Backup-urile cloud sunt create pentru a face o copie de siguranță a datelor cât mai nedureroase, evitând experiența inedită de a pierde munca prin duplicarea automată a celei mai actualizate versiuni a fișierelor dvs. și stocarea lor într-un spațiu online securizat. Alegerea ce serviciu trebuie să fie la fel de supărătoare, astfel încât să facem lucrurile mai ușoare, am prezentat cele mai bune 5 servicii de stocare de rezervă cloud disponibile.

backup cloud

Care sunt cele mai bune servicii de backup cloud?

Mai jos este o listă cu cele mai bune servicii de backup în cloud din 2020. Am ales aceste servicii pe baza securității, fiabilității și a funcțiilor pe care le oferă. Parcurgeți sub această secțiune sau faceți clic până la serviciu pentru mai multe detalii despre fiecare serviciu.

 1. Tresorit

  - Cunoaștere zero | 2FA | Asistență multiplă platformă

 2. Sync.com


  - Criptare end-to-end | 2FA | Opțiune de stocare online 100%

 3. Eu conduc

  - rentabilitate | Instantanee | Ușor de utilizat

 4. Nextcloud

  - Opțiuni de găzduire | Personalizabile | Acceptă streaming media

 5. SpiderOak

  - Cunoaștere zero | Versiunea de fișiere | criptare e2e

O privire aprofundată la cele mai bune 5 soluții de backup cloud din 2020

Aflați mai multe informații despre cele mai bune soluții de backup pentru cloud mai jos, în rezumările noastre aprofundate.

1. Tresorit

Tresorit este un mare furnizor de cloud cunoștințe zero cu sediul în Elveția - un teritoriu primordial pentru confidențialitate

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Prima pagină Tresorit

Tresorit a devenit un nume al gospodăriei, cu eforturile sale de serviciu de stocare în cloud, dar accentul său pe pachetele de afaceri îl face un candidat de rezervă în cloud. Trecând de la persoane fizice la organizații cu peste 100 de persoane, Tresorit oferă o autentificare cu doi factori și o politică de cunoaștere zero care furnizează criptare end-to-end fără a stoca o singură cheie de criptare pe serverele sale.

Compania are încredere corectă în produsul pe care îl are’oferă o probă de 14 zile a pachetelor sale Premium, Solo și Small Business și o garanție de returnare de 7 zile. În revista Tresorit, am lăudat firma’Este originea elvețiană ca reconfortantă pentru pasionații de confidențialitate, în ciuda modificărilor guvernamentale recente și a caracteristicii sale este mai bogată decât cea mai mare parte a concurenței, dar acest lucru vine cu un preț mai mare.

2. Sync.com

Sync trăiește după numele său cu o minunată sincronizare multiplă platformă și aplicații mobile complet dotate

 • Prețuri

  Din $ 5.00
  / luna

Pagina principală Sync.com

La capătul opus al scării, Sync.com oferă cea mai bună valoare pentru bani fără a sacrifica caracteristici majore. Să te bazezi în Canada este sigur că te vei preocupa cu țara’s apartenența Five Eyes, dar politica de cunoaștere zero, cu criptare end-to-end și autentificare cu doi factori în toate nivelurile sale promite să păstreze securitatea datelor.

Aceasta include nivelul liber de 5 GB, care ar putea fi suficient pentru stocarea în cloud, dar acesta’este puțin probabil să se potrivească celor care doresc un serviciu de backup cloud. Din fericire, Sync.com este destul de generos cu spațiu de stocare atunci când vine vorba de pachetele sale premium, începând cu un preț scăzut și ajungând până la 10TB de persoană.

Deși aplicațiile rămân indisponibile pentru Linux, Sync.com acceptă o gamă largă de sisteme de operare. Este deosebit de impresionant pe mobil, menținând o interfață de utilizator curată, fără caracteristici. Puteți citi mai multe despre Sync.com în recenzia noastră completă.

3. IDrive

IDrive scade o mulțime de alți furnizori, fără a sacrifica prea mult - chiar se laudă cu criptarea e2e

 • Prețuri

  Din $ 17.38
  pe an

Pagina de pornire iDrive

Din moment ce nu’Pentru a face backup în mod implicit toate fișierele și pune un accent distinct pe capabilitățile de sincronizare, unii ar putea susține că un alt serviciu de backup în cloud ar trebui să ia IDrive’este pe această listă. În ciuda acestui fapt, IDrive are o serie de caracteristici care își cimentează locul, de la opțiuni de programare avansate și restaurare la gama sa de asistență pe Windows, macOS, Android și iOS. Din nefericire, serviciul nu rămâne lipsit de aplicație Linux, dar îl poți folosi funcționând prin web sau prin scripturi.

Abonații IDrive se pot conecta la atâtea dispozitive pe care le aleg în cadrul abonamentului, plătind fie 52,12 USD pe an pentru planul 2TB, fie 74,62 USD pe an pentru 5TB. Backup-ul este intuitiv, folosind doar copierea fișierului la nivel de bloc pentru a înlocui porțiunile schimbate ale unui fișier, mai degrabă decât încărcarea din nou a întregului. Arhivarea adevărată înseamnă, de asemenea, că fișierele șterse local vor fi păstrate pe cloud până când vor fi curățate manual.

În ciuda tuturor acestor lucruri, compania are sediul în Statele Unite, o țară cunoscută pentru poziția sa intruzivă în privința vieții private. Puteți opta pentru o cheie de criptare privată stocată local pentru a vă feri informațiile în siguranță de ochii indepărtați, cu toate acestea, acest lucru elimină IDrive’s caracteristici de partajare și nu pot fi recuperate dacă uitați. După ce optați pentru această opțiune, nu o puteți schimba fără a reseta totul, inclusiv datele stocate.

4. Nextcloud

Nextcloud vine în variantele găzduite de sine stătător și plătit - permițând un grad ridicat de personalizare

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Pagina de pornire Nextcloud

Nextcloud este singurul serviciu de backup pentru cloud open source din această listă, oferind un control inegalabil asupra datelor dvs. Este complet gratuit dacă aveți propriul hardware la dispoziție, cu găzduirea terță parte oferită pentru o taxă lunară. Desigur, conectarea oricui altcineva într-un sistem de backup cloud adaugă automat riscuri suplimentare de securitate la care să ne gândim, dar nu mai mult decât alternativele sursă închise.

Are o natură modulară foarte personalizabilă în setul său de caracteristici, în totalitate depinde de modul în care configurați personal Nextcloud. Atât serverele self-hosting, cât și cele de la distanță pot fi descurajante pentru nou-veniți, așa că noi’Ne-am luat timpul pentru a crea un ghid despre modul de configurare Nextcloud care descompune fiecare proces în pași ușor digerabili și mai multe informații pot fi găsite în recenzia noastră completă.

5. SpiderOak

SpiderOak a fost aprobat personal de Edward Snowden în urma dezvăluirii sale despre scandalul de spionaj al NSA

 • Prețuri

  Din $ 5,75
  / luna

Pagina principală SpiderOak

Avizat de Edward Snowden ca o alternativă primordială a furnizorilor de stocare în cloud mainstream, SpiderOak ONE Backup completează în mod surprinzător lista noastră. Avocații de confidențialitate ar putea dori să exercite prudență cu baza sa de operațiuni în Statele Unite, dar sunt siguri că are, de asemenea, o politică de cunoaștere zero și o criptare sigură de la capăt pentru a evita ochii induriști.

Aplicațiile sale mobile lasă ceva de dorit printr-o abordare doar în citire, iar lipsa autentificării cu doi factori este sigur că va provoca ezitări, dar SpiderOak este încă o opțiune solidă pe desktop cu o interfață care rivalizează cu cei trei mari..

Confuzie peste nor

„Cloudul” a devenit un termen confuz în ultimii ani, similitudele crescânde dintre serviciile de consum și de afaceri estompează liniile. Spațiul de stocare în cloud, cum ar fi OneDrive, Dropbox și Google Drive Microsoft, sunt mai populare ca niciodată, permițându-vă să vă sincronizați și să partajați fișierele online, dar nu sunt ideale pentru a face o copie de siguranță a informațiilor dvs. în caz de catastrofe..

Caracteristici precum versiunea de fișiere arată o suprapunere, dar serviciile de stocare în cloud necesită totuși să utilizați un folder partajat atunci când creați un fișier sau încărcați manual un fișier offline. Încrederea lor pe browsere printr-o interfață web înseamnă, de asemenea, că criptarea se poate face numai pe server, ceea ce este considerat o legătură slabă în securitate.

În schimb, serviciile de rezervă cloud stochează automat datele când se fac modificări fără intervenția utilizatorului și furnizează rapoarte de stare pentru a se asigura că toate fișierele sunt intacte pe server. Cei mai mulți oferă o garanție fără precedent în cazul în care o defecțiune a serverului are ca rezultat pierderea de date, oferind un fel de asigurare pentru companii.

3-2-1 este mai bun decât unul

În timp ce serviciile de rezervă cloud adaugă un strat suplimentar de protecție, ele nu ar trebui să acționeze niciodată ca un înlocuitor pentru spațiul dvs. de stocare local. Identic, bazându-se exclusiv pe hardware, ar fi nevoie de un singur dezastru pentru a pierde complet datele centralizate.

În schimb, vă recomandăm să utilizați regula 3-2-1 în care datele sunt copiate de siguranță folosind trei metode diferite. În mod tradițional, aceasta vede copia originală stocată pe dispozitivul local primar, urmată de prima copie de rezervă pe un hard disk extern sau dispozitiv de stocare atașat la rețea (NAS). Adăugarea unui serviciu de copiere de rezervă online în partea de sus oferă o securitate optimă pentru informațiile dvs..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me