Aveți probleme cu conexiunea dvs. la Overwatch? Deși o VPN de Overwatch nu poate rezolva orice problemă, este posibil să fie soluția de care aveți nevoie! Dacă sunteți blocat să utilizați funcția de chat sau dacă sunteți blocat complet din joc, o VPN rapidă și fiabilă vă poate genera în jurul acestor blocuri, permițându-vă să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară.

Depasire VPN

În cazul în care conexiunea la internet este problema, este posibil ca un VPN să vă ajute. În unele situații, rețeaua criptată a VPN poate evita problemele care altfel ar interfera cu jocurile dvs. Am examinat peste 150 de VPN-uri în ultimii ani și am identificat acest lucru 5 cele mai bune VPN-uri pentru jucătorii de Overwatch.

Cu tabelul de mai jos puteți compara ușor opțiunile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru Overwatch

 1. ExpressVPN


  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Ce este un VPN Overwatch?

O rețea virtuală virtuală (VPN) este un serviciu de abonament care vă poate ascunde identitatea și vă permite să preveniți că sunteți într-o altă țară. Un VPN Overwatch este un VPN care este deosebit de util pentru a juca Overwatch. Nu contează de unde vă aflați sau de unde ați achiziționat abonamentul: cu un VPN pentru Overwatch, puteți evita mai multe probleme care ar putea interfera cu jocul dvs..

Este important să ne dăm seama că, în cele mai multe cazuri, o VPN îți va încetini conexiunea cu Overwatch. Prin criptarea traficului și rutarea traficului prin serverul VPN, se poate aștepta o ușoară pierdere de viteză. Indiferent dacă asta merită, depinde de situația dvs. (pentru mulți oameni merită).

Dacă nu vă puteți conecta la joc sau nu puteți discuta cu colegii de echipă, o conexiune ușor mai lentă poate fi un preț mic de plătit. Indiferent dacă compensația merită în situația dvs. particulară (dacă aveți net foarte rapid va fi) este ceva care va trebui să vă decideți singur. Garanția de returnare a banilor unui VPN poate fi utilă aici - pentru că puteți verifica singur.

Iată câteva situații în care un VPN Overwatch ar putea fi o investiție demnă.

Sunteți blocat de la jocul Overwatch

Overwatch-ul a avut probleme cu trucurile și hack-urile provenite de la jucători din anumite părți din Asia. Drept urmare, Blizzard (editorul jocului) a pus blocuri pe mai multe conexiuni din acea parte a lumii. Aceasta elimină actorii răi, dar poate afecta și jucătorii obișnuiți. Soluția este să utilizați un VPN Overwatch pentru a vă conecta la joc de pe un server VPN situat într-o zonă diferită.

Chiar dacă vă puteți conecta la joc, este posibil să nu puteți utiliza funcțiile de chat ale echipei. Mai multe țări (în special din Orientul Mijlociu) blochează utilizarea oricăror servicii de internet de tip chat. Încă o dată, soluția este să utilizați un VPN pentru Overwatch pentru a vă conecta la joc dintr-o locație care nu cenzură serviciile de chat..

Probleme legate de conexiunea dvs. la joc

Overwatch este un joc în timp real care necesită o conexiune rapidă și fiabilă la internet. Însă conexiunea dvs. la joc ar putea să rămână. Este posibil să nu fie de încredere, ceea ce vă determină să vă deconectați de la joc în cel mai rău moment posibil. În aceste cazuri, o VPN de mare viteză poate fi în măsură să ajute.

Dacă Overwatch durează mult timp pentru a răspunde comenzilor dvs. din joc, vă confruntați cu întârziere. Lagul poate fi cauzat de ISP-ul dvs. dacă utilizează reglarea lățimii de bandă. Prea mult trafic de internet undeva între dvs. și serverele Overwatch poate provoca și el. Sau problema ar putea fi cu serverul particular la care jocul te conectează implicit.

Un VPN Overwatch ar putea ajuta. Criptarea conexiunii dvs. cu jocul poate permite evitarea accelerării lățimii de bandă. Un VPN pentru Overwatch vă permite să schimbați ruta între dvs. și joc, conectându-vă la diferite servere din diferite țări. Este posibil să găsiți o rută care are mai puțin trafic în acest fel. Această posibilitate de a schimba ruta vă poate oferi, de asemenea, o conexiune mai fiabilă la serverul dvs. Overwatch implicit sau vă poate permite să vă conectați complet la un server diferit..

Cele mai bune VPN-uri de overwatch: concluzie

În acest ghid VPN Overwatch, am vorbit despre problemele pe care le puteți avea atunci când încercați să jucați acest joc popular. Am văzut cum un VPN de Overwatch vă poate intra în joc atunci când puterile care încearcă să vă păstreze sau să vă limiteze. Și am văzut cazuri în care o VPN vă poate ajuta să treceți peste unele dintre problemele de conexiune mai puțin frecvente care apar.

Dacă aveți oricare dintre problemele pe care le-am abordat aici, știți ce va urma. Singura modalitate de a ști sigur dacă un VPN Overwatch va rezolva problemele jocului dvs. este să instalați unul și să vedeți! Toate VPN-urile din această listă sunt servicii de calitate care oferă încercări gratuite sau garanții de returnare a banilor, astfel încât nu există niciun motiv să nu testați aceste 5 cele mai bune VPN-uri pentru Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru redirecționare pe consola preferată, aruncați o privire la ghidurile de mai jos:

 • VPN Xbox One
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me