plată. Fii foarte atent la ceea ce selectezi în acest ecran. Dacă nu intenționați să plătiți niciodată, atingeți tasta Nu multumesc buton pentru a continua până la magazin.

Plăți Google Play

Google Play folosește sursa de plată pentru a seta locația țării tale. Dacă introduceți detalii despre contul bancar, card sau PayPal, Google le folosește pentru a vă seta țara.

Nu introduceți detalii de plată decât dacă aveți un cont bancar în țara pentru care doriți să accesați biblioteca Google Play. Dacă aveți un cont bancar acolo, nu trebuie să eliminați detaliile contului dvs. Google pentru a comuta. Puteți doar să modificați informațiile de plată:

 1. Introduceți plăți.google.com.
 2. Faceți clic pe pictograma setări (simbolul cog din meniul din stânga).
 3. Click pe Editați | × în secțiunea Adresa de domiciliu.
 4. Schimbați-vă adresa într-una din țara dorită.
 5. Eliminați toate datele cardului și ale contului bancar care nu au sediul în țara respectivă.
 6. Salvați modificările.
 7. Accesați Play Store și selectați orice aplicație care necesită plata.
 8. Parcurgeți procesul de descărcare până ajungeți "Acceptați și cumpărați." Nu-l cumpărați.
 9. Reveniți la biblioteca de aplicații. Selectați Setări.
 10. Selectați Aplicații.
 11. Apăsați pe Magazin Google Play.
 12. presa Forță de oprire în ecranul Informații despre aplicații.
 13. Apăsați pe Depozitare, apoi Date clare.
 14. Reveniți la ecranul de start și intrați din nou în biblioteca de aplicații. Apăsați pe Play Store.
 15. Accept termenii serviciului.
 16. Căutați în biblioteca de aplicații pentru țara dvs. reasignată.

Reaparitia termenilor declaratiei de serviciu este un semn bun. Acest lucru confirmă faptul că Google Play v-a alocat într-o nouă țară. Nu vă faceți griji dacă nu vedeți imediat noua bibliotecă - uneori poate dura câteva ore pentru a avea loc realocarea.

Poți fi tentat să omori pasul de cumpărare avocat. Nu - sau locația de acasă nu va fi schimbată!

Alte platforme Google

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pe care să îl utilizați cu celelalte dispozitive și platforme Google, vă recomandăm să consultați VPN-urile noastre pentru Chrome, VPN-urile pentru Chromebookuri sau VPN-urile pentru ghidurile Chromecast.

Cum se descarcă Harry Potter: Wizards Unite

Dacă ați așteptat luni de zile pentru eliberarea lui Harry Potter: Wizards Unite, puteți fi frustrat să aflați că lansarea sa este eșalonată.

Wizards Unite este lansat în Marea Britanie și SUA vineri, 21 iunie. Cu toate acestea, în Asia, America de Sud, Europa și multe alte locuri; jocul Harry Potter nu va fi lansat până în iulie.

Vestea bună este că poți folosi un VPN pentru a te preface că ești în Marea Britanie sau SUA pentru a avea acces la magazinul Google Play. Drept urmare, puteți descărca Harry Potter: Wizards Unite imediat ce este lansat.

Tot ce trebuie să știți pentru a debloca Wizards Unite este prezentat în acest ghid. Așa că pur și simplu urmați pașii oferiți pentru a ocoli blocurile enervante și pentru a avea acces la jocul Harry Potter!

Concluzie

Dacă nu aveți un cont bancar în țara pentru care doriți să obțineți aplicații, nu veți putea plăti pentru aplicațiile care sunt prezentate în bibliotecă pentru țara respectivă. Din păcate, nu există nicio cale de a verifica adresa contului bancar pe care Google îl folosește pentru a discerne locația ta. Singura modalitate de a intra în serviciul Google Play pentru o altă țară, dacă nu aveți un cont bancar acolo, este să utilizați un VPN și să uitați de înregistrarea unei metode de plată.

Trucul VPN pentru a schimba locațiile Google Play este rapid și simplu. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că VPN-ul pe care îl alegeți are un server situat în țara din care doriți să selectați aplicațiile. Biblioteca americană este cea mai populară și toate VPN-urile de pe lista noastră au servere acolo. Aruncați o privire prin listele de locații ale serverului pentru fiecare dintre serviciile VPN din recomandările noastre și acordați prioritate celor care au servere în țara la care doriți să accesați. Acest lucru vă va oferi conținutul potrivit și vă va ajuta să scăpați de restricțiile impuse persoanelor care locuiesc în locația dvs..

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

CREDIT DE IMAGINI: Google, logo-ul curent Google Play

Wikimedia Commons, Domeniu public

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me