Dacă călătoriți în străinătate și probabil că utilizați hotspoturi WiFi, este esențial să utilizați un VPN. VPN-urile sau rețelele private virtuale criptează toate datele care se îndreaptă către și de pe dispozitivul dvs., ceea ce este incredibil de eficient la oprirea hackerilor de a vă accesa datele. Un alt mare beneficiu al utilizării unui VPN este că acestea vă permit să accesați servicii de acasă care sunt blocate în prezent în locația dvs. În acest ghid, enumerăm cele mai bune servicii VPN de călătorie și vă oferim câteva sfaturi de top pentru a vă asigura securitatea online în străinătate.


Există două avantaje majore pentru utilizarea unui VPN pentru Travel:

 1. Pentru a accesa site-urile web de acasă - În timp ce sunteți plecat în afaceri sau în vacanță, devine imposibil să accesați multe servicii online importante - cum ar fi serviciile de servicii bancare online și de streaming. Cu un VPN puteți obține o adresă IP din țara de origine și accesa acele site-uri cu ușurință.
 2. Rămâi sigur online când călătorești - Când călătorim, ne conectăm adesea la hotspot-urile WiFi publice. Când ne conectăm la un hotspot WiFi public, nu avem cum să știm dacă routerul a fost configurat în siguranță. Un VPN vă protejează datele dacă vă conectați la un router configurat defectuos sau la un hotspot WiFi fals aparținând unui cybercriminal! Întrucât VPN-ul scamează în siguranță toate datele dvs., este imposibil ca hackerii să vă fure datele, datele de acreditare, parolele și detaliile cărții de credit..

Nou pentru VPN-uri?

Dacă sunteți nou în lumea VPN-urilor și doriți să aflați mai multe, consultați ghidurile de mai jos:

 • Ce este un VPN - Ghidul începătorilor pentru VPN-uri, ce sunt și cum funcționează
 • Criptare VPN - Un ghid aprofundat pentru protocoalele de criptare VPN și care este cel mai sigur.

Lista celor mai bune 5 VPN-uri pentru călătorii

Acum știm care sunt avantajele utilizării unei VPN-uri de călătorie, am enumerat cele mai bune cinci VPN-uri pentru călătorii. Pentru mai multe informații despre oricare dintre serviciile din lista noastră, faceți clic pe linkurile enumerate mai jos pentru a vedea site-ul furnizorului VPN sau derulați mai jos pentru un rezumat al fiecărui serviciu.

 1. ExpressVPN

  - Super Rapid | Servere în 94 de țări | Securitate și Încredere

 2. NordVPN

  - Conexiuni rapide | Privat și securizat | Deblochează Netflix

 3. VPN CyberGhost

  - Valoare uimitoare | Ușor de utilizat | Perfect pentru protecție WiFi

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Fără jurnale | Deblocați Netflix SUA | Criptare puternică

Cel mai bun VPN pentru călătorii - rezumate

Mai jos am rezumat tot ce trebuie să știți despre cele mai bune cinci servicii VPN de călătorie. Dacă mai doriți mai multe informații, accesați furnizorii sau consultați recenziile noastre detaliate despre VPN.

Configurarea unui VPN pentru călătorii

Când achiziționați un VPN pentru călătorie, vi se va permite să instalați software-ul pe mai multe dispozitive (de obicei între trei și cinci). Aceasta înseamnă că un abonament VPN poate fi utilizat pentru a proteja toate dispozitivele familiei dvs. în timp ce sunteți departe.

Dacă nu primiți un router de călătorie cu un VPN, va trebui să instalați VPN-ul de călătorie pe fiecare dispozitiv individual. Vestea bună este că VPN-urile din acest ghid au software pentru toate dispozitivele, astfel încât să puteți instala VPN-ul pe un laptop sau pe un smartphone.

Iată un ghid rapid care vă poate ajuta:

 1. Selectați un VPN pentru a călători din lista noastră și faceți clic pentru a obține un abonament. Dacă doriți VPN-ul dvs. doar în concediu, puteți opta pentru un plan lunar. Cu toate acestea, VPN-urile sunt nefolositoare tot anul - chiar și atunci când te întorci acasă!
 2. Descărcați VPN-ul pe laptop, smartphone sau tabletă. Nu uitați să obțineți VPN-ul potrivit pentru platforma dvs. Puteți instala VPN pe toate dispozitivele familiei dvs., dacă doriți, sau chiar să le partajați cu prietenii cu care călătoriți.
 3. Urmați instrucțiunile de instalare. VPN-ul se va instala ușor și fără probleme.
 4. Acum că este instalat, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server. Nu uitați, VPN-ul dvs. vă va păstra în siguranță atunci când vă aflați în propria țară, precum și în străinătate, așa că folosiți-l de fiecare dată când sunteți pe WiFi public.
 5. Acum că sunteți peste mări, nu uitați să vă conectați la un server de acasă! Astfel poți urmări fluxurile de televiziune și să folosești servicii de internet de unde vii. Nu mai este nevoie să vizionați emisiuni TV străine!

Utilizarea unui router de călătorie VPN

Indiferent dacă călătorești de unul singur, pentru afaceri sau cu prieteni și familie, un router de călătorie poate fi un avantaj masiv. Aceste gadgeturi extraordinare vă permit să conectați mai multe dispozitive la un hotspot WiFi public, fără a fi nevoie să vă conectați individual toate dispozitivele. De îndată ce mini routerul este conectat la internet, toate dispozitivele familiei dvs. și ale familiei dvs. se conectează automat la conexiunea la internet prin intermediul routerului de călătorie..

Acest lucru este minunat în sine. Cu toate acestea, este chiar mai bine dacă primiți un router de călătorie care a fost pre-configurat cu un VPN! Când un VPN este instalat pe un router de călătorie, toate dispozitivele care se conectează la internet prin acel router de călătorie sunt protejate automat cu criptarea VPN-urilor. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru fiecare dispozitiv în parte: sau să vă asigurați că copiii, părinții dvs. sau orice altcineva din petrecerea dvs. se deschid la riscul de a fi hacked (ceea ce ar putea distruge vacanța tuturor).

Cum vă configurați routerul de călătorie

Dacă doriți un router de călătorie cu un VPN, vă recomandăm să vizitați experții FlashRouters
pentru un sfat.

Orice faceți, asigurați-vă că actualizați datele de administrare implicite pe routerul de călătorie. Dacă nu actualizați numele de utilizator și parola, routerul ar putea fi hacked în sine!

În plus, veți dori să vă asigurați că WPS (o funcție de router mai veche) este dezactivată, deoarece prezintă un risc de securitate. Din fericire, FlashRouters vă poate ajuta să configurați corect toate aceste funcții .

Lista de verificare a securității călătoriilor internaționale

Cu un VPN sortat, trebuie să vă gândiți la alte câteva probleme de securitate a călătoriei. Pentru a vă ajuta, am creat această listă rapidă a ceea ce consider cele mai importante lucruri de luat în considerare pentru securitatea digitală în timpul călătoriei:

 1. Parole - Poate părea evident, însă asigurarea faptului că dispozitivele dvs. sunt protejate prin parolă și setate pentru a bloca rapid este mult mai important atunci când călătoriți, așa că vă rugăm să utilizați setări mai puternice atunci când sunteți plecat. Dacă lăsați un telefon sau o tabletă la barul de pe plajă sau într-un taxi, dacă îl blocați aproape instantaneu, puteți opri dispozitivul să intre în mâinile cuiva în timp ce este deblocat. Managerii de parole sunt instrumente fantastice pentru a vă asigura că aveți parole puternice.
 2. Actualizări - Nu uitați să vă actualizați dispozitivele în mod regulat, vă puteți asigura că nu suferiți de vulnerabilități care să ofere cybercriminali o modalitate ușoară de accesare.
 3. Backup în mod regulat - Dacă faceți o mie de fotografii și pierdeți dispozitivul în ultima zi de vacanță, nu veți mai vedea acele fotografii niciodată. Ca regulă generală, dacă ceva este important, atunci asigurați-vă că este susținut pe cloud. Acest lucru se aplică chiar dacă nu ați pierdut niciodată un dispozitiv înainte - nu uitați că există întotdeauna prima dată. Serviciile de backup în cloud sunt fantastice și vă vor face copii de rezervă automat.
 4. Cumpărați un SIM local - Dacă călătoriți pentru perioade mai lungi de timp, poate doriți să cumpărați un SIM local cu date locale ieftine. În acest fel, puteți utiliza internetul din mers fără a vă baza pe WiFi-ul public (deși riscurile de a face acest lucru sunt atenuate folosind un VPN).

Concluzie VPN de călătorie

Când vine vorba de siguranța dispozitivelor în timpul vacanței, există o listă de verificare destul de mică a lucrurilor pe care trebuie să le faci. Cel mai bun lucru de făcut este să te așezi și să explici punctele din acest ghid tuturor colegilor de călătorie. Nimeni nu vrea ca o vacanță să fie răsfățată de hackeri, așa că fiți siguri că întregul grup își face timp pentru a-și proteja dispozitivele în consecință.

Un VPN este de departe cea mai bună formă de protecție digitală pe care o puteți obține atunci când călătoriți. Așadar, vă rugăm să luați în considerare unul cu atenție: cazurile în care oamenii sunt hackiți pe WiFi-ul public sunt la un nivel constant. Acest lucru se datorează faptului că hackerii înțeleg cât de ușor este să fugiți de oameni în timp ce se uită singuri la piscină sau se plimbă într-un aeroport.

Toate serviciile VPN din acest ghid oferă cea mai bună modalitate de a proteja dispozitivele în mișcare. Există sute de VPN-uri din care puteți alege alegerea unuia un coșmar.

Acesta este motivul pentru care am creat acest VPN pentru ghidul de călătorie pentru a vă ajuta să identificați cele mai bune opțiuni - fără să vă faceți griji în legătură cu un serviciu de extragere. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me