Transmisia este un client torrent excelent disponibil pentru toate sistemele de operare, cu toate acestea, este favorizat în principal de utilizatorii Mac și Linux. Ca în cazul oricărui client Torrent, pot exista pericole, o modalitate de a combate aceste probleme este folosirea unui VPN pentru transmisie. Serviciile VPN vă asigură că activitatea dvs. este păstrată privată și vă permite să deblocați site-urile web în prezent blocate în locația dvs.. Continuați să citiți cele mai bune cinci VPN-uri de transmisie și câteva sfaturi de vârf pentru a vă păstra în siguranță atunci când faceți un stream de transmisie.

Cele mai bune servicii VPN de transmisie

Aruncați o privire la lista celor cinci cele mai bune servicii VPN de transmisie de mai jos. Pentru a afla mai multe despre serviciile VPN enumerate mai jos, faceți clic pe linkuri sau aruncați o privire la recenziile noastre VPN detaliate pentru o privire aprofundată a fiecărui aspect al serviciului lor.

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. VPN CyberGhost


  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 3. IPVanish

  - conexiuni rapide | Torrenting permis | Servere în 60 de țări

 4. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Ce este transmisia?

Transmiterea este un client BitTorrent.

A început doar pentru Mac și Linux și de acolo și-a construit o reputație formidabilă. Utilizatorii de Windows pot acum să intre și în acest act. Transmiterea este 100% gratuită și este disponibilă pentru Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (multe distros), FreeBSD, Gentoo și multe altele.

Deși un client BitTorrent competent, principalul desen al Transmisiei este interfața sa de utilizator frumoasă, completată cu notificări Growl pentru utilizatorii Mac. De asemenea, este ușor, complet gratuit și open source. Da pentru transmisie!

Transmisia oferă suport pentru webseed, criptare a protocolului BitTorrent, directoare de vizionare, editare tracker, limite de viteză globale și per-torrent și multe altele. De asemenea, acceptă suplimente opționale care își pot extinde setul de caracteristici. Acestea includ instrumente de abonare RSS și un plugin XMBC / Kodi.

Ca întotdeauna când descărcați peer-to-peer (P2P), este vital să vă protejați cu o rețea virtuală virtuală (VPN) atunci când utilizați Transmisia. Pentru o privire detaliată de ce este aceasta, vă rugăm să consultați articolul nostru din pagina Cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting.

Iată mai detaliat serviciile VPN de transmisie recomandate.

Transmisie VPN: Considerații

Un VPN vă va proteja împotriva acțiunilor punitive ale Furnizorului de servicii Internet (ISP) și de deținătorii de drepturi de autor atunci când descărcați prin Transmisie.

Poate face acest lucru pentru că:

 1. Conexiunea VPN dintre computer și serverul VPN este criptată. Asta înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate vedea ce faceți pe internet.
 2. Accesați internetul prin intermediul serverului VPN, deci adresa dvs. IP pare a fi cea a serverului VPN. Toți ceilalți care împărtășesc același fișier folosind un client BitTorrent vor vedea adresa IP a serverului VPN, nu adresa dvs. IP reală.

Utilizarea unui VPN este utilă și pentru accesarea site-urilor de torrent pe care ISP-ul dvs. le-a blocat în funcție de guvernul dvs. sau deținătorii de drepturi de autor..

Vă rugăm să rețineți că nu toți furnizorii VPN permit torrenting-ul pentru serviciile lor. Deși s-ar putea să nu vă împiedice în mod activ să o faceți, vă vor anula serviciul sau chiar vor preda detaliile dvs. dacă primesc o reclamație de la deținătorii de drepturi de autor.

Prin urmare, este important să folosiți întotdeauna un VPN pentru transmisie care permite descărcarea torrentului P2P. Aceste servicii promit să vă protejeze și vor face acest lucru.

Kill Switch

Spre deosebire de Vuze și qBittorrent, nu este posibil să legați Transmisia la interfața VPN. Face cu atât mai important să folosești un comutator de ucidere.

Un comutator de ucidere vă împiedică să accesați internetul atunci când nu sunteți conectat la un serviciu VPN. Înseamnă că nu te vei mai întoarce pe computer după ce l-ai lăsat nesupravegheat, doar pentru a constata că conexiunea VPN s-a stins și ai descărcat torrenturi ilegale ore întregi pentru ca toată lumea să o vadă.!

Mulți furnizori de VPN au un comutator de ucideri integrat în software-ul lor.

Uneori se numește ceva obscur, cum ar fi „blocarea rețelei” sau „IP-ul securizat”. În mod alternativ, puteți utiliza o soluție terță parte, cum ar fi VPNetMon, VPN Check sau VPN Watcher. De asemenea, vă puteți construi propriul dvs. folosind reguli pentru firewall.

Rețineți că soluțiile bazate pe firewall sunt superioare celor care detectează dacă conexiunea VPN a scăzut înainte de a vă deconecta internetul, deoarece o soluție firewall ar trebui să blocheze tot traficul de internet în afara VPN. Orice soluție de comutare a uciderilor este însă mai bună decât niciuna!

NAT Firewall și Port Forwarding

Transmisia acceptă NAT-PMP Map Map Protocol (NAT-PMP) și portul Universal Plug and Play (UPnP). Aceste tehnologii ajută la depășirea problemelor legate de firewall-urile NAT prin configurarea automată a setărilor de redirecționare a portului.

Firewall NAT

Multe servicii VPN folosesc un firewall NAT pentru a preveni conexiunile de intrare de pe internet. În general este un lucru bun, deoarece te protejează împotriva atacurilor. Cu toate acestea, pentru P2P, poate cauza probleme, deoarece previne toate conexiunile nesolicitate.

Clientii BitTorrent moderni sunt foarte inteligenti. Acestea pot depăși multe probleme NAT prin inițierea conexiunilor cu torrenți și alți trackers. Când un alt utilizator BitTorrent dorește să descarce un fișier (sau bucată de fișier) pe care îl aveți, software-ul lor vă va avertiza clientul BitTorrent asupra faptului, iar clientul dvs. BitTorrent va iniția conexiunea, ocolind astfel firewall-ul NAT..

Cu toate acestea, dacă ambele părți se află în spatele unui firewall NAT, acest lucru nu este posibil, deoarece niciuna dintre părți nu poate iniția o conexiune!

Face procesul P2P mult mai puțin eficient pentru toți utilizatorii. Dacă singurele persoane care dețin bucățile de fișier / fișier pe care le doriți se află, de asemenea, în spatele unui firewall NAT, atunci brânză tare. Deoarece mai multe persoane folosesc VPN-urile pentru a se proteja în timpul descărcării, această problemă este probabil să se agraveze.

Port forwarding

Soluția este port forwarding, unde furnizorul VPN deschide un port prin firewall-ul NAT pentru a permite traficul prin P2P. Utilizarea unui furnizor cu această caracteristică (care de obicei trebuie activată manual) îmbunătățește performanța P2P și este o bună practică P2P în general.

Unii clienți BitTorrent necesită să specificați un port deschis pe care să ascultați conexiunile primite. Altele, cum ar fi Transmisia, facilitează treaba folosind tehnologii de automatizare, cum ar fi Protocolul de cartografiere a porturilor NAT (NAT-PMP) și >Mapare port UPnP.

Trebuie menționat, însă, că problemele de expediere a porturilor sunt în mare măsură teoretice. Am descărcat torrenturi cu viteză mare ani de zile cu o conexiune VPN și nu am avut niciodată nevoie să folosesc redirecționarea porturilor.

Deoarece redirecționarea porturilor nu este ceva de care majoritatea torrenterilor au nevoie de griji, această caracteristică nu este considerată suficient de importantă pentru a afecta ordonarea listei noastre de mai sus. Totuși, am notat redirecționarea porturilor ca o caracteristică unde este oferită.

Cum se utilizează transmisia cu VPN

Cei dintre voi care au folosit alți clienți BitTorrent vor putea să sară imediat în Transmisie. Dacă nu ați descărcat niciodată folosind protocolul BitTorrent înainte, iată o descriere rapidă a modului de utilizare a Transmisiilor cu VPN:

 1. Descărcați și instalați Transmisia. Este 100% gratuit!
 2. Asigurați-vă că aveți o funcționare VPN (este opțional, dar recomandat cu tărie). Acesta va ocoli cenzura site-urilor din torrent, va ascunde IP-ul dvs. de alte persoane cu care partajați fișierele și va ascunde descărcările de la ISP-ul dvs..
 3. Accesați un site web BitTorrent. Aceste site-uri web gazduiesc link-uri catre fisierele torrent. Puteți căuta conținut care vă interesează sau puteți căuta ceva specific. Multe site-uri web includ recenzii ale utilizatorilor despre torrente, care vă pot ajuta să alegeți cele bune. Dacă ISP-ul dvs. blochează site-urile de torrent, un VPN este de asemenea util pentru deblocarea acestora.
 4. Când ați găsit conținutul pe care îl doriți, faceți clic pe linkul torrent sau legătura magnetică. Evitați legăturile de tip „Descărcare directă”, deoarece acestea se conectează aproape întotdeauna la servicii comerciale. Torrentul se va deschide în clientul BitTorrent și va începe descărcarea.
 5. Când descărcarea este completată 100%, bucurați-vă! Transmiterea nu include un player media încorporat, dar VLC este gratuit, open source și disponibil pe aproape toate platformele. Se va juca tot ce aruncați la el.
 6. Semința torrent (opțional, dar considerat politicos, întrucât torrenting se bazează pe utilizatorii care semăn pentru a lucra). Lăsați doar Transmiterea rulând cu torrentul încă activ. Aceasta permite altor utilizatori să descarce torrentul din copia dvs. și este motivul pentru care torrenting-ul este cunoscut și sub numele de file sharing.

Cum să aflați raportul dvs. de semințe în transmisie

Pentru a afla care este raportul dvs. de semințe în transmisie, pur și simplu urmați pașii enumerați mai jos.

 1. faceți clic dreapta pe un torrent în fereastra principală
 2. faceți clic pe Proprietăți
 3. faceți clic pe Informații
 4. descărcat

Netiqueta corectă necesită încărcarea la cel puțin 100% (raport semințe 1: 1). Înseamnă că ați încărcat cel puțin o parte din fișierul pe care l-ați descărcat.

Pentru a afla raportul dvs. de semințe în Transmisie, -> -> informație -> . Netiqueta corectă necesită încărcarea la cel puțin 100% (raport semințe 1: 1). Înseamnă că ați încărcat cel puțin o parte din fișierul pe care l-ați descărcat.

Configurare VPN pentru transmisie

Pentru a utiliza un VPN cu Transmisie, trebuie să îl executați în același timp cu Transmisia. Utilizarea unui comutator de ucidere va asigura că Transmisia nu va descărca nimic decât atunci când VPN este conectat.

Dacă doriți să verificați dacă VPN vă protejează sesiunile de torrenting, vizitați IPleak.net și activați Detectarea adreselor Torrent. Descarcă un fișier fals pe computer printr-o legătură magnetică, care va fi apoi deschisă de Transmission și care poate fi urmărită de site-ul web.

Dacă totul funcționează corect, nu ar trebui să vedeți nici propria dvs. adresă IP și nici o adresă IP care aparține Furnizorului de servicii Internet (ISP).

Proxy de transmisie

În mod implicit, Transmisia nu permite setarea proxy (SOCKS5 sau altfel). Era disponibil pe versiuni mai vechi, dar pentru versiuni mai noi, trebuie să o faci într-un sens giratoriu. Pentru a configura Transmisia pentru a utiliza un proxy, citiți mai multe pe acest link.

Cele mai bune VPN-uri pentru transmisie: concluzie

Transmiterea este un client excelent BitTorrent.

Partenerul perfect pentru orice client BitTorrent bun este un serviciu VPN bun care vă va păstra în siguranță atunci când descărcați, așa că asigurați-vă că veți obține un VPN de transmisie astăzi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me