Salvarea datelor utilizând conexiunile FTP (File Transfer Protocol) devine o raritate. Serviciile moderne de stocare în cloud tind să ofere acces de la distanță la fișiere și servicii de transfer prin interfețe bazate pe browser sau software-ul client descărcabil. Drept urmare, backup-urile FTP devin învechite.

Cu toate acestea, doar pentru că backup-ul FTP este tot mai greu de găsit, nu înseamnă că nu este util. Și pentru persoanele care folosesc deja FTP în eforturile lor zilnice - este o metodă legitimă de backup care poate fi introdusă cu ușurință în fluxul de lucru.

Din fericire pentru acei oameni, există în continuare câteva opțiuni excelente care asigură conectarea FTP la încărcările și descărcările în cloud. În acest articol am evidențiat cele mai bune 5 servicii pentru backup FTP, astfel încât să puteți continua cu salvarea datelor în cloud, fără a vă chinui să le căutați.

Cele mai bune servicii pentru Backup FTP

Mai jos am enumerat cele mai bune cinci servicii de Backup FTP. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre oricare dintre aceste servicii, consultați rezumatul nostru al fiecărui serviciu de sub această secțiune sau accesați site-urile web folosind linkurile de mai jos.

 1. Livedrive


 2. Un drum

 3. Bakop

 4. Apără gazduirea

 5. Sediul central de acționare

5 cele mai bune servicii de backup FTP

Mai jos am rezumat tot ceea ce face aceste servicii minunate! Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre oricare dintre serviciile pe care le-am enumerat mai jos, consultați site-ul web al furnizorului.

1. LiveDrive

 • Prețuri

  Din $ orele 8.00
  / luna

LiveDrive este unul dintre puținii furnizori care oferă încă copii de rezervă FTP, inclusiv suport pentru funcționalitatea de încărcare a fișierelor și reluarea descărcărilor. Și, serviciul oferă FTPS securizat (cunoscut și sub numele de FTPES, FTP-SSL și FTP Secure).

Utilizatorii de pe Mac și Windows pot utiliza orice software client FTP (cum ar fi FileZilla, Cyberduck sau Panic Transmit) pentru a se conecta la stocarea lor Livedrive. În plus față de funcționalitatea FTP, Livedrive oferă o serie de alte funcții pe care firmele le vor găsi utile atunci când fac backup la sistemele și site-urile lor web (precum și pe cele ale clienților lor, dacă le controlează). Aceasta include partajarea integrată a fișierelor, compatibilitatea NAS și spațiul de stocare local.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că backup-ul FTP este oferit doar în Livedrive’s Servietă și Pro Suite planuri.

2. ADOVĂ

 • Prețuri

  Din $ 25.00
  / luna

ADrive este o opțiune superbă pentru oricine caută un furnizor Cloud care acceptă backup FTP, atât cu încărcarea, cât și prin descărcare prin FTP. Nu numai că este ușor de utilizat, dar are o selecție largă de caracteristici utile, inclusiv colaborarea online, partajarea integrată de fișiere și suportul de fișiere mari.

Utilizatorii pot accesa fișiere ADrive prin orice client FTP, ceea ce înseamnă că sunteți liber să utilizați software-ul pe care îl aveți deja. Și ADrive permite utilizarea AUTH TLS pentru a transfera fișiere în siguranță, precum și posibilitatea de a gestiona cheile SSH pentru acces automat și sigur. Acest lucru face ADrive’s FTP backup ideal pentru orice persoană care necesită FTP securizat.

La fel ca Livedrive, cu toate acestea, ADrive restricționează suportul FTP la câteva planuri selectate, și anume ale acestora Premium personal și Afaceri planuri. Astfel, veți avea nevoie de unul dintre acele planuri specifice de abonament pentru copii de rezervă FTP.

3. Bakop

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Bakop este un alt serviciu de stocare în cloud care oferă conexiuni FTP pentru încărcare și descărcare de fișiere. Cu toate acestea, Bakop este unic, deoarece este un serviciu dedicat copiilor de rezervă FTP.

Site-ul și serverele Bakop sunt extrem de ușor de configurat și de utilizat. Și, utilizatorii pot selecta exact locul în care doresc ca datele lor să fie protejate.

Bakop acceptă software popular FTP, cum ar fi Secure Transfer, rsync și FileZilla. Acest lucru face ca Bakop să fie o opțiune bună dacă’reîncerc să introducem copii de rezervă FTP la un loc de muncă și don’Nu vreau să-i distrugeți pe angajați cu un software nou complicat.

Un dezavantaj creat prin concentrarea sa singură pe FTP, este faptul că îi lipsește o mulțime de caracteristici oferite de multe servicii de stocare Cloud standard. Din acest motiv, Bakop este ideal pentru backup FTP, dar câștigat’nu va fi util dacă afacerea dvs. este construită pe mai multe tipuri de software cu nevoi variate.

4. Apărați gazduirea

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Defend Hosting este un serviciu de backup cloud care permite utilizatorilor să facă copii de rezervă pe serverele lor cloud folosind orice client FTP. Acest lucru vă permite să începeți să faceți o copie de rezervă a datelor fără a fi nevoie să învățați o nouă interfață sau software și înseamnă că puteți utiliza Filezilla, SmartFTP sau orice alt client FTP pe care îl preferați..

Defend Hosting oferă, de asemenea, opțiuni de transfer sigure, inclusiv FTP (FTP peste SSL / TLS) și SFTP (SSH File Transfer Protocol). Ce’s mai mult, serviciul oferă asistență 24/7 pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna capabil să faceți copii de siguranță fișiere prin FTP pe serverele sale.

Se spune că acest furnizor oferă viteze rapide, iar prețurile începând de la 5 USD pe lună pentru 20 GB spațiu crescând la 20 USD pe lună pentru 500 GB serviciul nu este deosebit de scump..

5. Centrul de comandă al unității

 • Prețuri

  Din $ 1,99
  Facturat lunar

DriveHQ este un alt serviciu care oferă backup-uri cloud prin FTP. Serverele de rezervă pot fi utilizate prin orice client FTP, inclusiv FileZilla, CuteFTP, WsFTP, SmartFTP, Fetch, CoreFTP sau Cyberduck. DriveHQ Cloud FTP Server este, de asemenea, compatibil cu toate programele client FTP (SFTP / FTPS).

Utilizatorii pot face o hartă ca Cloud Drive sau pot folosi software-ul FileManager nativ al DriveHQ, pe care susține că este mai ușor decât FTP-ul obișnuit. Serviciul este, de asemenea, rapid și are o gamă largă de funcții și opțiune de rezervă, pe lângă FTP.

Sunt disponibile modele de abonamente personale și de întreprindere. Iar utilizatorii își pot personaliza complet abonamentele pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare sau utilizatori, dacă este nevoie. Domeniul de extindere este mare, cu conturi disponibile pentru până la 1000 de utilizatori, cu cantități imense de spațiu de stocare.

Criteriile noastre

La ProPrivacy.com, avem tendința de a recomanda servicii de backup securizate în cloud care furnizează criptare end-to-end. Aceste servicii vă asigură că datele dvs. sunt întotdeauna complet sigure. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de backup-uri FTP, există mai puține opțiuni, ceea ce înseamnă că nu puteți fi la fel de plin de eleganță.

În timp ce cercetam acest articol, am căutat servicii care nu numai că oferă conexiuni FTP la serverele de rezervă, dar care au, de asemenea, o mulțime de alte funcții și o reputație bună cu utilizatorii lor.

Furnizorii din această listă au fost aleși în funcție de gama lor de caracteristici, de utilizare, de valoare pentru bani și de performanța generală. Am făcut tot posibilul să subliniem atât punctele forte cât și punctele slabe, astfel încât să puteți face o alegere complet informată înainte de înscriere.

Din păcate, serviciile enumerate mai sus nu oferă o opțiune gratuită, dacă sunteți în căutarea unui serviciu gratuit, aruncați o privire la lista noastră gratuită de backup pentru cloud.

Cu toate acestea, în cazul în care firma dvs. necesită transmiterea și backup-ul datelor cu conformitatea HIPAA sau GDPR, vă recomandăm să comunicați direct cu serviciul preferat pentru a vă asigura că este posibil să faceți copii de rezervă FTP cu respectarea acestor reglementări de confidențialitate..

5 cele mai bune servicii pentru Backup FTP Concluzie

FTP devine din ce în ce mai rar, pe măsură ce întreprinderile și persoanele fizice se îndreaptă către forme de backup mai sigure, care respectă cele mai recente reglementări de confidențialitate emergente, cum ar fi GDPR. Cu toate acestea, pentru firmele sau persoanele care au încă nevoie sau necesită copii de rezervă FTP, există încă unele servicii pe piață care pot furniza încărcarea și descărcarea pe serverele cloud prin protocolul FTP.

Fie că sunteți în căutarea unui serviciu Cloud specific FTP - sau pur și simplu un furnizor care oferă backup FTP printre celelalte funcții - această listă vă va ajuta să identificați unele dintre cele mai bune servicii disponibile în 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me