Perspectiva de a-ți pierde fotografiile neprețuite este un lucru supărător pe care chiar să-l imaginezi, indiferent dacă ești un fotograf casual, amator sau un fotograf profesionist care fotografiază imagini premiate. Realitatea este că pierderea fotografiilor este o posibilitate foarte reală dacă nu luați măsurile de precauție corespunzătoare și nu faceți o copie de rezervă pentru fotografii.

Care sunt cele mai bune servicii de backup online pentru fotografi?

 1. Backblaze

  - Fotografii nu vor dori să întoarcă spatele acestui serviciu de primă clasă

 2. SpiderOak

  - Stocare securizată în cloud activată pentru obturatoare

 3. Jottacloud

  - Oferă mult spațiu de stocare pentru toate fotografiile

 4. pCloud


  - o alegere excelentă pentru a vă bloca imaginile

 5. Fotografii Amazon Prime

  - Un serviciu cloud de preț-la-performanță aproape inegalabil

În mod ideal, ar trebui să aveți mai multe copii de rezervă ale fotografiilor; pe computer, pe un hard disk extern și în cloud. Nu știți niciodată când unitatea dvs. de hard disk ar putea eșua brusc, computerul sau dispozitivul dvs. se pierd, sau deveniți victima ransomware-ului sau a unei alte forme de cyberattack. Serviciile de restaurare a datelor pot fi salvatoare, dar în același timp pot fi extrem de costisitoare, mai ales dacă aveți cantități mari de fotografii pe care trebuie să le restaurați. Partea cea mai rea este că nu există niciodată nicio garanție că eforturile dvs. de restaurare vor funcționa deloc. Acesta este motivul pentru care este absolut imperativ să vă fi salvat în mod corespunzător fotografiile și videoclipurile în mai multe locații.

Pic de rezervă pe computer

Să-l înțelegem, chiar dacă fotografiile dvs. au fost salvate pe o unitate externă, acel hard disk se poate pierde, fura sau deteriora. Deși este important să aveți o copie de rezervă fizică suplimentară, dacă aveți o copie de rezervă a imaginilor stocate în cloud vă va izola de astfel de riscuri și vă veți asigura că aveți acces întotdeauna la fotografiile dvs. din orice parte a lumii. În acest articol, vom arunca o privire la cele mai bune 5 servicii de backup pentru fotografi. Considerăm nu numai caracteristicile utile tipice pe care le oferă fiecare dintre aceste servicii de backup cloud, ci și funcțiile vitale de securitate pe care le utilizează fiecare pentru a proteja confidențialitatea și securitatea fotografiilor încărcate. De asemenea, avem în vedere accesibilitatea, precum și spațiul de depozitare oferit, care este, desigur, deosebit de important pentru fotografi.

Atunci, aruncăm o privire la alegerile noastre pentru cele mai bune 5 servicii cloud de backup pentru fotografi de pe piață astăzi.

5 cele mai bune servicii de backup cloud pentru fotografii și videoclipuri: analiză aprofundată

Mai jos, veți găsi lista noastră în profunzime care detaliază cele mai bune cinci backup-uri cloud pentru fișiere foto și video. Aruncați o privire și aflați care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. speciale de stocare și securitate!

1. Backblaze

Backblaze este un serviciu de backup securizat complet complet, cu confidențialitate perfectă pentru fotografi

 • Prețuri

  Din $ 6,00
  / luna

Backblaze homepage

Backblaze este un serviciu de backup de înaltă calitate, complet caracterizat și securizat, care oferă funcții de confidențialitate excepționale și funcționalitate excepțională pentru fotografi. Backblaze securizează imaginea ta ca nicio altă, securizarea fișierelor cu criptare SSL în timpul tranzitului, folosind criptarea AES în repaus pe serverele companiei și folosind codul care este nativ pentru Mac și PC și nu’nu folosesc Java. Backblaze vă oferă chiar o cheie privată atunci când v-ați înscris prima dată, ceea ce face imposibilă pentru oricine altcineva decât dvs., chiar și Backblaze, să aibă acces la fotografiile pe care le încărcați folosind serviciul. Puteți seta, de asemenea, o parolă pentru a proteja și cripta cheia privată pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate.

Puteți utiliza Backblaze pe Windows, macOS și pe mobil cu dispozitive Android și iOS

Alte caracteristici de securitate oferite de Backblaze includ autentificarea în doi factori, a “Localizați computerul meu” caracteristică care identifică locația dispozitivului dvs. cu datele punctelor de acces criptate, posibilitatea de a partaja fotografii cu alții direct, de a programa copii de rezervă pentru comoditate și de a primi notificări despre starea copiilor de rezervă. Puteți solicita chiar și Backblaze să trimiteți o unitate medicală sau un hard disk extern care conține toate datele dvs. de rezervă (într-o anumită limită de stocare) și să restituiți costul unității în cazul în care o trimiteți înapoi în termen de 30 de zile.

Backblaze este, de asemenea, incredibil de accesibil și oferă stocare de fotografii nelimitate, viteze nelimitate și încărcări nelimitate de fișiere pentru 6 dolari pe lună, 60 USD pe an sau 110 $ la fiecare doi ani. Cu siguranță, este o afacere uimitoare, având în vedere că puteți face backup pentru o cantitate nelimitată de fotografii. Puteți profita chiar și de proba gratuită de 15 zile pentru a vedea dacă serviciul este potrivit pentru dvs. Putem certifica cu încredere că Backblaze este un serviciu de backup cloud, care este într-adevăr o opțiune excelentă pentru fotografi, cu planurile sale de abonament accesibile, spațiu de stocare nelimitat, funcții nemaipomenite și securitate etanșă..

2. SpiderOak

SpiderOak este cunoscut pentru serviciul său de backup în cloud axat pe confidențialitate - avizat de Edward Snowden!

 • Prețuri

  Din $ 5,75
  / luna

Prima pagină SpiderOak

SpiderOak One este un serviciu de backup securizat în cloud, bazat în Statele Unite, care este o alegere excelentă pentru fotografii care doresc să facă o copie de siguranță a imaginilor prețioase în siguranță și în mod privat. Într-adevăr, vă puteți baza pe securitatea pe care o oferă serviciul, întrucât a fost apreciat de Edward Snowden ca o alternativă sigură și sigură pentru Dropbox.

Software-ul este incredibil de simplu de utilizat pe Windows, macOS, Linux și pe mobil pentru dispozitivele Android și iOS

Criptarea end-to-end înseamnă că fotografiile dvs. sunt complet protejate cu SpiderOak One, din momentul în care părăsesc computerul până când le solicitați din cloud. Cunoașterea zero înseamnă că compania nu este’nu țineți jurnalele dvs., păstrând datele dvs. din mâinile terților. O altă mare caracteristică de securitate este “Moment în timp” caracteristică de recuperare care vă permite să recuperați versiunile anterioare ale copiilor de rezervă în cazul unui potențial atac de ransomware. În plus, puteți proteja folderele sau fișierele individuale atunci când partajați imaginile cu alte persoane sau puteți seta legături partajate pentru a se autodistruge după un anumit moment.

Serviciul oferă patru planuri de plată diferite, oferindu-vă flexibilitatea de a alege spațiul de stocare de rezervă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. specifice. Tu’Vei primi 150 GB pentru 69,00 USD pe an, 400 GB pentru 115,00 USD pe an, 2 TB pentru 149,00 USD pe an și 5 TB pentru 320,00 USD pe an. 150 GB deține aproape 100.000 de fotografii, perfecte pentru fotografii casual, însă profesioniștii ar putea dori să opteze pentru planul 5TB - care oferă încă o valoare uimitoare pentru bani. În total, SpiderOak One este cu siguranță o soluție excepțională de rezervă pentru fotografii care caută ceva accesibil și sigur. Partea cea mai bună este că puteți încerca complet gratuit timp de 21 de zile.

3. Jottacloud

Indiferent dacă optezi pentru 5 GB gratuit sau 10TB, Jottacloud este mult spațiu de stocare pentru toate nevoile tale.

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Pagina de start Jottcloud

Jottacloud este un serviciu de backup online norvegian care oferă funcționalități excepționale și securitate a datelor pentru fotografi. Jurisdicția norvegiană este excelentă pentru confidențialitate, deoarece țara este cunoscută pentru unele dintre cele mai prietenoase legi din viața privată din lume. Ce altceva este grozav la Jottacloud este că serviciul nu face acest lucru’nu te uita la securitate și confidențialitate și oferă pachete de abonamente incredibil de accesibile.

Jottacloud este compatibil pe desktop pentru Windows și Mac și pe mobil pentru Android și iOS

Planul gratuit de 5 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru a încerca serviciul, dar dacă aveți’sunteți serios cu privire la copierea de rezervă a fotografiilor dvs., veți dori să optați pentru “Personal” abonament pentru doar 7,50 € pe lună. Acest lucru vă dă dreptul la un spațiu de stocare nelimitat, singura atenționare fiind reducerea vitezei de încărcare de peste 5 TB - dacă reușiți să o completați. În mod alternativ, planurile familiale partajate acoperă maximum cinci persoane și costă 6,50 EUR pe lună pentru 1 TB, 13,50 EUR pe lună pentru 5TB sau 49,50 EUR pe lună pentru 10 TB.

De la partajare la organizarea și vizualizarea fotografiilor, Jottacloud are o gamă largă de funcții. Toate imaginile sunt criptate atât în ​​tranzit, cât și în repaus cu AES de 256 biți, stocate la rezoluție completă. Compatibilitatea RAW va fi sigură de mulțumirea profesioniștilor, în timp ce pasionații de smartphone-uri se pot bucura de backup automat. Autentificarea în doi factori vă ajută să vă blocați contul și puteți vedea istoricul de autentificare în orice moment.

Cei care lucrează în grup vor savura și capacitatea de a recupera fișierele până la treizeci de zile datorită lui Jottacloud’s coșul de gunoi și administratorii pot revoca accesul la dispozitive în orice moment. Toate acestea, împreună cu compania’angajamentul ferm față de confidențialitatea utilizatorului, face din Jottacloud o alegere excelentă pentru oricine caută un serviciu excelent de backup pentru fotografi.

4. pCloud

Fotografii se pot bucura de legi de confidențialitate mai relaxate cu baza de operațiuni a Elveției!

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Pagina principală pCloud

Adună peste 8 milioane de utilizatori și numără, pCloud’casa din Elveția este considerată favorabilă pentru confidențialitatea datelor - perfectă pentru fotografii care doresc să își închidă contul. Criptarea strânsă de la capăt menține serviciul în siguranță, cu transmisie de criptare TLS / SSL și transmisie A-256 biți criptare în repaus pe server. daca tu’sunt dispus să plătească o taxă suplimentară, proprietar “pCloud Crypto” tehnologia vă oferă criptare din partea clientului cu cunoștințe zero, oferindu-vă o cheie de criptare privată care nu este’sunt stocate pe serverele pCloud. Cheia privată este securizată prin criptare RSA pe 4096 biți și criptare AES de 265 biți pentru fișierele stocate în cloud.

pCloud este disponibil pe desktop-urile Windows, Mac și Linux, precum și pe smartphone-urile care rulează Android și iOS

Planul anual costă 47,88 EUR pe an pentru 500 GB spațiu de depozitare sau 95,88 EUR pe an pentru 2 TB de spațiu de depozitare. Dacă optați pentru planul de viață, dumneavoastră’Vă uităm la o singură plată de 175 EUR pentru 500 GB și 350 EUR pentru 2 TB. Pentru a adăuga protecția suplimentară a datelor cu pCloud Crypto, vă va efectua 4,99 EUR pe lună, 47,88 € pe an sau 125 EUR pentru protecție pe viață.

Pe lângă capacitățile superbe de securitate și confidențialitate, pCloud oferă fotografilor câteva alte funcții utile, inclusiv copii de rezervă automate de pe rulajul camerei dvs. și pe mai multe dispozitive, opțiuni ușoare de partajare, versiunea de fișiere și “rewind” funcționalitate care vă permite să accesați și să recuperați versiunile anterioare ale contului dvs. până la 30 de zile, împreună cu posibilitatea de a face backup de pe Facebook, Instagram și alte servicii de stocare în cloud. Pe lângă toate acestea, există un plugin pCloud disponibil care vă permite să încărcați fotografii direct din Lightroom.

pCloud este o alegere excelentă pentru fotografii care au nevoie de un pic de securitate suplimentară pentru a-și proteja imaginile. Securitatea de bază oferită de serviciu este într-adevăr mai mult decât suficientă pentru a păstra orice fotograf’datele sunt sigure și sigure, dar având opțiunea de a adăuga un strat suplimentar de confidențialitate poate fi uriaș pentru fotografii mai conștienți de confidențialitate.

5. Fotografii Prime Amazon

Amazon oferă suport uimitor pentru platforme încrucișate pentru a accesa serverele sale sigure!

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Pagina cu fotografii Amazon Prime

Cea mai mare atragere a Amazon Prime Photos este oferta incredibil de generoasă de stocare nelimitată a fotografiilor fără costuri suplimentare pentru membrii Amazon Prime. Utilizatorii fără abonament Prime pot primi 100 GB spațiu de stocare pentru 11,99 USD pe an sau 1 TB de stocare pentru 59,99 USD pe an. În orice fel îl feliați, Amazon face extrem de accesibil să vă faceți o copie de siguranță a fotografiilor în cloud.

Fotografiile Amazon Prime pot fi descărcate pe desktop-uri care rulează Windows și MacOS, sau dispozitive Android și iOS

Aplicațiile desktop și mobile, precum și portalul web, sunt intuitive și ușor de utilizat. O singură preocupare pe care o avem este însă faptul că standardele de criptare pentru modul în care fotografiile sunt securizate nu sunt clarificate, iar reprezentanții chat-ului nu au putut oferi o explicație definitivă. Amazon ar face mai bine să comunice specificații utile despre exact modul în care utilizatorii’ fotografiile sunt securizate mai degrabă decât se bazează pe afirmații vagi de genul “Copie de siguranță a fotografiilor cu rezoluție completă”, “Susținut de asistența clienților 24/7 și securitate Amazon de top”, sau “Sigur și privat cu securitate Amazon” pentru a asigura utilizatorilor că fotografiile pe care le fac copii de rezervă folosind serviciul sunt protejate corespunzător. Un reprezentant al chatului a menționat, totuși, că aceeași rețea a centrelor de date utilizate pentru Amazon S3 și propriul său stocare internă de date este același centru de date securizat utilizat pentru stocarea Amazon Prime Photo, ceea ce este încurajator datorită standardelor de securitate folosite în centrul de date . În plus, Avizul de confidențialitate Amazon indică faptul că datele transmise sunt într-adevăr criptate folosind tehnologia SSL.

Alte caracteristici de confidențialitate includ autentificarea în doi factori, verificarea în doi pași, precum și posibilitatea de a ascunde anumite fotografii și de a bloca anumite contacte. Deși doar un pic opac în privința vieții private, Amazon Prime Photos oferă o serie de caracteristici excelente pe care fotografii le vor plăcea. În primul rând, sunt acceptate mai multe formate de fișiere, inclusiv RAW, ceea ce este cu siguranță important pentru fotografii avansați. În plus, serviciul permite utilizatorilor să partajeze și să organizeze cu ușurință fotografii, precum și să imprime fotografii direct din interfața cu utilizatorul. Ce’În plus, ca membru prim, puteți invita până la cinci persoane suplimentare la dvs. “Vaultul familiei”, oferind cinci persoane din alegerea dvs. de stocare nelimitată de fotografii.

Toate lucrurile avute în vedere, Amazon Prime Photos creează în continuare un serviciu excelent de backup pentru fotografi, cu o interfață intuitivă de platformă disponibilă pe desktop și mobil, spațiu de stocare nelimitat, funcții și avantaje excelente, toate într-un pachet extrem de accesibil..

Gânduri finale

Nu există niciun motiv să riscați să vă pierdeți fotografiile. Amintirile pe care le surprindeți prin obiectivul camerei dvs. sunt indispensabile și neprețuite. Într-o perioadă în care majoritatea oamenilor nu imprimă marea majoritate a imaginilor lor, copierea de rezervă a acestor amintiri nu mai este o opțiune, ci o necesitate. Din fericire, există câteva servicii de backup online uimitoare și accesibile, care vă pot ajuta să vă păstrați fotografiile și să vă asigurați că nu se vor pierde niciodată. Fiecare furnizor enumerat în acest articol este mai mult decât capabil să-și facă treaba pentru tine într-un mod accesibil, ușor de utilizat și sigur. Nu întârziați nici măcar un minut, faceți o copie de rezervă a amintirilor dvs. prețioase astăzi folosind unul dintre furnizorii de excepție enumerați mai sus!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me